Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Stresszhelyzetekben váratlanul elélvezek

Beküldő:Blanka


Sziasztok! Kicsit félve írom le ezt a történetet, ugyanis úgy érzem valami nem okés velem. Blanka vagyok, nemsokára a huszadik életévem fogom betölteni. Két-három évvel ezelőtt észrevettem magamon, hogy ha stresszhelyzetbe kerülök, akkor minden előjel nagyon közel kerülök az elélvezéshez. Eleinte azt hittem, hogy csak a stressz miatt görcsben álló gyomrom érzését, és a felgyülemlett feszültséget keverem össze az orgazmus előjeleivel, de bebizonyosodott már hogy nem.
Az első alkalom, amikor az érzés egészen az orgazmusig fajult, az érettségi volt. Az írásbelin ültünk, mindenki csendben olvasgatott. Én már-már sírva bámultam az előttem heverő papírt, ugyanis sorjában több olyan kérdés is volt előttem, amit nem tudtam megválaszolni. A stressz miatt a szokásos érzés volt bennem, közben tollammal a padot kocogtattam halkan. A testem minden porcikája az érettségire fókuszált, a szám szélét rágcsáltam, a lábaim mentek az idegességtől. Időm se volt foglalkozni a hasamban lévő pillangókkal, és a puncim zsongására. Az sem segített a helyzeten, hogy rövid kis elegáns szoknya volt rajtam, ami alatt csak egy vékony anyagú bugyi választotta el a puncimat, és a kemény faszéket, amin ültem.
Gyorsan körbenéztem a teremben. Rajtam kívül mindenki lázasan körmölt a papírjára, a felügyelő tanár pedig keresztbe tett kézzel figyeltem engem. Nyilván azt hitte, hogy csalni akarok, így gyorsan visszafordultam a helyemre, hogy ne legyek feltűnő. Folytattam az olvasgatást, egy-két kérdést sikerült is megválaszolnom, de az érzés nem akart elmúlni, sőt egyre csak erősödött. A puncim már égett, olyan szinten be voltam indulva, mint még soha. Nem elégíthettem ki magam, de így koncentrálni sem tudtam a feladatokra, így kitaláltam valamit, hogy megnyugodjak. Óvatosan benyúltam a szoknyám alá, úgy hogy ne vegye észre senki, majd megragadtam az apró kis tangámat, és félrehúztam. Észrevétlenül folytattam tovább az írást, közben a már csupasz puncim lassan nekinyomtam a hideg széknek. A sima felület még a világ legjobb vibrátorától is jobban esett most. Csak egyszerűen élveztem, ahogyan a csiklóm szinte rácuppan a székre. A nedvem csöpögni kezdett, egyre nagyobb tócsa gyülemlett fel alattam.
Megint olyan kérdéshez érkeztem, amit nem tudok. Bestresszeltem, még a könnyek is megcsillantak a szememben. Kevés időm volt. Sietnem kell. A puncim szét fog robbanni. Erősen gondolkodtam a kérdésen, a testem egyre jobban megfeszült. Kicsit mozdítottam magamon, előbbre csúsztam a széken. A pinám hálásan remegett egyet, majd tovább vágyakozott az izgatásért. Nem tudtam mi a válasz a kérdésre. Nem fog sikerülni az érettségi. Mégegy nyomás, hátrébb csúsztam. A pinám és a nedvemmel telecsurgatott szék szinte csókolóztak egymással. A csiklóm halkan cuppogott rajta, a hüvelyem pont összetalálkozott egy kiálló kis csavarral, ami mégjobban felizgatta. Csak két másodperc volt az egész, és mégis végem volt, elélveztem. Az orgazmus úgy tört rám, mint egy több órás kefélés után, sikítani és rángatózni tudtam volna. De csendben kellett végigszenvednem. A testem hullámzott, a csuromvizes puncim lüktetett. A körmöm belevájtam a combomba, és próbáltam csillapítani a remegésemet. A számat egy halk sóhaj hagyta el. Ahogyan felpillantottam, még mindenki ugyanúgy a saját dolgával volt elfoglalva. Kivéve a tanárom. Ő mélyen a szemembe nézett, végignézte az én legsötétebb pillanatomat, majd diszkréten elfordult. Sosem élveztem még ekkorát, és úgy kellett tennem, mintha mi sem történt volna.
Azóta már egyetemista vagyok, és a helyzet egyre csak rosszabb. Gyakran megesik, hogy az órán feladatokat oldunk, vagy sok ember előtt kell megválaszolnunk egy kérdést, illetve prezentálnunk. A puncim pedig minden alkalommal ezt csinálja. Néha vissza tudom tartani, és a mosdóban elégítem ki magam óra után, de a legtöbbször csak rámtör az egész, és nem tudok mit kezdeni vele. Még akkor is elélvezek, ha a puncimhoz semmi nem ér hozzá, csak a bugyim vagy a farmerem anyaga.
Néha azon fantáziálgatok, hogy hátha valaki észreveszi, és elkezd halkan kényeztetni, úgy hogy más ne vegye észre. De ez egyelőre csak fantázia. Addig is élvezem a csendes orgazmusokat mindenki tudta nélkü


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (44)        Nem tetszik (16)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2024-04-03 13:45:20
Fabók security
Azt a történetet keresem akkor behugyozott a csaj hazafelé és úgy ment haza pisásan


Ezt a szex történetet 5630 X olvasták el.