Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A csajom unokahugai, családban marad

Beküldő:Jóapa

A volt párommal Viktóriával nem régóta voltunk együtt amikor is valamilyen papírokat át kellett vinni a bátyjához aki nem messze lakott tőlünk. Akkor találkoztam először a Zsófivál és Anitával akik Viki bátyja Dezső lányai. 1 év korkülönbség volt köztük Zsófi 14 és az Anita 15 volt, tehát 10 évvel fiatalabbak voltak nálam. A Viki késői gyerek volt így a bátya 12 évvel idősebb volt mint Ő.
Este 8 óra körül lehetett és a lányok épp fürdés után alváshoz készülődtek . Feltűnt a hegyes cicijuk amely csak úgy meredezett a hálóingjuk alatt de ennél több figyelmet nem fordítottam rájuk. Ahogy telt az idő mivel sűrűn találkoztunk nagyon jó baráti viszonyba kerültem a két lánnyal. Közben ők felnőttek és az Anita már a 17-ik születésnapját ünnepelte.
Vikivel már eléggé megromlott a viszonyunk és állandóan veszekedtünk ami szex romlásárához vezetett. Ha nem is a minőség de a mennyiség nagyon lecsökkent.
Az Anita ezt nagyon jól átlátta és párszor már beszéltünk is róla. Lényeg ami lényeg Anitával nagyon sokat beszélgettünk és minden titkát elmondta. Azt is elárulta, hogy elvesztette a szüzességét és minden egyes kis szexuális kalandjáról beszámolt és állandóan tanácsokat kért. Igazából már furcsálltam ezt a nagy őszinteséget és azt is, hogy teljesen szemérmetlen volt előttem. Egy alkalommal amikor az apjáék, Viki meg mindenki otthon volt bementem a fürdőszobába kezet mosni és megláttam az Anitát kádban feküdni habok közt. Bocsánatot kértem és már hátat is fordítottam amikor azt mondta, hogy nyugodtan mossam meg a kezem őt nem zavarom és erre egy kicsit kiemelkedett a kádból és megláttam a gyönyörű melleit amelyek abból a hegyes cickókból jókorára megnőttek. Nem bírtam róla levenni a szemem és hátat fordítva a tükörben bámultam amit az Anita nagyon jól észre vette és mosolyogva, tükörben rám nézve még jobban kiemelkedett a kádból, hogy láthassam az egész bimbóudvart és feszes, szép, fiatal bőrét. Kezet mostam és kijöttem a fürdőszobából nem kicsit zavartan aztán leültem az asztalhoz a konyhában ahol a többiek már vártak, legurítottam a nekem kitöltött sört és gyorsan elhúztuk a csíkot onnan. A Viki meg is kérdezte haza felé úton, hogy úgy mentem be a fürdőszobába, hogy az Anita fürdött de megnyugtattam, hogy nem láttam semmit mert a kád tele volt habbal. Következő napokban nagyon sokszor eszembe jutott az Anita nagy feszész cicije és ahogy addig nem látott pajzán mosollyal rám néz a tükörben. Teltek a napok, hetek és az Anita egyre többször ilyen is hasonló helyzetbe hozott. Úgy tűnt mindig vár megfelelő alkalomra, hogy felizgasson gyönyörű testével.
Anita levelező tagozatra járt és napjait szinte állandóan otthon töltötte. Az apja néha megkért, hogy a házuk körül nyírjam le a füvet mert ő nagyon elfoglalt volt. Ilyenkor a fűnyírás után mindig lezuhanyoztam és pihentem egyet a nappalijukban. Egyik alkalommal amikor végeztem a fűnyírással elindultam a fürdőszoba felé és halottam, hogy az Anita éppen akkor szál ki a kádból. Nyár volt és a fürdőszoba ajtaja nyitva volt. Tudtam, hogy nagyon csúnya dolog ez de nagyon hajtott a kíváncsiság, így félmeztelenül beléptem a fürdőszobába ahol is az Anita anyaszült meztelenül állt törölközőben csavart fejjel. Hírtelen belém hasított a felismerés, ez nem helyes dolog amit teszek és elnézést kérve hátat fordítottam neki. Kijöttem a fürdőből de ő utánam szólt : gyere csak fürödj le, engem nem zavarsz, különben is mindjárt végzek. Egy kicsit eltöprengtem és a bátorságot összeszedve visszafordultam és újra bementem a fürdőben . Ő még mindig ugyanúgy állt ott és elkezdte törölni a gyönyörű testét amelyet most szemtelenül megbámultam először úgy mint egy felnőtt nőt, egy tüzelő szukát. Milyen volt az Anita? Gyönyörű!
