Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A király nászéjszakája (történet a XVIII. századból)

Beküldő:Bogyó


A király nászéjszakája
(történet a XVIII. századból)

Birodalmunk régi törvénye, hogy az uralkodó házassága csak akkor érvényes, ha el is hálják a nászéjszakát - azaz megtörténik a közösülés.
Azt, hogy az aktus valóban megtörtént, egy több száz éves törvény előírása szerint nyolc tagból álló bizottságnak kell igazolna - azaz ott kell lenni a nászéjszakán és ellenőrizni, mi történik.
Nekem, mint első udvarmesternek ott kell lennem, de ott kell lennie a főminiszternek, az egyház első emberének, az érseknek, a hadsereg főparancsnokának, az udvarhölgyek főnökének, a főkomornának és még pár embernek.
Tudom, nehezen hihető, de ez a szabály.
Az új királyunk H. (nem írhatom le a teljes nevét) 27 évesen szánta rá magát a nősülésre.
Nem akárki lehet királynő, sokáig keresgéltük, végül a szomszédos ország egyik hercegének lányára esett a választás. M., a lány 23 éves volt, már jelentősen benne volt a korban, évekkel ezelőtt férjhez kellett volna mennie. De jól járt, hogy nem kapkodta el, mert így királynő lehetett.
Persze nekem volt annyi eszem, hogy utánanyomozzak. Annyit sikerült megtudni, hogy már nem szűz, volt egy-két esete az ottani hadsereg két tisztjével és egy másik hercegi család fiával - de ahhoz nem engedték hozzámenni.
Szóval, ami a lényeg: már tudta, mi a házasélet velejárója... tudta, hogy mi történik vele a nászéjszakán? meg lesz baszva.
A mi királyunk se volt ártatlan, az udvarhölgyek közül ketten is úgymond beavatták. Nem is egy alkalommal, mindkettőjükkel többször is lefeküdt.
Én néha tanúja is voltam - ugyanis a királyi hálószoba egyik fala mögött van egy kis kamra, ahonnan folyamatosan szemmel lehet tartani a királyt. Ez szükséges óvatosság, hogy éjszaka, ha egyedül van, nem éri-e valami baj, támadás. Hát mit mondjak? Nem érte baj, a két udvarhölgy készségesen kiszolgálta.

A gond nem is ezzel volt, hanem azzal, hogy az idétlen törvényünk szerint a királynak a nászéjszakán közönség előtt kellett magáévá tenni az újonnan elvett feleségét. Nem tudtam elképzelni, hogy ezt meg tudja-e tenni.
Jómagam nős vagyok (egy vén, kiégett picsa a feleségem, de legalább gazdag), én ezt a játékot Theresával, a főkomornával játszom, ha csak lehet. Hatalmasakat szoktunk kefélni - de hogy más előtt, főleg egy egész csoport ember előtt...
Eljött az esküvő napja. A díszvacsora után, ahol legalább kétszázan voltunk, bejelentés következett:
- A királyi pár visszavonul.
Ekkor már mindenki el volt ázva, persze egy-két viccesnek tűnő megjegyzés elhangzott, a király maga korabeli barátai sok szerencsét kívántak sűrű kacsingatások közepette.

