Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Francia hagymaleves extrákkal

Beküldő:Simon Golden


Ismét felbukkant a pimasz légy ? ezúttal a konyhában. Vesztére. A terjedelmes ebédlőasztalra szállt le, épp oda, ahol Pierre szokott ülni. A férfi érezte, hogy most nem tud hibázni. Lassú mozdulatokkal közelítette meg, kezében a konyharuhával, és nagy lendülettel mért csapást a bambuszfonatos alátétre.
? Megvagy ? morogta diadalittasan, és a bambuszfonatról a szemetesvödörbe pöckölte a rovarhullát.
Végre teljes figyelmét a főzésnek szentelhette. Adélnak aznap volt a születésnapja. Tudta, hogy a lány a franciás dolgokat szereti: a francia konyhát, a Loire-menti kastélyokat, a furmányos és kacskaringós parkokat, az édesbús sanzonokat, az érett francia sajtokat és az érett férfiakat. Azt is szerette, ha Pierre is úgy öltözött, ahogyan szerinte egy jól szituált párizsi úrnak ki kell néznie. Ő beszélte rá a férfit arra a kék-fehér kockás ingre, amiben szerinte pont olyan volt, mint egy francia nemes.
Alighanem hasonló kép lebegett a szeme előtt, amikor azzal a puha, szürke fürdőköpennyel lepte meg karácsonyra. Pierre szinte biztos volt benne, hogy barátnője már a boltban elképzelte, milyen lesz, amikor abban a köpenyben lép ki a fürdőszobából: alul csak a lábszára látszik ki, középen pedig enyhén dudorodik a lágyan leomló köpeny. Talán már akkor lepergett előtte a jelenet, hogy fog benyúlni a köpeny alá, hogy kézbe vegye a férfi farkát és heréit.
Karácsony óta erre többször is volt alkalma. Hol hátulról közelített kedveséhez, melleit gyengéden a hátához nyomva, hol csókolózás közben nyitotta szét a fürdőköpenyt, és vette markába huncut mosollyal a jogart és az országalmát. Pierre ilyenkor kicsit úgy érezte magát, mintha valóban egy párizsi nőcske játszana vele: ő gróf volna, Adél pedig egy bájos kokott.
A játékosság egyáltalán nem állt távol tőlük, sőt ez volt a legjellemzőbb szerelmi életükre. Játékosság volt a csókjaikban, abban, ahogy kényeztették egymást, de még a beszélgetéseikben, tréfáikban is. Ehhez nem kellett szerepeket felvenniük, elég volt, ha önmagukat adták. A durva szex nem volt ínyére sem Pierre-nek, sem a barátnőjének. Amikor a férfi elővezette, hogy szívesen kipróbálná a kikötözős szexet, hamar egyetértésre jutottak abban, hogy nem használnak bilincset, szájpecket vagy ostort, csak puha szalagokat és masszázsolajat.
A férfit így is végtelenül feltüzelte, amikor látta, hogy nője szinte mozdulni sem tud a kötelékektől. Nézte a gyertyák fényében olajtól csillogó melleket, és ujjaival egyre izgatottabban kereste a nő széttárt lábai között a borotvált szeméremdombot. Nem számolták, hogy Adél hányszor élvezett el ? rendszerint már a hatodik, hetedik után elvesztették a fonalat, és csak utólag próbálták összeadni a sikoltások számát.
Pierre-t nehezebb volt a csúcsra juttatni ? mégiscsak kinőtt már a kamaszkorból ?, de Adél hétről hétre, hónapról hónapra nagyobb és nagyobb rutinnal kényeztette a pasi farkát szájjal, nyelvvel és kézzel.

Ez a nap annyiban volt más, mint a többi, hogy a nő születésnapját ünnepelték. Pierre francia hagymalevessel és baconszeletekbe göngyölt jércemellel, sajtos kukoricával készült. Délelőtt volt, még nem öltözött fel, csak a szürke fürdőköpenyt viselte a boxeralsó fölött. Komótosan, megfontolt mozdulatokkal készítette elő a konyhapultra a hozzávalókat: a hagymát, a vajat, a fokhagymát, a vágódeszkát és a legélesebb kését. Amíg a lábosban megolvadt a vaj, ő vékony szeletekre szelte a hagymát és apróra kockázta a fokhagymagerezdeket, megvárta, amíg üvegesre dinsztelődnek, akkor meghintette bazsalikommal, borssal, egy kevés liszttel és sóval. Nem sietett, tudta, hogy van még ideje a második fogásra is, mielőtt barátnője megjön a munkából.
