Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A falu kurvája 7

Beküldő:Örömlány


Ahogy már sok élményemhez ehhez is köze van a véletlennek. Bevásároltam aztán kiderült hogy otthon maradt a pénztárcám szerencsémre egy ismerős nő kisegített. Mentünk hazafelé Julikával behívtam hogy rendezzem a tartozást kávét főztem és megkínáltam egy kis hubival ami a kedvencem közben beszélgettünk.
-Mi igaz abból hogy pénzért árulod magad? Már sokan mondták.
-Majdnem semmi nagyon ritkán fordul elő én élvezetből csinálom. Szükségem van nagyon a szexre ennyi az egész. Minden jóban benne vagyok.
Hirtelen fölállt bement a fürdőszobába de két perc múlva már vissza is jött. A ruhája szétgombolva kezében a bugyi és a melltartó nem akármilyen látványban volt részem.
-Most biztosan csodálkozol de már nagyon vártam az alkalmat hogy sikerüljön közelebb kerülnöm hozzád persze csak akkor ha elfogadsz.
Szó nélkül odaléptem hozzá és megcsókoltam. Azonnal éreztem a nyelvét a számban ő a melleimet fogta én a gyönyörű seggébe markoltam. Sokáig csókolóztunk közben vetkőztetett kiszabadította a melleimet csókolta, szopta levette a szoknyámat meg sem lepődött hogy nincs rajtam bugyi. Egyre jobban beindultunk tombolt bennünk a vágy már feküdtünk is az ágyra.
-Ne haragudj már rég óta kívánlak Móni kell a gyönyörű tested. Bármit megteszek amit csak akarsz.
A kezünk egymás combjai közé csúszott simogatva a szőrös pinát aztán egymás után tűntek el az ujjak egyre mélyebben a lucskos húsban. Három ujja mozgott bennem én kértem a negyediket is azt akartam töltse ki teljesen a kéjsóvár pinámat én is rátapintottam a G pontjára és már nagyon éreztük hogy mindjárt elélvezünk. A szobát betöltötték a női gyönyör hangjai mindketten hangosan éltük át az orgazmust. Én a lucskos ujjaimat szopogattam ő a melleimre kente a nedveimet és onnan nyalta le.
-Most mit gondolsz rólam Mónika? 53 éves vagyok és már több mint egy éve érdekelnek a nők. El sem merem mondani a férjemnek.
-Nem gondolok semmi rosszat miért ne csinálnád ha ennyire élvezed ráadásul nagyon jól nézel ki még női szemmel is.
Simogattuk egymást aztán felém fordult átölelt és nagyon sokáig csókolóztunk.
-Nagy kérés lenne hogy kinyaljalak? Nagyon szeretném.
-Ahogy akarod de akkor én is téged.
Máris elhelyezkedtünk 69-ben én voltam fölül és azonnal nyalni kezdtük egymás gyönyör nedvektől csillogó pináját. Csodálatos érzés volt az is amit csináltam és az is amit ő velem. Éreztem az ízét, illatát nyaltam, szoptam a duzzadt csiklót ő közben jól széthúzva a pinámat nagyon mélyen mozgatta bennem a nyelvét. Néha megszorította az arcomat a formás hosszú combjaival majd újra széttárta. Mindketten éreztük hogy nagyon közel a beteljesülés a segge már alig érintette az ágyat a pinám csúszkált a száján szinte kirobbant belőlünk a gyönyör. Még sokáig nyaltuk, nyeltük egymás kéjlevét megmentve az utolsó cseppeket is aztán egymás mellé fekve csókolóztunk pina gecis szájjal.
-Julika te most egy nagyon kellemes meglepetés vagy nem gondoltam volna rólad de nagyon örülök hogy így alakult.
-Én is nagyon boldog vagyok nagy hiba lett volna ha ezt kihagyom.
Telt az idő nem volt kedvünk megmozdulni nagyon jól esett így feküdni egymás mellett. Én nem sürgettem de rajta sem látszott hogy nagyon sietne haza. Lassan a kezek megint a combok közé tévedtek az ujjak a pinákba csúsztak és már izgattuk is egymást. A csókolózás a kemény bimbók kölcsönös ingerlése oda vezetett hogy jól széttártam a combjaimat ő meg rám feküdt megfogta a melleimet megcsókolt és azonnal mozogni kezdett.
-Jaj Mónika...most megbaszlak...az enyém leszel...aaa...nagyon jó...
-Igen...basszál meg...akarom...nagyon jó veled...csináld...így...még...
Fogdosta, szopta, csókolta a melleimet már én is mozogtam alatta egyre jobban élvezve ezt a játékot. Öleltem, simogattam újra és újra megcsókoltam szinte nem tudtam betelni vele. Magamon éreztem rajta láttam hogy hamarosan vége lesz ennek a csodálatos szeretkezésnek. Be is következett talán még a szomszédba vagy az utcára is lehetett hallani hogy úszunk a gyönyörben de ez minket nem érdekelt.
Lassan felöltözött még megcsókoltuk egymást aztán bezártam utána az ajtót és ahogy voltam meztelenül elterültem az ágyon.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (51)        Nem tetszik (28)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2024-02-13 16:26:51
Adam92
Igazán szexi gyönyörű nő lehetsz ,hogy ennyien akarnak téged.

2024-02-17 07:23:45
Leszbi Boszi
Mónika. Én 32 vagyok a barátnőm 35 két éve össze költöztünk. Van kedved egy hármas hancúrozáshoz?

2024-02-26 21:39:32
Örömlány
Nem lenne rossz de ha már koppintasz ne szó szerint írd le amiket tőlem olvastál.


Ezt a szex történetet 5854 X olvasták el.