Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Sex az unokatesómmal

Beküldő:Varga Richard fűrész


Az alcím arra vonatkozik, hogy aki volt már hasonló helyzetben, az érti azt, amit leírok. ) A másod unokahúgomat nevezzük mondjuk Alexanak. Jó 10 évvel fiatalabb, mint én, és egészen kis kora óta sokat voltunk együtt. Mondhatnám, hogy *8220 hivatalból is szeretem, bár ez elég hülyén hangzik. Meg valójában is. Voltunk már nehéz helyzetben is többször, így összekovácsolódtunk, és sokszor nyaraltunk is együtt. Olyan nekem, aki bármikor jöhet, ott aludhat, vagy kérhet, ha szüksége van valamire.

Amit leírok, azt álmodtam, de akár meg is történhetne. Alexa nincs még 20, de a pontos kora nem számít. Igen szép lány lett, telt cicikkel, jó kerek popsival, ahogyan szeretem. És mindig is volt köztünk egy olyan légkör, ami miatt nem szégyenlősködtünk egymás előtt. Ez pont leépülni szokott az idő haladtával, szóval azt gondoltam volna, hogy majd ha tini lesz, meg egyre idősebb, úgy egyre szégyenlősebb lesz előttem, de pont fordítva történt. Utána is könnyen mutatkozott előttem akár bugyiban is, és cicitartóban, legnagyobb örömömre. Mondjuk, ha azt mondom, hogy nem volt előttem szégyenlős, akkor nem is jól fogalmazom meg. Sokkal inkább úgy lehetne ezt megfogalmazni, hogy szívesem mutatta meg magát. Itt egy pasi, lehetek bugyiban is, megnézi a fenekemet annak ellenére, hogy ezt egyikünk sem mondja ki, és mindkettőnknek jól esik. Valahogy így.
Gyakran meg is öleljük egymást, és szoktunk együtt is aludni. Vagy filmezés után, mikor ott alszik pár napig vagy hétig, vagy csak úgy, mert azt mondja, hogy nem tud aludni, vagy rosszat álmodott. És persze jópárszor volt már olyan, hogy mikor előttem volt, és közelebb húzódtunk egy-egy horror film közben, akkor nem húzta vissza a fenekét, mikor megérezte, hogy áll a farkam :P Mikor együtt alszunk, és megébredek, és hátulról oda simulok, akkor is nyugodtan hagyja, hogy neki feszüljek odalenn Pedig néha megébred rá. Sőt, van, hogy még pucsít is, hogy jobban érezzük egymást. Az ilyen testi reakciókat nem szoktuk egymás között nevesíteni. Ez is része az együtt alvásoknak, vagy ölelkezéseknek, és ennyi. Természetes velejárója, így hagyjuk.

Szóval az álmom úgy kezdődött, hogy megint bejelentkezett, hogy ott lenne nálam egy kicsit. Mindig szívesen fogadom, és mindig megkapja a vendégszobát. Én magam egyedül lakom ott, és nem is sokszor vagyok otthon, mert általában sokat utazom. Akkor éppen pár napig otthon henyéltem, és nyár volt. Szeretek olyankor meztelenül feküdni az ágyban, és úgy filmezni, vagy valami egyéb dologgal elfoglalni magamat, miközben csak egy vékony lepedő van rajtam. Így kirajzolódik a farkam is alatta, és mikor bejön a szobába, akkor lepedőn keresztül, de minden dudort lát. Éppen fel akart kelteni, szóval hogy kikeljek az ágyból, de nekem nem igazán akaródzott. Erre odajött, hogy egy kihúz belőle, és addig-addig küzdött a karjaim húzásával-vonásával, hogy félig lehullott rólam a takaró. A fentiek miatt nem tettem vissza egyből, pedig a farkam is kilátszott már. Erre persze elkezdett meredezni, de nem állt fel teljesen, csak félig. Kicsit tovább játszottunk így, és végül mondtam, hogy jó, akkor megyek vele a szobájába filmezni. Nem vettem fel ruhát, hanem csak magam köré fogtam a lepedőmet, és meztelenül átmentem. Ő közben egy kis shortban volt, ami olyasmi volt, mint a biciklis rövidnaci.
Lehuppantam az ágyára, és filmezni kezdtünk, aztán elaludtunk.Persze úgy, hogy hátulról átöleltem most is, bár nem ért hozzá a farkam. Mikor megébredtünk este, mondta, hogy elfeküdte a nyakát. Mondtam hogy feküdjön hasra, amit meg is tett, és persze lehúzta a felsőjét. Néhányszor megmasszíroztam már így, de a cicijét persze azért mindig eltakarta, legfeljebb egy kicsit villantott a bimbókból, *8220 véletlenül ... )
Hasra feküdt úgy, hogy csak az a kis rövidnaci volt rajt, én meg fölé mentem és masszírozni kezdtem. Volt az ágy mellett testápoló, amiért odaléptem, megint félig álló farokkal, amit persze látott. Imádom az érzést, amikor így hagyjuk egymásnak látni magunkat, és nagyon jó érzés, de nem mondjuk ki. A *8220 nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt fedősztori mögé bújtatjuk.