Az írás és a szex mellett a főzés volt a harmadik szenvedélye. Írással, szerkesztéssel kereste a kenyerét ? ebben nem lehetett válogatós, elvállalt mindenféle megbízást. Sokáig gondolta úgy, ez élete értelme. Évekig, sőt évtizedekig ennek élt: reggeltől estig dolgozott, mások írásait javítgatta vagy megrendelésre írt. Egy nap rá kellett jönnie, hogy már hónapok óta nem volt magánélete, de csak Adél mellett fogta fel, hogy legszebb éveit dobta ki az ablakon.
Percek alatt összekészítette a második fogást is, majd leült az íróasztalhoz a laptopja elé.

? Hogy telik a nap? ? kérdezte Adélt.
Szinte azonnal jött a válasz a csevegőablakban.
? Jól, szinte semmi dolgom reggel óta. Nincs bent a főnök sem, tele vagyunk covidosokkal. Alig várom a munkaidő végét.
? Ha ráérsz, kérdezhetek valamit? ? dobta fel Pierre vigyorgó szmájli kíséretében.
? Mit?
? Mit szeretnél az ágyban kapni szülinapodra? Van valami titkos fantáziád, amit még nem próbáltunk ki?
? Mindenekelőtt az új gésagolyókat. Azt hiszem, magamban tudom tartani őket, legalábbis fekve. De mi volna, ha közben kényeztetnél?
? Ó, ez tetszik. Kényeztetés közben bent tartanád? Beindítod a fantáziámat?
? Igeeeen? Szorítanám, miközben élvezek, vagy finoman kihúznál előbb egyet, aztán az egészet, és vissza?
? Húúú, ezt látni akarom! Úgy érzem, még tartogatsz meglepetéseket. Vannak még titkos vágyaid?
? Hmmm? szerintem elég jól állunk. De a kísérletezés izgalmas. Amúgy két dokumentáció között elég nehezen tudom éppen szabadon engedni a képzeletemet. Titkos fantáziák? Szeretkeztünk már fényes nappal a teraszon, vetkőztettük már egymást a konyhában állva, a kanapén? Döntöttél már hanyatt a köpenyedben, ingben ? ezek a fantáziák már beteljesültek.
Pierre izgatottan leste, ahogy a csevegőablak jelezte a folytatást.
? Ami izgat még: az ágyon kívül. Spontán, meglepetésként, vadabban. Neked mi jár a fejedben?
Pierre-nek nem kellett sokat gondolkodnia.
? Ajtóban állva, falhoz szorítva, a konyhapultra, asztalra ültetve beállni a lábad közé, szappanozni a testedet a zuhany alatt, félrehúzott bugyiban meglovagoltatni, masszázs közben ujjazni, asztalhoz kötözve kényeztetni? Mezőn, kocsi hátsó ülésén, négyesben egy másik párral, hármasban és játékszerekkel?
Igyekezett mindent felsorolni, ami csak eszébe jutott, pedig tudta, hogy Adélnak egyik-másik nincs ínyére.
? Nem, nem akarok többesben, hátsó ülésen, asztalhoz kötve. Mezőn sem. Megfájdulna a derekam, és összecsípnének a hangyák ? felelte Adél vigyorgó szmájlik kíséretében. ? A vadságot a harapdálásra értettem, ahogy egymásnak esünk. A spontaneitást pont úgy, ahogy írod? ?meg amit még hoznak a helyzetek. És legalább annyira élvezem a lágy, finom ágyban élvezést, mint az előbb felsoroltakat, végül meg ott a nem titkos vágyam, hogy meglepj hátulról.
Pierre tudta, hogy ezzel valóban adós. Hasonlóra még csak egyszer került sor, mióta együtt voltak. Adél akkor csípőjét magasra emelve feküdt hasra, Pierre pedig meredő dákóval kínálta meg hátulról a punciját ? de Adél nem erre gondolt. Azt szerette volna, ha pasija hajnali merevedés közben ébreszti kiskanál-nagykanállal. Csakhogy a hajnali erekciók természetét is ismerte: ígéretesek ugyan, de nem tartanak elég sokáig.
