Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Bisex történet - csaba seggberakott

Beküldő:faszjackers


Lassan már egy fél éve voltunk együtt Csabával, s azt hittem, hogy már nem tud nekem meglepetést okozni, ám egy este mégis megtörtént. Kimerülten feküdtünk egymás mellett az ágyon, mikor váratlanul megszólalt.
- Mi a véleményed a melegekről?
- Semmi különös. - válaszoltam. - Hisz tudod, én is bi vagyok, vicces lenne, ha előítéleteim lennének.
- Volt egyszer egy homo élményem. - mondta nagyot nyelve.
- Meséld el, kérlek! - esdekeltem.
- Rendben. A kilencvenes évek elején történt, amikor katonai szolgálatomat töltöttem az ország egy kietlen részében, egy viszonylag elhagyatott, kis laktanyában, amikor nagyjából az ötvenes körüli számot vágtam le a centimről. Mint az öreg katonákat általában, úgy engem sem érdekelt az olyan hűlyeség, mit a reggeli torna. Tudtam, hogy kivel kell jóban lenni, és írnok lévén velem szemben is kellő tiszteletet mutatott nemcsak a sivár kopaszok társasága, hanem a korosztályom is. Az én legjobb barátom Árpi volt, a század raktárosa. Az ébresztő előtt tíz perccel az alegység-ügyeletes felébresztett minket, mi félálomban levánszorogtunk az alagsorban lévő raktárba, magunkra zártuk az ajtót, és az előző este bekészített ágybetéteken folytattuk az alvást. A szolgálatvezető törzsőrmester szemet hunyt a dolog felett, ugyanis le volt nekünk kötelezve bizonyos eltűnt, majd megkerült lőszerek miatt.
Végül is ez nem lényeg, a történet szempontjából csupán annyi a fontos, hogy Árpi és én rengeteg időt töltöttünk együtt egy csendes, nyugodt helyen. Igazán jó barátok voltunk, mindent megbeszéltünk, amolyan fogadott testvérfélék lettünk az együtt eltöltött idők folyamán.
Vasárnap volt, a haverok nagy része eltávon, vagy kimaradáson, a többiek látogatóikat fogadták. Mi kénytelenek voltunk a laktanyában dekkolni, mert egy tiszt úgy találta, hogy a kimarcsiról nem illik ittas állapotban visszatérni, így hát két hét lafót (gyengébbek kedvéért: laktanyafogságot) erőszakolt ránk, bármennyire is tiltakoztunk. Odakinn a nyár próbálgatta az erejét, fullasztó hőség telepedett a környékre. Lenn a raktárban csend volt, és hűvös, így ott adtuk át magunkat a jól megérdemelt pihenésnek, csupán egy hányingerzöld kincstári pizsamaalsót viseltünk. Egy tiszti sofőr ismerősünk egy surranóért cserébe becsempészett nekünk egy láda sört, és néhány üveg vodkát, így kellemes mámorban szunyókáltunk. Azazhogy csak Árpi szunyókált, én a barátnőmről álmodoztam, akivel már jó ideje nem találkoztam, így hát erősen hiányzott a szex. Én hülye, halálosan szerelmes voltam, és azt hittem, hogy vár rám, de később megtudtam, hogy ő akkor már rég egy ismerősünkkel keféltette magát. De ez most nem is tartozik ide.
A szesz felpezsdítette a vérem, kedvem szerint kivertem volna a farkam, de lusta voltam felmenni a WC-re. Tehát csak képzelődtem, ábrándoztam, tervezgettem, mit fogok csinálni a barátnőmmel, ha végre kiszabadulok innen. Még csak a vetkőztetésnél tartottam, mikor Árpi felébredt. Felbontott egy újabb sört, és töltött a vodkából is.
- Igyál öregem. - mondta - Így sose fogunk berúgni.
- Rajtam ne múljon. - válaszoltam, és legurítottam a jó decinyi piát.
Árpi fájdalmas arccal nyújtózott egyet.
- Ajj, bazmeg, de elaludtam a nyakam.
- Feküdj hasra, majd én megmasszírozom.
Elkezdtem a masszázst, Árpi jólesően nyöszörgött, nekem pedig ismét eszembe jutott a barátnőm. Jócskán spicces agyam annyira elmerült az ábrándokban, hogy a masszázs inkább kezdett simogatásra hasonlítani. Álomképeimből Árpi fojtott hangja rángatott ki.
