Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szex pénzért a rokonokkal

Beküldő:enzós niki


Szombat délelőtt volt, vasárnap vásárolni szerettem volna menni, egy esti bulira, anyámtól pénzt nem kérhettem, tegnap adott, de azt oda kellett adnom az üzletbe ahol tartozásom volt. Nem volt más választásom, felhívtam nagybátyámat, aki már kétszer is kisegített a bajból, igaz úgy, hogy egyszer le kellett szopjam, egyszer pedig megujjazott és kiverte rá a faszát. Reméltem most is megelégszik ennyivel, mert azért azt nem szerettem volna ha megbasz, nem nagyon kívánom, 30 évvel idősebb nálam. Harmadik csörgésre fel is vette:


-Halló, András bácsi, én vagyok az Anna!


-Szerbusz Annácska, de jó hogy hallom a hangod, csak nem megint egy kis segítség kell?


-De igen, nagyon megköszönném, szükségem lenne holnapra pénzre, annyi mint múltkor elég lenne, de ma kellene, tudod hogy meghálálom.


-Persze életem, de mi lenne ha háromszor annyit adnék, csak annyi a dolgod, hogy most te gyere ide ahol vagyok küldöm a címet, innen én majd elviszlek hozzám.


Kapva kaptam az alkalmon, hisz triplán fizet, már az sem érdekelt ha megbasz csak legyen annyi pénzem. Elküldte a címet, és mellé egy utasítást, hogy ruhát vegyek melltartó és bugyi nélkül. Kicsit húztam a szám, elég nagy melleim vannak át fog látszani a ruhán, hogy nem viselek melltartót, és ő egy kávézó címét adta meg, de nem volt sok időm, kellett a pénz, arra fele úgysem lakik egy ismerősöm sem. Kabátot vettem a meleg ellenére, és buszra ülltem, taxira pénzem nem volt. Melegem lett mire odaértem, a kabátomat betettem a táskámba, ne legyen baj belőle, hogy felvettem, ahogy beléptem hűvös levegő fogadott, és a nagybátyám, aki végigmért, majd elismerően biccentett.


-Gyere leghátul ülünk, mit innál?


-Egy narancslevet elfogadnék!-azzal szólt is a pincérnőnek.


Egy félreeső boxhoz vezetett, ahol legbelül egy körülbelül vele egykorú férfi ült, csak sokkal testesebb volt.


-Annácska ő itt Sándor, ő fogja fizetni a felét a mai bérednek ha ügyes leszel.


Nem is kicsit ijedtem meg, hogy ezek mégis mit akarnak velem csinálni, de tiltakozni nem volt időm, ha ma nem kapok pénzt se ruhám nem lesz a buliba, de a tartozásom miatt még nagy bajom is lehet, ezért csak bólintottam. Sándor csak nézett, András bátyám egy kacsintással betessékelt középre Sándor és közéje.


Na lássuk tényleg olyan finom-e, mint ahogy mondtad Andris.-Szólt Sándor és a lábamat felemelte az ő combjára, utána nagybámát is ugyanezt tette a másik lábammal, így a ruhám fennebb csúszott, én pedig terpeszben üllttem, de szólni nem mertem. Sándor elkezdte simogatni egyenlőre csak a belső combomat, mire fennebb ért volna szerencsére megjötta pincérnő az italommal, de ahogy letette ment is vissza, szerencsére az egészből semmit sem vett észre.


Sándor visszatette a kezét, és egyre feljebb kezdett simogatni, amíg el nem érte a csupasz pinámat, amit semmi sem takart. Párat simított rajta, ők közben beszélgettek tovább, mintha ott sem lennék, és nagybátyám haverja nem a puncimat simogatná. Nem voltam nedves, ezért mutatóujját megnyálazta, azzal kezdte a csiklómat izgatni. Először csak finoman tapogatta ki, pöccintette, majd az újjával lement a lyukamhoz, nagyon kicsit bedugta, majd tért is vissza a csiklómra. Eközben nagybátyám, a vállam felett ruhán keresztü a mellbimbómmal kezdett játszani.


-Na kezd nedvesedni ez a kicsi punci, kiváncsi vagyok spriccelni tud-e?-intézte mondandóját nagybátyámhoz Sandor.


-Addig basszuk míg fog!-röhögött nagybátyám.


Mintha ott sem lettem volna úgy beszéltek rólam, de sajnos Sándornak igaza volt, tényleg megtette hatását az izgatása kezdtem nedvesedni. Próbált ujjazni, de a hely nem volt megfelelő, ezért csak a csiklómmal szórakozott, körözött rajta, csipkedte, húzigálta, a nedvemet kente rá. Kezdtem izzadni, amikor úgy döntöttek folytassuk máshol, és kivezettek nagybátyám kocsijához, ahol ő ült előre vezetni,mi Sándorral hátra. Szerencsére itt is szűk volt a hely, és az út rövid, így Sándor csak egy újjal ujjazott, és a mellemet szopogatta ruhán keresztül. Leparkoltunk, bevezettek a házba, gondolom Sándor házába, egy szobába ami közepén hatalmas ágy volt.


-Vetkőzz le szépen Annácska lásson Sándor bácsi!-utasított nagybátyám.


