Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Kisegíttetem a kolléganőmet - befejező rész

Beküldő:Bogyó


Ott tartottam, hogy kisegítettem a kolléganőmet, miután a férje megcsalta. Úgy állt bosszút, hogy megkeféltette magát velem. Annyira bejött nekik a dolog, hogy újra kibékültek. Ám egy idő után Kati megint a segítségemet kérte, hogy kicsit változatosabb legyen a szexuális életük. Így Magdival (aki előtte a férje szeretője volt, de mi ketten összejöttünk) egy szombaton felmentünk hozzájuk és egy hatalmas négyes dugást rendeztünk. Mind a két csaj két faszt kapott: először Istvánt lovagolta meg Magdi, miközben én seggbe kúrtam, utána Katit keféltem meg hátulról, miközben a férje a száját baszta meg, Magdi pedig alulról kinyalta.
Ez, hogy egyszerre lett megbaszva is és kinyalva is, nagyon ízlett neki. De egy valamit még nem engedett: hogy őt is seggbe basszuk.

Másnap reggel sokáig aludtunk, de arra ébredtem, hogy István vadul nyalja a párját. Magdi is már ébren volt, figyelte őket.
Amikor Kati észrevette, hogy már én is felébredtem, szólt:
- Szeretnék megint két faszt érezni magamban - de most már a seggemben is.
- Az anális nem megy csak úgy - válaszolt neki az én kis szeretőm. - Várjál, besegítek.
Erre már Istvánnak is volt hozzáfűznivalója:
- Oké, de én akarom elvenni a párom seggének a szüzességét.
Magdi felnevetett:
- Ó te kis önző. Meglesz az is. Sőt, ha benne vagytok, mind a ketten...
Nem tudtam, mire készül, de nekem már ettől a szövegtől felállt a farkam.
Magdi megfogta a farkamat.
- Mondd csak Kati! Nem akarod inkább ezt a fenekedbe. Ez kisebb, mint a párodé...
- Nem, nem! Istvánt akarom érezni magamban!
- Oké - mondta Magdi.

Ezzel kiment a táskájához és behozott valamit... amire nem számítottam: egy szép, testszínű műfaszt.
- Hát ez meg? - lepődtem meg. - Ez miért van nálad? Én nem vagyok jó?
Magdi elmosolyogta magát, elővett egy kis krémet is és elkezdte igencsak kihívóan bekenni a műfütyit.
- Dehogyisnem szívecském. De én ezt mindig magammal hordom. Nekem minden nap kell egy orgazmus és te nem lehetsz minden nap velem. Őt meg akkor dugom fel magamnak, amikor akarom...
Nem tudtuk elképzelni, mi következik ezután, de Magdi nem hagyott sok időt töprengeni. Hanyatt fektette Katit, széttárta a combjait, rászólt, hogy húzza fel őket, amennyire csak tudja. Odahajolt a pinájára, majd elkezdte finoman, de hatásosan nyalni.
- Eeeeez nagyon jó - nyögte Kati.
Nem tudtam, mi lesz a vége, csak azt, hogy a látványtól irtózatosan felállt a farkam. István sem volt ezzel másképp. De Magdi ekkor kezdett bele az igazi akcióba. Az ujjaival bekente Kati fenéklyukát is, odaillesztette a műfaszt és elkezdte szépen lassan bedugni neki.
Kati felsikoltott.
- Aúú... auu...
Ám Magdi tovább tolta neki. Már félig bent volt, amikor Kati jajgatása egyre inkább kéjesre váltott. Persze, hiszen közben Magdi tovább nyalta a pináját, és a két hatás csak fokozta egymást. Elkezdte kifelé húzni a műfaszt, majd újra visszanyomta.
- Eeeez nagyon jó - nyögte Kati. - Még... még... ne vedd ki!
Magdi teljesítette a kívánságát, és egy mozdulattal tövig benyomta Kati fenekébe a dildót. Kati teste megfeszült. Azt hittem elélvez - de Magdi ennél ügyesebb volt. Kihúzta a műfaszt, abbahagyta a csikló kényeztetését és odaszólt Istvánnak:
- Te jössz!
Nem kellett neki kétszer mondani. Azonnal odafeküdt Kati lábai közé, a merev, kőkemény faszát odaillesztette a felesége seggéhez... egy gyors mozdulattal már bele s merítette tövig.
Kati lélegzete elakadt, a szemei fennakadtak. Esküszöm, ilyet még csak pornófilmen láttam.
- Igen, igen, igen! - kiáltotta - baszd meg a seggemet!
István pedig mint a motolla elkezdte baszni a párját.
Kati vonaglott, dobált a magát. Először azt hittem, azért, mert fáj neki, de nem: annyira élvezte a faszt a seggében, hogy nem bírt uralkodni magán.

