Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Önkielégítés az orvosnál

Beküldő:Sanyii blogja


Egy ideig aktívan fociztam, és a játékhoz szükség volt a sportorvos engedélyére is. Minden évben volt kötelező vizsgálat. 16 éves voltam, ez alkalommal is az igazolásomért mentem el. Bekopogtam. A doktornő éppen telefonált, de udvariasan intett, hogy várjak picit. El akartam mondani, hogy miért jöttem, de mutatta, hogy ott az öltöző és vetkőzzek le. Bementem az öltözőbe és levetkőztem drékig. Mint említettem, maga az orvos nő volt, de nem érdemel ennél több említést. Nem így az aszisztense! Amikor kiléptem a kabinból, ő épp akkor jött be a rendelőbe. Mivel a rendelő ajtaja az öltöző ajtó mellé nyílt, véletlenül egymásnak ütköztünk. Gyönyörű nő volt. kb 26-28 éves, sötét haj, kedves arc, vastag száj, karcsú test, és nagy mellek. Nem lógó mellek, hanem szép nagyok és formásak. Igazi alma cicik , amik a köppenyen keresztül tisztán kvehetőek voltak. Azoknak ütköztem neki. Egy pillanatra megtorpantam, ahogy összeért a testünk. Én ráadásul félmeztelen voltam, tehát még jobban éreztem a vonásokat. Ez a kontaktus persze csak egy pillanat volt, mert én kicsit elszégyelve magam kértem bocsánatot, és gyorsan hátraugrottam. Leült a doktornővel szembe és írt valamit. Ahogy picit lentebb hajolt észrevettem, hogy nincs rajta melltartó. Először nem akartam hinni a szememnek. Aztán alaposabban odafókuszáltam, és tényleg csak a köppeny volt, semmi más. Kicsit elfordult a székkel, így még jobb rálátást biztosított, én pedig éreztem a kezdődő jeleket a nadrágomban. A doktornő még mindig telefonált, én meg álltam a rendelő közepén félmeztelenül, a szemeimet nem tudtam levenni azokról a gyönyörű mellekről, a nadrágomon pedig már félreérthetetlen jelek mutatkoztak. Kezdtem kellemetlenül érezni magam, igaz a kezeimet magam elé tettem, és takartam amennyire lehetett. Próbáltam másra figyelni, de a szemem mindig visszakalandozott a cicikre. Az aszisztensnő törte meg a csendet, megkérdezte a nevemet. Majd felállt, elindult a polcok felé. Lehajolt, így húzva ki egy fiókat, és a kartonomat kereste. Majd legugolt, és én teljesen átláttam a fehér köppenyen. Bugyi persze volt rajta, de bár ne lett volna. Ez ugyanis csak beindította a fantáziámat, és semmit nem segített a nadrágombeli helyzet megoldásában. Teljesen kivehető volt a tanga vonala. A legutolsó apró részletig minden. A hatást csak fokozta, hogy kiesett néhány papír a kartonomból, amiért még jobban le kellett hajolnia, én még jobban beláttam, a farkam még jobban állt... Az egész olyan volt mint valami láncreakció. De valamit észre vehetett rajtam, mert ahogy visszaült a helyére rámmosolygott. Sőt, úgy igazította a köppenyt, hogy minden még alaposabban kivehető legyen. Hirtelen végig futott az agyamon néhány sablonos pornófilm klisé: az orvos és a beteg hancúroznak a rendelőben... vagy a Kamaszkorom legszebb nyara című film néhány jelenete... De hát nyílván velem itt nem történik ilyen. Biztosan csak véletlen volt ez a direkt mozdulat.

A doktornő közben befejezte a telefonálást. Az aszisztensétől elkérte a kartonomat. Figyelemsen olvasgatta, majd szólt, hogy alsónadrágra vetkőzzek le, tehát a farmeremet is vegyem le. Jaj ne! - gondoltam magamban. Tudtam, hogy ez lesz... A boxerem ugyanis már szépen átázott egy kis részen. Mit csináljak? Ezt nem lehet kimagyarázni! Azonnal leveszik, miről is van szó. Totális égés... De mit csináljak? Találjak ki valami kamut, és menjek ki a rendelőből? Az igazolásra szükségem van! Vagy jöjjek vissza később? De már így is elcsesztem az egész napomat, nincs kedvem még egy napot itt tölteni, és kivárni a sorom! Ezek a gondolatok jártak a fejemben. Végül is úgy döntöttem, hogy levetkőzök, aztán majd lesz valahogy. Láttak már ilyet, nagy meglepetés nem érheti őket. Épp összeszedtem a bátorságom, hogy kimegyek, amikor doktornő elnézést kért, és mondta, hogy pár percre át kell szaladnia a másik szárnyba. Megmenekeültem, nyertem pár percet. Ezalatt megszárad ami még nedves, és minden rendben lesz - gondoltam. De nem így történt.

