Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Egy igazi ócska kis ringyó vagyok

Beküldő:Harisnyás Giulia Csajszi


Miután már kiskamasz koromtól kezdve, csak harisnyában, nőiben, csajszerepben éreztem jól magam, 18 évesen, az utolsó középiskolás tanév előtti utolsó vakációs időszakban végleg eldőlt a sorsom.
Egy pénteki nap volt, a családból mindenki elutazott már csütörtökön, én majd csak vasárnap mentem nyaralni utánuk.
Az a srác, akivel előtte már párszor voltunk együtt, kiment dolgozni Londonba, így ezen a nyáron nem volt senkim, viszont mindennél erősebb volt bennem a vágy, hogy csaj lehessek, lehetőleg egy férfi oldalán.
Egy közösségi chat oldalon szóba elegyedtem egy férfivel, aki a képei alapján egy 35 év körüli és nagyon jól szituált pasika volt, emellett vonzották őt az ilyen csajszik mint én.
Miután képet cseréltünk, videón is chateltünk, majd telefonon is beszéltünk és egyre erősebb lett köztünk a vonzódás, megkérdezte, mit csinálok pénteken. Mondtam, hogy egyelőre semmit, nincs programom, egyedül vagyok itthon.
Több se kellett neki, felajánlotta, hogy kocsival eljön értem és elmegyünk a Budai hegyekbe, aztán meg akár bulizni is. Beleegyeztem, mert már már nagyon kívánós voltam és ez a klassz pasi nagyon izgatta a fantáziámat.
Természetesen ezután illatos női tüsfürdővel lefürödtem, isteni szexi illatú parfümöt fújtam magamra, majd felvettem egy 15 denes, lycrás, erősítések nélküli fekete harisnyanadrágot, egy enyhén kitömött fekete csipkés melltartót, egy 12 cm magas tűsarkú hegyes orrú zárt elegáns körömcipőt, majd végül belebújtam a fekete, hosszú ujjú, combközépig érő finom anyagú kedvenc miniszoknyaruhámba.
A sminkem egy kis púder és pirosító az arcomon, egy vérvörös rúzs az ajkaimon, a szempillám kispirálozva, szemhéjamon egy kis arany csillámporos díszítés.
Felhívtam a pasit és mondtam neki, hogy elkészültem és a ház hásó bejáratához jöjjön, oda észrevétlenül ki tudok osonni csajosan. 20 perc múlva ott volt, puszi-puszi, mondta, hogy élőben még csinosabb vagyok, mint kamerán, nagyon nőies, nagyon tetszem neki.
Mondtam, hogy őrülök és felvitt a Hárs-hegyre, tudta, hogy ott van egy nyugis hely, ahol senki sem jár. Útközben végig csevegtünk, kezdtünk közös hullámhosszra hangolódni, időnként egy-egy sebességváltás után a fekete harisnyás combomra tévedt a keze, egyszer én odanyúltam a sliccéhez - dudorodott és ez nekem baromi jó érzés volt.
Mondtam neki, hogy már egy jó ideje csak csaj szeretek lenni és egyáltalán nem érdekel, hogy ezt szabad-e csinálni, vagy sem.
Felértünk a hegyre és ki sem szálltunk a kocsiból, csak elkezdtünk smárolni, a nyelvét mélyen a számba tette, de az ujjait is, amiket engedelmesen szopogattam, aztán lehúzta a sliccét és előkapta a gyönyörű farkát, nekem pedig több sem kellett, rábuktam és csókolgattam neki, majd hosszan nyalogattam, szívtam és szoptam a pompás faszt, nem érdekelt semmi, teljesen begerjedtem.
Kérdeztem, hogy meg akar-e baszni, mondta, hogy igen, de nem a kocsiban, a Novotel szálló közelében van egy lakás, amit arra a célra bérel, hogy oda felvihet valakit, akivel kettesben szeretne lenni.
Beleegyeztem, felmentünk a harmadik emeleti lakásba, töltött nekem pezsgőt, ő csak üdítőt ivott, mert vezetett, aztán őrület, hogy mi következett! Hosszan csókolóztunk, simogatott mindenhol, én is őt, különösen a seggét és a faszát, aztán felhúztam neki egy gumit és mondtam, hogy nagyon akarom, basszon meg!
Négykézlábra ereszkedtem, felhúzta a szoknyámat, letolta a harisnyanadrágomat, előbb csak ujjazott, tágított, aztán belémhatolt, fantasztikus érzés volt, iszonyat jó volt, hogy megkefél ez a remek pasi.
A végén lehúztuk a gumit és a számba spriccelt! Káprázatosan jó volt, isteni érzés NŐNEK lenni egy ilyen remek férfi mellett.
Ezután természetesen elvitt bulizni is, ahol több kedves barátjával is taliztunk, akik közül az egyikkel később szintén voltam együtt, de ez egy mások történet.
Ugye milyen ócska kis ringyó vagyok? De élvezem ám nagyon!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (36)        Nem tetszik (32)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2024-05-23 07:04:29
Zoltán wolke fabok security
Nagyon jók a történeteid! így tovább harisnyás

2024-05-28 14:10:08
Kracsovill
De beteg történő istenem... Ez nagyon nagy baj. Elért a soros gender ide is


Ezt a szex történetet 8071 X olvasták el.