Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Kapcsolatom a férjem barátjával - 1. rész

Beküldő:A kis MeliKapcsolatom a férjem barátjával - 1. rész

Először magamról írok néhány sort és folytatom a történettel. Melinda vagyok, a szűkebb ismerősi körömben kis Meli-nek hívnak, kislány korom óta. Vékony alkatú lány vagyok, sötétszőke hajjal, szürke szemmel. A mell- és fenékméretemmel mindig is elégedetlen voltam. A fiúk persze dicsérték, mert mindig akartak valamit. Szeretem a függetlenséget, ezért is nem tudtam soha sem megmaradni sokáig egy pasi mellett. Agyamra mentek az állandó féltékenykedéssel, a magyarázat és beszámoló kérésekkel. Mivel töltöttem az időmet. Ezért inkább csak szexkapcsolataim voltak. Legtöbbször nős, párkapcsolatban élő férfiakkal. Ők legalább nem törődtek vele, mikor és kivel vagyok. Egyesek könnyű nőcskének tartottak, de ez csak részben volt igaz. Csak olyanokkal feküdtem le, akik szimpatikusak voltak. Aki nem, módszeresen lekoptattam hamar. Óvszert sosem használtam. Egyszer húzott magára egy foglalt partnerem, de annyira kiábrándító volt, hogy aktus közben levettem róla. Jobbnak láttam magam védekezni a nem kívánt terhesség ellen, mert nem igazán akarták kivenni a végén. Mellesleg én is úgy élvezem maximálisan. Spermának a punciban a helye. A szex úgy teljes, úgy van befejezve normálisan.

Csapodár életmódomnak egy barátnőm buliján lett vége, amikor bemutatta nekem Tomit, a fasziját. Első pillanattól fogva a vak is látta, hogy bejövünk egymásnak. Kint esett a hó és amikor haza akartam menni, Tomi felajánlotta elvisz. Barinőm meg is jegyezte, nem ám összeborulunk félúton. De bizony úgy történt. Tomi alaposan megkefélt az autóban. Akkor nem láttam neki, csak éreztem a hatalmas méretét. Ő sem kérdezte meg, belém élvezhet-e, csak szó nélkül belém engedte. Csak utána aggódott, jellemzően. Jó volt vele. Másnap szakított a párjával, aki azóta sem beszél velem, ami érthető. Tomi velem akarta folytatni, amit én az egy próbát megér alapon nem utasítottam el.

Tomi más volt, mint a többi. Sármos, határozott kiállású. Nagy faszát is jól használta, isteni volt vele a szex. És ami a legfontosabb, nem érdekelte kivel és hol vagyok. Mondta, felnőtt emberként csak tudom, hogyan kell viselkednem, és amit fontosnak tartok, úgyis elmondom neki. Ebben igaza van. Végre kifogtam ilyet. Párkapcsolatban éltem vele, ugyanakkor meg tudtam őrizni a függetlenségemet. Meg is csalhattam volna, de nem éreztem szükségét. Kicsit korán, de amikor 8 hónap után megkérte a kezem, én igent mondtam.

Boldog voltam Tomi mellett, de különös szexuális fétiseit csak a feleségeként kezdtem megismerni. Azt szerette, ha a lehető legszexibb ruhákba öltözök. Hadd lássa mindenki, milyen jó nő vagyok. Azt se bánta, ha emiatt több dugni akaró udvarlóm lesz. Ő amúgy sem akarja megtíltani, hogy a vágyaimat eltitkoljam, vagy elfojtsam. Konkrétan megkérdeztem tőle, most azt akarja, hogy feküdjek le mással? Hát nem tiltaná meg, még izgatná is. De csak akkor, ha én is akarom. Ezt észrevettem, mert a korábbi szexkalandjaim is elkezdték érdekelni és a hallottak igencsak felizgatták. Akkor annyiban maradtunk, ha megtetszik valaki, megbeszéljük, hogy tényleg le is feküdjek-e vele.

Egy ideig csend volt a témát illetően. Már azt hittem, elmúlt nála ez a dolog. És egyszer csak számonkért, megcsaltam-e már valakivel és van-e már kilátásba valaki. Hát kurni mindig lenne kivel. Akadnak bőven vigyorgó, kanos udvarolgatók. Akkor mi tart vissza? Az, hogy nem tudom ő hogyan reagálna rá, ha ténylegesen megcsalnám valakivel. Fantáziálni róla és felizgatni magát vele, hogy a feleségét éppen más keféli, de ténylegesen átélni más. Lehet változna a véleménye, ha valóban más férfi gecijét találná bennem. Biztos, hogy ezt akarja? Naná! Ha megtörtént volna, is késő lenne. De amint látja gyorsabb lesz, ha ő szerez be nekem egy szexpartnert.

