Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Teljes valómban a fiúé lehettem

Beküldő:Harisnyás Giulia Csajszi


Miután Jareddel már lebonyolítottunk három fantasztikus videós szexchatet, amelyek mindig egészen elképesztő élményt jelentettek mindkettőnk számára és csodás kielégülésekkel végződtek, elhatároztam, hogy végre személyesen is talizom ezzel a klassz sráccal.
Egy pénteki napra, délután 5 órára beszéltük meg a randit, nála. Azt akartam, hogy olyan csaj legyek neki, akitől rögtön dob egy hátast, amikor meglát.
Délelőtt elmentem vásárolni, vettem 3 pár szép, finom harisnyanadrágot, egy gyönyörű fekete szoknyát és egy pár tűzpiros, angyon szexi körömcipőt. Otthon lefürödtem, szépen szőrtelenítettem magam mindenütt, isteni illatos parfümmel fújtam be magam és felöltöztem. Fekete harisnya, egy nagyon csini felső, az említett új szoknya és cipő volt rajtam. A sminkemet barnás alapozóval, tűzpíros ajakrúzzsal, fekete szempillaspirállal és csillámokkal készítettem el. Belenéztem a tükörbe. Úgy gondoltam, tetszeni fogok Jarednek, akivel eddig még csak kamerán keresztül láttuk egymást.
Beültem a kocsimba és elindultam a mintegy 40 km-es távolságban élő pasimhoz. Addig még korábban nem nyomtam a pedálokat úgy, hogy magassarkú cipő volt a lábamon, ezért egy kissé szokatlan volt a szitu, de szerencsére hamar belejöttem.
5 előtt 10 perccel érkeztem meg Jared házának kapujához - csengettem.
Ami ezután következett, az minden várakozásomat felülmúlta. A fiú az első perctől pontosan úgy bánt velem, ahogy azt egy NŐ elvárja egy FÉRFITÓL! Előbb konyakoztunk egy kicsit, közben beszélgettünk, majd közel bújt hozzám a kanapén. Dícsért, hogy milyen csini, milyen jó nő vagyok, aztán elkezdett simogatni, végig a harisnyás combokat, seggemet, vádlimat, puszilgatott is, én pedig lehúztam a gatyáján a sliccét, kivettem a gyönyörű farkát és elkedztem simizni, húzogatni róla a bőrt, aztán bekaptam! Valósággal felnyögött az élvezettől, mit mondjak, nekem is nagyon jó volt!
Eközben Jaredtől teljesen bezsongtam, úgyhogy jött minden. Többször is élvezésig szoptam neki, előtte-utána smároltunk, ő ujjazott, közben végig simogattuk, becézgettük egymást. A döntő pillanatban nem bírtam tovább és azt mondtam neki, hogy most már dugj meg!
Szép finoman felhelyeztem neki egy gumit, az én lukamat besikosítottuk, aztán finoman belémcsusszant! Csodálatos érzés volt! Ott abban a pillanatban végre a csaja lehettem ennek az aranyos fiúnak.
Lényegében ezzel kezdődött egy szuper szexkapcsolatom végre egy olyan fiúval, aki minden tekintetben megfelelt számomra!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (47)        Nem tetszik (58)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 6736 X olvasták el.