Visszamentem, fölé helyezkedtem, és maszírozni kezdtem a testápolóval. Közben úgy felállt a farkam, hogy muszáj volt néha húznom rajta párat. Legszívesebben persze ráélveztem volna Alexa szép testére.
Befejeztem, utána kicsit megvártam, hogy alább hagyjon az erekcióm, odasétáltam egy törölközőért, és odavitten negtörölgetni. Ahogy léptem, a félig merev farkam oda-vissza lóbálódott, amit persze látott. Alaposan megtöröltem, és nem csak a hátát, hanem oldalt is, hogy a cicijéhez is hozzá tudjak érni egy kicsit. Mikor végeztem, visszabújtam mellé, és szemből ölelt át, hogy köszöni, meg megpuszilgatott. Nem szoktuk szájon puszilni egymást, de száj közelében igen, ami legalább olyan izgalmas érzés.
Mondta, hogy olyan jó volt neki, hogy ő ez után már csak aludni akar, és egyetértettem. Mivel a takaró alatt voltunk, kijelentette, hogy pizsiért sem megy el, így lehúzta a kis nacit, és már ő is meztelenül volt. Úgy szoktunk egymásnak jóéjszakát kívánni, hogy megöleljük egymást elölről, és adunk egymásnak jóéjt puszit. Most is így lett. A lábát rám tette, megölelt, és adtunk egymás arcára, közel a szájhoz két puszit. Legtöbbször így is maradunk, és így kezdünk aludni. Most is mondta, hogy olyan jó így, és aludjunk így. Mondtam, hogy nekem is nagyon jó, és mint ha egymás kedvenc plüssállatai lennénk, így aludni tértünk.

Persze a farkam ágaskodott, mert a szétnyitott puncija előtt lehetett pár centiméterrel. Pár percig bírtuk így, hogy ilyen közel vagyok ahhoz, hogy betegyem neki, és mondtam, hogy feküdjünk el. Én hanyatt feküdtem, ő meg oldalról rám. Ez mind álmomban történt, de meg kell mondanom, a valóságban is megtörtént szinte ugyanez már jópárszor, csak akkor nem voltunk teljesen meztelenek.
Ahogy oldalról rámfeküdt, kicsit ütközött a combja a farkammal, és mondta, hogy ajj, bocsánat. Én pedig mondtam, hogy semmi baj, és lenyúltam kicsit megigazítani. Persze húztam rajt kettőt-hármat közben. Megint csak ennyiben maradt a dolog, mert egyfajta természetességet erőltettünk magunkra azzal kapcsolatban, hogy álló farokkal fekszem, míg ő meztelenül félig rajtam van. Ez mindig is működött, és ez sokszor vezetett ilyen élvezetes helyzetekhez.
Pár perc után kicsit mozgolódni kezdett, hogy szorosabban átölelt, mint plüssmaciját, hogy *8220 mennyire jó így aludni ! Erre én is szorosabban öleltem, és végül magamra húztam az öleléssel. Őt persze nem is nagyon kellett húzni, mert már fölém is csusszant

