Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Leszbikus kaland a munkahelyemen

Beküldő:Bogyó35 éves, jónak mondott csaj vagyok. A párommal nagyon jó az életünk, jó a szex - de korábban mindent kipróbáltam... a csajokat is. Szerettem nővel is együtt lenni, jó látni, amikor elélveznek, fel tud izgatni nagyon. És vannak dolgok szerintem, amit egy nő jobban meg tud adni a másiknak, mint egy férfi. És szeretek masztizni is.
Most egy nagy cégnél dolgozom osztályvezetőként. Nem a nagyfőnök vagyok, inkább úgynevezett középvezető.

A cégünk egy nagy, tízemeletes irodaház harmadik emeletét bérli, nekem saját irodám van. Sokat melózom, szeretem csinálni. Volt már olyan is, hogy amikor nagyon ki voltam készülve, kikapcsolódásként magamra zártam az ajtót... és kielégítettem magamat a szoknyám alá nyúlva.
Jó három hónapja történt az eset, amit leírok.

Az irattárunk négy emelettel feljebb van, ott már nincsenek irodák, csak polcokkal telerakott szobák, termek, ahol rengeteg irat, papír, vicik-vacak van. Szeretek oda feljárni, mert a folyosó végéből látni az egész várost, szeretek ott nézelődni.
Fel kellett mennem valami régi papírért, és meglepetésemre nyitva volt az ajtó. Pedig szabály volt, hogy mindig zárni kell, minden osztályon volt hozzá kulcs.
Bementem, és hátulról, úgy a harmadik-negyedik sor végéről fura hangokat hallottam. Óvatosan odamentem, és meghűlt bennem a vér: a polcsorok végén, háttal a falnak támaszkodva ott állt Ági, az egyik pénzügyes csaj széttett lábakkal, előtte egy srác térdelt és teljes lendülettel nyalta a pináját.

Lemerevedtem, nem bírtam megmozdulni. Rég láttam már ilyet, régebben én magam is szerettem nyalni, és persze engem is nyaltak már ki... méghozzá csajok is. Elkezdett nedvesedni a bugyim, de nem tudtam tovább kukkolni, mert ebben a pillanatban Ági kinyitotta a szemét, és meglátott engem.
Azonnal oldalra léptem, eltűntem a sorok között és visszaszáguldottam az irodámba. Még a lifttel se vacakoltam, gyalog mentem le a lépcsőházban hetedikről a negyedikre.
Leültem az asztalhoz mögé, és egyfolytában a látottakon járt az eszem. Ági nem volt rossz nő, nagyjából velem egykorú lehetett, mutatós volt, és nem is volt egy buta csaj.

A baj az volt, hogy amíg ezeken gondolkoztam, a bugyim csak nedvesedett tovább. Nem telt el öt perc, és kopogtattak az ajtón.
- Tessék, gyere be - szóltam. A cégnél tegeződtünk mindenkivel.
Ági volt az.
- Szia! - köszönt. - Ne haragudj, azért, amit láttál. Kérlek, ne mondd el senkinek
- Már miért haragudnék. - válaszoltam - Bár lehetettek volna óvatosabbak.
- De tényleg. Kérlek, kérlek, ne árulj el. Tudod, hogy férjnél vagyok, ha kitudódna, akkor nagyon nagy balhé lenne.
Gondolkoztam, mit mondjak.
- Oké, egy feltétellel.
Ági ijedten nézett rám.
- Mert...?
Ránéztem, belenéztem a szemébe.
- Mondd csak, a végére értetek? Elélveztél?
Láttam, meglepődött a kérdésen.
- Á, nem. Szóltam Petinek, tudod, az informatikáról... ő volt az... szóval szóltam neki, hogy most ne folytassuk.
- Ő is tudja, hogy láttalak titeket?
- Nem, nem mondtam meg neki.
- Ez rendben van. Egy feltétellel nem árulom el én sem senkinek.
- És mi az a feltétel?
- Hogy folytatom veled, ott ahol abbahagytátok. Kinyallak.
Elkerekedett a szeme.
- Hogy...? Te...? Kinyalsz engem?
- Igen. Évek óta látlak, és most, hogy láttalak így, is nagyon megkívántam, hogy megkóstoljam a ... pinádat
- De hát... de hát...
- Jól van, ne lepődj meg. Én szeretem a férfiakat, de szeretem a nőket is. És már nagyon régen volt rá lehetőségem, hogy pinát nyaljak.