Itt jött a képbe a gyerekkori barátja, Ricsi. Együtt nőttek fel, minden nap együtt voltak. Együtt kezdék el kiverni a farkukat is, mikor kezdett pelyhedzeni nekik. Nem mondta neki, de Bundás-nak nevezte el a faszát, mert kisebb az övénél, de az alakja különleges. A makkja felé vastagodik és vastag fitymája van, ami bundaként öleli körbe a makkját, és teljesen ráhúzva túl is lóg rajta. És sok spermája van, mindig ő ürített többet. Biztos tetszene nekem a fasza, és mint pasi is. Nagyon macsós. Legalább annyi nője volt, mint nekem faszim. Szeretik a nők. Emlékszem rá, mert az esküvőnkön találkoztunk, de akkor nem voltunk egy társaságban. Valóban jó faszi. Erről újra meggyőződtem, mikor videóhívásban beszéltünk vele. Tomi megmondta neki nyiltan, az asszonyt kellene megkurnia. Úgy reagált, házi nyúlra nem lövünk, csak ha ő is akarja. Hm, vicces fiú. Megmutatta meztelen felsőtestét is. Szépen ki volt dolgozva, sportolt. Még az alsógatyáját is picit letolta. Csak a farkának a tövét láttam, és azt, hogy igényesen csupaszra volt borotválva. Tomi nem borotválta, ezért neki nem szívesen kényeztettem a heréit. Ezek után tényleg nem tiltakoznék, ha intim körülmények között rám mozdulna. Hagynám magam. Megbeszéltünk vele egy időpontot, hogy eljön hozzánk, és ha egymásra kattanunk, akkor felőlük kurhatunk. Az időpontnál a barátnőjét is bele kellett kalkulálni, hogy ő akkor dolgozzon. Nekem nem volt akadály, hogy éppen foglalt. Úgy tűnik, neki sem.

Érkezése előtt nagyon izgatott voltam. Már lassan egy éve nem volt más partnerem a férjemen kívül, és ha megjön, biztosan szexre kerül a sor. Már én is vágytam rá. Érezni akartam, milyen lehet vele az ágyban. Az is feszélyezett, hogy más előtt még sosem szexeltem, most pedig úgy leszek valakivel először, hogy maga a férjem lesz jelen. Azzal nyugtatgattam magam, ennek a felállásnak az az előnye, hogy látom a reakcióját. Ha esetleg meggondolná magát, még lehet visszakozni. Nagyon készültem a jöttére. Zuhanyoztam, hajat mostam, puncit borotváltam. Áttetsző, csipkés alsóneműt vettem fel és lenge felsőt. Egy szóval, a mellem és a pinám ki volt, alig takarta valami. Tomi nem győzött dicsérni. Ilyen kívánatosan kell várni egy szexpartnert. Ha így meglát, biztos meg akar majd kurni.

Amikor megjött, Tomival kezet fogott, nekem puszit adott az arcomra. Meleg volt, de jó illata volt. Rögtön megjegyezte, milyen csinos vagyok. Már megérte eljönnie, mert egy pillanatra látta a melleimet, ahogyan belátott rájuk. Végignézett rajtam és lábaim között lefagyott a tekintete egy időre. A puncim is gyönyörű, már amennyi látszik innen belőle - jegyezte meg mosolyogva. Tomi lényegretörően közölte, mindhárman tudjuk, miért jöttetek ma össze. Szabaduljatok meg a felsőitektől. Úgyis meleg van. Nem ám megizzadtok. Ricsi rögtön lekapta pólóját és elém tárult szépen kimunkált felsőteste. Jó teste van. Én kicsit tétováztam a vetkőzéssel, Tomi kezdte el levenni rólam. Megláthatta melleimet teljes életnagyságban, fedetlenül. Azonnal megfogta őket. Milyen szépek és selymes tapintásúak, puhák. Zavaromban kihátráltam. Tomi javasolta, főzzek nekik kávét és közben beszelgetünk majd. Ráérünk egymásnak esni később is. Én mentem a konyhába, ők leültek a nappaliba. Ricsit a kanapéra ültette, ő vele szemben a fotelben foglalt helyet.

