Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szex a munkahelyen

Beküldő:Örömlány


Gondolom sokak számára nem ismeretlen fogalom csinálják mások is nem csak én. Mikor erre a munkahelyre kerültem áru feltöltőként kezdtem de nagyon hamar kaptam egy kis irodát. Egyszerű volt nem kellett érte mást tennem mint időnként bemenni a nem éppen szimpatikus főnököm irodájába ráhajolni az író asztalra vagy az ölébe ülni. Pár hónapja történt árut hoztak és az egyik munkám ezt átvenni és ellenőrizni a rakodást. A kamion épp beállt a megfelelő helyre elkértem a sofőrtől a papírokat. Ahogy nézegettem véletlenül egy kiesett a kezemből lehajoltam érte és máris éreztem ahogy egy tenyér a szőrös pinámra simul. Persze nem ijedtem meg megfordultam és láttam hogy a sofőr az egy harmincas elég jó pasi.
-Te nem hordasz bugyit?
-Az egy teljesen fölösleges ruhadarab csak útban van.
Azt hiszem azonnal egyre gondoltunk mert fölajánlotta hogy szívesen megmutatja hogy néz ki belülről a fülke. Mivel nem vagyok egy magas nő nem volt könnyű fölmásznom de örömmel segített és így látott mindent a szoknya alatt. Míg behúzta a függönyöket lezárta az ajtókat jeleztem Balázsnak a targoncásnak hogy ne siessen azt válaszolta hogy rendben de ennek ára van. Tudtam mire gondol de nem bántam akartam ezt a pasit azonnal. Nem is beszélgettünk csak gyorsan vetkőztünk lefeküdtem az ágyra széttárva a combjaimat máris közéjük bukott és szinte vadul nyalni kezdett olyan nyelv csapásokkal azt hittem elájulok. Aztán föltérdelt kicsit még gyönyörködött majd rám feküdt és azonnal tövig nyomta. Hangosan felnyögtem ahogy a jó méretes fasz belém hatolt. Átöleltem még a lábaimmal is és nagyon keményen de nem durván baszni kezdtünk. Alaposan megdolgozta a testemet a melleimet szinte ki sem engedte a szájából simogatott fogdosott ahol ért.
-Basszál...basszál meg nagyon...akarom...nagyon jó vagy...még...
Tisztességesen adott a lucskos pinámnak kb. 20 perc döngölés után mind a ketten elélveztünk. Kintre nem hallatszott ahogy sikítozom ő meg hatalmasakat nyög a rádió hangja mindent elnyomott. Lassan rendbe szedtük magunkat lemásztunk a fülkéből éreztem hogy remegnek a lábaim nagyon régen basztak meg így utoljára. Még adott egy puszit aztán elindult én is vissza mentem a helyemre. Talán másfél órát ültem mikor jelzett a felóm. Balázs volt. Elsétáltam a targonca tárolóba-tudtam hogy ott van-bementem és bezártam az ajtót. Ült a targoncán és a farkával játszott ami már keményen állt. Odamentem és máris bekaptam a faszát. Halkan nyögött egyet és beletúrt a hajamba.
-Jaj Mónika ez isteni csináld még...ah...
-Leszopjalak vagy inkább dugni akarsz? A sofőr jól megbaszott de az nálam nem gond.
-Majd kúrunk máskor most folytasd csodálatosan csinálod...jaj...szopjad édes...így nagyon jó...mmmh...Móni...te...jaj...megőrülök...
-Élvezz nyugodtan a számba nagyon szeretem.
Le-föl mozgattam a fejem még jobban a hajamba markolt és egyre hangosabban nyögött.
Jaj nem bírom tovább...mindjárt elélvezek...aaa...
Már spriccelte is tele a számat a forró gecijével jó bőven adagolva a nedűt. Nem nyeltem le azonnal még fürdettem benne a faszát egy kicsit. Aztán nyeltem egy nagyot és kiengedtem a lankadt faszát a számból. Bekaptam két rágót és visszamentem az irodába. Leültem a gép elé mert valamit azért dolgozni is kell ha már munkahely. Nem telt el 10 perc már hallottam a főnököm hangját aki senkivel sem tegeződött.
-Mónika jöjjön már át azt hiszem valamit elnyomtam a gépen.
Tudtam hogy nem erről van szó hanem megint áll miattam a banán alakú görbe fasza amit nem kedveltem de hát ő a főnök. Ráhajoltam az asztalra természetesen kilátszott az egész seggem amit azonnal meg is markolt aztán éreztem hogy a faszával simogatja. Utána széthúzta és a vágatomba illesztette a dákóját és elkezdett mozogni.
-Jaj főnök csak nem azt akarja?
Válasz helyett már nyomta is a kis lyukamba és kúrni kezdte a seggem. Nem volt kellemetlen hozzá vagyok szokva ehhez is de ettől nem tudok elélvezni így benyúltam a combjaim közé és a csiklómat izgattam. Így már egész élvezetes volt sikerült átélnem egy orgazmust pont akkor mikor belém engedte a gecijét. Kimentem a wc-re és rendbe raktam a frissen telekúrt lyukam és indultam a buszhoz.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (53)        Nem tetszik (14)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 6228 X olvasták el.