- Ezt nem kéne folytatnod!
- Mit?
- Ettől beizgulok.
- Mi a picsa bajod van?
- Nem érted te hülye, ettől feláll a faszom. - mondta ingerülten. - Hagyd abba.
Azt hittem, hogy csak marháskodik. Sokszor hülyéskedtünk egészen vad dolgokkal is, nemegyszer dobtak ki minket valahonnan, mert botrányt provokáltunk.
Gondoltam, velem most nem tol ki, nem fog egész héten azon röhögni, hogy milyen jól beugratott. Enyhén széttett lábai között előrenyúltam a farka felé. Azt hittem ugrik egyet, és egy vihogással le van rendezve a dolog. Ma sem értem, hogy történt, de ahogy alányúltam, kezem rögtön becsusszant a pizsama sliccén, és teljesen váratlanul markomban éreztem a kemény, merev faszát. Mindketten megdermedtünk. Legnagyobb csodálkozásomra nem engedtem el rögtön. Éreztem, hogy forró és nedves. És nagy, nagyon nagy, jóval nagyobb, mint az enyém. Nem is tudom mennyi idő telt el, talán csak másodpercek, talán néhány perc is. Aztán kirántottam a kezem, és elfordultam tőle. Nem szólt semmit és én is hallgattam. Megrázott a dolog. Az üvegért nyúltam, és néhány jókora korttyal próbáltam megnyugtatni felborzolt idegeimet. A vodka szétáradt a testemben, kissé lecsillapította hevesen dobogó szívemet. A csend bántó volt, de egyikőnknek sem volt kedve megtörni, inkább mindketten úgy tettünk, mintha álomba szenderülnénk. De az én agyam lázasan zakatolt, nem tudtam feldolgozni az élményt. Azelőtt soha nem éreztem vonzalmat a saját nemem iránt. Soha még csak eszembe sem jutott ilyesmi. Nem vagyok korlátolt, a baráti körömben volt is meleg srác, de engem nem érdekelt az egész.
De akkor nem tudtam szabadulni az élmény hatása alól. Olyan váratlan volt, olyan hirtelen történt, hogy csak utólag csodálkoztam azon, miért is nem érzek undort. Sőt. Tulajdonképpen nagyon élveztem. Szinte éreztem, hogy valami elborítja az agyamat. Mintha nem is én lettem volna, mintha egy titokzatos erő irányította volna a tetteimet. Alvást színlelve Árpi felé fordultam. Hanyatt feküdt, karjai a feje alatt keresztbe fonva. Talán már tényleg aludt, talán csak tetette, bár szerintem ő is a történteken rágódott. Szemhéjam alól kilesve láttam, hogy még mindig tart a merevedése, és egy kicsiny foltocska sötétítette el a pizsamáját. Mintha álmomban forgolódnék, egyre közelebb csúsztam hozzá, egészen közel. Szinte remegtem izgalmamban, rettegtem attól, amit tenni akartam, de nem tudtam megálljt parancsolni magamnak. Továbbra is úgy tettem mintha aludnék, és úgy fordultam, hogy fejem az ő mellkasára tettem, kezem pedig a combján nyugodott. Hallottam amint a szíve egyre gyorsabban ver, és úgy döntöttem, hagyok néhány percet, ha esetleg másképp reagálná le a dolgot, mint ahogyan azt én elképzeltem. De szerencsére ő nem tett semmit. Mozdulatlanul feküdt, mellkasa hullámzott a fejem alatt, bőre forró volt, szíve hevesen vert. Éreztem, ez az utolsó pillanat, amikor még vissza lehet táncolni. A legutolsó.
A vágy győzedelmeskedett a józan ész felett. Lassan, remegő kézzel benyúltam a sliccén, és megfogtam a farkát. Elakadt a lélegzete, de nem szólt egy szót sem. Lassan finoman elkezdtem simogatni, masszírozni, és közben kibújtattam a résen. Hatalmas volt, kőkemény, és síkos a gyönyörnedvtől. Óvatosan elkezdtem mozgatni a kezem föl s alá, éppúgy, mint amikor rejszolni szoktam. Hihetetlenül izgató látvány volt, ahogy vöröslő makkja eltűnik, majd kibukkan a bőr alól. Az egész mintha saját életre kelt volna, lüktetett, az erek párhuzamosan lüktettek szívverésével, a markomban vibráló bizsergés hatalmába ejtette egész testem, tudatom, mindenem.
