Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szenzációs sex a negyvenes remek pasival

Beküldő:Harisnyás Giulia Csajszi


Az utóbbi időben egyre jobban izgatta a fantáziámat egy rendkívül jól szituált, jól öltözött, sportos negyven év körüli pasi, akit gyakran láttam a közelben az utcán sétálgatva, mindig egyedül. Legalább fél éven keresztül sosem láttam csajjal, így arra gondoltam, ha úgy adódna, hátha össze lehetne vele jönni. Elhatároztam, hogy teszek egy próbát.
Egyik nap tök szabad voltam és tudtam, hogy késő délután, este, sőt éjszaka sem fog senki sem zavarni.
Olyan négy óra körül elkezdtem készülődni. Fürdés illatos női tüsfürdővel, isteni szexi illatú parfüm, majd jött az öltözködés.
Felvettem egy 15 denes, lycrás, erősítések nélküli fekete harisnyanadrágot, egy enyhén kitömött fekete csipkés melltartót, egy 12 cm magas tűsarkú hegyes orrú zárt elegáns körömcipőt , majd végül belebújtam a fekete, hosszú ujjú, combközépig érő finom anyagú miniszoknyaruhámba, ami a mell rész felett szexi átlátszó csipkés mintában folytatódott.
A sminkem egy kis púder és pirosító az arcomon, egy erős rózsaszín, eperízű rúzs az ajkaimon, a szempillám kispirálozva, szemhéjamon egy kis arany csillámporos díszítés.
Belenéztem a tükörbe, úgy gondoltam, nagyon jó kis csajszi vagyok és talán tetszeni fogok ennek a pasinak, akiről tudtam, hogy késő délutánonként, kora este a Westendben szokott sétálni, nézelődni.
Lassan kezdett szürkülni, úgyhogy felvettem a fekete csini kabátkámat és lementem én is oda sétálni. Egy olyan negyedóra múlva megpillantottam a pasit, amint épp kirakatokat nézegetett. Egy cipőbolt előtt állt éppen, amikor szép finoman elmentem mellette, belibbentem a boltba, de közben visszanéztem rá, a pillantásunk találkozott.
Elkezdtem szexi női cipőket nézegetni, egyet-kettőt fel is próbáltam, majd azt vettem észre, hogy ő is bejött az üzletbe, majd kisvártatva odajött hozzám. Azt mondta, hogy ne haragudjak meg a tolákodásért, de nagyon csini vagyok és megkérdezte, hogy meginnék-e vele egy kávét. Mondtam, hogy oké, de előbb adjon tanácsot, melyik cipőt vegyem meg, szerinte melyik állna jobban nekem. Végül egy fekete magassarkút választottunk közösen, közben csevegtünk, egyre jobban kezdtünk összehangolódni, működött közöttünk az a bizonyos kémia.
Ezután beültünk egy kávézóba, ő eszpresszót, én capuccinót rendeltem, közben már alig vártam, hogy kikezdjen velem. Nem kellett sokat várni, hamarosan újra mondta, hogy nagyon tetszem neki és azt is, hogy ő nagyon szereti az ilyen csajokat ! Közben már az asztal alatt a kezét a harisnyás combomra tette, ekkor már őrületesen kívántam ezt a férfit, azt akartam, hogy még aznal este szopasson le és keféljen meg!
Meghívott moziba, egy olyan filmre ültünk be, amielynek nem volt akkoriban már nagy nézettsége, kifutó alkotás volt és a leghátsó sorba vettünk jegyet.
Amint elsötétedett a teremben, a fülembe súgta, hogy nagyon akar, kíván, én meg bevallottam neki, hogy hetek óta kiszúrtam már őt, hogy milyen jó pasi!
Ettől kezdve a filmmel már nem igazán foglalkoztunk smároltunk, közben végig simogatta a harisnyás lábamat, amelyet már az ölébe tettem, közben harapdálta a nyakamat, én meg simogattam a gatyáját a sliccénél, elővettem a faszát, huzogattam a makkjáról a bőrt.
Nem vártuk ki a film végét, angolosan távoztunk a moziból és felmentünk a bevásárlóközponttól két saronyira lévő lakására.
Nem bírt magával, annyira fel volt izgulva ledöntött az ágyra, elővette a faszát, a számba tette és szinte torkon kúrt, nagyon jó volt! Miután nem bírta tovább és a számba élvezett, kicsit megpihentünk, ittunk egy konyakot, elszívtunk egy cigit, majd újra rájött a vágy és persze én is nagyon kívántam!
Smároltunk, fogdostuk, tapiztuk, simogattuk egymást mindenhol, kicsit szopogattam neki az egyre keményebb gyönyörű faszát, majd megkérdezte, hogy megdughat-e amúgy rendesen, mondtam neki, hogy oké, nagyon akarom!
Felhúztam neki egy gumit, négykézlábra ereszkedtem, ő szétszakította a a harisnyanadrágomat a picsámnál és belémhatolt! Először kicsit fájt, de aztán egyre jobb volt, mialatt baszott, én is elélveztem kétszer is.
A végén az újabb adag gecije egy részét a számba, a másikat a harisnyás lábamra és a cipőmre folyatta.
Utána még dumcsiztunk, bagóztunk, konyakoztunk egy kicsit, majd elköszöntünk egymástól, de megbeszéltük, hogy fogunk még talizni!
Kegyetlen jó volt!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (30)        Nem tetszik (21)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2024-03-26 17:19:35
Wereskandúr17x7
Szerviusz drága Giulia! Talán emlékszel még rám... Már sok esetben kokettálunk, de valahogy mindig elsiklik a dolog... Viszont én a lehető legkomolyabban mondom, hogy kéjesen epedő vágyam veled találkozni, randizni, megismerni... és ha a kólcsönös s

2024-04-02 10:06:57
Harisnyás Giulia Csajszi
Wereskandúr17x7 Imádom,a mikor ilyeneket írsz.

2024-04-08 07:12:44
Harisnyás Giulia Csajszi
A forum.index.hu oldalon Sexicrossdressgiulia néven megtalálsz és ott a hozzászólásaim között az e mail címemet is kiderítheted. Ha szeretnéd...

2024-04-05 20:56:04
Wereskandúr17x7
Tehát! ... ha a kölcsönös szimpátia (valamint a vágyakat lobbanó kémia) élőben is izgalmas tevékenységekre szít minket, akkor vérperzselő szenvedéllyel kenném el az ajkadon a vadító rúzsodat a csókjaimmal, illetve a vérzőn és kavics keményen meredve lükt


Ezt a szex történetet 5651 X olvasták el.