Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Az apád faszát

Beküldő:Bogyó


Mindenki biztosan hallotta már azt a kifejezést, hogy az apád faszát .
Én nem csak hallottam, ki is próbáltam.

Bea vagyok, 17 éves, állítólag jónak mondott csaj. Nem vagyok már szűz. 14 éves korom óta masztizok rendszeresen és volt már két olyan pasim is, aki megdugott - hát, nem voltak igazán nagy élmények. Olyan hamar elsültek, hogy nekem nagyon még benedvesedni sem volt időm.
Bezzeg apámék.
Tudni kell, hogy apám nagyon úriember, nagyon udvarias, választékosan beszélő - mert olyan helyen dolgozik, ahol erre figyelni kell. Vele szembe anyám igencsak szabadszájú. Egy lófasz vagy egy bassza meg minden további nélkül kicsúszik a száján, nem csinál belőle problémát.
Jó pár hónapja történt az eset.
Már nagyon viszketett a puncim, nekiálltam kényeztetni magam... amikor meghallottam anyáék hálószobájából, hogy kefélnek.
Jópárszor hallgattam már, de most nem bírtam magammal. Odamentem az ajtóhoz, ami egy résnyire nyitva volt. Az ágyon ott térdelt anyám, és apa hátulról dugta. Nem, nem is dugta, hanem keményem baszta a pináját. Anya lihegett, markolászta a lepedőt, apa pedig hangosan hörgött, ahogy ki-be tolta a farkát.
El tudtam képzelni, milyen jó lehet anyának. Már jópárszor meglestem apát a fürdőben, nagyon szép farka volt. Párszor el is élveztettem magam a csiklómon úgy, hogy rá gondoltam.
Persze most sem bírtam ki, elkezdtem maszturbálni. Megrogyasztottam a térdemet, a jobb kezemmel a csiklómat dörzsölgettem, a bal kezemmel a melleimet masszíroztam. Alig telt el néhány perc, anya elkezdett rángatózni, elérte az orgazmus. Apa tövig nyomta neki, anya, ebben a pillanatban felsikoltott, és elélvezett.
Persze én is elértem a látványtól a csúcsra, átjárta a testemet az orgazmus - ami nem is lett volna baj, de nekidőltem az ajtónak, rájuk nyitottam. Apa rögtön megállt a töméssel, kirántotta a faszát anyuból, a gyönyörű faszát.
Anya rám nézett és felkiáltott:
- Mi az apád faszát csinálsz?
Csak ennyit nyögtem ki:
- Igen, azt akarom
Anya azonnal felpattant, odalépett hozzám és kituszkolt a szobából.
- Észnél vagy? Mi az apád faszát akarsz? - kérdezte
- Igen, igen anya!!! Akarom az apám faszát!
- Te nem vagy normális, bazd meg.
Erre elbőgtem magamat.
- Jaj, anya, ne haragudj. Ne haragudj. De nem bírtam tovább.
Ekkor kinyílt az ajtó és apu is megjelent. A farka továbbra is mereven állt, és nedvesen csillogott. Ránéztem és majdnem elájultam. Nem tudtam eldönteni, anya pinájának a nedve van-e rajta, vagy a gecije - de gyönyörű látvány volt.
- Mi van? - kérdezte apa.
Anya odafordult hozzá:
- Nézd meg a hülye lányodat. Meg akarja baszatni magát veled.
- És akkor mi van? Ne mondd, hogy te még nem gondoltál erre. Emlékezz csak vissza, egy jó éve mit mondtál?
Erre felkaptam a fejem.
- Miért, mit mondott anya?
Anyám vöröslő arccal elfordult, de apa nem hagyta, hogy befejezetlen maradjon a dolog.
- Anyád azt mondta egy jó éve, hogy jó lenne, ha valaki már téged is elkapna, akkor talán jobban viselkednél. Hogy rád férne már egy... - nem akart csúnya szót használni - kefélés. És amikor jobban belemerült a témába, azt is mondta, hogy azt se bánná, ha én lennék az, és szívesen megnézné.
Ezen teljesen megdöbbentem. Nem is azon, hogy anya arra gondolt, hogy jó lenne, ha valaki megbaszna, hanem azon, hogy ő is megnézné.
- De anya... akkor én már rég nem voltam szűz. Andrissal, tudod, aki akkor volt, kétszer is lefeküdtem. De bevallom, nem volt jó.
Láttam, hogy anya kezd felengedni. Végignézett rajtam, ránézett apára, akinek akkorra már lekonyult a farka, és azt mondta:
- Na jó, nem bánom. De én is látni akarom.
- Még szép - válaszolta apa.
De nekem is eszembe jutott valami:
- De hát apának fel fog állni újra?
- Ó kislányom - válaszolt anya. - Apádnak másfél-két órán át szokott állni a fasza, és legalább kétszer elsül, de van úgy, hogy háromszor. És ez tuti. Most még nem is élvezett el.
Arra gondoltam, hogy ez az! ezt akarom! Hogy apám azzal a szép eres faszával megbasszon, és élvezzek, élvezzek.
- És te közben? - csúszott ki a számon
- Ne félj, jól elleszek én is - válaszolt anya.
És már kézen is fogott és behúzott a hálójukba. Az agyon az ágynemű összevissza volt, még az előző akciótól.
Anyám lefektetett, és elkezdte simogatni a testemet. először csak a vállaimat, aztán a melleimet, majd elkezdte őket csókolgatni. Húúúú, nem is gondoltam, hogy ennyire ért a nőkhöz.
- Azta... anya, mit csinálsz
Erre apa elnevette magát:
- Sok mindent nem tudsz még anyádról. Ne izgulj, nem veti meg ő sem a nőket.
Ezen teljesen meglepődtem. Nem gondoltam, hogy anya biszex - de nem sok időm volt gondolkodni. Szinte magától széttárultak a combjaim, és apa már közéjük is hajtotta a fejét. Olyat csinált, amit még soha nem csinált vele senki - elkezdte nyalni a pinámat.
Ez valami isteni érzés volt. Közben anyám a melleimet csókolgatta, majd arrébb tolta apád fejét, és ő is belenyalt a hüvelyembe, majd a csiklómba. Ez még jobb volt.
Nem akartam elhinni, felemeltem a fejemet, hogy lássam, ahogy anya kinyal. Közben megláttam, amire vágytam. Anya mellett ott térdelt apám és a fasza mint egy rúd állt előre.
Anya egyre hevesebben nyalt, de eltoltam a fejét.
- Azt akarom. azt... - néztem apámra, aki egy másodpercet sem tétovázott.
Odafeküdt a combjaim közé. A pinám már irtózatosan nedves volt. Ő odaillesztette a farka hegyét a hüvelyemhez és egy pillanat alatt tövig merítette. Valami leírhatatlanul csodálatos élmény volt. A fasza teljesen kitöltötte a pinámat, és ahogy elkezdte ki-be húzogatni, valami mennyi érzés volt. Nem csak húzogatta, mint a két hülye volt hapsim, hanem szabályosan baszta a pinámat.
Átkaroltam a combjaimmal, magamba húztam és éreztem a csodás kemény makkját, ahogy a hüvelyem falát dörzsölte.
Odanéztem anyámra. Neki is tetszett a látvány, feltérdelt mellettünk és elkezdte a csiklóját izgatni. Nézte, ahogy apa bassza a pinámat, és láttam rajta, nem sok kell, hogy elélvezzen.
De én még húzni akartam.
- Nagyon szeretném hátulról - mondtam.
- Gyere - mondta apa, és kihúzta a pinámból a faszát.
Feltérdeltem, pucsítottam egyet. Apa mögém térdelt, és hátulról tövig bevágta. Valami csodálatos élmény volt. Én négykézláb álltam, apa hátulról baszott, miközben anya ott maszturbált mellettünk.
Egy vad gondolat jutott eszembe. Megfogtam anya kezét, odafektettem magam elé, ráhajoltam a pinájára és elkezdtem nyalni.
- Ó, kislányom, ez csodás!!
Az is volt. Legalább tíz percig voltunk így édeshármasban. Én életemben először nyaltam pinát. Már sokszor gondoltam erre, de még soha nem volt rá alkalmam. És közben apám a drága faszával baszott, csak baszott.