Kávéfőzés közben félig-meddig hallottam, miről beszélnek. Persze rólam. Jó bőr ám, ügyes az ágyban. Alaposan ki tudja csavarni a cerkádat... már alig várom én is, hogy megkúrjam... tetszik, nagyon... jó teste van... hát még a pinája milyen jó, benne lenni... hú bele is rakom... biztos, hogy ezt akarod? ... naná kurd meg keményen... stb... Már én is azt akartam, izgatott a szitu, nagyon. Belegondoltam abba, mi fog történni, már nedvesedtem odalent. Jó, hogy mem volt rajtam simulós bugyi.

Egyszer csak hallom, pisi van és Tomi megy el az ajtó előtt a vécére. Nem bírtam megállni, ajtóból kukkolni kezdtem, ahonnan pont ráláttam a vécére. Szerencsére nem csukta be maga mögött az ajtót. Így hátulról láthattam, ahogyan vizel. Mikor elállt neki, láttam a karján, hogy megrázza és elteszi. Nahát, nem törli meg utána. Tomi mindig megtörli utána. Mindegy, attól még jó faszi.

Amíg itták a kávét, szóhoz sem jutottam. Nem is igazan akartam. Még sosem voltam ilyen izgalmas helyzetben. Jött egy jó pasi, aki meg akar dugni... ami már ott lóg a levegőben... csak idő kérdése és magáévá tesz... amit izgatottságomban már nagyon vártam.... de csak vártam a sorsomra, hogy megtörténjen... közben szüntelenül rólam beszéltek, és a fedetlen melleimről. Ez a légkör dermesztően hatott rám. Én, aki mindig magabiztosan ráztam le, vagy szereztem meg férfiakat, most kislányos zavaromban lefagytam. Lesz velem, ami lesz. Csak sodródom az eseményekkel.

A kávé végeztével Tomi utasítóan közölte, elég az előjátékból, kellene már egymással csinálnunk valamit. Üljek bele Ricsi ölébe. Bátortalanul, de helyet foglaltam a combjain. Rögtön magához húzott, meztelen felsőteste a melleimhez ért. Adott egy puszit a számra és megjegyezte, nagyon jó nő vagyok. Éreztem magam alatt, hogy kemény a micsodája. Nagyon rám lehetett már kattanva. Én rá nem kevésbé. Maga mellé ültetett, megfogta a kezemet és berakta a faszához. Rövidnadrág alatt nem volt alsó. Biztos melegben nem hord. Mikor megfogtam neki, rögtön lejjeb tolta a nadrágját. Hú, mit műveltem. A férjem előtt vertem más faszát. A fasza tényleg olyan volt, amilyennek Tomi leírta. Kisebb volt az övénél. Kőkemény volt, de a vastag bőr miatt a tapintása puha volt. Ráillett a Bundás elnevezés. Igazi különlegesség. Ilyennel még nem volt dolgom. Szép darab. Jó sokáig kellett lefele húznom a fitymáját, mire előkerült a (tövéhez képest) nagy makkja. A makkja olyam fényes volt, mintha kipolírozták volna. Átfutott az agyamon, hogy azonnal rábukok erre a különlegesen szép faszra, hogy megízleljem. De még mindig annyira meg voltam illetődve, hogy nem mertem kezdemémyezni. Inkább Ricsire bíztam magam. Csinál velem, amit akar. Tomi beszólása is ösztönös reakciót váltott ki belőlem. 2 méterre ült tőlünk és odakiabálta, ne csak húzogassa, kapja már be végre! Abban a pillanatban elengedtem a faszát, pedig azt akartam a legkevésbé. Mindegy, innen már nem volt visszaút. Így, vagy úgy, de meg fog dugni. Nem is maradt tétlen. A következő pillanatban lehúzta a bugyimat. Arra számítottam, hogy rögtön belém rakja Bundást, amennyire fel volt már izgulva. De nem. Széttolta combjaimat és nekiállt kényeztetni a frissen borotvált puncimat. Bedugta az ujját a hüvelyembe és rögtön megjegyezte, de nedvesnek tetszik lenni odabent. Nem csoda, én is fel voltam izgulva rendesen. Ujját óvatosan kezdte ki-be húzogatni, majd a másik kezével széthúzta ajkaimat és erőteljesen benyalt a csiklómhoz. A hirtelen jött inger átfutotta az egész testemet. Megrándultam, ami jel lehetett nekk, hogy folytassa. Nem csak a nyelve hegyével, hanem nagyobb felületet éreztem, ahogyan nyalogatta a csiklómat. Egyre gyorsabban csinálta és az ujja mellé bedugott még egyet és azt is egyre gyorsabban húzogatta. Nagyon izgatóan csinálta. Nem foglalkoztam semmivel, megszűnt a külvilág. Csak Ricsivel foglalkoztam, és hogy egyre inkább élveztem a nyaló technikáját, egyre közelebb kerültem az orgazmushoz. Nem tudom, honnan tudhatta, mikor kell megadni nekem a kegyelemdöfést. Lehet a tapasztalatai alapján az egyre sűrűbben összeránduló testem alapján. Egyszer csak megfeszítette bennem az ujjait, nyelve felületét erősen a csiklómhoz nyomta, ez volt az a pillanat, amivel elkezdődött minden idők legnagyobb orgazmusom, amit pasi valaha is tudott nekem orálisan okozni. Testem csak vonaglott fel-alá és hangosan nyögtem. Ez volt egyben a leghosszabb orgazmusom is. A levezetést is nagyon ügyesen csinálta. Nyelve felületét lassan mozgatta körbe-körbe. Úgy hagyta abba, ahogyan az én élvezésem jelei lassan csillapodtak. Ujjait is kihúzta belőlem szép lassan.