? Nekem igazából nem sajátom a vadság, nem vagyok egy konyhaszekrény alkat, aki leteper, durván megmarkol, megerőszakol, utána önelégülten az arcodra veri a farkát. Viszont szívesen kényeztetlek ágyhoz kötve és viszont ? felelte rövid megfontolás után a férfi. ? És nekem sincs ellenemre a spontaneitás.
Hamarosan megjelent a képernyőn a válasz.
? Úgy jó, ahogy történik. A vadság számomra sem az álló, kemény farokkal széjjelbaszás, hanem épp az, amit teszel. Felfalsz a száddal, belém harapsz, vadul ujjazol, erőteljesen markolsz, szívogatod a cicim. Szeretem a fantáziáját eleresztő nagyfiút benned!
Pierre érezte, ahogy hevesebben kezd verni a szíve. Gépelni kezdett.
? Rájöttem, mi a titkod. Egyszerre vagy szellemes, okos, érzékeny, titokzatos, tárgyilagos, szemérmes, optimista, bizakodó és mellbevágóan őszinte, egyenes és szemérmetlen. Egyeseknek ez nagyon imponáló keverék, nekem legalábbis bejött.
? Hű? ? felelte Adél.

Amikor megérkezett, épp csak egy futó csókot váltottak a kapuban. Pierre bekísérte az előszobába, lesegítette róla a kabátot, és megvárta, amíg megszabadul a cipőjétől, pulcsijától. Élvezettel nézte, ahogy a nő mellei a blúzban kibuggyannak a pulóver alól. Legszívesebben megmarkolta volna a telt kebleket, és tudta, hogy Adél nem ellenkezne, de emlékezett a kérésre: kedvese mindenekelőtt ? beleértve az ebédet is ? pihenni szeretne egy kicsit, mert éjjel nem aludt eleget.
Utánament a hálószobába, nézte, ahogy a teltkarcsú nő vetkőzik tovább, s közben ő is lehúzta magáról az inget, nadrágját háromrét hajtva tette le a székre, majd felvette a boxeralsóra a fogasról leakasztott puha fürdőköpenyt.
Adél ezalatt nyakig húzta a paplant, és puszira tartotta az arcát. Az első puszik után a férfi feltérdelt fölé, a szájára hajolt, és játékosan megcsókolta, mire Adél huncut mosollyal benyúlt a köpeny alá, és finoman masszírozni kezdte a férfi golyóit.
? Nono, így nem lesz alvás ? mosolygott a férfi, kissé hátrébb csúszva. ? Azt mondtad, kérsz egy órácska pihenést. Akkor ne izgass fel, mert nem hagylak aludni ? mondta, s közben ránehezedett a nő széles csípőjére. Adél mozdulni sem tudott.
Tekintetük egymásba fonódott ? mindketten kiolvashatták a másikéból, hogy később még visszatérnek a játékra. Egy utolsó puszi után Pierre lekászálódott az ágyról.
Adélt jóleső érzés ? nyugalom és biztonság ? töltötte el. Közelebb húzta magához a férfi párnáját, hogy jobban érezze az ismerős illatot. Lehunyta a szemét.
Pierre halkan behajtotta maga mögött az ajtót, és amilyen puha léptekkel csak tudott, kiment a konyhába. Óvatosan, a lehető legkisebb zajjal csúsztatta be a sütőbe az üvegtálat és terítette meg az asztalt.

A hagymaleves kanalazása közben egymást figyelték, ahogy a sajt a szájuk és a kanál között vékonyka csíkot húz. Pierre erotikusnak találta a látványt, de Adél is láthatóan élvezte a születésnapi ajándékot. Nem siették el az ebédet, a férfi többször újratöltötte a borospoharakat. Tudta, hogy barátnője nem bírja olyan jól az italt, mint ő ? viszont sokkal oldottabb lesz tőle. Nem csalódott: amint végeztek az evéssel, Adél kihívóan a szemébe nézett.
? Ugye a mosogatás ráér?
? Persze. Szieszta után ? felelte a férfi.
A szieszta náluk a délutáni szeretkezés szinonimája volt. Szó nélkül indultak a hálószoba felé.
