Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Felejthetetlen családi Valentin-nap négyesben

Beküldő:NGM


- Már megint jön a Valentin-nap! Ádám, valamivel meg kell lepni a csajokat! - mondta a bátyám, Gábor, miközben éppen együtt sörözgettünk. Mindketten házasok vagyunk, és bizony Valentin-napon évről évre ki kell tennünk magunkért. Gábor felesége Móni, aki egy 35 éves, 165 cm magas, barna hajú, csinos, vékony, szép arcú nő, közepes nagyságú mellekkel, formás fenékkel. Az én feleségem Kata, aki 33 éves, 176 cm magas, szintén vékony és csinos, szőke hajú, kék szemű, Móninál kisebb mellű, de sokkal formásabb fenekű nő.
Hosszas tanakodás után úgy döntöttünk Gáborral, hogy egy romantikus wellness hétvégére visszük el őket. És ha már együtt találtuk ki, menjünk együtt ugyanoda. Gyorsan ki is választottuk és lefoglaltuk a szállást egy ígéretes wellness szállodában a Valentin -napot követő hétvégére. Majd a kinyomtatott foglalást adjuk át nekik február 14-én, a hétvégén pedig együtt utazunk.
A tervünk jól sikerült. Móni is és Kata is örült a közös pihenésnek. Gábor és én még azt is leszerveztük, hogy a nagyszülők elvállalják a gyerekeket a hétvégére.
Pénteken meló után aztán elindultunk.
A szálloda nagyon tetszett mindenkinek. Két egymás melletti szobát kaptunk, amelyek között egy összekötő ajtó is volt. A portás kérdezte, hogy kinyissák-e a két szoba közötti összekötő ajtót nekünk. Móni és Kata rögtön rávágták, hogy persze, így könnyebb lesz összejárnunk.
Péntek este elég hamar ágyba dőltünk és aludtunk: az aznapi meló és az utazás mindenkit kifárasztott.
Szombaton aztán egész nap jacuzziztunk, szaunáztunk és a gőzben ültünk. Beszélgettünk, nevettünk, jól éreztük magunkat. Én közben le sem vettem a szemem a két csajról. Az utazás előtt mindketten vadi új, nagyon szexi bikinit szereztek be, amit most csodálhattam meg először rajtuk. Hát, mindketten elég merész, tangás és sokat sejtető fazont választottak. Csak úgy feszült rajtuk alul-felül. Kata zöld, Móni piros színűt választott. Mikor Gáborral kettesben maradtunk, ő is odasúgta:
-Hallod, tesó... A csajok extrán szexik ezekben a bikinikben.
- Na hallod, szerintem is megérték az árukat. - vigyorogtam vissza rá.
A víz alatt amikor csak tudtam simogattam Kata feszes, szexi testét. És ahogy észrevettem, Gábor sem hagyott ki egy alkalmat sem, mikor ő is ezt tehette Mónival.
Este a vacsora után a mi szobánkban gyűltünk össze. Kitaláltuk, hogy az én még soha nevű játékot játsszuk. Itt ugye sorban mindenki mondott egy én még soha kezdetű mondatot, és akire ez nem volt igaz, annak innia kellett.
A játék vicces volt, és hát fogyott a pia rendesen. Nagyon hamar előkerültek a szexuális témák.
- Én még sosem nyaltam puncit! - mondta vihogva Kata. Egyértelműen az volt a célja, hogy engem és Gábort itasson. Igen ám, de rajtam és Gáboron kívül Móni is ivott. Na össze is néztünk Katával.
- És, mi van abban? Egyszer mindent ki kell próbálni... Én kipróbáltam. - vonta meg a vállát kissé elpirulva Móni.
- Az igen, szerencsés vagy tesó! Milyen bevállalós a feleséged. - veregettem meg Gábor vállát.
- Á, ne gondold. Ez még azelőtt volt, hogy megismertem Mónit.
- Szép...ezek a pasik mind egyformák. Azt hiszik, ilyet a kedvükért csinál egy lány. - nevetett Móni.
Nekem nagyon beindította ez az információ a fantáziám, hiszen melyik pasi ne szeretné végignézni két csaj leszbizését. És most itt ült velem szemben egy csaj, aki már csinált ilyet.
A játék hangulata végképp fülledtté vált. Innentől minden kör a szexről szólt. Hogy ki mit próbált, ki mire vágyik. Én minden esetre nagyon felizgultam, és már alig vártam, hogy Katát elkaphassam.
