Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Leszbikus kaland folytatás

Beküldő:Bogyó


Ahogy elmeséltem, nagyjából három hónapja jöttem össze Ágival, az egyik kolléganőmmel. Rajtakaptam őket az irattárban, ahogy Ági a falnak támaszkodva áll, Péter, az egyik informatikusunk pedig előtte térdel, és éppen kinyalja. Ági észrevett, és amikor elhúztam az irodámba, utánam jött. Kért, hogy ne áruljam el senkinek, ő is férjnél van. Egy feltétellel belementem: ha én folytathatom a dolgot - azaz kinyalhatom őt. Ugyanis én nő létemre nem csak a férfiakkal szeretek együtt lenni, de szívesen szexelek nővel is.
Ő belement a dologba, de kiderült, hogy ő is szívesen tenné ezt velem. Így aztán egy hatalmasat szexeltünk az irodámban zárt ajtó mögött, kinyaltuk egymást, és onnantól kezdve hetente legalább egyszer, de volt, hogy kétszer is megismételtük.

Mást is csináltunk persze. Volt olyan, hogy együtt masztiztunk az irodámban. Szerettem nézni a széttárt combjait, ahogyan a csiklóját izgatja és én is ugyanezt mutattam neki. Gyönyörű volt, amikor elélvezett, a teste rángatózott, az arca eltorzult, aztán kisimult ? nagyon jó volt. Én is nagyokat élveztem ilyenkor, volt, hogy az ujjamat is feldugtam a pinámba, ami nagyon tetszett neki.

Két vagy három alkalommal ellógtunk a munkahelyünkről. A kerületben nem messze tőlünk van egy kis szálloda - vagy inkább garniszálló. Ott ki lehet venni egy-két órára is szobát, amit persze a párok dugásra használnak. Voltam már ott pasival, nem volt semmi, amikor két-három helyről hallottam, ahogy éppen hangosan elélveznek mások, miközben engem is keményen basztak.

Amiről most akarok mesélni, az a legutóbbi alkalommal történt - és hihetetlen volt, de nagyon jó.

A panzióban a recepciós csaj már felismert minket, gondolom, nem nagyon járnak azonos neműek oda kefélni... na jó, szeretkezni.
Amikor megkaptuk a kulcsot, egy pillanatra megállt a keze és a szemembe nézett:
- Pár perc múlva felmennék, ha nem zavarok, van egy kis dolgom ott a 14-es szobában.
Ezen meglepődtem, az ilyen helyeken nem szokott a személyzet feljönni, de mit mondhattam volna:
- Persze, megvárjuk.

Ágival felmentünk, és mielőtt feljött volna, nem akartunk belemerülni a nyalakodásba, csak csókolóztunk. Nem telt el öt perc, kopogtattak. Kinyitottam az ajtót, a recepciós lány volt az.
- Bocs, be sem mutatkoztam. Brigi vagyok.
- Örülök, én Magdi, ő pedig Ági.
Brigi megállt a szoba közepén. Láttam rajta, hogy akar valamit, de nehezen kezdett hozzá.
- Ne haragudjatok lányok... de... beszállhatok én is?
Ezen mind a ketten megdöbbentünk.
- Már bocs, de hogyan gondolod...? - kérdeztem
Brigi odament a szoba sarkában álló szekrényhez, kinyitotta. Ekkor döbbentünk meg igazán. A szekrény tele volt szexjátékokkal, vibrátorokkal, dildókkal, egy szexbaba is volt a sarokban. Brigi benyúlt, és elővett egy... gyönyörű formájú, testszínű, eres felcsatolható műfaszt.
- Nem lenne kedvetek kipróbálni?
Nyeltem egy nagyot. Voltam már sokat férfival, és nem vetem meg a nőket sem, nagyon szeretek nővel szeretkezni. A vibrátorok sem idegenek tőlem... De még ilyennel nem voltam soha dolgom.
Brigi folytatta:
- Ez mindig kemény marad, nem puhul meg, mint egy férfi farka. És ezzel biztos, hogy nem kell attól félni, hogy felcsinálnak...
Ránéztem Ágira, és láttam rajta, hogy ő már nedvesedik.
- Egy hármas? Egy női hármas? Igen, igen, én benne vagyok.
Brigi rögtön reagált:
- Nem fogjátok megbánni, ígérem.