Legalább egy perc is eltelt, mire a mámorból magamhoz tértem és észleltem újra mindent a környezetemből. Tomi beszólását sem nagyon fogtam fel. Ez igen! Jól hazavágtad őnagyságát. Itt az ideje, hogy alaposan szét is kurd a lucskos pináját! Nem foglalkoztam a mondókájával, le akartam szopni Ricsit. Megérdemli cserébe, amiért ilyen ügyesen kikészített engem. De megmozdulni sem volt időm. Egyből rám feküdt és benyúlva a faszához, makkját a hüvelyemhez igazította és már tolta is belém. Akadálytalanul hatolt belém Bundással, egyre mélyebbre. Hú, de meleg és nedves pinusod van - suttogta a fülembe. Magadnak köszönheted - válaszoltam. Mikor elkezdte dugni a puncimat, szabályosan járkált bennem ki-be. Észrevettem, hogy Tomi elégedett képpel veri a faszát ránk. Pár perc múlva kiszállt belőlem. Lábaimat a nyakába vette és mindkét tenyerével megtámaszkodott. Mondta, vezessem be. Aha, mélyre akar behatolni. Megfogtam a kellemes tapintású, puha fitymáját, ami elég csúszós volt a nedvemtől, és a hüvelyemhez igazítottam. Ő szép lassan tolta belém kőkemény faszát. Rögtön tövig hatolt. Szép lassan kihúzta a makkja hegyéig, majd újra vissza. Ez a visszafogott kezdés lehetőség volt számomra, hogy kellőképpen ellazuljak odalent és maximálisan be tudjam fogadni őt, problémamentesen. Fokozatosan gyorsított a tempón. Vegül eszeveszett gyors tempóban nyársalta fel a pinámat a farka teljes hosszában. Lágyékrészünk hangosan csattogott, mikor összeértünk minden egyes löket után, tövig belém vágva isteni férfiasságát. Olyan erővel dolgozott engem, hogy már marokra fogtam alattunk a lepedőt és csűrtem-csavartam. Annyira élveztem Ricsivel való együttlétemet, hogy közeledett az újabb orgazmusom. Én csak nyögtem, Ricsi szuszogott, Tomi oda-odaszólogatott, szüntelenül a faszát verve. ... Még ilyen jó kurást a pornófilmekben sem láttam... Ez az, Cimbi. Jól kurd szét a pináját! .... Ugye milyen finom, szaftos kis pinája van? .... El ne felejtsd teleélvezni, Cimbi! Puncija kívánja a sok gecit... és hasonló megjegyzései, amire egyre kevésbé tudtam figyelni. Éreztem, hogy Ricsinek sincs sok hátra, nem sokára elélvez. Azt akartam, a lehető legközelebbi kontaktusban legyen velem, mikor eldurran. Kértem, simuljon hozzám. Úgy is tett. Testével végig hozzám simult. Magamhoz szorítottam, hogy minél jobban érezzem a szuszogását, szívverését, testének minden rezdülését. Egyre jobban remegett és fasza is egyre inkább befeszült, lélegzete és szívverése is gyorsult. Tudtam, hogy pillanatai vannak hátra. Oohhh... mindjárt el... elélvezeek... - mondta nagy lihegések közepette. Gyere csak, élvezz... élvezzz. - bíztattam. Néhány pillanat múlva fasza megfeszült, makkja érezhetően megduzzadt és lélegzetét visszatartva előtört belőle a melegség. Mozgásával megállt és a lehető legmélyebben bennem tartva, csak aprókat mozogva, lüktetve spriccelte belém a spermáját. Az első nagy spriccének pillanatában én is elélveztem. Ekkor már a fenekét fogva húztam egyre magamba, nehogy kivegye a legjobb pillanatokban. Feltűnően bőséges adagokban 5-6 spriccet lőtt belém. A mennyisége tényleg bőven felülmúlta Tomiét. Isteni érzés volt. Ahogy elapadt a spermaáradata, az én orgazmusom is végetért. Nincs annál nagyobb gyönyör a világon, mikor a partneremmel együtt élvezek el. Továbbra is szorítottam magamhoz a fenekét, hogy maradjon bennem még egy ideig. Kezdett lenyugodni, fasza is összement bennem. Lehet sokáig így maradtunk volna, de Tomi szétugrasztott minket. Na, drágáim, ti már kielégültetek, most én jövök. Oszolj, Cimbi. Ezzel Ricsi ki- és leszállt rólam. Tomi a faszát verve közelített hozzám. Csak nem belém akarod te is rakni? Most voltam mással, még bennem van a spermája. Erre nem jött válasz, mert hörögve elélvezett. Még sietett is, hogy a hasamra verhesse a gecijét. De azért odaveregette még lankadó farkát a puncimnak. Próbálta belém nyomni, de csak a makkját tudta. Túlságosan puha volt már. Nagyon sajnálta, mert nagyon izgalmas lenne a frissen teletöltött pinámba hatolnia. Érzi azt a forróságot és hogy mennyire sikamlós. Legközelebb ő is belém spriccel a Cimbi után. Még megjegyeztem, jól megöntöztetek, fiúk. Kívül belül. Ezen mindketten mosolyogtak.