A játék véget ért, Móni és Gábor visszamentek a saját szobájukba. Még éppen csukódott mögöttük az ajtó, mikor én már bőven csókoltam Katát. Közben a ruháján keresztül hol a melleit simogattam, hol a formás fenekét markolásztam.
- Mi az, Ádám? Ennyire felizgatott ez a játék? - incselkedett velem Kata. De tudtam, hogy ő is fel van izgulva.
- Egész nap téged néztelek bikiniben, aztán ez az izgalmas játék... Még szép, hogy kívánlak. - válaszoltam.
Kata a nadrágon keresztül rámarkolt a kőkeményen álló farkamra, és mosolyogva mondta:
- Érzem, hogy fel vagy izgulva. Csak az a kérdés, hogy tényleg miattam-e, vagy Móni leszbikus kalandja jár a fejedben?
- Talán mind a kettő egyszerre. - válaszoltam.
Vadul csókolózni kezdtünk, és kihámoztuk egymást a ruhákból. Ahogy kicsatoltam a melltartóját, előbukkantak Kata tenyérnyi méretű, feszes, formás mellei. A hatalmas, rózsaszín bimbói duzzadtak a vágytól. Lehúztam a szexi tangát is róla. Háromszög fazonra nyírt, puncijának összetéveszthetetlen, édes illata teljesen megvadított. Ott térdelve előtte csókolgatni kezdtem a hasát, majd minden csókkal egyre lejjebb csúszva végül a puncijánál kötöttem ki. Teljesen be volt nedvesedve. Terpeszbe állt, hogy jobban hozzáférjek. Én pedig megmarkoltam a formás fenekét, és a nedves szeméremajkaival kezdtem csókolózni. Kata a fejemre tette a kezét, és finom mozdulatokkal irányított. A puncinedvei az arcomon és a combjai belső oldalán csordogáltak. Néhány perc múlva Kata felállított, majd az ágyra lökött. Mikor kicsit ivott, akkor mindig felszabadultak a gátlásai, és átvette az irányítást. Imádom, mikor ilyen.
Most is felém mászott, és kemény, ívelt farkamat a pinájához illesztette, és egy mozdulattal beleült. Isteni érzés volt, ahogy a meleg, nedves pinája magába fogadott.
A tenyeremet a selymesen szőrös vénuszdombjára tettem, és a hüvelykujjammal megkerestem a csiklóját. Kata mozogni kezdett. A mozdulataival nem csak a farkam csúszkált benne ki és be, hanem az ujjam is ingerelte a keményre duzzadt kis csiklóját. És a feszes mellei is minden mozdulatra megremegtek. Imádom nézni ilyenkor a fel-le táncoló mellbimbóit.
Édesen nyögni kezdett. Ez a póz mindig nagy gyönyört ad neki is.
Már percek óta élveztük egymást, mikor hirtelen zajt hallottunk.
Nyílt az összekötő ajtó, és Móni rontott be:
- Bocsi, itt hagytam a telefonom, már viszem is, és... - ebben a pillanatban vette észre, mibe csöppent bele. Lefagyva bámult ránk, és én is le voltam döbbenve.
Egyedül Kata nem zavartatta magát. Folytatta a lovaglást a farkamon. Sőt még finoman tekergetni is kezdte a csípőjét. Úgy látszik túlságosan be volt indulva. Móni csak bámult minket. Kata Móni szemébe nézett, és csak lovagolt tovább.
- Most megkeresed a telefonod, vagy inkább élvezed a műsort? Bár engem még soha nem nézett senki szex közben. - szólt Móninak Kata pajzán mosollyal az arcán.
Attól, hogy hozzá szóltak, Móni is észbe kapott. Vette a lapot, és mosolyogva válaszolt:
- Még mindig tart a játék? Hát akkor most neked innod kell, mert épp most foglak megnézni. - mondta, majd töltött egy kis italt, és a poharat Kata szájához tartotta. Kata nem os lassította le csípőmozgását, úgy itta meg a felest. Móni pedig leült az ágy melletti székre, és immár csillogó tekintettel figyelt minket tovább. A feleségem édes puncija fel-le csúszkált a farkamon, a sógornőm meg ott nézte minden mozdulatunkat. Móni egyre jobban élvezte a látványt. Már a ruhán keresztül simogatta is magát.
- Hogy is volt az a puncinyalásos történet? - kérdezte Mónitól Kata. Móni elmosolyodott:
- Szóval még mindig ez izgat titeket?
- Őszinte leszek. Ádámot persze izgatja az ilyesmi régóta. De engem eddig abszolút nem érdekeltek a lányok. De az hogy neked volt ilyesmiben részed, engem is kíváncsivá tett.
