Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szűz lány a nőgyógyásznál

Beküldő:doktorúrrendel


A kissé elhúzódott kávészünetem után sietve igyekeztem a rendelőbe. Amint beléptem, a nővér mérgesen nézve várt engem. Ha lehetne szavak nélkül beszélni, a feje fölött ott lebegett volna, hogy elkéstél . Asztala mellett már várt a páciens, egy alacsony, szőke hajú, világoskék szemű lány. Esetlen álldogálásából rögtön tudtam, hogy ez az első alkalma nőgyógyásznál.
- Elnézést kérek - próbáltam menteni a menthetőt. - Tessék befáradni.
Kivettem a papírokat a nővér kezéből, majd beterelgettem a lányt a szobába. Míg levette a bugyiját, addig én feltettem neki pár kérdést a menstruációjáról, és a testalkatáról.
- Rendben, ha megvan, üljön fel a székre, még nem kell hátradőlni! Van bármi féle panasza?
- Nem, csak anyukám szerint ideje volt már eljönnöm egy rutin ellenőrzésre - mondta kissé szégyenkezve.
- Ez az első alkalom, hogy női orvosnál jársz?
Bólintott.
- Rendben, akkor először is ellenőrizzük a melleidet.
Két formás mellére rátapasztottam a kezeim, majd masszírozó mozdulatokkal gyúrni kezdtem. Furán kezdtem el magam érezni, mintha bizseregnék. Nem tudtam hová tenni ezt az érzést, és nem is foglalkoztam vele.
- Tökéletes, most feküdj le kérlek a vizsgálóasztalra. Próbáld úgy, hogy amennyire tudsz, előre csúszol a fenekeddel, a lábaidat pedig tedd a lábtartóba - mondtam.
Követte az utasításaimat. Világoskék ruhácskáját gondosan felhúzta a hasáig, ezzel rálátást adva csupasz puncijára. Félreértés ne essék, orvos vagyok, nem szokott a női szerv semmilyen hatást kelteni bennem. Ez a szakmám, több ezer puncival volt már dolgom. De most valahogy mégis furcsa érzés keringett bennem, ahogy ott hevert Ő széttett lábakkal.
- Mielőtt belekezdünk a vizsgálatba, meg kell kérdeznem, hogy még szűz vagy?
- Igen, az vagyok.
- Rendben, akkor a nagyobb eszközöket hanyagoljuk még - mosolyogtam nyugtatóan.
Látni lehetett rajta, hogy feszeng. Ahogy felhúztam a kesztyűmet, nagy szemeit szorosan lehunyta, mint aki látni sem akarja, hogy mi fog történni. Reakciója megmosolyogtatott. Sikosítót nyomtam az ujjamra, majd a puncija felé fordultam. Világos bőre, és halvány rózsaszín pinája, amit szőkés szőr keretezett, szinte hívogatott engem. Nyeltem egy nagyot, próbáltam nem beleélni magam a folyamatba, de még hozzá sem értem, és már állt a farkam. Soha nem fordult még elő velem ilyen, igyekeztem elhessegetni mocskos kis gondolataimat, és szakmai maradni. De a húsos csiklója, és kilógós nagyajkai teljesen elvették az eszem. A hüvelyéhez vezettem az ujjam, és szép lassan elkezdtem benyomni. Szűz puncija olyan szorosan kulcsolódott rá, hogy a farkam szinte szétrobbant a gatyámban. A szokásos ellenőrzést követően nem húztam ki még az ujjam, kicsit ki akartam használni a helyzetet. Behajlítottam az ujjam, majd lassan mozgatni kezdtem. Éreztem, hogy egy kitüremkedő pontot nyomdosok, ami biztos jólesett neki. Halkan fel is sóhajtott. Abban reménykedtem, hogy a helyzet kielégülést ad nekem, és a gatyámba élvezek, hátha akkor lenyugszom. De ez nem történt meg, egyre inkább beindultam, és mocskosabbnál mocskosabb gondolatok jártak a fejemben, hogyan tudnám a lányt a magamévá tenni.
- Ne ijedj meg, de le kell tesztelnünk pár dolgot - nyeltem egy nagyot. - Hogy nincs-e hüvely száradtságod, jók-e a hüvely reflexeid, ilyesmik.
Megijedve kinyitotta a szemeit.
- És azt hogy teszteli le?
- A számmal. Ez is a vizsgálat része, ne aggódj - hazudtam.