Láttam rajta, hogy töri a fejét, mi lenne jó? Ha ellenkezne, és más is megtudná? Vagy ha megengedné nekem, hogy kinyaljam? És így még meglenne az elmaradt orgazmusa is.
- Rendben - válaszolta. - És mikor?
- Itt és most - válaszoltam.
A beszélgetés közben már láttam rajta, hogy az ő bugyija is még mindig nedves, a nadrágon át átszivárgott.
- Rendben. De lehet nekem is egy kérésem?
- Igen...
- Utána én is kinyalnálak téged.
- Hm... és ez hogy jutott eszedbe?
Elnevette magát.
- Akkor elárulom. A cégnél többen is azt mondják rólad, hogy leszbi vagy. Ez már régóta érdekelt volna, és most ezek szerint igaz.
- Bocs, nem leszbinek mondanám magam, inkább biszex vagyok.
- Az mindegy. De amióta tudom ezt, jó párszor gondoltam arra, hogy kipróbálnálak. Én még sose voltam nővel, még nem nyaltam soha pinát. És nincs is olyan ismerősöm, akivel ki tudnám próbálni, csak te.

Ekkor már tocsogott a bugyim. Odamentem az ajtóhoz, ráfordítottam a kulcsot, visszaléptem Ágihoz és szájon csókoltam. Isteni finom volt. Lassan átkaroltam, odatoltam az ajtó melletti falhoz és úgy, állva elkezdtem csókolni a testét, a vállát, majd lehúzva a blúzát, a melleit vettem kezelésbe. Az az igazság, már nagyon régóta figyeltem a melleit, igen szépek voltak. Körte alakú, gyönyörű bimbókkal. Ő becsukott szemmel élvezte a kényeztetést.
Elkezdtem harapdálni őket, közben a kezem egyre lejjebb csúszott. Benyúltam a nadrágjába, de nem bírtam tovább: a számmal elengedtem a melleit, kigomboltam mind a két kezemmel a nadrágját. A tenyeremet bedugtam a bugyijába és megérintettem a pináját - ami nagyon nedves, síkos volt. Nem húztam tovább az időt: lehúztam róla a nadrágot és a bugyit és letérdeltem elé.
Ági széttárta a combjait, és elém tárult a gyönyörű pinája. Szőke, göndör, fazonra nyírt szőr keretezte. Odahajoltam és elkezdtem puszilgatni. Először csak a nagyajkait, majd lejjebb és lejjebb haladtam. A hüvely bejáratát kezdtem kényeztetni. Ő a fejemre tette a kezét, és feljebb húzta. Még feljebb, még feljebb - és elértem a csiklóját. Megérintettem a nyelvemmel.
- Ott, igen, ott - nyögött fel.
Megfogtam a combjait és elkezdtem nyalni azt a kis érzékeny pontot. Ő megrogyasztotta a térdét és lihegni kezdett. Én pedig nyaltam, nyaltam az egyre nedvesebb pináját.
A jobb lábát felemelte, a vállamra rakta, így még jobban kitárult, még jobban hozzáfértem a csiklójához. Nem kellett sokáig csinálnom.
Talán négy-öt percig tartott - hiszen előtte már fel lett izgatva. Megfeszült a teste, a két kezét a szájára szorította, hogy ne hangosan élvezzen el... és a tenyere mögött elkezdett sikítani. A teste eszméletlenül remegni, rángatózni kezdett, alig bírtam tartani. A pinája pedig ebben a pillanatba elkezdte spriccelni a nedvét, betakarta az arcomat. Legalább két-három percen át tartott az orgazmusa.
- Atyaisten - szólalt meg. - Életemben még nem élveztem ekkorát.
Felemeltem a pinájától nedves fejemet és néztem az arcát. Látszott rajta a teljes kielégültség. Felálltam. Ő megfogta a tarkómat, és így szólt:
- Meg akarom kóstolni a pinám ízét - és rátapadt a számra.
A nyelvét átdugta a számba, és becsukott szemmel élvezte a saját nedvét. Percekig így voltunk.