A királyi pár elvonult, és a kijelölt bizottság egy kivétellel velük vonult át a kastélyon a királyi hálószobába. Az érsek úr kimentette magát:
- Ne haragudj fiam, de én pap vagyok, az ilyenben nem akarok részt venni.
- Megértem atyám, és természetesen tudomásul veszem.
Mire beléptem a hálószobába, a bizottság már felsorakozott bent a bejárat mellett, és várták, mi történik.
A királyon látszott, hogy igencsak zavarodott, M., a friss királynő is zavartan viselkedett. De nem volt mit tenni, az aktusnak meg kellett történnie. Végül a királynő lett a kezdeményező. Pillanatok alatt levetette a ruháját, meztelenül hanyatt feküdt az ágyon és szétvetette a lábát.
Gyönyörű pinája volt. Eddig nem nagyon foglalkoztatott, de most elkezdtem irigyelni a királyt.
Ő ránk nézett, mi szótlanul, faarccal álltunk. Szólni akartam.
- Felség...
De ő nem engedte folytatni:
- Igen, tudom mi a dolgom.
Azzal lehúzta ő is a nadrágját, de az esküvői felsőt magán hagyta. Ekkor előkerült a farka - ami igencsak méretes volt. A bizottságból valakinek a szájából ki is csúszott egy hűha ...
A királynő ott feküdt széttett lábbal. A király nézte, nézte, és közben látszott, hogy kezd megmerevedni a farka. Felmászott a baldachinos ágyba, a királynő combjai közé feküdt és minden teketória, előjáték nélkül benyomta a farkát a királynő széttárt pinájába.
A felséges asszony felnyögött, biztos vagyok, hogy fájt neki - hiszen nem csak hogy száraz volt, de még nézőközönség előtt is kellett megtennie, amit meg kellett tennie.
A király nem várt sokat. Egy pár másodpercig bent tartotta a farkát a királynőben, majd elkezdte... nincs rá jobb szó.... baszni.
A királynő továbbra is úgy feküdt ott, mint egy fadarab, de a felséget urat ez nem zavarta. Egyre nagyobb tempóban tömpe azt szép kis pinát. Mi pedig néztük, néztük. Ránéztem Theresára. A pillantásunk összeakadt, azt hiszem, ő is tudta, mire gondolok.
A király mozdulatai egyszer csak szabálytalanná váltak. Nem folyamatosan kefélte a párját, hanem kijjebb húzta a farkát, majd várt egy kicsit, és erőteljesen visszatömte. Ezt úgy nyolcszor tízszer csinálta, majd az utolsónál tövig benyomta és elkezdett hörögni. Beleélvezett a királynőbe.... megbaszta.
A bizottság egyhangúan fellélegzett.
- Felség - szólaltam meg - az Ön házasság a királynővel érvénybe lépett.
A király ekkor lefordult M-ről, akinek a pinájából hatalmas mennyiségű sperma csordult ki.
- Köszönöm - szólalt meg a felség - Leléphetnek.
Kitereltem a bizottságot, és anélkül, hogy visszanéztem volna, én magam is elhagytam a királyi hálótermet. Az ajtó előtt megállítottam a csoportot.
- Uraim és hölgyeim. Ez az esemény történelmünk fontos eseménye, de teljes diszkréciót kérek. A jelentést a megtörténtéről majd én összeállítom. Kérem, fáradjanak vissza a lakodalmi terembe és érezzék jól magukat.
Mindenki útnak indult, én azonban nem tartottam velük, hanem a külön kamra felé vettem az irányt. Halkan beléptem, és elhúztam a kis kukucskáló rést, le akartam ellenőrizni, minden rendben van-e a felséggel - hiszen én vagyok felelős érte.
Mi az, hogy rendben volt? Nem akartam hinni a szememnek.
Azt hittem, a király és a királyné nyugovóra tér, de ehelyett mit láttam a hálószobába lesve?
A király álló farokkal ott áll az ágy előtt, a királyné pedig az ágy szélén térdelve mérhetetlen mohósággal ... szopja a farkát.
- Ez az - szólt a király, szopjál le!
A királyné kivette a szájából a kőkemény farkat.... nem, helyesebb faszt mondanom - és így szólt.
- Leszopom felségedet, de jobban szeretnék én is elélvezni. Cserébe nyaljon ki, azt kérem.
A király azonnal válaszolt:
- Először is ne magázz, ne felségezzél itt. A férjed vagyok, tegezzél, ha kettesben vagyunk. Másodszor... nem csak kinyallak, de meg is baszlak. Sőt először ez fog történni.
A királyné széles szájjal mosolygott:
- Ó te drága! Az előbb, amikor megdugtál, ettől a sok balfasztól semmit nem éreztem, nem tudtam odafigyelni. De most már nagyon várom, érezni akarom a faszodat magamban. Basszál meg.
Elképedtem. Szóval a friss királyné nem csak hogy nem szűz már, elég nagy gyakorlata van a szopásban, a dugásban. De nem tudtam ezen sokat gondolkozni, mert a király újra megszólalt.
