Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Alkalmi kurva vagyok

Beküldő:Harisnyás Giulia Csajszi


Miután 13 éves koromban először vettem fel harisnyát, miniszoknyát, szexi magassarkú körömcipőt, csini felsőt és ki is sminkeltem magam és így elképesztően jól éreztem magam, gyakorlatilag el is dőlt, hogy csak lány akarok lenni, legalábbis a sexben mindenképpen.
Egyszer, amikor sajnos úgy alakult, hogy pár hétig csak a civil életemet tudtam élni, vagyis nem lehettem csaj és végre tudtam egy kis időt szakítani magamra, elhatároztam, hogy most a létező legjobb csajt varázsolom magamból és aztán lesz, ami lesz.
Felvettem a szép sötétkék harisnyanadrágomat, a fekete miniszoknyámat, a csini felsőmet és a kis kabátkámat, a lábamat a szexi piros magassarkú körömcipőmbe bújtattam, szép sminket, parókát tettem fel, kirúzsoztam a számat, kilakkoztam a körmeimet.
Felmentem egy erotikus portálra és hamarosan csevegni kezdtem egy kicsit idősebb férfival, aki ugyan nem tetszett annyira, de nagyon kedves és ráadásul magabiztos volt, imponált nekem az, ahogy rámhajtott. Camoztunk és látszott rajta, hogy nagyon megkívánt.
Azt írta, hogy nagyon örülne, ha így ahogy most vagyok, átmennék hozzá, kicsit táncolnék előtte, esetleg egy kis csókolózás és aztán végignézném, ahogy kiveri. Biztosított, hogy semmi olyan nem fog történni, amit én nem akarok és ezért az egészért felajánlott egy célprémiumot . Előtte voltam már párszor úgy férfiakkal, hogy pénzt kaptam tőlük, gondoltam, miért ne térhetnék vissza .
Online taxit rendeltem, még egy kicsit csinosítgattam magamon és átmentem hozzá.
Ahogy odaértem, beinvitált, mondta, hogy élőben még szexibb, vonzóbb vagyok, mint a camon és töltött mindkettőnknek konyakot.
A kanapén ülve megsimogatta a harisnyás combomat, megcsókolt, a nyakamat is puszilgatta, közben letette az asztalra a pénzt, amit felajánlott. Betett egy jó kis zenét, arra táncoltam neki, közben levetkőzött, láttam, hogy nagyon ágaskodik a farka tőlem.
Ahogy izgatta, simogatta magát én is hozzányúltam, párszor lehúztam a bőrt a makkjáról, aztán lefeküdtem a kanapéra, lerúgtam a cipőmet és a harisnyás talpaimmal simogattam neki.
Mondta, hogy ad még egy kis pénzt, ha leszopom - beleegyeztem.
Nem kellett sokáig csinálnom, mert kurvára fel volt már izgulva, részben a számba, részben az arcomra spriccelt, ment azért belőle a harisnyámra és a cipőmre is.
Kiment megmosakodni, én aztán ittam még egy kis konyakot, utána kimentem én is, másik harisnyát vettem és letisztogattam a cipőmet.
Mondta, hogy nagyon jó volt, isteni csaj vagyok, dícsért, meg minden, egyre jobban transzba kerültem. Még egyszer bekaptam neki, most sokkal hosszabban, nyalogattam, szívtam, szoptam a faszát, majd megkérdezte, mi lenne ha egy kicsit megujjazna és ha kitágulok és akarom, akkor megdugna.
Ittam még a piából, ő pedig amikor látta, hogy bólintok és mosolygok, rátett még egy komolyabb összeget az asztalon lévő előzőekre.
- Na most már akkor basszál meg, de keményen! - mondtam neki.
Egy kis sikosítóval megujjazott, aztán lefeküdtem a kanapéra, égbe emeltem a lábaimat, ő pedig finoman lehúzta a harisnyanadrágomat és elkezdett dugni. Előbb lassan, aztán bevadult, szétkúrt gyakorlatilag, de kurva jó volt, közben én is elélveztem, eljuttatott a csúcsra!
Egyszóval, jól jött a pénz, de a szexuális élmény ezzel a férfival fantasztikus volt, két héttel később megint taliztunk, de akkor már nem fogadtam el tőle pénzt, mert nagyon jó volt vele!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (18)        Nem tetszik (13)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 5318 X olvasták el.