- Hát, nem egy nagy sztori. Kollégista voltam. Engem és a szobatársnőmet is egyszerre vert át egy pasi. És úgy döntöttünk, innentől megoldjuk pasik nélkül az életet. Ez néhány hónapig tartott, és akkor mindketten újra beleestünk egy-egy pasiba. Nekem szerencsém volt, mert Gábor volt ez a pasi. Onnantól abbahagytuk. - mesélte nevetve Móni.
- És milyen érzés volt egy lánnyal? - kérdezte nyögdécselve Kata. Móni szemében ördögi fény gyulladt:
- Hát, elmondani nehéz. Megmutassam inkább?
Kata erre bólintott, és felállt rólam. Ott feküdtem az ágyon álló fasszal. A feleségem pedig odalépett a sógornőmhöz, és megcsókolta őt. Móni azonnal visszacsókolta Katát. A két csaj vad smárolásba kezdett. Móni keze pont úgy indult el felfedezőútra Kata meztelen testén, ahogy én csináltam az előbb.
El sem hittem, hogy igaz, amit látok. A fantáziámban már ezerszer megtörtént hasonló jelenet, de sosem reméltem igazán, hogy ez valósággá válhat. Gyönyörű volt a két egymást csókoló, simogató lány. Tátott szájjal bámultam őket. Pár perc után mosolyogva rám néztek, és Móni megszólalt:
- Szerintem úgy lenne igazságos, ha Gábornak is szólnál, hogy itt műsor van.
- Így van. Hiszen ez lehet, hogy egyszeri, megismételhetetlen alkalom. És végül is Móni az ő felesége... - kuncogott Kata.
Egy pillanat alatt felpattantam, és átrohantam Gáborék szobájába. Gábor épp a fürőszobából jött ki, zuhanyzás után csak egy törölköző volt köré csavarva.
- Gyere tesó, ezt neked is látnod kell! - ragadtam meg a karját.
- Baszki, te mit keresel itt így? - nézett rám ledöbbenve Gábor. Ekkor jöttem rá, hogy meztelenül, egy jó nagy merevedéssel állok előtte. De nem akartam kihagyni semmit a szomszédos szobában játszódó csodás leszbi showból, így nem álltam le magyarázni, csak húztam magam után Gábort.
Amint átértünk a másik szobába a bátyámnak is leesett, mi történik.
Addigra már Móni is meztelen volt, úgy csókolózott Katával. Közben egymás mellét simogatták.
Egész nap bikiniben láttam Mónit, és hát megfordult a fejemben, milyen lehet alatta. Most először tárult elém a sógornőm gyönyörű látványa. A mellei nagyobbak voltak, mint Katáé, sötétebb barna színű és kisebb bimbókkal. Puncija neki is háromszög fazonra volt borotválva, de szeméremajkai sötétebbek és nagyobbak voltak Katáénál. Gyönyörű volt a két egymásba fonódó, formás, feszes női test.
Gábornak is leesett a helyzet.
- Na szép, egyedül a tesójában bízhat az ember. Ha Ádám nincs, kihagytok ebből a csodából. - mondta Gábor. A mozdulattól lecsúszott a derekáról a rácsavart törölköző, és ő is ott állt meztelenül. A lányok látványa rá is azonnal hatással volt: a farka már neki is meredezett.
- Na, azért mi szóltunk rá Ádámra, hogy hívjon át. Nélkülünk még mindig ott feküdne az ágyon, és minket bámulna csorgó nyállal. - vágott vissza Kata.
Móni mélyen Gábor szemébe nézett:
- Mióta együtt vagyunk, mindig arról faggatsz, milyen volt a leszbi kalandom? Tessék, most megnézheted.
A lányok ezután folytatták a csókolózást, de már az ágyra dőlve. Móni elkezdte szopni Kata melleit, és ujjai megtalálták Kata nedves pináját. Ujjazni kezdte, amitől Kata hangosan felnyögött. Néhány percig csinálta, majd megkérdezte tőle:
- Szóval szeretnél puncit nyalni?
Kata csak bólintott. Móni hanyatt feküdt az ágyon, és szép nagy terpeszt vett fel. A puncija gyönyörűen kinyílt, és csillogott a nedvektől. Kata négykézláb a lábai közé térdelt, és csókolgatni kezdte a hasát és a combjait. Móni belemarkolt a hajába, és finoman, de határozottan a puncijához húzta Kata fejét. Kata nyelve mélyen fúródott Móni lyukába, majd a csiklóját kényeztette körkörösen. Csodálatos látvány volt. Főleg ahogy Kata pucsított eközben, és a popsija a nyelve mozgását követve körkörös mozdulatokat tett. Csodás pinája ebben a pózban tökéletesen látszott számomra és Gábor számára is.