Az asszisztensnő szólt, hogy menjek ki, addig megméri a vérnyomásom. Kiléptem és... nem kell mondanom a reakciót. Meglátta a foltot, azonnal észrevette, hogy mi a helyzet . Látszott rajta! Persze nem szólt semmit - nyílván nem akart zavarba hozni -, csak sandán mosolygott. Én leültem mellé a székre és feltettem a karom, ő pedig nekifogott. Ahogy közelebb ültem hozzá, éreztem az illatát, a finom leheletét, ahogy vette a levegőt. A melleihez való belátáshoz pedig ez volt a lehető legtökéletesebb pozíció. Pumpálta a vérnyomásmérőt, és közben nagy levegőket vett. A melle ütemesen fel-le ringott. Én meg csak néztem és néztem. Láttam a mellének az esését. Kivehetőek voltak a mellbimbói. Picik voltak és hegyesek. Nem tudom, hogy mikor kezdődtek ismét a jelek ott lent , de nem kellett sok idő, hogy álljak. Nem csak egyszerű merevedésem volt. Állt, de úgy állt...feszített teljesen. Azt hittem rögtön szétreped. Próbáltam nem ráfigyelni, fészkelődni kicsit, a lábbammal takarni, de nem ment. Ráadásul az ellenkezőjét értem el a mocorgással, mert csak felhívtam a figyelmét. Ilyedten nézett rám, és kérdezte: -Fájt? Túlpumpáltam? - Én csak ráztam a fejem, hogy minden rendben, nem fáj. Mosolygott, majd végigsimította a karom. Valószínűleg azért, hogy ellazuljon kicsit, de bennem más hatást váltott ki. Éreztem, ahogy a makkomon megjelennek az első pici cseppek. Közben pedig arról fantáziáltam, hogy milyen lenne, ha megcsókolnám, leteperném az asztalra, kigombolnám a köppenyét és végre nem csak lopva láthatnám ezeket a gyönyörű melleket. Totál beindultam, nem érdekelt semmi!

A vérnyomásom nyílván nem a normális értéket mutatta, mert a torkomban dobogott a szívem. Felnőttebb fejjel visszagondolva vicces látvány lehettem álló farokkal, de mentségemre szóljon, hogy 16 évesen ez nekem igen kellemetlen volt.

A boxerből nem bújt elő, de meredezett világnak, az asónadrág anyaga pedig szinte teljesen átázott. Éreztem, ha hozzányúlnék, nem kellene néhány mozdulatnál több ahhoz, hogy elélvezzek. Lüktetett, szaporán vettem a levegőt, éreztem, hogy arcom is pirosodik.

Nem kellett hozzá sok idő, hogy az én ápolónénim is felfedezze, amit olyan serényen, ugyanakkor nem nagy sikerrel próbáltam elrejteni előle. Amikor meglátta csak mosolygott. Rámnézett, olyan együttérzően. Abszolult lebuktam. Meglátta, ahogy a mellét nézem, meglátta, hogy áll a farkam, mindent látott. Annyit tudtam kinyögni, hogy elnézést. - Semmi gond, felelte. Ez teljesen normális. Várjunk egy kicsit, rendben. Addig vedd vissza a nadrágod. Már éppen kezdtem lankadni, felálltam, hogy bemegyek az öltözőbe, amikor megláttam az aszisztensnéni arcát. Pontosabban a szemét. Láttam, ahogy rámnézett. Igaz még csak 16 éves voltam, de akkor is rájöttem, hogy ez nem egy szokványos nézés volt. Kívánósan nézett rám. Ettől újra beindultam.

Amikor magamra csuktam az ajtót, elővettem a farkam és elkezdtem verni. Nem kellett sok, és elmentem. Közben végig az aszisztensnőre gondoltam. A melleire, az arcát láttam magam előtt, ahogy nézett. A padló és a fal egy része is csupa geci lett. Hihetetlen, hogy mekkorát élveztem. Alig tudtam csendben maradni, talán még hörögte msi magamban. Az a lopott érzés, hogy az ajtó másik oldalán van valaki...az izgalmi állapot, amibe kerültem...így együtt...a látvány...

Gyorsan elrendeztem magam, közben hallotam a doktornő is visszajött. A történet a továbbiakban nem érdekes, egy sima egyszerű orvosi vizsgálat volt. Felöltöztem a végén és elköszöntem.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (136)        Nem tetszik (107)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-03-25 02:23:46
feri
ada.jokiscsaj,megbasznámszexis,csaj

2016-09-21 00:40:24
zoli
megkellet volna baszni az aszintes

2017-03-18 13:05:20
15cm
Nagyon jó...olvasva is felizgultam. Lehet hogy titokban én is kiverem...gyengém az ápolónős pornó..:D

2018-10-10 02:50:23
ÍVAn
ÉN ,is szokam fanatianyi dr norol jo resz

2020-07-09 21:10:44
Retekegér
Még ha nem is igaz simán irhattad volna hogy megvolt az asszisztens csajszi. ?

2022-11-05 10:09:46
Doktor
Nagyon izgalmas...azt hiszem most is ki verem a sztorira


Ezt a szex történetet 22625 X olvasták el.