Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Análba kapom apu gecijét

Beküldő:Malory


Az én nevem Nina, és szeretném nektek elmesélni a történetem. Minden akkor kezdődött, mikor több évnyi veszekedés után, anyu egyszercsak összepakolt és lelépett. Otthagyott engem és apát, anélkül hogy elköszönt volna. Teljesen összetört ezzel, és bár apuval sokszor nem jöttek ki túl jól, őt is nagyon megviselte a dolog. Minden konfliktus ellenére szerette anyát, és magát hibáztatta azért, mert ő elment. Több hónapnyi keserves időszak várt ránk, ami alatt olyan volt, mintha kiveszett volna belőlünk az élet.
Egyik reggel azonban, ahogy hirtelen beköszöntött a tavasz, fura jókedvvel ébredtem. A lakást napsütés járta át, meleg volt, és végre erőt bírtam venni magamon, hogy mást is csináljak a fekvésen kívül. Egy nagyobb felső volt rajtam, bugyi nélkül, a hajam laza copfba fogva. Így mentem ki a konyhába reggel, ahol bekapcsoltam a rádiót, és halkan dúdolva nekiálltam reggelit készíteni. Pont egy tálat keresgéltem az alsó polcon, amikor apu bejött a konyhába. Nem vettem észre rögtön, így pár pillanatig tökéletes rálátást kapott a puncimra, miközben én behajoltam.
- Mi ez a jókedv? - szólalt meg hirtelen
- Jaj apu, te is itt vagy? - egyenesedtem fel.
Kínosan próbáltam lejjebb húzni a felsőm, mintha nem lett volna már mindegy.
- Nem tudom, csak olyan szépen süt a nap, lehet az vidított fel így - vontam vállat.
- Jó látni, hogy végre nem vagy szomorú - mosolygott. - Gyere ide, had öleljelek meg!
Letettem a kezemben lévő fakanalat, majd az ölébe ültem, egymással szembe fordulva. Amint átöleltem őt, éreztem, hogy levegőt sem mer venni, és rögtön tudtam is, hogy miért. A reggeli merevedése kőkeményen feszült neki az én csupasz puncimnak. Ez volt az első alkalom, hogy beindultam a saját apámra. Zavaromban kicsit eltoltam magamtól, hogy a szemébe nézhessek.
- Ne haragudj, reggel van, és hát férfi vagyok, ez ilyen - mondta kissé kínosan, majd letessékelt magáról.
Kínos volt a helyzet az igaz, de valamiért mégis szexinek éreztem. Aznap már nem történt semmi különös, jókedvvel telve töltöttük a napot. Ahogy telt a hét, egyre többet ábrándoztam apuról. Még csak a negyvenes évei elején jár, amúgy sem idős, de még le is tagadhatna pár évet véleményem szerint. A teste egészen kidolgozott, az arca pedig markáns, gyönyörű világoszöld szemekkel. Kíváncsi voltam, hogy milyen farka lehet. Kevés farokkal volt eddig dolgom, egy srácét még gimi elején kivertem a mosdóban, egy pedig pár hónapig a párom volt, és ő vette el a szüzességemet is. De ennyi volt az összes tapasztalatom. Apunak biztos sok tapasztalata lehet.
Gondolatmenetemből apu szakított ki. Halkan kopogott a szobám ajtaján.
- Gyere!
- Bocsi, ha zavarlak, de nem akarsz velem megnézni egy filmet? - kérdezte.
Persze rábólintottam, és pár perc múlva már a kanapén ültünk, egy nagy tál popcornnal, és egy üveg borral. Apu mindkettőnknek töltött, de szólt, hogy én csak óvatosan igyak, nemhogy a végén rosszul leszek. Elindítottuk a filmet, majd a fejem a vállára hajtva nézni kezdtük. Már bőven a film felénél jártunk, a borosüveg alján pedig csak pár korty maradt. Éreztem is a hatását, bár nem rúgtam be, szédültem kicsit, és egyre kívánósabb voltam. Különösen, ahogy apu keze a combomon pihent. A lábaim a kanapéra voltak feltéve, enyhén széttárva. Egy otthoni rövidnadrág volt csak rajtam, semmi más, apu keze pedig vészesen közel volt a puncimhoz.
A filmre nem igazán figyeltünk oda amúgy sem, végig beszélgettük az egészet. Éppen arról faggatott, hogy van-e valami fiú aki tetszik.
- Tudod az az egyik legrosszabb abban, hogy anyád elment, hogy azóta senkivel nem csináltam semmit - váltott témát beszélgetés közben.
- Mármint, hogy érted ezt?
- Nincs senki, akivel ölelkezhetnék, akinek foghatnám a kezét - sóhajtott. Majd kis szünet után hozzátette: - Akit megdughatnék.