Ilyenkor már szoktuk érezni, hogy be vagyunk indulva, és kicsit mindig belefért ekkor már egy-egy háton végigsimítás, vagy néhány puszi, így most is. Szerencse, hogy Alexa alacsony, így távolabb volt a farkamtól a puncikája, ami a szétnyitott lábai miatt a farkam felé állt, készen arra, hogy bármikor felcsusszanjon neki. Ahogy rámnehezedett, olyan helyzetben voltunk, mint ha meg akarna lovagolni, de hasalt rajtam. Simogatni kezdtem a hátát, és mondtam, hogy *8220 olyan jó puha vagy :) . Kicsit kuncogott rajtam, mert tudta, hogy a nagy, puha melleire gondolok, ezért kicsit megemelte magát, hogy ne legyenek rajtam. Én egyből kértem, hogy feküdjön vissza, mert nagyon kellemes. :) Megtette, én meg hálásan sóhajtozni kezdtem. Erre játékosan megint felemelte rólam a felsőtestét, mint régen tornaórán a fókajárás, én persze odanéztem. Szép nagy cicik néztek velem szembe. Meg is jegyeztem egyből, hogy milyen szép nagy cicije van, amire ő csak mosolygott, és visszakérdezett, hogy úgy gondolom?
Hát persze, jött tőlem a válasz, és megfogtam két oldalt az oldalát, aztán megint magamra fektettem. Élveztük mindketten ezt a kis erotikus játékot. Kérdeztem tőle, hogy nem rossz érzés-e, mikor összenyomódik, és mondta, hogy nem, aztán megint felemelte őket, hogy láthassam. Szinte hipnotizálva néztem őket, ami szerintem érhető is. Kérdeztem, hogy nem nehezek-e, amire mondta, hogy nehéz erre válaszolni. Ekkor már nagyon bensőséges meg szabad volt köztünk a szituáció, és éreztem, hogy ilyent is kérdezhetek: megnézhetem? Erre ő mosolyogva mondta, hogy ha akarom
Persze, hogy akartam Az oldalairól átcsúsztak a kezeim a cicire, és megfogtam őket. Hát leírhatatlan. Próbálgattam, emelgettem, de leginkább finoman simogattam, óvatosan markolgattam. A bimbók picit karcolták a tenyeremet, olyan hegyesek voltak. Megjegyezném, hogy a farkam meg mint a szikla Élveztem, hogy az enyémek pár percig azok a csodálatos cicik!

Kiélvezkedtem magamat, aztán abbahagytam, hogy lefeküdhessen rám megint. Mondta, hogy jól kifáradt, és aludjunk. Jó erősen öleltük egymást. Én persze már simogattam a hátát, meg a fenekének a feléig is lecsúsztam a kezeimmel többször. Ő pedig csak simult hozzám. Mondta, hogy így aludjunk!
Mondtam neki, hogy én is így szeretnék, mert olyan jó érzés, és hogy simogatom, míg el nem alszik. Ő helyezkedni kezdett rajtam, és kicsit lejjebb csúszott, a farkam meg hozzáért a fenekéhez. Erre reflexből megfogtam két kézzel a fenekét, hogy megállítsam, és mondtam neki, hogy elnézést, nem figyeltem oda. Persze semmi baj, mondta, hiszen ő csúszott lejjebb, csak úgy volt kényelmesebb, és mondtam, hogy próbáljuk meg, hogy kényelembe helyezi magát megint. Úgy volt, hogy ha teljesen elengedte magát, hogy aludjon, akkor lejjebb csúszott, és a makkom hozzáért a popsijához. Én ott már folyamatosan fogtam a kerek fenekét alibiből, ami őt egyáltalán nem zavarta
Végül egy olyan pózban állapodott meg, ahol a farkam hozzáért a popsijához. Mondtam is neki, hogy így aludhatunk, csak nehogy álmunkban véletlenül lejjebb menjen, mert véletlenül felcsúszhatok neki. Mondta hogy jó, megpróbál úgy maradni, de ha álmodik valamit, tudom, hogy szokott mozogni. Kértem, hogy próbáljuk meg, milyen ha álmában lejjebb csúszik a feneke. Természetesen belement Rám feküdt, és teljesen elernyesztette a testét, és lejjebb ereszkedett rajtam, bele a farkamba. A makkom eleje félig becsúszott a jó nedves puncikába. Hát én azt hittem, ott élvezek el! Visszahúzta magát, és mondtam, hogy tényleg másként kellene. Mondtam, hogy helyezkedjen lejjebb rajtam, és úgy igazítom magamat, hogy ne a puncikájához érjen. Lejjebb csúszott, én meg inkább a popsilyukhoz igazítottam a farkamat. Éreztem közben, hogy milyen jó lenne a kettő közül valamelyikbe betenni Kő kemény voltam, ő meg annyira nedves, hogy szinte folyt a puncijából! Rám feküdt így, de nem tudtunk nyugton maradni. Kitaláltam, hogy nézzük meg, milyen lenne, ha most így elaludnánk, és helyezkedne rajtam álmában. Belement, és mozogni kezdett rajtam. Jól megölelt, aztán visszaereszkedett az előző helyre, de a farkam többé nem volt fölfelé igazítva, és mikor visszanyomta a popsiját, teljesen felcsúsztam belé. Ő is felsóhajtott, meg én is. Fogtam azt a gyönyörű kerek segget, a farkam a puncijában volt, és alig akartam kihúzni belőle.