Ideje mosakodnunk, ebben mindhárman egyetértettünk. A fiúk csak lemosták a micsodájukat és kész. Én először is letöröltem Tomi cuccát a hasamról, ami már lefolyva keveredett a hüvelyemből kicsordogáló Ricsiével. Egy ideig folyattam ki magamból a vécén és törölgettem is. Ricsi nagy adagja nem távozott belőlem egy hamar. Mielőtt zuhanyozni mentem volna, Ricsi elköszönt. Akkor csókolt meg először. A nyelvét olyan lassan és érzékien dugta át a számba, amit fiútól még nem tapasztaltam. Nagy örömmel viszonoztam a csókját. Közben szorított magához. Rögtön arra gondoltam, ebbe már volt némi érzelem is. De nem volt időnk ezt kitárgyalni, mert sietett. Barátnője nem sokára hazaér munkából és őt is le kell ápolnia. Csak ne vegye észre a kevesebb spermát, mert még a végén ráfogja, hogy kiverte magának. Ezen mindhárman jót nevettünk. Az lenne a legkevesebb probléma. - fűztem hozzá. Távozásakor mindketten arra bíztattuk, jöjjön még, amit ő meg is ígért. Legnagyobb meglepetésemre Tomi is magához szorított. Hadd gratuláljak az én kis hősömnek. Köszönöm, hogy megtetted. Nagyon izgi látvány voltatok. És láttam, te is élvezted. Ugye máskor is megteszed? És a mondókájának befejeztével szájon puszilt. Erre nem válaszolhattam mást, mint hogy szívesen. Igen, nagyon élveztem és ha szeretnéd szívesen megismételjük. Persze kettőnk közül én szerettem volna leginkább. Nagyon jól kikészített Bundásával.

Azon a napon minden megváltozott a kapcsolatunkban, örökre. Aznap este boldogabban hajtottam álomra a fejem, hiszen minden az igényeinknek és szükségleteinknek megfelelően alakult. Amennyire tartottam ettől a férjem előtt keféléstől, annyira simán ment minden. Mégis fel tudtam oldódni kellőképpen, hogy élvezzem is a szex ezen új formáját. Tomi sem lett féltékeny, sőt még elégedetten bíztatott a folytatásra is. Kell ennél több? Szeretem a (változatos) szexet és ezt most úgy érhetem el, hogy megmarad a párkapcsolatom is és a függetlenségem is. Ugyanakkor ez az új szexuális életforma tele volt kérdőjelekkel és veszélyek lehetőségeivel is. Mi van, ha valamelyikünk besokal? És elege lesz? Mi lesz, ha valamelyikünk többet akar a lefektetett szabályoknál? Mi lesz ha ennek a háromszögnek felborul az érzelmi egyensúlya? Hiszen érző emberek vagyunk. Ez utóbbi kérdés Ricsi érzelemteljes búcsúzója miatt jutott eszembe.

Mindenesetre ezekre a kérdésre az idő adta meg a válaszokat...
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (45)        Nem tetszik (11)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 6990 X olvasták el.