Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A napozás ártalmai

Beküldő:MelindaMelindának hívnak, 23 éves egyetemista lány vagyok. Amolyan kicsit molett nagymellű lány vagyok, természetes vörös hajjal (a puncim szőre is ilyen), fehér bőrrel, zöld szemekkel. Bár nem vagyok az a kifejezett modell alkat, általában megfordulnak utánam a férfiak, nagy feszes melleim, kicsit nagy, de formás fenekem vonzza a pillantásukat.

A nyári szünet elején otthon unatkoztam, mert a barátnőimmel augusztusban akartunk a horvátokhoz menni és arra spóroltam. Mivel egy Pest környéki kis faluban lakom, ahol nem sok szórakozás akad, igen unalmasan telt az idő. Főleg a bulik és a pasik hiányoztak nagyon. Mivel nyár eleje volt, reggelente napoztam, hogy szoktassam a bőröm a naphoz, hisz könnyen leégek, hiszen agyon fehér bőrű vagyok, mint a vörös hajú emberek általában. A hátsó kertben szoktam napozni, ahova a magas körkerítés miatt sehonnan nem lehet belátni. Egy szerda reggel is korán kifeküdtem a napra a sárga, kétrészes fürdőruhámban. Talán el is aludhattam, mert arra ébredtem, hogy beszédhangokat hallok. Kicsit jobban odafigyeltem és értettem is, amit mondtak, bár csak suttogás volt.

-Nézd már a szomszéd csaj ott napozik.
-Basszus milyen jó segge van, megdugnám, mint állat.

Félig lehunyt szempillákkal óvatosan körbe néztem és megtaláltam a beszélgetőket. A szomszédban a kerítés mellett egy hatalmas cseresznyefa áll, és mivel éppen cseresznyeérés van, a szomszédék 15 éves fia, Zoli szüretelhetett valamelyik haverjával. Suttogva beszéltek, a lombok eltakarták őket, de a házfal miatt volt egy kis visszhang, ami felerősítette a hangokat egy kicsit. Ők nem vették észre, de így hallhattam őket.

-Egy kicsit dagadt, nem? - kérdezte valamelyik, én meg sértett hiúságomban majdnem felmordultam, de végül nem mozdultam.
-Egy kicsit, de azért megdugnám. Húsos, az igaz, de kurva jó nő. - nyilvánított véleményt a másik.
-Én is megdugnám. - kicsit hízelgett a dolog és izgatónak találtam, hogy a két kamasz srác bámul.

Gondoltam rendezek nekik egy kis műsort és a hátamra fordultam. Melleim az ég felé néztek, majd ledobva a sárga bikinit.

-A kurva élet, de jó melle van.
-Basszus a puncija sem lehet semmi.

Egy kicsit még tettem magam, aztán amikor kezdett nagyon tűzni a nap, bementem a házba. A két srác leskelődése mulattatott, és egy kicsit fel is izgatott. A zuhany alatt maszturbálva ébredtem rá, hogy mennyire hiányzott már, hogy valaki nőként tekintsem rám.

Másnap reggel ismét korán kifeküdtem napozni, és meglepve tapasztaltam, hogy a két srác már fent bújik a fa tetején. Éppen csak, hogy kiszúrtam őket. Ha nem sandítok figyelmesen a fára, nem vettem volna észre őket.
-Na, mi van, kis leskelődők, nincs jobb dolgotok, na majd adok nektek valamit. - gondoltam magamban és leheveredtem. Egy ideig süttettem a hátam, kioldva a bikinim csatját. Majd hanyatt fordulva monokinizni kezdtem.

-Anyám, nem hiszem el.
-Ennek jobb melle van, mint gondoltam.
-A legjobb, amit valaha láttam.

Ámbár, egy 15 éves gyerek véleményét nem tartottam mérvadónak, majdnem belepirultam a dicséretbe. Na gondoltam, akkor mit fogtok szólni ehhez, azzal levettem a bikini alsót is. A nap most már a meztelen testemet sütötte, a melleimet, a hasam és a vöröslő szőrzettel borított puncimat.
-Bakker, ez kurva jó!
-Az Istenit, basszus, nem látom rendesen a punciját.