Mondtam neki viccesen, hogy lehet hogy úgy járnánk a legjobban, ha így aludnánk el hogy benne vagyok, mert így biztosan nem csúszok fel mégegyszer, ő meg mosolyogva helyeselt. De aztán mondtam neki, hogy azt kellene tennünk, hogy ne álljak, és akkor hiába van ott a puncikája, nem fogok megint felcsúszni. De sajnos nem fog lekonyulni, így csak az a megoldás, ha élvezek egyet. Ő közben ölelt, és éreztem, hogy mennyire élvezi a helyzetet. Hozzátettem, hogy ha ő is elmenne, akkor nehezebben csúsznék fel belé, mert a puncikája sem lenne olyan sikamlós. Nem is nagyon tudtunk már beszélni, mert annyira fel voltunk izgulva. Beleegyezett, én pedig kérdeztem, hogy hogyan tud legkönnyebben elmenni? Hogy a kezét használja, vagy ha visszateszem? Ő mondta, hogy úgy, ha visszateszem, így a *8220 helyzet megoldásáért szépen visszaült a farkamba. Hát az a gyönyör, azt gondolhatjátok Eleinte tartottam magamat, hogy előbb el tudjon élvezni, és a posiját markolva tövig dugtam a nedves punciját. Ő intenzíveket sóhajtott, és nagyon élvezte. Rövidesen jött is az orgazmusa, és nyögni kezdett. Tudtam, hogy szed fogamzásgátlót, így nem fogtam vissza magamat. Gyorsabb sebességre kapcsoltam, és tövig dugtam Alexa kis punciját. Jópár mozdulatot megtettem még, mire elélveztem. Aztán csak úgy kirobbant a farkamból a sperma, bele a kis punciba. Másodperceken keresztül csak élveztem bele! Ölelt meztelenül, míg az utolsó cseppeket is megkapta! Aztán lenyugodtunk, nem is beszéltünk, és lassan elkezdtünk aludni.
Mikor felébredtem, még állt a farkam. És érthető módon, míg friss volt az élmény, kivertem

Hát ennyi volt, remélem, élveztétek! Nem bánnám, ha lányok írnának, ha volt hasonló élményük, mert engem érdekel . )


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (121)        Nem tetszik (107)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-11-11 14:44:56
fvhhkrghjb
Ezt nekem is!!!!!

2016-11-13 11:15:15
Bogi
Én ruhástól dugtam az unokabátyámmal, csak a szoknyám alatt nem volt bugyi, beleültem az ölébe, ő belém dugta, közben zongoráztam, mert anyám otthon volt.

2019-12-28 07:22:47
Retekegér
Kár, hogy csak álmodtad.

2021-12-26 20:18:20
thor
ebben én is bent lennék egyik unokatesomal..kár,hogy nem engedi


Ezt a szex történetet 31640 X olvasták el.