Ági rögtön elkezdte ledobálni a cuccait, én sem maradtam le tőle. Brigi lassan vette le magáról a kis ruhácskát - és nem volt rajta bugyi. Felkészült tehát arra, hogy történni fog valami. Gyönyörű, telt mellei voltak, nagyon jó alakja, és ami számomra meglepő volt, teljesen leborotvált puncija.
Én rögtön a kezembe fogtam a felcsatolható hímvesszőt, de Brigi és Ági mást akart. Úgy vettem észre, igencsak egymásra kaptak. Elkezdtek csókolózni. Én csak leültem az ágyra és néztem őket. Hát igen, jó leszbinek lenni, de az se semmi, ha az ember nézheti, ahogy két csaj kényezteti egymást.
Ági letérdelt Brigi elé, végigcsókolta a testét, és egy perc sem telt el, máris nyalni kezdte a pináját. Én hátradőltem és a középső ujjammal először gyengéden, majd egyre intenzívebben maszturbálni kezdtem.

De Briginek más volt a célja. Kibontakozott Ági kezei közül, a kezébe vette a felcsatolható műfaszt, és megkérdezte Ágit:
- Akarod először te felvenni?
- Nem, nem - válaszolta Ági. - Még nem volt ilyen rajtam, mutasd meg, hogyan kell.
Nem kellett kétszer kérni Brigit. Pillanatok alatt felcsatolta magára a műfaszt.
- Hogy akarod?
Ági pinája ekkor már csöpögött. Szó nélkül feltérdelt az ágyra és kutyapózban felkínálta a punciját. Brigi mögé térdelt és egészen profi módon elkezdett behatolni vele az én kis szeretőm pinájába. Ági felvetette a fejét és felnyögött:
- Ez az. Basszál meg!
És odafordult hozzám:
- Gyere drágám ide.
Rögtön kapcsoltam. Elé feküdtem széttett lábbal. Ő rám hajolt és elkezdte nyalni a csiklómat. Gyönyörű látvány és érzés volt, ahogy felemeltem a fejem: azt láttam, ahogy Ágit hátulról bassza a lány, ő pedig nyalja a pinámat.

Brigi arca valami különös erőt árasztott. Azt láttam, hogy megmarkolja Ági seggét, és teljes erőből bassza. Nem csak úgy ki-be húzogatta a műfaszt a csípője mozgásával, hanem lassan kihúzta, majd újból és újból erőből bevágta neki. A mellei csak úgy himbálóztak, ahogy előre-hátra mozgott.
Ági vinnyogott a gyönyörtől. Nem csodálom, hiszen eszméletlenül jó lehetett, ahogy így kúrják, és méghozzá egy nő. Mert egy nő mindig jobban tudja, mi kell egy másik nőnek.
De nem volt időm végiggondolni ezt, mert a látványtól, Ági hangjától és a cuppogástól, ahogy ki-be járt belőle a szerszám, elöntött az orgazmus. Elkezdtem rázkódni, és éreztem, hogy ebben a pillanatban Ági is elélvez. A nyelvét rászorította a csiklómra és olyan erővel nyalta, mint még addig soha. Hatalmasat rándult a teste, még nem láttam ekkorát élvezni egyszer sem.

Brigi abbahagyta a baszást, lassan kihúzta a műfarkat Ágiból, akiből ömlött ki a pinalé. Én ezt már ismertem, hiszen nyaltam elégszer, de ez Briginek új volt.
- Azta, basszus. Nem semmi - szólalt meg.
Ági lefeküdt mellém, lihegett és csak ennyit mondott:
- Ez fantasztikus volt.
Én ránéztem Brigire. Láttam rajta, hogy ő is teljesen be van gerjedve ? de ő még nem elégült ki.
- És te mit szeretnél? ? kérdeztem
- Baszni... baszni..... baszni - nyögte.
Úgy gondoltam, én vagyok a rangidős köztük, kértem, vegye le a csatos szerszámot, és én is megpróbálom, milyen, ha egy nő baszik meg egy másik nőt. Pillanatok alatt felcsatoltam, de Ági még nem hagyta, hogy belekezdjek valamibe is. Felült, ráhajolt a műfaszra... és lenyalta róla a saját pinájának nevét.
- Ezt nem hagyhattam ki - mondta nevetve.
Brigi széttette a lábait hanyatt fekve. Nagyon tetszett a csupasz pinája, legszívesebben belenyaltam volna. Oda is hajoltam, megérintettem a nyelvemmel, mire ő megrázkódott. De rám szólt:
- Ne, ne. Gyere, kúrjál meg!
Nem kellett kétszer mondania.
Fölé hajoltam, ő odanyúlt, és odatette a dildót a pinája bejáratához. Átölelt, magába rántott, én pedig elkezdtem tömni. Még soha nem tettem ilyet, de rögtön sikerült rájönnöm, mi a jó. Brigi pinája tövig nyelte a műfaszt és csak suttogta:
- Basszál, basszál, basszál!