Hát ezen segíthetünk, gondoltam és egy kicsit széjjelebb nyitottam a combomat. Ahogy a szél végigsimított a puncimon, meglepve éreztem, hogy nedvesedni kezdtem. A kis játékom egyre jobban felizgatott. Egy ideig még pózoltam a srácoknak, majd egyre jobban éreztem a sürgető késztetést a tüzelő pinusomban. Összeszedtem a holmimat és úgy meztelenül befele indultam. Az ajtóban még hallottam az utolsó mondataikat:
-Ez állat volt. Hány képet csináltál?
-Sokat basszus.

Igazából nem is figyeltem már rájuk, teljesen be voltam zsongva. Zuhany, masztizás, de egyre inkább éreztem, hogy az ujjaim már nem tudják teljesen pótolni egy férfi lüktető faszát.
Kb. egy óra telhetett el, amikor csöngettek. Gyorsan magamra csavartam egy törülközőt és ajtót nyitottam. Kint a két srác állt.
-Bocs fiúk, én éppen zuhanyoztam, úgyhogy bocs és ... - habogtam meglepve és be akartam csukni az ajtót, de Zoli egy papírlapot mutatott.
-Ha nem engedsz be, megyünk és mindenhova ragasztunk ezekből. A netre is felrakjuk, minden barátod látni fogja.
Közelebb hajoltam és láttam, hogy a frissen kinyomtatott képen én vagyok látható, amint meztelenül napozok, széttárt combokkal.
Még hogy ezzel legyen tele a falu? Anyám meghalna a szégyentől. Kitártam az ajtót és beengedtem őket.
-Mit akartok? - kérdeztem, kicsit talán ijedt hangon.
-Előbb vedd le a törülközőt. - mondta.
-Még mit nem... - kezdtem tiltakozni, de felmutatta a képet, így megadóan ledobtam magamról a törülközőt.
Ott álltam kettőjük előtt teljesen pucéran, fokozódó ijedtséggel.
-Szóval én és Laci barátom csak szeretnénk megismerni egy kicsit.
(Szóval a haverját Lacinak hívják.)
-Rendben, megteszek bármit, csak ne terjesszétek a képeket.
Komolyan meg voltam ijedve.
-Jó, először is ülj fel az asztalra. - mutatott az alacsony dohányzóasztalra.
Engedelmeskedtem az utasításának és vártam mi lesz ebből.
-Nyisd szét a lábadat.
-Jó, rendben van.

Laci a széttárt combjaim közé hajolt és közelről kezdte el mustrálni a puncimat, majd kinyújtotta a kezét és simogatni kezdte. Önkéntelenül megborzongtam, amikor odahajolt és a nagyajkaimat széthúzva a csiklómat kezdte nyalogatni. Annyira ki voltam már éhezve, és olyan jó volt, hogy más kényezteti a puncimat és nem én, hogy elfelejtettem, mibe is keveredtem. Izgatottságom gyorsan fokozódott és éreztem, hogy a puncim is egyre nedvesebb. Ez Lacinak is feltűnt, középső ujját becsúsztatta a hüvelyembe. Nem voltam képes uralkodni magamon, felsóhajtottam.
-Figyeld, hogy élvezi a ribanc. - mondta Zoli, én pedig elpirultam. Igaza volt, kezdtem élvezni. Laci gyorsan előbb két, majd három ujját tuszkolta a puncimba. Most már folyamatosan sóhajtoztam, puncim tüzelt a kielégítetlenségtől. Zoli ledobta a pólóját és a rövidnadrágját, majd a fejemet a faszához húzta. Teljesen meglepődtem, nagy fasza volt, nem csak kamaszhoz mérten, de egy felnőtt férfinak is becsületére vált volna. Engedelmesen szopni kezdtem, közben éreztem, hogy Laci abbahagyta a puncim kényeztetését. Oda néztem, már ő is meztelen volt és a faszát közelítette a puncimhoz. Neki sem volt sokkal kisebb, mint Zolinak. Tiltakozni akartam, de tiltakozásom félbeszakadt, amikor belém hatolt. Hetek óta tartó elvonás után végre fasz volt a puncimban. Már nem számított semmi, csak a puncimat végre kitöltő fasz. Abba hagytam a szopást és a fejemet hátra hajtva átadtam magam a kéjnek.