A szakmaiság teljesen elszállt belőlem, kihasználtam a lány tudatlanságát, de nem érdekelt. Tudtam, hogy ő ma az enyém lesz, és gondoskodtam róla, hogy ő is vágyjon rám.
Ő értetlenül nézett rám, de végül bólintott. Nem csukta be a szemét, figyelte, hogy mit fogok csinálni. Én lehajoltam a lábai közé, és lassan a számba vettem a duzzadt csiklóját. Ujjaim mozgásán gyorsítottam, és szinte szopogatni kezdtem a kis bőrét. Ő egyre gyorsabban lihegett, próbálta visszafojtani a nyögését, de néha nem bírta. Kihúztam az ujjam, és a nyelvem belemélyesztettem a hüvelyébe. Kicsurgó nedvét hevesen lefetyeltem, minden csöppjét magamban akartam tudni. Csiklóját megemeltem, és az alsó érzékeny részét kezdtem nyalogatni.
- Hmm - nyögött fel szinte alig hallhatóan. - Bocsánat, csak érdekes érzés.
- Semmi baj - szólaltam meg - nyögj nyugodtan, ha élvezed.
Folytattam a csiklója nyalogatását, hogy szinte már smároltam sikamlós pinájával. Ő egyre nedvesebb lett, és egyre hangosabban kezdett nyögdécselni, ujjait belemélyesztette a székbe. Másik kezével a hajamba kapaszkodott, és egyre inkább ringatta a csípőjét, mint aki meg akarja lovagolni az arcomat. Mikor már eléggé kitágult, felemeltem a fejem a lábai közül.
- Ezzel megvolnánk.
- E-ennyi volt? - dadogta még mindig felizgulva.
- Igen, minden remekül ment. De esetleg javasolnék valamit, ha megengeded.
Nagy szemeivel megintcsak rámnézett.
- Mit?
- Sokaknak fáj a szüzesség elvesztése, főleg ha olyan szűkek, mint te. Ezért orvosi eljárást javasolnék, hogy tágabb legyél, és az első alkalom férfival már ne fájjon.
- És mit takar ez az orvosi eljárás? - zárta össze a lábait, mint aki megijedt attól, hogy mit fogok csinálni.
- Van egy-két eszközöm, amiket felhelyezve kitágítalak. Nem fog fájni, olyan jó érzés lesz, mint az előbb. Lehet róla szó?
- Meg lehet próbálni - mosolygott.
Megkértem őt, hogy feküdjön a hasára, és ő úgy is tett. Széttárta a lábait, én pedig elővettem egy dildó alakú fém eszközt, ami egész nagy volt, a farkamnál csak pár centivel kisebb. Ráhúztam egy óvszert, sikosítót nyomtam rá, és lassan elkezdtem felnyomni az ő rózsaszín kis szűz pinájába. Annyit izgattam előtte, és olyan gyengéden csináltam, hogy nem is fájt neki. Kicsit befeszült volt az elején, de mire teljesen benyomtam neki, addigra már jólesően felnyögött. Vérezni sem vérzett, puncijából csak a nedv csordogált, de az bőven. A hideg fémet lassacskán kihúztam, majd visszanyomtam. Ezt eljátszottam párszor, mindig egyre mélyebben és gyorsabban. Szétett lábai tökéletes rálátást nyújtottak arra, ahogyan ki-be csúszkál benne az eszköz. Popsilyuka már pulzált, látni lehetett rajta, hogy közel jár az orgazmushoz. Legszívesebben feldugtam volna neki egy ujjamat oda is, de türtőztettem magam. Tudtam, hogy úgyis mindjárt kielégülök. Kihúztam belőle a fémet.
- Most egy másik eszközt fogok betenni, ne ijedj meg, ez lehet kicsit más érzés lesz.
Ő a szemeit szorosan csukva tartotta az egész folyamat alatt, így nem féltem, hogy lebukok, mielőtt elkezdeném. Lehúztam a cipzárt a gatyámon, meredező farkamat pedig végre kiszabadítottam belőle. Odavittem a nedves kis puncijához, és makkommal kicsit körözni kezdtem a hüvelyénél.
- Ahh, ez nagyon jó - nyöszörögte.