A lehúzott redőny résein át délutáni napfény szűrődött be a szobába, mintákat rajzolva a narancssárgában játszó függönyre. Az ágy úgy maradt, ahogy a nő kikelt belőle: félrehajtott paplan várta őket hívogatóan. Mire Pierre levette a köntöst, Adél áthúzta a fején a hálóinget, majd a bugyit is a földre csúsztatta. Hanyatt dőlt, a férfi pedig azonnal a mellbimbókra hajolt. Felváltva csókolgatta, szívogatta hol az egyiket, hol a másikat. Nyelve alatt pillanatok alatt megkeményedtek a rózsaszín bimbók, és a nő szapora lélegzetvétele elárulta, hogy élvezi az újabb születésnapi ajándékot. Pierre nem sokat teketóriázott, keze rögtön a nő nedvesedő puncijára csúszott. Középső ujja gyorsan megtalálta az ajkak között a csikló dudorodó gombját. Puha, köröző mozdulatokkal kezdte kényeztetni. Adél kicsit megemelte a csípőjét, mire a férfi lejjebb csúsztatta a kezét, és előbb csak a mutatóujját, majd a középső ujját is becsúsztatta a hívogatóan síkos hüvelybe. Ujjbegye a hüvely felső falán rátalált a legérzékenyebb pontra, és ott kezdett körözni. Eközben egy percre sem hagyta abba a nyelvjátékot a nő mellbimbóin ? egészen addig, míg barátnője dobálni nem kezdte magát. Akkor kicsúszott a szájából a keményen ágaskodó bimbó, ujjaival viszont gyorsított. Már nem a G-ponton játszott, hanem erőteljesen tologatta ujjait ki-be, egyenesen, valósággal megdugva a nedvektől ázó puncit. Adélnak innen már nem volt megállás. Fejét hátrafeszítette, széles csípője megemelkedett, mellei feltornyosultak, és torkából elnyújtott áááááááá hang tört fel, miközben hüvelye szorosan rázárult a férfi ujjaira, combjai pedig annyira összezárultak, hogy Pierre mozdítani sem tudta a kezét. Hosszan, remegve élvezett.
Amikor újra lassulni kezdett a légzése, a férfi belecsókolt a nyakába, majd nyelvével a fülcimpáját kezdte keresni. Végignyalt a nyakán, a füléig, és ajkai közé vette az érzékeny, húsos cimpát. Adél ismét megborzongott, önkéntelenül megemelte a csípőjét, és hagyta, hogy a kéj végigfusson a gerincén. Imádta, amikor a fülcimpáját szívogatják ? ettől is el tudott élvezni. Most is érezte, hogy nem lesz megállás megadta magát a közeledő gyönyörnek. Mindkét kezével a lepedőbe markolt, és oldalt fordított fejjel várta a rá váró kéjt. Pierre szájába zárta a felkínált fülcimpát, és hol játékosan, hol vadabbul szívogatta, miközben egyik keze a nő mellbimbóján játszott. Sodorgatta az ujjai között, egész tenyerével belemarkolt, megint az ujjai közé vette, megcsippentette, miközben szájába szippantotta a nő fülcimpáját.
Adél torkából ismét kitört a falrengető sikoltás.
Pasija kiengedte szájából a fülét, szótlanul pihegtek egymás mellett.
? Mit szeretnél még szülinapodra? ? kérdezte néhány perc múltán.
? Nem is tudom. Elsőre talán a gésa-golyókat, aztán meg a Nagyfiút ? felelte némi tétovázás után Adél.
? Jól van, de akkor fel kell kelnem innen. Lemosom őket ? mondta Pierre.
Gyorsan végzett a fürdőszobában az öblítéssel, s mielőtt visszafeküdt volna az ágyba, a síkosító tubusát is felkapta az éjjeliszekrényről. Adél addigra félresöpörte a paplant, és kissé szétvetett lábbal várta a játék folytatását. Pierre kinyomott némi síkos gélt a tubusból, egyenesen az első golyóra, majd gondosan szétkente mindkettőn, és Adél kezébe adta a játékot. Az ablakon beszűrődő délutáni fényben jól látszott, ahogy a nő végigsimítja csiklóját a csillogó golyókkal.