Ági nézett minket, majd egy pillanat alatt széttett lábakkal Brigi arcára ült velem szemben. A lány rögtön kapcsolt, és elkezdte nyalni az én drágámat. Csodás hármas volt. Keményem basztam a lányt, és közben Ágival egymás szájára tapadtunk. Éreztem, hogy nyöszörögni és remegni kezd. Én közben egyre nagyobb erővel kúrtam Brigit, aki egyszer csak megfeszült és felsikoltott:
- Most... most... elélvezek!!!
A hüvelye olyan erővel szorította a rám csatolt műfaszt, hogy nem bírtam megmozdulni. A teste valami hihetetlen rángatózásba kezdett, de nem engedte ki magából a hímvesszőt. Ebben a pillanatban Ági is hátravette a fejét, a jól ismert sikoly hagyta el a torkát. Újra elélvezett.

Így történt, hogy most már mind a ketten meg lettek baszva.
Én következtem és már nagyon akartam is. Lekapcsoltam a műfaszt, oda akartam adni Áginak, de Brigi kivette a kezemből.
- Majd én. Valamit kigondoltam.
- És mit? - kérdeztem
- Te is szereted, ha hátulról kúrnak meg?
- Igen, persze.
- Akkor gyere. Meg leszel baszva, de más is lesz.
Na, erre már kíváncsi voltam. Látszott a csajon, hogy ha szexről, főleg többes szexről van szó, szeret ő a főnök lenni.
- Térdelj ide, mutatott az ágyra
Feltérdeltem, és addigra ő már fel is csatolta a műfaszt.
Már eléggé nedves voltam, de úgy látszik, ő is szerette a pina ízét ? mert mielőtt belekezdett volna abba, hogy megbasszon , odahajolt és elkezdte csókolgatni majd nyalogatni a pinámat. Nagyon jó volt, és bevallom, jobban ízlett, amikor Ági nyalt. És ekkor jött még valami jobb.
- Gyere - szólt oda Áginak Brigi - feküdj alá és nyaljátok ki egymást.
Rögtön kapcsoltam: egy franciázást ajánlott fel nekünk. Ági örömmel bújt alám, elkezdte puszilgatni a puncimat, a nyelvével ingerelte - és ebben a pillanatban éreztem, hogy Brigi belém nyomja a derekára csatolt műfaszt.
Felsikoltottam. Ilyet még soha nem éreztem. Hogy egy fasz mozogjon bennem, kúrjon és közben nyalják a csiklómat.
Leírhatatlan érzés volt. Brigi ugyanolyan erős mozdulatokkal, mint az előbb Ágit, baszta... nem, kúrta a pinámat, miközben Ági alulról nyalt. Olyan elképzelhetetlenül jó volt, hogy örökké érezni akartam. Kinyomtam a seggemet, és Brigi még beljebb nyomta minden lökésnél a műfarkat. Sokszor basztam már férfiakkal, nyaltak is már sokszor nők és férfiak ? de ilyet még életemben nem éreztem. Arra gondoltam, bár sose lenne vége. És eközben nyaltam, nyaltam az én drágámat, aki alattam feküdt. Ő is egyre gyorsabban nyalt, én is őt.
De egyszer csak eljött az a pillanat, amikor már nem tudtam parancsolni a testemnek. Hatalmas rángatódzás indult el a hüvelyemből és a pinámból egyszerre. Ági rászorította a fejemet a pinájára, és ő is elkezdett élvezni. Brigi tövig nyomta belém a műfaszt és szétrobbant a pinám. Sorozatosan sikoltoztam, és éreztem, hogy életemben először az én pinámból is elkezdett fröcsögni a lé. Ági elégedett vinnyogott, ahogy elélvezett, miközben az arcát beterítettem.

Brigi lassan kihúzta a műfaszt a pinámból, és éreztem, ahogy lehajol, és a nyelvét végighúzza a hüvelyemen - kinyalta belőle a lét. Ági pedig lenyalta a csiklómról a ráfolyt nedvet.
Hihetetlen volt.
Leborultam az ágyra, és csak ennyit tudtam mondani Briginek:
- Köszönöm. Köszönjük.
- Én köszönöm lányok. Maradjatok még, nekem le kell mennem. De ha legközelebb
jöttök, akkor is veletek tarthatok, ugye?
- Mindenképpen - válaszoltuk egyszerre Ágival.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (45)        Nem tetszik (11)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2024-06-21 16:10:01
Gábor
2 - 3 Folytatás remélem lesz még nagyon jó kell még

2024-07-03 05:11:18
Örömlány
Nem számoltam az orgazmusokat de már sütött a nap mire elaludtam!


Ezt a szex történetet 3592 X olvasták el.