Az én faszom is annyira megkeményedett, hogy szinte fájt, és úgy éreztem, soha még ennyire nem gerjedtem be. Fejemet lassan az ágyéka felé csúsztattam, kinyitottam a szám, és óvatosan a számba vettem a makkját. Felnyögött. Kissé fura íze és illata volt, de nem kellemetlen, sőt még tovább fokozta a testemben tomboló vágyak viharát. Ajkaimat érzéssel, de határozottan ráfeszítettem, nyelvemmel körültáncoltam a vibráló húst, kezemet pedig újra munkára fogtam.
- Úristen. - suttogta elfojtott hangon.
Megpróbáltam bekapni a faszából annyit, amennyit tudtam, makkja már egészen a torkomban volt, nyelvemmel serényen dolgoztam. Éreztem, amint egyre hevesebben zihál, egy rántás, majd még egy, és......
A számba élvezett. Megpróbáltam mindent lenyelni, de olyan elképesztő intenzitással spriccelte tele a számat, hogy a geci egy része kifolyt, és államról a hasára csepegett. Négyet - ötöt rándult a teste, torkom megtelt a forró ondóval, én csak szívtam ezt a csodálatos faszt, szívtam, és azt hittem szétrobbanok az izgalomtól.
Hirtelen elcsendesült, elernyedt a teste. Kivettem a számból, lenyeltem a maradékot, majd megtöröltem a szám. Ránéztem, de ő csak feküdt ott lehunyt szemmel, vonásai kisimultak. Ajkaimmal végigsimítottam a már lanyhuló faszát, apró csókokat leheltem rá, és a heréit masszíroztam gyengéden. Aztán nem bírtam tovább magammal, elővettem a farkam, néhány rántás és én is elélveztem. Levettem a pizsamám, letöröltem a hasamról és a mellkasomról az ondómat, majd újra lefeküdtem. Azt vártam, hogy elhatalmasodik rajtam a bűntudat, de nem történt semmi. Az átélt élmény hatására kellemes gyengeség fogott el, úgy éreztem magam, mintha a paradicsomban lennék.
Úgy saccoltam, talán egy óra is eltelt, s már majdnem elszenderedtem, amikor Árpi hangja megtörte a csendet.
- Mi volt ez?
- Nem tudom. - válaszoltam tétován.
- Akkor mi most buzik vagyunk?
- Nem tudom.
Gondolatban visszaidéztem a történteket, ennek hatására a vér megint a farkamba áramlott. Mivel még mindig meztelen voltam, inkább hasra fordultam, nehogy észrevegye az erekciómat. Váratlanul megéreztem a tenyerét a hátamon.
- Akarod folytatni? - kérdezte.
- Nem, nem, nem!!! - üvöltöttem magamban, de végül is kiszáradt ajkaim közül egy halk sóhaj tört elő.
- Igen.
Lassan simogatta a hátam, lassan és lágyan, érzéssel, izgatón. Körkörös mozdulatai fokozatosan egyre lejjebb és lejjebb irányultak, először csak a derekamig, aztán némi tétovázás után a fenekem is sorra került. Idegeim pattanásig feszültek, izgalmam egyre fokozódott. Belecsókolt a nyakamba. Áramütésként ért, ahogy borostái megkarcolták a bőröm, leírhatatlan volt ez az érzés. Csókolt, csak csókolt, finoman, édesen, és haladt egyre lefelé. Magamban esdekeltem:
- Ne hagyd abba, gyerünk, csináld tovább!
Libabőrös lettem, amikor elérte a fenekem, és azt kényeztette pici puha puszikákkal. Akaratlanul is széjjelebb tettem a lábam, s mivel álló faszom kényelmetlen helyzetben volt, így hát kissé megemeltem a csípőmet. Felsikoltottam a gyönyörtől, amikor megéreztem a nyelvét az ánuszomon. Először csak finoman nyalogatott, aztán egyre hevesebb lett. Csak nyalta, nyalta a seggem, hallottam szuszogását, éreztem, ahogy nyála rácsorog megfeszült heréimre, tiszta lucsok lettem, és azt hittem szétrobbanok a gyönyörtől.