-Ez az Laci, dugd meg rendesen a ribancot. - biztatta Zoli a barátját. Ő engedelmeskedett is, rendesen belegyorsított a tempóba. Már éreztem, hogy közeledik a csúcs, amikor Laci elélvezett. Éreztem, ahogy a forró ondót bele lövelte a puncimba. Hihetetlen csalódottság lett úrrá rajtam, de szerencsére Zoli gyorsan folytatta, amit a barátja elkezdett. Hanyatt feküdt a padlón és utasított, hogy lovagoljam meg. Miközben én ráereszkedtem Zoli faszára, Laci elém állt és a kettőnk nedvétől csatakos farkát kezdte velem szopatni. Borzasztóan megalázónak és mocskosnak éreztem az egészet, de magam előtt sem tagadhattam le, hogy élvesem és nem is kicsit. Laci fasza egykettőre ismét keményen állt, hála áldásos tevékenységemnek. Én pedig ismét átadhattam magam a kéjnek. Egyre gyorsuló ütemben csúszkáltam Zoli farkán, majd hirtelen elemi erővel rám tört a gyönyör. Már semmire nem tudtam figyelni, csak a puncimat kitöltő faszra. Nyögéseim, sóhajaim lassan a kéj sikolyaivá váltak. Laci közben felfigyelt az elől hagyott naptejes flakonra és megkaparintva elkezdte naptejjel kenegetni előbb a hátam, aztán a fenekem. A gyönyör hullámai közben észre sem vettem, hogy mit csinál, csak amikor a segglyukamhoz ért. Megijedtem, ezt még senkinek sem engedtem, mondhatnám úgy is, hogy hátulról még szűz voltam.

-Na, mi van ribanc, miért álltál le? - kérdezte ingerülten Zoli.
-A fenekemet hagyjátok bégén! - indulatosnak szántam, de könyörgőre sikerült a hangom.

Lacit ez nem hatotta meg. Alaposan bekrémezett ujjával behatolt a segglyukamba. Óvatosan, lassan nyomult befelé, de még így is fájt, pontosabban feszített egy kicsit. Próbáltam lazítani, közben ő finom, körkörös mozdulatokkal tágította a lyukat. Amikor már könnyebben ment, elkezdte ki-be csúsztatni az ujját. Elmúlt a fájdalom és valami kellemes, feszítő érzés maradt helyette. Kezdtem élvezni a dolgot, újra elkezdtem mozogni. Laci kihúzta az ujját a fenekemből és a farkát kezdte el belém nyomni. Ismét jelentkezett a feszítő fájdalom, csak kicsit erősebben, de pár perc múlva elmúlt, csak a mindent kitöltő élvezet maradt. A két fasz teljesen kitöltött, elvesztettem az önuralmamat. Gyors egymásutánban legalább három orgazmust éltem át. A fiúk közül előbb Zoli élvezett el, bele a puncimba, majd gyorsan kifarolt alólam. Laci négykézlábra állított és úgy kefélte tovább a fenekemet. A kéj mámorában egy pillanatra felnéztem és a látványtól halálra rémültem. Zoli, egy ki tudja honnan elővarázsolt digitális fényképezőgéppel szorgalmasan kattintgatott.
-Ne! - akartam kiáltani, de tiltakozásom az orgazmus hörgésévé vált, ahogy még utoljára elélveztem. Laci ebben a pillanatban élvezett bele a seggembe, jóleső melegséggel töltve el a fenekemet a kiömlő spermájával.