Szavai szinte visszhangoztak a szobában. A gyomrom görcsberándult attól, hogy ilyen nyersen beszélt, és hogy végre közeledünk affelé a téma felé, amiről napok óta ábrándozok. Végülis, bár az apukám ez igaz, de ő is csak egy férfi. És onnantól, hogy véletlenül a merevedésére ültem a konyhában, nehéz volt rá apámként gondolni, sokkal inkább egy pasi jutott eszembe, aki csillapíthatná a puncimban lévő feszültséget.
- Velem csinálhatod ezeket - mondtam kissé berezelve attól, hogy milyen választ fogok kapni erre.
Úgy voltam vele, hogy ha nagyon kínos lesz is a helyzet, másnap legalább ráfoghatom a borra, amit adott nekem. Apu csak felnevetett.
- Tudod a kezed foghatom, és megölelhetlek, de a szex még így is kimarad - mondta mosolyogva.
Nem tudtam, hogy erre mit feleljek, ezért csak bambán néztem rá. Válasz nélkül visszafordítottam a tekintetem a tévére, kissé csalódottan. Legszívesebben visszamentem volna a szobámba ezen a ponton, de éreztem, hogy apu folyamatosan engem bámul a film helyett, ujjaival pedig lassan körözni kezdett a combomon. Nagyon tetszett, ahogy simogatott, a puncim rögtön reagált rá, csuromvizes lettem. A lenge nadrág átázott és egyre jobban rámtapadt. Ahogy teltek a percek, ő lassan, mindig egyre közelebb haladt a puncimhoz, és mikor elérte a rövidnadrágom szegélyét, egy ujját becsúsztatta alája. Hihetetlenül szexi volt a helyzet, sosem voltam még ennyire beindulva. A csend, a kockázat, az egész, hogy nem lenne szabad, még izgalmasabbá tette. Tudtam, hogy azért néz engem, mert fél a reakciómtól, és hogy ellököm őt, ezért bátorításként kéjesen felsóhajtottam. Ő a nagyajkaim simogatta, majd egyszercsak vette a bátorságot, és a csiklómra tette a kezét. Finoman körözni kezdett rajta, olyan gyengéden, mintha törékeny lennék. Majd lejjebb csúszott, és egyik ujját benyomta a puncimba. Nem kezdett el gyorsan ujjazni, inkább mint aki magában sem biztos, csak lassan tolta be az ujját, majd lassan is húzta ki. Ahogy megérezte nedvességem, felnyógött, és másik kezével rámarkolt a farkára a nadrágján keresztül. Ekkor végre a szemébe néztem.
- Nina, mondd hogy hagyjam abba és leállok - mondta, szinte könyörögve. - Szólj rám, mert nem bírok neked ellenállni.
- De akarom, hogy folytasd apu - fogtam meg a csuklóját, majd nyomtam rajta egyet.
Ezzel az ujja mélyebbre csúszott bennem, én pedig felnyögtem.
- A lányom vagy, ez nem helyes, nem kéne ezt csinálnunk - suttogta, miközben homlokát az enyémnek tapasztotta.
- Nő vagyok, és szexre van szükségem. És neked is - lihegtem.
Olyan volt, mintha egy láthatatlan gátat szakítottunk volna át ezzel, a bűntudatnak nyoma sem maradt. Helyette a vágy érzése vette át az irányítást ? a való életben pedig apu. Ujját gyorsan mozgatni kezdte, száját az enyémre tapasztotta. Nyelveik egymásba gabajodtak, de én már alig bírtam mozgatni az enyémet, apu úgy megujjazott engem. Nyöszörgve kapaszkodtam bicepszébe, körmeim belevésve a bőrébe, közel a csúcshoz, mire ő abbahagyta.
- Megkóstolhatom a puncid? - nézett rám.
- I-igen - dadogtam.
A felsőmet feltolta a melleim fölé, majd csodálattal nézte őket. Egy pillanatra bekapta a bimbóimat, egyiket játékosan meg is harapta, majd fokozatosan lefelé kezdett haladni, belepve a hasam csókokkal. Ahogy a nadrágomhoz ért, nem vette le rólam, csak félrehúzta a nedves anyagot, és úgy merült el bennem. Lassan kezdte, érzékien csókolózott a puncimmal, majd hüvelykujjával megemelte a csiklómat, hogy jobban hozzáférjen a legérzékenyebb részéhez. Ahogyan nyalni kezdte azt, a másik kezét odavezette a puncimhoz, és betolta egyik ujját. Hihetetlenül jól csinálta, olyan volt, mintha egy nedves vibrátort lovagolnék. Közeledtem az orgazmushoz, a testem remegni kezdett, és egy nagy sikoly hagyta el a számat. A puncim az életben először spriccelni kezdett, amit apu lelkesen lefetyelt. Mindenhová jutott belőle, a kanapéra, a földre, apu szájába. Amint kicsit lenyugodott a testem, apu felállt, megemelt engem, majd négykézlábra segített.