Kb 173 cm magas szőkére festett hosszú haja volt, a szája vékony ajkú de vonzó és nem éppen kicsi, amúgy nem volt kimondottan szép arcú de semmi baj nem volt vele. A bőre nagyon világos és vékony, így a gyönyörű nagy mellén amely irtózatosan feszes volt kirajzolódtak az erek. Úgy nézett ki mintha fel akarna robbanni. A bimbóudvara nagy (de nem túlságosan)és világos volt. Hosszú lába között megláttam a fazonra nyírt punciját (csak egy vékony csíkocskát hagyta meg) amely nagyon szép és meglepően húsos volt de az ajkai nem lógtak ki.
Tehát ott álltam végig és megvártam, hogy letörölje az izgató testét. Mikor végzett várta a reakciómat de én hősiesen álltam a próbát és a kidudorodó rövid gatyámon kívül izgalomnak semmi jelet nem mutattam ki. Mikor látta, hogy nem történik semmi elment mellettem megsimogatva a vállamat és azt mondta: jól van akkor hagylak fürdeni. Alig vártam , hogy kimenjen mert addigra már az izgalmam tetőfokra hágott. A farkam majd felrobbant ( amit ő is bizonyára észre vette) és alig vártam, hogy kiszabadítsam a nadrágomból.
Beültem a kádba és hideg vizet engedtem a forró fejemre, hogy lenyugodjak . Neki álltam megmosni a hajamat de nem találtam sampont (furcsának találtam mivel ő is éppen az előbb hajat mosott) és erre megint úrrá lett rajtam az izgalom mivel tudtam, hogy meg kell kérdeznem, hogy merre van és azt is nagyon jól tudtam, hogy azért bejön majd a fürdőbe. Hülyét megjátszva kikiabáltam neki: Anita merre találom a sampont? . Egy szempillantás alatt ott termett mert én sem csuktam be a fürdő ajtaját. Megint jött ez a furcsa érzés, hogy ez nem helyes és eltakartam a álló farkamat mire ő a szekrényből kivette a sampont és kezembe nyomta. Már fel volt öltözve egy combközepéig érő lenge pólóban és csipke tangában. Megint megnéztem és így is nagyon szexinek találtam. Váratlanul megkérdezte: mossam meg a hátad? . Kővé dermedtem és agy pillanatra elkalandoztam de máris válaszoltam neki, hogy: nem köszönöm amit rögtön meg is bántam mert már nagyon vágytam rá, erre ő rögtön ki is ment.
Fürdés végeztével kiszálltam a kádból, megtörölköztem és neki álltam hajszárításnak mire a szemem sarkából azt láttam, hogy az Anita ott áll az ajtóban és engem bámul. A dolog nem zavart sőt, félig becsukott szemmel folytattam csak, hogy a farkamnak nem tudtam parancsolni, ezért gyorsan felé fordultam amire ő zavartan leszegte a fejét és azt mondta: bocs, csak WC-re indultam (a WC ajtó a fürdőszoba mellett volt). Semmi gáz válaszoltam és mire elment a farkam már megint az égnek állt.
Igazából nagyon kívántam és láttam, hogy ő is kíván engem de nem akartam vagy csak nem mertem megtenni az első lépest valószínűleg azért mert tudtam, hogy nagyon helytelen cselekedett lenne.
Megint eltelt egy pár hét és sokszor voltam kitéve ilyen dolgoknak de én hősiesen küzdöttem. Nagyon sokszor pont akkor fürdött az Anita és épp akkor meztelenül mászkált a házban mikor tudta, hogy senki más nincs otthon de én ott vagyok, mutogatta a fürdőruháit mint egy modell és állandóan provokált én meg élveztem a helyzetet és már hozzászoktam, sőt igényeltem a meztelen teste látványát.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (107)        Nem tetszik (92)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-07-25 23:51:56
tutajos
Lesz tovább?

2019-12-05 10:39:48
tutajos
Ezt a pinát az orrodra húzzák a pokolban.

2019-12-28 07:28:02
Retekegér
Remélem azóta szexeltél már vele!

2022-01-01 16:49:02
Dávid
Esetleg van folytatás ?


Ezt a szex történetet 31052 X olvasták el.