- Figyelj csak. Tudom, hogy már nem vagy szűz. De én sem vagyok az. Ha jó leszel, ha mindent megteszel, amit akarok, neked adom az egész országot.
- Te édes, édes kis kanom - válaszolt a királyné ?, nem kell nekem az országod. Nekem ez a gyönyörű, hatalmas fasz kell.
Ezzel hanyatt feküdt, széttárta a combjait újra. De most már lucskos volt a pinája, látszott rajta, tényleg kívánja a faszt, hogy végre meg legyen baszva. Persze ettől már az én farkam is felállt.
A király fölé térdelt, elkezdte húzogatni a bőrt a farkán - amitől az még keményebb lett.
- Húha, ez igen. Gyorsan felállítottad újra - szólt a királyné.
- Neked áll fel. Akarod magadban érezni?
- Igen, igen. Igen!
Ezzel a király ráfeküdt a királynéra és ahogy az előbb is, most is teljes erővel bevágta a pinájába.
- Ez az! Ez az! Basszál meg!
És a király elkezdte baszni. Nem is baszta, sokkal inkább kúrta, az ágy csak úgy rugózott alattuk.
A királynő átkarolta a lábaival a királyt és tövig húzta magába. Ezt már én sem bírtam tovább, elkezdtem verni a farkamat. De ebben a pillanatban kinyílt a kamra ajtaja.... és Theresa, a főkomorna nyitott be.
- Maga hogy kerül ide? - kérdeztem suttogva
- Ugyan már drágám. Én is tudom, hogy itt van ez a kamra. Már régóta.
Rám nézett, és rögtön kiszúrta a mereven álló farkamat. De nem azzal foglalkozott.
- Na, hol tart a királyi pár?
- Nézze meg saját szemével.
Amikor kinéztünk a kis résen, a király már keményen baszta a királynőt. A főkomorna odanyúlt a nadrágomhoz, elővette a faszomat és elkezdte verni.
A király pont ekkor abbahagyta a dugást, kihúzta a farkát.
- Fordulj meg. Hátulról akarlak.
A királynő nem teketóriázott egy másodpercet sem. Négykézlábra ált, kitolta a fenekét és odakínálta a királynak magát. Gyönyörű kis kerek segge volt, arra gondoltam, de szívesen elkapnám én is. A felség megmarkolta, és szabályosan ráhúzta a farkára a pináját.
- Igen, ez az - kiáltott a királyné ?, így szeretem a legjobban. Tömd meg a pinámat, verd be tövig.
És a király szót fogadott. Tövig bevágta a faszát, és hátulról elkezdte szabályosan kúrni a friss, kis fiatal királynét.
Ekkor a főkomorna letérdelt elém és bekapta a farkamat. Csodás volt: néztem a királyt, ahogyan hátulról bassza a friss feleségét, közben engem leszop a szeretőm.
Nem kellett sokáig várni.
A királyné elkezdett hangosan kiabálni:
- Ez az, ez az! Basszál meg! Basszál meg! Eléééélvezek - fakadt ki, majd elkezdett rázkódni a teste. A fejét felemelte, a szemei fennakadtak.
A király tövig nyomta a farkát és elkezdett hörögni. Tudtam, hogy most lövi tele a királyné pináját. Egyszerre élveztek el, olyan hangosan, hogy szerintem még a lakodalmas teremben is hallani lehetett.
Ezt már nem bírtam ki én sem. Eleresztettem a gecimet, Theresa egyfolytában nyelte, nyelte. A száján csorgott ki, a nyakán, az estélyi ruháját nagy cseppekben állt a spermám.
Miután mindent kiszívott belőlem, felállt, és ő is kinézett a kis lyukon. A király lassan húzta ki a farkát a királyné pinájából, s rögtön utána kicsorgott a gecije. Ahhoz képest, hogy másodszor élvezett el, még mindig hatalmas mennyiségű anyagot lőtt bele.
- Ez nagyon jó volt - suttogtam a főkomornának ?, megvolt a király nászéjszakája. Mehetünk vissza a lakodalomba.
- Nem úgy van az - válaszolt a kis szeretőm. - De most te jössz. Én is el akarok élvezni. Azt akarom, hogy te is megbasszál. És aztán kinyalhatsz.
Ezzel kézen fogott.
Otthagytuk a megbaszott királynét és a királyt - és félrevonultunk abba a kis szobába, ami direkt erre a célra alakíttattam ki korábban volt a kastélyban. Ott először megbasztam a kis szeretőmet, utána kinyaltam. És közben arra gondoltam, ahogyan a királyi pár szemem láttára baszott...

Évekkel később én is megbasztam a királynét a csodás kis fenekét markolva - de ez maradjon a mi titkunk, kedves olvasó
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (44)        Nem tetszik (8)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2024-04-16 15:21:22
Zoltán wolke faszbók
Ez meg mi a szar volt te jó isten húzza a faszára


Ezt a szex történetet 5867 X olvasták el.