Ezt már én sem bírtam tovább. Megfogtam Magdi csípőjét, hasra fordítottam. Ő felemelte a seggét, és már készen is volt rá, hogy beléhatoljak. Szabályosan felnyársaltam. Feltérdelt, és így kedvenc pózunkban, hátulról baszhattam seggbe.
Ebben a pillanatban Kati felsikoltott:
- Kúrjál seggbe... kúrjál seggbe... Elélvezek!!!!
És valami hatalmas orgazmus rázta meg, István alig bírta bent tartani a faszát. Kati legalább két percen át vonaglott, sikoltozott, szerintem még a város túlsó végén is hallották, ahogy elélvez.
István se maradt le tőle: hangosan hörögve élvezett bele a seggébe. Kati átöletve a combjaival, magába húzta, és attól, hogy a férje belespriccelt, újabb orgazmus öntötte el.
Közben az én kis szeretőm kétszer is elélvezett - mint mindig, amikor seggbe csinálom neki . És a végén én is megtöltöttem a gecimmel.
- Végre, végre - nyögte ki Kati. - Végre seggbe lettem baszva.

A hátralévő napunk így telt el.
István is megbaszta Magdit, mert az én kis baszótársam is érezni akarta magában a nagyobb, vastagabb faszt. Pihenésképpen a két lány összebújt, franciáztak egyet, kinyalták egymás pináját, de este jött a legjobb.
Kati addig követelőzött, amíg elérte, hogy ugyanúgy, mint előző nap Magdit, őt is ketten basszuk meg. Beleült István farkába, én pedig hátulról a seggét raktam meg. Gyönyörű, gömbölyű segge volt, széthúztam és úgy adtam neki...
Két adag gecit fogadott magába, teljesen meg lett töltve. Kúrás közben éreztem, hogy úgy mozog, hogy mind a két dákó ki-bejárjon belőle, és még az előbbinél is nagyobbat élvezett. Közben Magdi nézett minket és a kis műfasszal maszturbált. Velünk egyszerre élvezett el, jó volt látni, ahogy a nedve csorog ki.
Kati minden öröme megvolt aznap.
Amikor mindannyian készen voltunk, megkérdeztem Magdit, hogy jó volt-e neki így, azt felelte:
- Igen, isteni volt nézni, amikor ketten kúrtátok Katit... De azért még jössz eggyel...
Nem kellett kétszer mondani, tudtam, mire gondol. Még egyszer megkúrtam a vékony kis seggét.
Az egész napot végigdugtuk. Kettesben, négyesben. Volt, hogy négyes vonatozást játszottunk: körbefeküdtünk, én nyaltam Magdit, ő szopta István faszát, István nyalta Katit, ő pedig az én farkamat szopta ki.
A legjobb az volt, amikor István a nappaliban leült, Kati pedig beleült a seggével az égnek álló faszába. Elkezdett fel-le mozogni rajta. Magdi elé térdelt, nyalta a pináját, miközben én hátulról basztam - de most felváltva a seggét és pináját. Ki be vettem mind a két lyukból a farkamat és úgy keféltem meg. Ez nagyon tetszett neki. Mind a két csaj hangosan elélvezett, de Kati a legnagyobbat. Rángatózott, közben Magdi fejét szorította még jobban a csiklójára... és beterítette a nedvével a kis páromat.

Ezután számtalanszor tartottunk ilyen négyes partit. Magdi, a kis baszótársam odaköltözött hozzám, így jó párszor mi láttuk vendégül Katiékat. És ment a kefélés...
Katiék igen hálásak voltak. A szexuális életükbe új dolgokat hoztunk, élvezték egymást... és minket is.
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (61)        Nem tetszik (12)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2024-02-03 03:42:35
Tatami
Hol nő vagy hol férfi de mindegy jók a történetek.


Ezt a szex történetet 6125 X olvasták el.