Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Jancsi és Juliska

Beküldő:Trotter71


Ez a kaland még a 90-es évek elején esett meg.
Karácsony körül mindig nagy lakomák zajlottak nálunk, mivel fater névnapja volt. Először családi, másnap munkatársi, harmadnap baráti vacsorák követték egymást. Gondolhatjátok, hogy a baráti volt a legvadabb az alkohol szempontjából. Mire a vacsorát feltálaltuk, a vendégek zöme már igen bátran mulatozott a 3+2 együttes zenéjére.
A vendégkör igen vegyes volt, de egy család mindig itt volt. A legrégibb barát akinek a lánya igen tüzes csaj hírében állt. Rövid, felnyírt szőke haja volt. Hatalmas keblei minden férfi tekintetét vonzották. Nem voltam vele sem haragban, sem jóban mivel az érdeklődési körünk különböző volt. Ráadásul épp az előző este volt az eljegyzése Juliskának és épp Jancsival.
Jancsi is ahogy a többi vendég, 8 óra körül nem törődve a hangi adottságaival szomorkásan dörmögte a Házunk előtt vén eperfa áll dallamait.
Jómagam rutinosan pakoltam a hatalmas asztalra a kézzel fogyasztható ételeket, hisz ekkor már nem volt igény az aranyló húslevesre, a töltött káposztára, a tányérról fogyasztható étkekre. A félrészeg vendégek eleganciájukat elvesztve majszolták amit épp elértek két pohár ital között.
-Segítsek hátul a konyhában valamit? -kérdezte Juliska durcásan -Ha már nincs lány nálatok.
-Van mit, jól jön egy segítő kéz! -mondtam 3 nap után már kissé fáradtan.
Az ilyenkor szokásos rumlit hamar rendbe vágtuk, benéztünk a többiekre, ott is minden a maga módján haladt. A nők beszélgettek, a férfiak egymást túlharsogva dicsekedtek valamiről.
Észre sem vették, hogy nem vagyunk ott.
-Nincs kedved inkább hátul maradni? Nem akarom ezt látni, az este is ez történt az eljegyzés után.
Főztem egy kávét, leültünk egymás mellé, majd beszélgetni kezdtünk.
-Miért nincs barátnőd?
-Van, csak nem komoly, meg férjnél van a hölgy. Szexre nagyon jó.
-Aha! Szóval egy férjes asszonyt kefélgetsz? A menyaszony már nem is jó? -markolt a farkamra rezzenéstelen arccal, szemében csillogó vággyal.-Tudod János már egy hete minden este iszik és nem tesz rendbe, nekem meg hiányzik a fasz! Áll a farkad, én is baszni akarok. Jánost segítesz hazavinni, ágyba tesszük és azután dugunk egy jót.
Végszóra megjelent anyám, hogy kiesett a János, vigyük haza, mert már leesett a székről.
Betuszkoltuk a kocsiba, Juliska mellém ült és kapásból a combomra tette a kezét egyre feljebb simogatott. Mire oda értünk ismét kemény lettem. A kapuhoz közel álltam meg. Jánosunk szortyogott hátul, Juliska nem törődve a párjával lázasan kigombolta a nadrágom és egyből rábukott. Hevesen szopni kezdett minden felesleges cirógatás helyett.
Pár perc után kiugrott a kocsiból, intet, hogy menjek utána.
A lakásban jó meleg volt.
-Gyere! Fürödjünk le együtt, János most alszik vagy 2 órát úgyis, csak viszek rá plédet a kocsiba. Ha felébred, hogy fázik úgyis bejön majd.
A fürdőben azonnal levetkőzött ahogy én is. Nem hagyhattam ki, azonnal a melleit kezdtem csókolni, markolászni. Mellbimbója kiugrott, fejem közéjük szorította. Tocsogó puncija forrón tágult ahogy ujjaztam egyre vadabbul. Faltuk egymást, miközben serényen kézimunkáztunk egymáson.
Ő hamar elment. Gyorsan letusoltunk, majd irány az ágy. Eszünkbe sem jutott már a hortyogó vőlegény.
Hanyat vágta magát, izgatóan széttárta combjait, kínálta a portékát ahogy kell.
Akartam nagyon ezt a dögöt, vágytam a forró pinájába, úgy éreztem szét kell basznom, ahogy csak bírom.
Egy mozdulattal teljesen betoltam a farkam. Vadul, szinte ész nélkül keféltem gyors ritmusban. Csattogott a testünk ahogy minden lökésnél hozzá értem. Nagyon élvezte, kebleit gyurmázva élvezte a baszást.
-Hát ti? -hangzott fel a kérdés amire nem számítottunk. Az ajtóban a felriadt János kissé kómás tekintettel. Nem hitt a szemének ahogy a kedvesét döngetik az ágyában.
-Mondtam! Ha nem baszol meg, megteszi más! Menj szedd össze magad aztán gyere te is!
Nem hittem a fülemnek. Ez a csaj 2 pasit akar.
Pár perc múlva Jánosunk meztelenül várt az ágy végén. Juliska mellé állított és elkezdett felváltva szopni bennünket. Éhsége csillapíthatatlan tűnt. Hevesen szopott vagy verte a faszokat.
-Ülj le!- parancsolta párjának.
Lassan beleült, közben engem cumizott a lovaglás közben. Már minden lucskos volt tőlünk. Szájából csorgott a nyál, pinájából a nedve tocsogott ahol lehetett. János már hanyatt fekve nézte ahogy szopja a faszom vagy a mellei között kefélem.
-Gyere! Dugd be te is! -szólt rám a kezdő domina, és hátra dőlt Jánosra.
Ekkor vettem észre, hogy eddig a fenekét dugták, a pinája szabadon tátongott.
Nekem sem kellett több ismét bevágtam,de ekkor már kitágulva várt az éhes pina.
-Gecizzetek belém ! Verjétek tele mindkét lukamat! Basszatok már szét rendesen!
Basztam ahogy bírtam, remegett a teste, János alig mozdult alul hisz a párja mozgott helyette is.
Sokáig nem bírta, látszott rajta ahogy elélvez.
Juliska megáll egy pillanatra.
-Ezért ki fogod nyalni a seggem, ha már így elsietted!
Ezzel kiszállt középről és felkínálta magát pucsítva is, miközben elkezdte szopni a másik faszt.
Én ismét betoltam neki de már hátulról. János fasza nem akart keményedni a szopástól hiába próbálkozott oly sokáig. Juliska feladta és már magára koncentrált. Ujjaival elkezdet magát izgatni míg én keféltem. Így hamar a csúcsra ért. Megfordult, fenekéhez húzta János fejét, engem ismét elkezdett szopni.
-Gyere ! Élvezz a számba! Minden cseppjét le akarom nyelni !
Olyan technikával kezdett bele, hogy nem tudtam tartani magam és berobbant a szájába az összes sperma.
-Jó te kis ribanc? -kérdeztem
-Isteni! Már régen akartam 2 pasit, ez most sikerült. Jobban mint gondoltam. Ég mindenem, gecis a szám, és tudom, hogy mire számítsak ezzel. -biccentett János felé.
Én is tudtam. Juliska akkor és azzal fog baszni akivel csak akar, és János majd örülhet, ha jut neki egy kis gecis picsa.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (39)        Nem tetszik (26)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 6420 X olvasták el.