Közelebb léptem, és rámarkoltam Kata fenekére. Simogatni kezdtem, majd az ujjamat bedugtam a pinájába. Finom nyögdécseléssel jutalmazta a kényeztetést, de egy percre sem hagyta abba Móni kinyalását.
Gábor leült az ágyra, és Móni cicijét kezdte el simogatni. Majd oda is hajolt, és szopni kezdte a felesége bimbóját. Persze a szeme végig Kata nyelvére szegeződött, ahogy Móni pinájában fel-alá szánkázott.
Letérdeltem Kata pucsító popsija mögé, és széthúztam a kerek, formás félgömböket. Odahajoltam, és a csiklójától a segglyukáig végignyaltam. Kata az élvezettől lihegett, de nem engedte ki Móni csiklóját a nyelve alól. Gábor közelebb húzódott Mónihoz, és a farkát a felesége szájához tolta. Móni azonnal bekapta Gábor vastag faszát. Gábor feje pont Móni puncija közelében volt, így a szopást élvezve közvetlen közelről nézte végig, ahogy Kata nyalja Móni pináját.
Mindenki hihetetlenül élvezte ezt a négyes gabalyodást.
Felálltam Kata mögé, és a farkamat a pinájához illesztettem. Lassú mozdulatokkal benyomtam neki, majd mozogni kezdtem. Közben a fantasztikus, formás seggét markoltam. Egyet-kettőt rá is paskoltam, mert Kata ezt imádja.
Feszes kis cicije minden lökésnél ugrált. Imádom kutya pózban baszni a kis feleségem. Hát még akkor, ha közben ő egy másik puncit nyal.
Lehet benne valami, hogy egy nő ösztönösen tudja, mi jó egy másiknak, mert Kata nyelvcsapásai alatt Móni egyre szaporábban vette a levegőt, majd a teste megfeszült. Móni elélvezett. Csak azért nem sikított, mert a szája tele volt Gábor farkával.
Pózt váltva Kata kutya pózban a hanyatt fekvő Móni szája fölé mászott. Móni most visszaadta a feleségemnek a puncinyalást. Megmarkolva Kata seggét a nyelve Kata csiklóján körözött.
Én Kata mögé térdeltem, és újra betoltam a faszom a pinájába. Baszni kezdtem, miközben Móni szopta a csiklóját. Hát, bizony a heréim közben Móni állán csattogtak. Sőt, Móni nyelve egyszer-egyszer engem is nyalt. Hogy véletlenül-e? Ki tudja...
Gábor észrevette a helyzetet, és rám nézett:
- Na, akkor úgy látom testvériesen osztozunk. - majd Kata elé térdelt. Kata gondolkodás nélkül kapta be Gábor faszát, és vadul szopni kezdte. Móni ettől még jobban felbátorodott, és megmarkolta a heréimet. Finoman masszírozni kezdte, de egy pillanatra sem hagyta abba Kata csiklójának nyalását. A nyelve azonban néha a Kata pinájában ki-be csúszkáló faszomra is rátévedt.
Kata sem bírta már tovább. A teste remegni kezdett. Éreztem a farkamon, ahogy a pinája lüktetve megszorítja. Tudtam, hogy élvezni fog. Egy fasz a pinájában, egy a szájában, és a sógornője nyelve a csiklóján... Nem is csoda, hogy hatalmasat élvezett.
A lüktető pina engem is gyorsan elrepített a csúcsra. Nagy lökéssel élveztem tele Kata pináját. Utána még vadul keféltem a telelőtt puncit. Ahogy a farkam kicsúszott Katából, Móni szája tapadt a teleélvezett pinára. A sógornőm kinyalta a gecimet a nejem pinájából, majd az én farkamat is tisztára nyalogatta.
Közben Kata egyre gyorsabban szopta Gábort. Ő sem bírta tovább, és hangos nyögéssel élvezett Kata szájába. Kata az utolsó cseppig lenyelte.
Fáradtan rogytunk egymás mellé. Aznap éjjel négyen együtt aludtunk, meztelenül. Vajon tényleg egyszeri alkalom volt? Vagy lesz folytatása?


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (111)        Nem tetszik (18)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 12265 X olvasták el.