Levettem a ruhámat, ők az ágy közepére fektettek, fel kelett térdelnem, és terpesztenem, hogy lássák a pinámat. Előbb Sándor mászott mögém, elmondta hogy milyén rég látott ilyen fiatal pinát, és mennyi terve van vele mára. Közben előtt a csiklómat simította a hüvelyk ujjával, majd két ujját feldugta és közben ujjazott, amíg nagybátyám rá nem szólt, hogy ne tágítson ki. Ezután Sándor lemászott az ágyra, és levetkőzött, nagybátyám került mögém, aki elkezdte nyalni a pinám. Bevallom nedvesedtem rendesen, nagyon szeretem, ezt a pózt. Sándor elém feküdt, a faszával játszott az arcomon, nem volt nagy fasza, de vastag volt.


-Szopjad!-parancsolt rám, én alig kaptam be, már húzta is a fejem, és baszta a számat. Eközben amíg Sándor szoptatott, nagybátyám levette a nadrágot, és farkával kezdte izgatni a csiklóm, a csípőm magától kezdett körözni, fel voltam izgulva. Addig amíg meg nem éreztem hogy nyomja belém a faszát gumi nélkül ráadásul. El akartam húzódni, de Sándor lenyomta a fejem mégjobban a faszára és rám szólt:


-Csitulj, mert lekötlek, és úgy szétbaszlak járni se fogsz tudni! Na nyald a heréimet.


Tettem amit mondott, nyaltam szopogattam, nagybátyámtól már cuppogott a pinám úgy baszott, kezdtem ezt is élvezni, érezte is, mert lábaimat még jobban szétnyomta, és kezével dúrván a csiklómat kezdte ingerelni. Nem is kellett sok, nyögve élveztem, Sándor faszával a számban, aki erre trlelőtte a számat gecijével és amíg nem nyeltem le nem engedte el a kezem. Remegtem, nagybátyám még mindig baszott, szerencsére mielőtt elélvezett kihúzta és a hátamra spriccelt. Azt hittem ennyivel megelékszenek, de a hátamra fordítottak,a fejem lelógattak az ágyról, Sándor immár löttyedt faszát tette a számba, és amíg tologatta be-ki addig az érzékeny pinámmal játszott, ujjazta, csspkodta a csiklómat, ez neki is megtette a hatást, mert kezdett állni a fasza a számban. Kihúzta lefeküdt mellém,oldalra voltunk mindketten, lábamat felhúzta, és elkezdett baszni, közben a mellbimbómat tekergette elég erősen. Nagybátyám most csak nézett, szerintem kicsit pihent, várta a fasza magától álljon fel. Sándor a másik kezével a csiklómhoz nyúlt, az már érzékeny volt, el is kezdtem szorítani a vastag faszát. Hol a csiklómat izgatta hol a segglyukamat, mellemet húzigálta, élvezte a nagy melleket. Kezdett a vége fele járni, ekkor csak a csiklómra fektette a hangsúlyt, nem is mozgott csak nagyon dúrván három ujjal dörzsölte, én kiálltva élveztem el megint, mire ő is mozogni kezdett,majd kihúzta a faszát, hátamra fektetett és két mellem között kezdte verni, majd a mellbimbómra élvezett, és lenyalatta velem.


Nagyon ki voltam fáradva tocsogott a pinám, de nag,bátyám még rámszólt hogy szopjam le. 69-es pózba feküdtünk.


-kérlek ne nyúlj hozzám, nagyon érzékeny, több orgazmust nem bírok ki, könyörgöm.


Ő csak a faszát a számba adta, de tényleg nem nyúlt hozzám, meg is tettem mindent, hogy elélvezzem, szoptam a nagy faszát, morzsolgattam a heréit, azokat is szoptam, vertem a faszát. Annyira belemerültem, hogy fel sem tűnt Sándor, aki a hátamhoz mászott, csak az, hogy nagybátyám lefog két kézzem, és elkezdi baszni a szám, mélytorkozni, folyt a nyálam rendesen. Eközbdn sándor hirtelen feldugta két ujját és örült tempóban kezdett ujjazni, majd hárommal. Próbáltam vergelődni, de nem ment nagyon fogtak. Ifőközben nagybátyám belélvezett a számba, és egyik kezével elengedve a csiklómat izgatta, amíg Sándor ujjazott. Nyöszörögtem mozgolódtam, alíg bírtam amikor éreztem, hogy jön a harmadik orgazmus már kiabáltam hogy hagyják abba, de ők csak még gyorsabban csinálták, majd elvették a kezüket, mert akkor spricceltem hogy mindent beterített, remegtem, a csiklómhoz értek, hogy megint spricceljek, akkorákat rándultam hogy ha ne fogjanak leesek az ágyból.


-na ugye hogy tud spriccelni!-mondta sándor, majd még egy utolsót ráütött a pinámra, mintha megdicsérte volna.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (82)        Nem tetszik (21)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2024-02-10 09:46:48
Tatami
Én nagyon várok már egy jó történetet tőled előbb-utóbb csak menni fog.

2024-02-11 00:26:16
Gergő
Nekem pénz se kéne. Zokszó nélkül végigkefélném az összes női rokonomat.


Ezt a szex történetet 11058 X olvasták el.