?Magenta? ? jutott eszébe Pierre-nek a kéjgolyók pontos színe. Ez volt a másik születésnapi ajándéka. A legnagyobbat választotta, nem csak azért, mert Adél kezdő volt még, hanem a méretei miatt is. Sosem találkozott még ilyen mindent elnyelni képes, hatalmas puncival.
Nem kellett hosszan kényeztetnie magát, amúgy is nedves hüvelye készen állt a kettős gésagolyók befogadására. Pierre félkönyéken támaszkodva nézte, ahogy az első, majd a második golyó is eltűnik a kisajkak között, és csak a magenta színű kihúzó látszik ki nője puncijából.
Adél a hasában motoszkáló élvezetre koncentrált. Kicsit megemelte, és amennyire tudta, fekvő helyzetben riszálni próbálta csípőjét, hogy érezze a golyókban mozgó golyók lökdösését, miközben azon volt, hogy bent tartsa őket. Kellemes érzés töltötte el, de hüvelye vagy túl tág, vagy túl gyakorlatlan volt még ahhoz, hogy az összehúzódások befelé tolják a hüvelyizmokat erősíteni hivatott golyókat.
Pierre-nek tetszett a látvány, és nem szerette volna annyiban hagyni, ezért rögtön Adél puncijához nyúlt, amikor az első golyó kicsusszant. Két ujjal alányúlt, és igyekezett visszatolni a helyére. Adél azonban ekkor már rászorított, ezért tili-toli lett a próbálkozásból: Pierre befelé tolta a golyókat, Adél hüvelyizmai viszont kifelé. Amikor a másik golyó is kicsusszant, a férfi úgy döntött, inkább nem erőlteti tovább, és a nyílásban kezdte mozgatni a játékszert. Adél kéjes sóhajokkal jelezte, hogy egyetért a döntéssel.
A felső golyóval a csiklóján körözve akarta újabb orgazmushoz juttatni a nőt, aki most csak magára figyelt. Még mindig szétvetett lábakkal feküdt, kerek combjai között bőven volt hely ? a férfi vékony teste könnyen elfért volna. De most csak a kezét használta. Igyekezett úgy játszadozni a kéjgolyókkal, hogy a nő minden érintéssel közelebb kerüljön a kielégüléshez.
Adél egyre szaporábban vette a levegőt, miközben a csiklóján és a hüvelybemenet fölött a golyó úgy keringett, mint egy bolygó a napja körül. Semmi másra nem tudott gondolni, csak a testét átjáró élvezetre ? sőt gondolni sem tudott, csak érezni azt, ami megtörténik vele, épp ott, épp akkor.
Kedvese lejjebb tolta a két gésagolyót, ami ismét becsusszant a szeméremajkak közé, és legérzékenyebb pontja fölött állt meg. Ujjheggyel támasztva igyekezett egyszerre mozgatni a kettőt.
Adél érezte, ahogy a kéj végigfut a G-ponttól indulva, fel a gerincén. Nyaka megfeszült, szája elnyílt, és hatalmas ááááá-t formázva sikított fel, mélyen a torkából.
A férfi elégedetten nézte a látványt. Adél bőre kisimult, szempillái nem rezdültek, a teste elernyedt, lábai kissé szétvetve, köztük a gésagolyók a lepedőn. ?Még nincs vége? ? gondolta, és az éjjeliszekrény felé nyúlt. Kitapintotta a Nagyfiút, oda sem kellett néznie.
Adél megrándult az érintéstől. Az élethű vibrátor makkja épp a csiklójához ért.
? Kapcsold be! ? lihegte.
A férfi a leglassabb fokozatra állította, mert tudta, hogy kezdetnek ezt szereti a legjobban. A klitoriszán rezgő műpénisztől barátnője szinte azonnal izgalomba jött. Apró hullámokban indult benne útjára a gyönyör, fel és körbe, átvéve az uralmat az elméje felett. Már sokadszorra, de hogy hány orgazmust élt át addig aznap délután, nem tudta volna megszámolni. Csak azt tudta, hogy küszöbön áll a következő.
? Gyorsíts! ? kérlelte a férfit.
