Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Feleségem orgazmusai

Beküldő:bátyó


Sziasztok!

Szeretném elmesélni egyik történetem, ami nem régen történt velem. Jó, nem csak velem hanem a feleségemmel együtt csináltuk. De kezdeném az elején.
Mind a ketten 50+ -ok vagyunk. Feleségem Anna, a változókor hatására elkezdett hízni. Nem vészesen, de már saját magát nagyon nehezen tudja elfogadni. Mindig vékony nő volt, attól függetlenül hogy három gyereket szült. Én is hízékony vagyok, ami meg is látszik rajtam, mert van rajtam felesleg 10-15 kiló biztos. Persze én nem a változó kor hatásának köszön hetem, hanem inkább a lustaságnak. Nagyon rég óta vagyunk házasok, a szexben soha nem voltak gondjaink. Csak mostanában mivel nagyon sokáig olyan gyógyszert kellett szednem rendszeresen, ami a potenciára kihat. Tíz ezer emberből 10-nél. Hát én pont bele estem a 10-be.
Mindig látom Annán, hogy több kellene neki, tovább szeretné még csinálni, akármiről is legyen szó a szexben.
Igy arra jutottam, hogy rábeszélem, hogy keressünk neki egy férfit aki rendesen kielégiti. Három héten keresztül győzködtem, mire azt mondta, hogy jó.
Egy szextárs kereső oldalon nézelődtünk és kinéztünk egy személyt, Arnit.
Arni sportosabb testalkattal rendelkezett mint mi és nagyon fiatal volt, 25 év alatti, biszex srác. Először Anna nem akarta mivel fiatalabb mint a három fiunk, de végül megbeszéltük, hogy ő nem a gyerekünk ezzel nem kell foglalkozni. Ráadásul jóval nagyobb farka volt mint nekem. Nekem annak idején amikor még rendesen működött 18,5 cm volt, Arni farka meg már a képeken látszódott, hogy 24-26 cm között van. Mint egy lóé tényleg olyan volt. Hosszú, vastag. Gondoltuk, hogy valószínű rá van dolgozva a képre, de végülis őt választottuk, mert szimpi is volt.
Felhívtuk, megbeszéltünk mindent, majd vártuk hogy meg érkezzen.
Hozzánk jött és amikor megláttuk a kapuban, valóban olyan volt mint a képen. Még én is hetero létemre azt mondtam, hogy milyen helyes. Úgyhogy meg voltunk elégedve a választással.
Be invitáltuk a konyhába, ahol beszélgettünk, ittunk pár kortyot mindannyian, majd egyszercsak Arni elkezdte simogatni Anna combját. Annán egy rövid nadrág volt és egy póló, de Arnit nem zavarta a nadrág, mert a szárán az ujjait feldugta és a combhajlatot simogatta. Láttam Annán, hogy tetszik neki a dolog, becsukta a szemét és mélyeket sóhajtott.
Arni törte meg a csendet.
Nem baj ha leveszem a nadrágod? ? kérdezte, mire Anna csak egy nemmel felelt.
Felállt és Arni kigombolta a nadrágot, majd lassan a földre tolta. Még engem is izgatott a dolog, éreztem hogy keményedne a farkam.
Mikor letolta Anna nadrágját, elővillant Anna csipke bugyija. Arni rögtön a száját a csiklóra tapasztotta, úgy hogy a bugyit nem huzta le. Annának ez nagyon tetszett. Láttam rajta, hogy majdnem elélvez a dologtól. Arni felültette az asztalra és ott nyalta tovább. Anna lábai Arni vállára kerültek, így puncija teljesen kinyilt, amit Arni mélyen nyalt. Egyszercsak Arni felállt és kigombolta nadrágját, ami alatt nem volt alsó, így hatalmas farka rögtön kibukott.
Hát azt kell hogy mondjam kicsit kellemetlenül éreztem magam, mert valóban lófasz volt a srác alatt. Mint a fotókon.
Felkészültél? ? kérdezte Annát.
Hát nem biztos, látva a szerszámod!
Akkor fogd meg és érezd milyen!
Ezzel Anna lenyúlt és átfogta ujjaival a hatalmas faszt. Na ez már felizgatott rendesen. Látni ahogy a feleségem tőlem egy méterre idegen faszt fog és játszik vele, nagyon jó érzés volt.
Látszódott Annán hogy izgatja nagyon, mert a punci nedve csak úgy folyt az asztalra. Arni farka meg csak meredt az égnek és arra várt hogy behatoljon a nedves punciba.