Mikor már lihegve nyomta bele a fejét a székbe, és lúdbőrös lett az élvezettől, akkor kezdtem el benyomni a farkam neki. Finoman, lassan, de tövig bement. Meg akartam kicsit állni, hogy adjak neki időt arra, hogy megpihenjen (és hogy én se durranjak el rögtön), de a kis ribi türelmetlenül mozgolódott alattam. Seggét amennyire tudta ebben a pózban bepucsította, és előre-hátra kezdte magát ringatni. Nem tudta olyan ütemesen csinálni, mintha én kúrtam volna, de így is majdnem elélveztem a látványtól. Formás popsija pattogott rajtam, ő pedig nagyokat nyögött alattam.
- Normális, hogy ezt ennyire élvezem? - kérdezte.
- Lesz ez még jobb is - nyögtem fel én is mostmár.
Belemarkoltam a seggébe, és ráhúztam őt magamra. Ütemesen dugni kezdtem, minden lökés felért egy mennyországgal. Golyóim duzzadt csiklóját csapdosták, farkamat pedig a nedves szűksége kényeztette. Még sosem jártam ilyen pinában, ami ennyire szorosan tartotta volna fogva az én tagomat. Úgy dugtam őt, ahogy csak tudtam, a végére már mindketten hangosan nyögtünk, tudta ő is, hogy nem egy orvosi eszköz járatja meg így őt, hanem én. Ahogy kicsit elfáradtam, át akartam őt fordítani misszionárius pózba, de ő felül akart helyette lenni.
- Fájni fog az elsőre - figyelmeztettem.
- Nembaj, beletanítasz ebbe is - mondta kiéhezetten.
Beállítottam a széket úgy, hogy jó szögben legyen, majd beleültem. Ő belemászott az ölembe, majd farkamat a bejáratához helyezte. Szép lassan elkezdett leereszkedni rá. Felszisszent a fájdalomtól, még hozzá kellett szoknia, de nem bántam, legalább gyönyörködhettem a látványban. Míg ő próbált elhelyezkedni, én a ruhájának a felső részét lejebb húztam, hogy kibuggyanjanak gyönyörű cickói. Közepes méretűek voltak, szép formásak, pont a kezembe illőek. Markolászni kezdtem őket, közelebb hajolva pedig bekaptam a rózsaszín mellbimbóját a számba. Szopogatni kezdtem, nyalogatni, néha kicsit rá is haraptam gyengéden. Ő eközben elkezdett mozogni, csak úgy pattogott rajtam.
- Ezaz, lovagolj meg! - nyögtem.
Elkaptam a kezét, és odanyomtam a csiklójához.
- Kényeztesd magad!
Lovaglás közben elkezdett a csiklójával játszani, vékony ujjacskái gyorsan, körkörösen mozgatták a kis pöcköt. Már nagyon közel jártam, ezért igyekeztem mindent megtenni annak érdekében, hogy ő neki is jó legyen. Középső ujjamat benyálaztam, majd a popsilyukához vezettem. Körözni kezdtem rajta, majd hirtelen benyomtam neki, olyan mélyre amennyire csak tudtam. Fel is sikoltott élvezetében. Folytatta az ugrálást, egyszerre a puncijában lévő farkamon, és a seggében lévő ujjamon.
- Basszál még! - sikoltozta.
Ennyi kellett nekem, a testem megrándult, farkam hatalmasat lövelt belé. Hangosan nyögve töltöttem tele őt forró gecimmel, míg ő folytatta rajtam a dugást, minden szégyenkezés nélkül. Egy percet sem adott pihenni, kicsavart belőlem minden cseppett, és pár pillanaton belül őt is elérte az orgazmus. Teste összerándult, még lökött kettőt a csípőjével, majd mellkasomra hullott, úgy, hogy továbbra is benne voltam. Érzékeny farkamon éreztem, ahogy lüktet a puncija.
Pár percig még így maradtunk, mikor kihúztam belőle magam, a gecim végigcsorgott a combján. Nem törölte meg magát, csak visszavette a bugyiját, megigazította a ruháját, majd egy csókot lehelt az ajkamra. Azóta havonta többször is jár hozzám ellenőrzésre , idővel már a torkát és a fenekét is sikerült kivizsgálnom elég sokszor.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (68)        Nem tetszik (10)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2024-06-28 13:00:24
Miki-Maki
Szinvonalas.Sok nőgyógyász kefél a páciensekkel.Erről csak az utóbbiak tudnak hitelesen számot adni.


Ezt a szex történetet 8698 X olvasták el.