Amikor egy kicsit összeszedtem magam, Zoli megszólalt:
-Hát tudod, most, vagy csak igazán bajban. Ha a napozós képektől megijedtél, mit fogsz szólni ezekhez? Tegyem fel a netre? Vagy kinyomtatva küldjem el a szüleidnek? Esetleg a rendőröknek? Hisz még kiskorúak vagyunk és te megrontottál minket. - vigyorgott kajánul.
Lehajtottam a fejem, hogy ne lássa a kétségbeesésemet, a kezében voltam.
-Na, mi van ribanc? Nem akarsz mondani valamit? - sürgetett.
-Kérlek, ne csináld! Töröld le a képeket! Megteszek bármi. - könyörögtem.
-Rendben van, zuhanyozz le, aztán meglátjuk, kiérdemled-e, hogy letöröljem.

Miközben zuhanyoztam, hallottam, ahogy a házban motoszkálnak. Azon töprengtem, hogy mire fognak kényszeríteni. Reméltem, hogy csak megdugnak egyszer-kétszer, valami hülye pózban. Ez még nem is volt ellenemre, hisz az előbbi aktust is élveztem, nem is akárhogy. Nem is tudtam megszámolni, hogy mennyi orgazmusom volt. Mikor kijöttem a fürdőből, Zoli egy pár ruhadarabot nyújtott felém, amit a szekrényemből vett ki: -Ezeket vedd fel!
Egy teljesen átlátszó fehér póló és egy farmer miniszoknya volt a választás. A szoknyát a barátnőimtől kaptam, viccnek szánták, hisz olyan rövid volt, hogy jóformán a fenekemet sem takarta be. Szó nélkül vettem fel a cuccokat. Jellemző, hogy fehérneműt nem engedélyezett a két srác.
-Átmegyünk Lacihoz. - közölte Zoli.

Hála Istennek, nem laktak messze. Az sem sokkal lett volna megalázóbb, ha meztelenül vezetnek végig az utcán. Szerencsére nem találkoztunk senkivel sem. Lacinál belöktek egy kamrába.
-Itt várj. - hallottam, ahogy ráfordítják a kulcsot a zárban. Körülbelül negyed órát várhattam a sötétben, aztán Zoli értem jött és bekötötte a szememet egy kendővel, majd kézen fogva vezetni kezdett. Beléptünk egy szobába. Kétszer, háromszor körbe forgatott, majd utasított:
-Vetkőzz le! - ez nem volt túl nehéz, hisz jóformán semmi sem volt rajtam.
-Feküdj hanyatt! - érkezett az újabb utasítás! Engedelmesen lefeküdtem a padlóra.
-Maszturbálj ezzel! - kezembe nyomtak egy gyertyát.
Kicsit meglepődtem, a két kamasz már megkefélni is lusta? A maszturbálás meglepően könnyen ment, a puncim érzékenyen reagált az ujjaimra és a gyertyára, mintha nem is dugták volna rongyosra egy órája. Nemsokára már csatakos volt a nedvességtől, én pedig a gyönyör közelében, felhevülten lihegtem, nyögdécseltem, közben egyre vadabbul dugtam magam a gyertyával. Egyszer csak levették a szememről a kendőt. Egy kicsit hunyorogtam a hirtelen fénytől, aztán megláttam a környezetemet. Széttárt lábakkal feküdtem a padlón, dugva magam egy gyertyával, velem szemben pedig kb. egy tucat kamasz nézte figyelmesen, hogy mit csinálok. Azt hittem megnyílik a föld, annyira szégyelltem magam.
-Ki mondta, hogy hagyd abba? - csattant fel Zoli.
Folytattam a maszturbálást és szégyen ide, szégyen oda, hamarosan eljutottam a csúcs közelébe. Ekkor Zoli leállított.
- OK. Srácok, a bemutató után a lényegre! Ki akarja megdugni? Fejenként öt rongy. - nem hittem a fülemnek, a kis szemétládák szabályosan eladtak, mintha a kurvájuk lennék.
A srácok sorban leperkálták a pénzt Zolinak, majd kicsit bátortalanul körbe álltak. Szerintem nagy részük még nem látott meztelen nőt közelről.
-Na mi lesz ribanc, szopd le őket!