Ahogy bepucsítottam neki, ő elégedetten sóhajtott, rácsapott egyet a seggemre, majd farkát a puncimhoz helyezte. Ütemesen dugni kezdett, a szobát megtöltötték a nyögéseink. Minden lökésével egyre erőteljesebben ringatóztak a melleim, amit látva előrehajolt, és markolászni kezdte őket. A mellbimbómat csipkedte, miközben a farka szinte szétfeszített, olyan mélyen volt, hogy szinte már fájt. Ezután pózt váltottunk, ő lefeküdt a kanapéra, én pedig beleültem az ölébe, fordított cowgirl pózban. Kicsit előredőltem, hogy neki jobb kilátása legyen a hátsómra, majd megtámaszkodtam a kezeimmel, és mozgatni kezdtem a csipőmet, szinte már úgy, mintha twerkelnék. Az egész seggem mozgott, apu pedig nem bírt betelni a látvánnyal, amikor csak tudott belemarkolt, vagy rácsapott egyet.
- Ezaz kicsim, lovagolj meg! Lovagold meg apucit - nyögte.
A fülledt szobában már alig lehetett levegőt kapni, egyre melegebb volt, cseppekben csurgott rólunk az izzadtság. Sosem dugtam még ilyen gyorsan és vadul, ilyen keményen, hogy szinte meg kell kapaszkodnom, különben elszédülök a durva baszástól. Ha elfáradtam, apu megemelt és megtartotta a csipőmet, hogy mozogni tudjon, ő dugott alulról, aztán ha visszajött az energiám, folytattam a lovaglást. Egyszercsak megéreztem apu ujját a popsilyukamnál. Amíg én pattogtam a farkán, ő a benyálazott ujjával simogatott a lyukam körül. Néha be-bedugta az ujja hegyét, majd kihúzta és folytatta simogatást. Ahogy már kezdtem tágulni, bedugta az egész ujját, és ujjazni kezdte a seggem. Még sosem próbáltam ezt, és elmondhatatlanul jó érzés volt. Folyamatosan tágított, bedugta két, majd három ujját is, amíg én felül voltam. Egyszercsak remegni kezdett alattam a teste.
- Közel vagyok - nyögte.
Azt hittem arra vágyik, hogy gyorsabban mozogjak rajta, de ő inkább megemelt és letolt magáról. Értetlenül álltam a dolog előtt. Kezébe fogta a farkát, másik kezével, pedig elkezdte visszahúzni a csipőm.
- Ülj rám - súgta.
Elkezdtem leereszkedni a csípőmmel, de a farka nem annál a bejáratnál volt, mint eddig. A puncim helyett a popsimhoz igazította. Mikor ezt észrevettem, át akartam helyezkedni, mert azt hittem ez csak véletlen, de apu nem hagyott mocorogni, sőt nyomott egyet rajtam, hogy még közelebb legyen. Így már a popsimmal ráültem a farkára, ami lassan és kissé fájdalmasan, de becsúszott a seggembe.
- Mit csinálsz? - nyögtem.
A fájdalom ellenére nagyon jólesett a dolog, mégsem értettem apu tettét.
- Nem élvezhetek a puncidba - mondta, majd elkezdett dugni.
Ahogy egyre jobban hozzászoktam az érzéshez, már én lovagoltam, seggemben apu farkával. Sokkal intenzívebben éreztem így őt, mint a puncimban. Az ujjaimat eközben feldugtam a pinámba, és ujjazni kezdtem magam. Egyre közelebb volt, akárcsak apu.
- Beléd fogok menni - nyögte apu. - Belemegyek abba a formás seggedbe.
Izgató férfias hangja, és erős lökései megtették a hatásukat, egyre közelebb kerültem az orgazmushoz, ami ő neki sikerült elsőnek. Teste befeszült, nyögve engedte a popsimba meleg gecijét. De nem hagytam neki, hogy megálljunk, folytattam a lovaglást, egyre inkább mélyebbre nyomva a bennen tocsogó gecit, ujjazva szűk pinámat, és pár pillanat múlva én is sikítva élveztem el.
Ez volt az első alkalom, hogy szexeltünk, de korántsem az utolsó. Sosem találkoztam még olyan pasival, mint apu, és remélem örökké fog tartani az, ami köztünk van.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (92)        Nem tetszik (23)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2024-06-16 10:55:21
Profi
Ott írod apád vágyait,majd azt hogy te azt mondod veled csinálhatja mindezt.Utana írod ámit apád mond foghatom kezed, ölelhetlek,de közben combodon köröz.meg a puncihoz közelít.

2024-06-16 11:00:19
Profi
Aztán írod, hogy félt a reakciodtol, miközben te hatalmaztad fel.Tehat egy kevert írás,zagyva és még felé sem igaz.


Ezt a szex történetet 11466 X olvasták el.