Nyelvét megpróbálta olyan mélyre dugni a végbélnyílásomba, amilyen mélyre csak lehetett, én pedig átadtam magam ennek a még sohasem érzett gyönyörnek. Váratlanul, szinte durván megfordított, elkapta a faszom, és rábukott. Nem mondom, a barátnőm is remekül tudott szopni, de ez valahogy annyira más volt, elmondhatatlanul tökéletes élvezet. Feje ritmusosan járt fel, s alá, egyik kezével tövénél szorítva a faszom, másik kezének középső ujjával a végbelemet izgatva. Nem bírtam tovább visszatartani. Szinte fájt, akkorát élveztem, görcsbe rántott a gyönyör, a boldog megkönnyebbülés hullámaiba merültem.
Miközben a történetét hallgattam, egy remek ötletem támadt. Közeledett Csaba születésnapja, és olyan ajándékot eszeltem ki számára, ami. Hmm.
Másnap reggel vettem egy csomó szexlapot, és böngészni kezdtem a hirdetéseket. Hamar találtam is néhányat, ami szóba jöhetett, s egy különösen megtetszett, nem tudom miért, talán az egyszerűsége miatt. 21 éves, magas, sportos, jóképűnek mondott, nagy intim mérettel rendelkező srác párokhoz csatlakozna mindkét fél örömére. Élvezzük az életet! Ákos. 06 30 xxx xxxx. Elsőként ezt a telefonszámot hívtam, s a többivel már foglalkoznom sem kellett.
Túl voltunk a vacsorán, a pezsgő felbontva, torta megszegve, félhomály, halk, kellemes zene.
- Drágám, van egy meglepetésem számodra. - mosolyogtam rá Csabira.
- Hadlám!
- Nana, ezt nem látni kell. Vagyis egyelőre. Rámbízod magad?
- Persze.
Bevezettem a hálószobába, levetkőztettem, az ágyra löktem.
- Mi a terved? - kérdezte.
- Pszt. Bízz bennem!
Elővettem egy bilincset, és egy kendőt. Elvigyorodott, de nem szólt semmit. Az ágy támlájához bilincseltem, és bekötöttem a szemét.
- Légy pár percig türelemmel, Édesem. - suttogtam a fülébe, s kimentem a hálószobából. Telefont ragadtam, tárcsáztam.
- Tessék.
- Jöhetsz.
Pár perc múlva, alighogy bugyira-melltartóra vetkőztem, halk kopogást hallottam a bejárati ajtó felől.
- Szia Emese.
- Szia Ákos.
Magas volt, legalább 180, jóképű, fekete hajú, barna szemű. Látszott rajta, hogy rendszeres látogatója a gyúrótermeknek.
- Ne vesztegessük az időt, vetkőzz!
- Oké.
Kedvtelve nézegettem, ahogy kibújik a ruháiból, de amikor megláttam a farkát. Hát volt jónéhány pasim életemben, sokfélét láttam, de. Csak annyit tudtam mondani: - Wooow.
Halkan beléptünk a hálószobába. Csaba nyugodtan feküdt az ágyon, nem látszott, hogy megpróbált volna megszabadulni rabságából. Kis hangot adtam a hi-fi-re, nehogy a neszekből túl korán megsejtsen valamit, majd akcióba kezdtem. Megszabadítottam a gönceitől, majd a számba vettem a farkát, és elkezdtem azon dolgozni, hogy jó kemény legyen. Először csak a makkját csiklandoztam körbe, miközben a heréit masszíroztam gyengéden, s miután éreztem, hogy egyre határozottabbá válik a merevedése, egész mélyen bekaptam, és erőteljesebb nyelvcsapásokkal szívtam, szoptam, egészen addig, míg úgy találtam, hogy elérte a megfelelő állapotot. Eközben Ákos huncut mosollyal nézte a ténykedésem, és simogatta magát. Elképesztő méretű szerszáma volt, nagy, vastag, erőtől duzzadó. Csak ámultam.
Elérkezettnek tűnt az idő, hogy leleplezzem az én kis tervemet. Kivettem Csaba faszát a számból, majd intettem Ákosnak. Ő csendben odajött, és ott folytatta a dolgot, ahol én abbahagytam. Úgy tűnt, hogy a párom mintha megrezzenne, talán érezte, hogy ez valami más, de nem szólt egy szót sem. Néztem egy kicsit, ahogy Ákos szája befogadja magába a hímtagot, és a látvány hatására erőteljesebbé vált a nedvesedésem. Azelőtt még sosem láttam ilyet, nagyon izgató látvány volt.