- Most te jössz - szólalt meg.
Kézen fogtam és odavezettem az egyik fotelhez, ami a kis tárgyalóasztalnál volt. A meztelen combján folyt le a pinanedve, gyönyörű látvány volt.
Leültem a fotelbe, pillanatok alatt lehúztam a bugyimat és felhajtottam a szoknyámat. Ági elém térdelt, nézte, nézte a látványt
- Gyönyörű pinád van. Ki akarom nyalni
- A tiéd - válaszoltam és széttártam a combjaimat.
Ezzel ráhajolt és elkezdte a nyelvével azonnal a csiklómat izgatni. Igaz, nem volt nehéz dolga, elég jó nagy, látványos csiklóm van.
Már kezdett nagyon jó lenni, amikor lejjebb hajolt és a hüvelyemet vette kezelése.
Nem bírtam ki, hogy ne szólaljak meg:
- Hú, nagyon ügyes vagy. Tényleg nem nyaltál még soha pinát?
Felemelte a fejét, és így szólt
- Nem, de jó tanítóm volt...
- Ki? - kérdeztem.
- Hát te. Most. Az előbb.
De kiderült, még nálam is ügyesebb. Visszatért ugyanis a csiklómhoz, elkezdte lefetyelni, és ugyanakkor a bal keze középső ujját benyomta a pinámba.
Ezen meglepődtem, honnan tud ilyet, de nem volt sok időm gondolkozni, mert pillanatok alatt megtalálta a G pontomat és nem ki-behúzogatta az ujját, hanem elkezdte masszírozni azt az érzékeny kis pontot.

Még soha nem éreztem ilyet. Volt már, hogy kinyaltak, volt már, hogy megujjaztak - de így, együtt még soha nem csinálták velem.
Percekig nyalt és ujjazott, és én nem bírtam tovább. Tövig rácsúsztam az ujjára, a fejét a két kezemmel a pinámra szorítottam és jött az orgazmus. A csiklómból és a hüvelyemből egyszerre indult el, nem tudtam parancsolni a testemnek, csak annyit fogtam fel, hogy rángatózok és a gyönyör végigszáguld a testemen, a gerincemen és az agyamban robban. És egy hatalmasat sikoltottam, nem bírtam visszatartani a gyönyört.
Arra tértem magamhoz, hogy Ági megszólalt:
- Csodálatos voltál.
- Te voltál csodálatos. Amit csináltál velem... fantasztikus volt.
Ő csak mosolygott. Megkérdeztem:
- Honnan tudtál ilyet? Csináltad már?
- Nem, de én is így szeretek elélvezni, amikor kinyalnak.

Átöleltem, a fejét az ölembe hajtotta.
Innentől kezdve majdnem minden héten legalább egyszer kielégítettük így egymást, és én is mindig az ujjammal is kényeztettem, miközben kinyaltam. Volt, hogy kivettünk egy szállodai szobát és egy egész napot együtt töltöttük - háromszor, négyszer is elélveztünk egymás után.
Aztán legutóbb egy alkalommal elhozta a vibrátorát is - de ez már egy másik történet.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (51)        Nem tetszik (8)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2024-06-17 10:36:56
Pussymen
Fantasztikusan jó volt. Olyan mereved?sem lett ha nincsenek körülöttem kivettem volna. Kérjük a folytatást.

2024-07-01 20:49:47
Örömlány
Ez szuper volt te vagy a csúcs szinte láttalak benneteket háromszor élveztem el míg elolvastam!


Ezt a szex történetet 4653 X olvasták el.