Egy nyomás a kapcsolón, és a műbráner hevesebben kezdett rezegni. Pierre kedvtelve nézte, ahogy a rózsaszín játékszer kedvese szeméremajkai között mozog. Hol fentről, hol lentről érintette oda, ahol a legtöbb kéjt okozhatta vele. Adél vadul kapkodta a levegőt. Amikor Pierre látta, hogy nője már csak pillanatokra van a csúcsponttól, lejjebb vezette a műpénisz hegyét, és megkereste vele a hüvelynyílást. Minden pillanatot kiélvezett. Ahelyett, hogy betolta volna az egészet, csak a makk hegyét csúsztatta be, és lassan, csuklóból járatta ki-be. Adél még jobban szétvetette a lábát, mint aki be akarja szippantani a méretes műfarkat. Pierre azonban nem engedett. Nem tolta mélyebbre. Még nem.
? Kapcsold ki! ? könyörgött Adél.
Ezt már ismerte. Tudta, mi lesz a következő kérés: tolja be tövig. Még néhányszor megjáratta a bejáratnál a rezgő játékszert, ám miután megnyomta a kikapcsoló gombot, hevesebb tempóra váltott. Nagyobbakat tolt a vibrátoron, ami ekkor már majdnem teljesen eltűnt a nőben ? egészen a méhszájáig csúszott. Pierre nem tudta, fáj-e, amit csinál, vagy a végletekig fokozza a gyönyört, de nem kellett megkérdeznie, mert a nő nem hagyott kétséget. Széles csípőjét megemelve, lábait összeszorítva fogadta mélyen magába a kéjrudat, a férfi kezét is combjai közé szorítva.
Szerencsére most nem hajolt közel, mert a sikítás talán a dobhártyáját is berepesztette volna.
Adél minden feszültséget kiadott magából. Az elmúlt napokét, évekét. Úgy érezte magát, mint aki most született újjá, új testben, új érzésekkel. Nő lett, mindegy, mi volt korábban. E pillanatban nem érdekelte semmi más. Nem érdekelte, milyen széles a csípője, hány kilóval adós a fogyókúrás terveinek, miért bánik vele úgy az anyja és az apja kislánykorától kezdve, mintha nem érdemelne szeretetet, csak azt érezte, hogy végre olyan születésnapi ajándékot kapott, amilyet szeretett volna.
És az nem a hagymaleves volt, legalábbis nem elsősorban. Valami más, több, édesebb és mélyebben ható. Mint amilyen az elfogadás. Az odafigyelés. Amikor nincsenek kérdések, nincsenek feltételek. Amikor mindenki egyenlő.

Keze megmozdult, keresni kezdte a férfi legféltettebb kincsét.
Pierre érezte, ahogy rátalált. Amint a puha, párnázott ujjak körülölelték a golyóit, nem emlékezett már, milyen titkos vágyai vannak: hármasban, négyesben, mezőn vagy autó hátsó ülésén? Megadta magát a pillanatnak. Teste elernyedt, pipaszár lábait kissé szétvetette, és hagyta, hogy Adél átvegye az irányítást.
A nő pedig felfedezőútra indult. Ujjai gyengéden körüljárták az ánuszát, megcirógatták a farka alatt, végigsimítottak a gát keskeny, de annál érzékenyebb hídján, fel a herék között, végig a hímtagján. Pierre tudta, hogy nincs menekvés, csak el kell engednie magát, mert innen az ösztöneik vezérlik őket. Hagyta, hogy az történjen, amit a pillanat hoz. Spontán. Ötletszerűen. Vadul és gyengéden.
Adél lehajolt hozzá, és a szájába vette. A férfi felsóhajtott. Hosszan fújta ki a levegőt, de a végén még hozzátette: Óhhh? E pillanatban úgy érezte, tökéletesen boldoggá tenné, ha a nő szájában élvezne el. Még nem tudta, így lesz-e, csak azt, hogy ez is megtörténhet. Adélnak azonban ezúttal más tervei voltak. Addig játszott a nyelvével a pasija farkán, amíg az olyan merev nem lett, mint egy zászlórúd. Akkor azonban felemelte a fejét, és megkérdezte:
? Bejössz?
Pierre nem kérette magát.
? Szülinapi ajándék ? mondta, és a nő fölé emelkedett.
Adél beigazította a makkot a bejárat elé, megemelte a csípőjét, és befogadta az ölébe.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (21)        Nem tetszik (8)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 3789 X olvasták el.