Anna leszállt az asztalról, letérdelt Arni elé és megpróbálta bekapni a hatalmas faszt. Először végig nyalta, majd a makkal játszott egy ideig és szép lassan a szájába csúszatatta. Nem szeretett mélytorkozni, legalábbis nekem soha nem csinálta mert azt mondta nem szeret öklendezni. Érdekes módon most lenyomta a torkán és elég erősen öklendezett, azt hittem hányni fog.
Arni egy rövidebb szopatás után felállitotta majd az ölébe vette Annát ugy hogy a lábait a karján tartotta, punciját meg a farkára ültette, de még nem csúsztatta bele. Aztán egy kicsit megemelte és ráhuzta Annát a faszára. Anna sikkantott egy két alkalommal, de mivel elég nedves volt hamar befogadta a faszt. Arni pedig ütemesen hintáztatta a faszán a feleségem amit kurva jó volt látni. Azt is hogy egy idegen fasz van a feleségemben és azt is hogy Anna eszméletlen módon élvezi. Legalább kétszer volt orgazmusa, amig igy hintázott.
Nem szeretnéd lenyalni a faszomról a feleséged nedveit? ? kérdezte Arni.
Hetero vagyok! ? válaszoltam, de még be sem fejeztem a mondatot, Anna rám kiabált.
Csináld!
Ezzel letérdeltem Arni elé, a feleségem feneke alá. Arni leemelte Annát a faszáról és én elkezdtem nyalni a hatalmas faszáról a punci nedvet. Nem is volt rossz. Nem tudom minek tudható be, de még izgatott is a dolog. Aztán egyszercsak a számba vettem és elkezdtem szopni.
Ez már nem nyalás, hé! ? szól Arni kicsit nevetve.
Amig én szoptam a faszt, ők csókoloztak, majd Arni kihuzta a számból a szerszámát és vissza csúsztatta Annába. Ekkor éreztem hogy kő keményen áll a faszom. Nagyon felizgatott a dolog. Felálltam a földről, ekkor Arni letette a feleségem az öléből. Bementünk a szobába.
Látom hatással volt a szopás! ? szólt Arni.
Drágám, akkor basszál meg! ? mondta Anna.
De akkor csináljuk úgy hogy egyszerre ketten baszunk. ? javasolta Armi.
Te biztos nem dugod meg a fenekem ezzel a lófasszal.
Ezzel Arni lefeküdt az ágyra, magára huzta Annát és dugni kezdte a punciját, én pedig mögé térdeltem és a fenekét kezdtem dugni. Kis idő mulva amikor Anna ismét két orgazmust átélt, Arni megforditotta és hatalmas faszát a segglukához nyomta, ami már elég tág volt.
Légyszi, ne! - kiáltott Anna.
Nyugi, finoman csinálom.
Csináld! ? most én szóltam Annára.
Én pedig szemből a puncijába toltam a faszom. Közben Arni is behatolt a fenekébe. Igy dugtunk pár percig. Ekkor szólt Arni hogy nem sokáig birja már.
Akkor gyere és leszopunk! ? mondta Anna.
Mármint te, ugye? ? kérdeztem.
Nem! Te is jössz és szopni fogsz, látni szeretnélek fasszal a szádban.
Igy mind a ketten Arni elé térdeltünk és szopni kezdtük a hatalmas gyönyörű faszát. Egyszer nagyot nyögve spriccelni kezdett Anna szájába, majd áttolta az én számba, úgyhogy én is kaptam a geciből, ami egyáltalán nem zavart. Sőt finom volt. Végezetül csókolozni kezdtünk gecis szájjal. Arni is csókolta a feleségem, én is, majd váratlanul Arni engem is lesmárolt. Először meglepett a dolog, de nem volt rossz.
Nagyon jól sikerült kielégíttetni a feleségem, Annát, aminek ő is nagyon örült.
Bucsuzásnál mondtuk Arninak, hogy legközelebb is hivnánk.
Annával pedig megbeszéltük, hogy lesz olyan alkalom is amikor transzit hivunk. Kíváncsiságból.
Arni több alkalommal is volt nálunk és transzit is hivtunk. De ez már egy másik történet.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (56)        Nem tetszik (17)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2024-05-29 11:25:09
Zoltán wolke fabók
Elég beteg a sztori de nem rossz!!!!!!!! TS Baszások is lesznek remélem

2024-05-30 05:55:47
Kutyafáját
Ne írj következőt, inkább menj kezelésre.Gagyi nagyon

2024-05-30 11:24:53
Katalin Janga
Mi négyesben szoktuk, mindenki mindenkivel. Fura volt mikor a férjem arcára verték


Ezt a szex történetet 6255 X olvasták el.