És eljött a legédesebb pillanat. Anya rászorította a fejemet a csiklójára, még erősebben nyaltam - és elkezdett rázkódni, tudtam, hogy el fog élvezni. A hangjaitól, a remegő testétől, de főleg apám kemény baszásától és is egyre közelebb jutottam a csúcshoz. Éreztem, hogy apám megmarkolja a csípőmet, tövig belém nyomja a kőkemény faszát és ebben a pillanatban robban benne az orgazmus. Anya is ebben a pillanatban élvezett el sikítva, rázkódott a teste. Felemelte a fejemet a csiklójáról, éppen a legjobb pillanatban: mert apa faszából elkezdett ömleni belém geci.
Ezt már nem bírtam tovább, a testem megfeszült, és rám is rám tört az orgazmus. Legalább 3-4 percig rázkódtam, de apa keményen tartott, nem engedte, hogy lecsússzak a faszáról. A pinám rászorult, éreztem, ahogy újabb és újabb adagokat lő belém.
Azt hiszem, elveszettem egy időre az eszméletemet is.
Arra tértem magamhoz, hogy apa kihúzza a faszát belőlem. A pinámból csorgott ki a gecije.
Anyából előbújt a kisördög - bekapta apa farkát, és a még benne lévő anyagot hangos cuppogással kiszívta. Amikor végzett, odafordult hozzám:
- Na kislányom hogy ízlett apád fasza?
- Hú, anya, apa... ez csodálatos volt. Lehet majd még máskor is?
- Persze - szólalt meg apa - amikor csak akarod.
És valóban, volt még több ilyen alkalom is. Volt, hogy én szoptam le apát, de olyan is, hogy anya engem nyalt ki.
Majd még mesélek.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (81)        Nem tetszik (4)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2024-07-06 15:15:49
Tejfölös
Hát a baj hogy felébredtél és már nem is tudtat fiú vagy esetleg lány. Lidérces álom volt csupán.


Ezt a szex történetet 8480 X olvasták el.