Feltérdeltem, és lehúztam a legközelebb állók rövidnadrágját és nekiálltam szopni. A többiek már maguktól tolták le a gatyájukat. Sorban szoptam őket, miközben majd elsüllyedtem a szégyentől. Ugyanakkor rettenetesen izgatott a dolog, egy tucat szűz kamasz és én. A farkuk mérete azonban egy-két kivételtől eltekintve, sajnos még nem volt az igazi. Négykézlábra állítottak és elkezdtek hátulról kefélni, ki a seggembe, ki a puncimba, amihez kedve volt. Azt csináltak velem, amit akartak, közben én meg szoptam őket. Egyre jobban felizgultam, a puncim tüzelt, minden lökés egyre inkább csak szította a tüzet, de sajnos ahhoz még nem bírták elég sokáig, hogy elélvezzek. Sorban belém élveztek, különböző nyílásaimba, én pedig már vinnyogtam a felindultságtól. Helyezkedtem, de nem bírtam elélvezni.
-Mindenki megdugta? - kérdezte Zoli, amikor elfogyott a sor.
-Aha, talán már csak a Maci nem. - felelte vigyorogva Laci.
-Akkor hívd be.
Maci, mint kiderült, Laciék hatalmas berni pásztorkutyája volt. Farkcsóválva szaladt be a szobába, körbe szaglászva.
-Na azt már nem! - fel akartam állni, de Zoli a tarkómnál fogva visszanyomott a földre.
-Ott maradsz ribanc, vagy a képek szét lesznek küldve.

Megszégyenülve álltam négykézláb, míg a kutyát hozzám vezették. Puncimból, fenekemből még csorgott a srácok spermája.
-Nem fog semmit csinálni, miért is érdekelném, nem vagyok szuka, engem nem érdekelne egy kutya. A kutyát miért érdekelné egy ember - próbáltam nyugtatni magam. Ekkor Maci végig nyalt a puncumon érdes nyelvével, hihetetlen volt, ahogy lefetyelni kezdte a nedvességtől tocsogó puncimat. Eddig is fel voltam izgulva, de a kutya gyors nyelvcsapásai az őrületbe kergettek. Olyan volt, mintha a puncim legrejtetteb zugába is be tudna nyalni. Visítottam az izgalomtól, minden vágyam egy hatalmas fasz volt. De egy kutyától? Ebbe azért még beleborzongtam. Aztán mikor Maci megunta a nyalakodást, felugrott a hátamra, majdnem összeroskadtam a súlya alatt. Fasza a levegőt döfködte, csak néha ért a puncimhoz, tovább fokozva az amúgy is borzasztó hiányérzetemet. Ahogy hátra néztem a melleim és a lábam között, megdöbbentett, mekkora farka van. Körülbelül 25-30 cm lehetett és legalább 5 cm vastag. A következő próbálkozásnál önkéntelenül segítettem neki, kinyomva a fenekem, amennyire csak tudtam. Hatalmas fasza most már könnyen betalált csatakos puncimba, teljesen kitöltve azt. Gyors ütemben baszni kezdett, közben, ha lehet, még tovább növekedett bennem. Sikoltoztam a kéjtől. A szemben lévő falnál lévő tükörben megláttam magunkat. Négykézláb álltam, hátamon a hatalmas kan kutya kefél, melleim a baszása vad ritmusára himbálódznak, körben egy tucat meztelen kamasz a látványtól felizgulva meredező fasszal. Elképzelni sem tudtam ennél perverzebb, megalázóbb dolgot. Ugyanakkor izgatóbbat sem.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (64)        Nem tetszik (26)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2024-02-10 20:45:24
Kritikus
Ez olyan szar,hogy szinte élvezhetetlen. Egy elmebeteg szüleménye. Én kivizsgáltatnám magam te elmebeteg

2024-02-11 08:00:17
Levente
Szia,kőkemény lett a farkam rád,szívesen megbasználak éni

2024-02-13 17:12:37
Imre76
Én is szívsen kényeztetném a vörös kis puncid. Ha elhanyagolt vagy keress bátran:).

2024-02-16 15:37:00
Gábor
Ezt valami kisgyerek írta akinek fogalma sincs a szexről csak álmodozik a punciról.


Ezt a szex történetet 7990 X olvasták el.