Levettem Csabi szeméről a kendőt, és csókolni kezdtem. Kicsit zavarodott volt, nem értette mi is történik, eltolt magától, és lenézett. Felnyögött, mikor meglátta, hogy egy másik férfi szopja, de egyáltalán nem tiltakozott. Visszacsúsztam, és amennyire hozzáfértem, én is elkezdtem nyalogatni. Ákos előzékeny volt, néha átengedte nekem Csaba farkát, együtt nyalogattuk, nyelvünk összeért, csókolóztunk.
A váratlan, és izgató helyzet hatására nem sokat kellett várni az első magömlésre. Szokatlan nagy intenzitással, hatalmas mennyiséget spriccelt a szánkba, arcunkra. Lenyalogattuk az orgazmustól érzékennyé váló farokról az összes ondót, majd egymás arcát is megtisztítottuk csókjainkkal. Csaba meredt szemmel bámult minket, ahogy egyre szenvedélyesebbé, követelőzőbbé váltak az öleléseink, érintéseink.
Ákos szinte erőszakosan fordított a hasamra, és nyalni kezdett hátulról, a seggemet, a puncimat. Éreztem, hogy nem ma kezdte a dolgot, eszméletlenül jól csinálta, nagyon hamar felpörgetett vele. Négykézlábra emelkedtem, és úgy fordultam, hogy Csabának a legnagyobb rálátása legyen a dolgokra. Hátranyúltam, elkaptam a hatalmas faszt, és magamba irányítottam. Lassan, de határozottan tolta belém, én pedig jóleső nyögdécseléssel nyugtáztam, hogy teljesen kitölti a hüvelyemet, feszít, és ezt rettenetesen élveztem. Kefélni kezdett, egyre keményebben, határozottabban, vadabbul, én pedig csak dobáltam magam alatta a gyönyörtől. Amikor az egyik ujját beledugta a seggembe, éreztem, hogy már nincs messze a csúcs, de mivel nem így terveztem a dolgot, erőt vettem magamon, és egy hangos cuppanással lehúztam magam róla. Meglepődött, és újra el akart kapni, mikor is találkozott a tekintetünk, és eszébe jutott, hogy mit is beszéltünk meg.
Reméltem, hogy Csaba nem fog tiltakozni, és szerencsére így is lett. Átszellemült arccal vette a szájába Ákos hatalmas faszát, és úgy cumizott rajta, mintha egész életében ezt csinálta volna. Én közben egyik kezemmel az ő faszát simogattam, másikkal pedig a srác végbelét izgattam. Tulajdonképpen elmondhatatlan élmény volt látni két ilyen kant, amint egymással vannak elfoglalva.
Nemsokára Ákos is a csúcsra ért, összerázkódott, és beleélvezett a párom szájába. Láttam, ahogy az ádámcsutkája fel s alá jár, ahogy nyelte befelé az ondót, és miután az élvezet hullámai lecsillapodtak Ákos testében, akkor sem akarta kiengedni a szájából, az utolsó cseppig kiszopogatta a nedűt.
-Köszönöm Drágám. De most már engedjetek el.
Kinyitottam a bilincset, és vártam, hogy mi fog történni. Csaba felült, elkapta Ákost, megcsókolta vadul, szenvedélyesen, majd a fülébe súgott valamit.
Esélyem sem volt ellenük. (Na nem mintha annyira akartam volna tiltakozni) Nekem estek mindketten, és olyan kényeztetést kaptam tőlük, hogy csak na! Szeretkeztünk mindenféle pózban, szoptuk nyaltuk egymást önfeledten. És eszméletlen nagyokat élveztünk. (Különösen, arra emlékszem, mikor Ákoson lovagolva Csaba a fenekembe hatolt.)
Szóval ez volt az a bizonyos születésnap, amikor először láttam két férfit egymással szeretkezni. Ezt sem fogom elfelejteni, azt hiszem.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (108)        Nem tetszik (127)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-07-17 16:45:07
fulnak24cm
Jo kis sztorid van

2019-02-19 07:39:52
Anti
Szépen kidolgozott történet. Nagyon jó.


Ezt a szex történetet 26526 X olvasták el.