Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Anyám sógornője 3

Beküldő:Tatami


Mivel maradhattam eldöntöttem hogy kihasználom a lehetőséget annyiszor dugom meg ahányszor csak lehet. Reggel együtt zuhanyoztunk persze fölállt a faszom de mondta hogy várjak egy kicsit elugrik a boltba de siet haza és megint az enyém lesz. Valóban hamar hazaért bezártam az ajtót és már húztam is magamhoz hosszan csókolóztunk. Gyorsan levetkőztünk mondtam hogy feküdjön az asztalra amit minden kérdés nélkül meg is tett. A combjai közé dugtam a fejem és azonnal nyalni kezdtem a szép szőrös pináját és a melleit fogdostam. Már sóhajtozott, nyögdécselt mikor leültem a székre és mondtam hogy üljön az ölembe. Meg is tette odaigazította a faszomat és ráengedte magát megfogtam a seggét ő meg a számba adta a mellét.
-Nyaljad, csókold, szopjad édes. Nagyon jó ahogy csinálod. Igen én is baszni akarok nagyon kívánom a gyönyörű kemény faszod el kell élveznem veled. Csodálatos érzés ahogy bennem van, feszít kitölti a pinámat teljesen.
Egyre gyorsabban mozgott, sikoltozott és nagyot élvezett pont mikor elkezdem belefolyatni a gecimet.
-Rózsika te egy tündér vagy belőled soha nem elég. Ma már csak baszni fogunk igaz?
-Nekem is nagyon jó volt édes. Még van egy kis dolgom de ez nem fog minket zavarni abban hogy neked adjam magam. Kicsit összegyűlt a szennyes de míg a gép mos nyugodtan kefélhetünk. Már nagyon ki voltam éhezve és te meghoztad az étvágyamat.
Amint beindította a gépet úgy tűnt valami nincs egészen rendben a kelleténél jobban rázkódott ám pont ettől hirtelen ötletem támadt. A nő mögé léptem megfogtam a seggét a csípőjét előre tolva az ölét a gép sarkához nyomtam.
-Jaj de bolondos vagy. Mit csinálsz édes?
-Még én sem tudom de remélem jó lesz neked.
Néhány perc múlva láttam hogy már a mosógép szélébe kapaszkodik egyre jobban oda nyomja magát és nagyokat sóhajt. Néztem ahogy apró hullámok futnak át a seggén nagyon gyors ütemben ahogy a gép rázkódott. Lassan megfordult és átölelte a nyakam.
-Gabi ettől el tudnék élvezni. Rettenetesen izgat.
Fölültettem a mosógépre neki dőlt a falnak a lábait a vállamra rakta már nyomtam is be a faszom. Ismét átélhettem a behatolás csodálatos érzését a forró pina izgató szorítását. Néztem ahogy remegnek a szép nagy rugalmas mellei csókolgattam a lábait simogattam a combjait.
-Óh Gabi...nagyon jó...basszál édes...basszál...akarom...úú...mindjárt elélvezek...még...még...igeeen...
Megint teleélveztem a pináját rajta is átfutott egy újabb orgazmus. Lesegítettem megcsókoltam és magamhoz öleltem.
-Te miket ki nem találsz. Hogy jutott eszedbe hogy pont a mosógépen dugj meg?
-Csak úgy. De egyébként szerintem az a fontos amit csináltunk nem az hogy hol.
A gép is végzett kiraktuk a ruhákat közben megkérdezte hogy mit főzzön hiszen már dél elmúlt ideje volna enni is valamit. Mondtam neki hogy azzal most ne húzzuk az időt van kaja a hűtőben az tökéletesen megfelel. Csak mosolygott megcsóválta a fejét és ment a hűtőszekrényhez. Eszméletlenül izgató látvány volt ahogy meztelenül mozgott előttem. Ebéd után bementünk a szobába lefeküdtünk az ágyra és máris csókolóztunk simogattam a kívánatos testét.
-Kár hogy ma már menned kell. Annyira jó hogy itt vagy.
Végigcsókoltam az egész testét egészen bokáig mire visszaértem a szájához már nyíltak is szét a combjai.
-Gyere édes basszunk még egyet ki tudja lesz-e még rá alkalom. Dugjál meg nagyon most csinálhatod keményebben, erősebben azt szeretném ha jól belém vernéd a faszod az sem baj ha elájulok. Nagyon kívánlak akarom ezt a kefélést.
Még el sem mondta már benne voltam tövig és elkezdtem lendületesen baszni. Ölelt, sóhajtozott minden lökésnél hangosan felnyögött a hajamba markolt mikor a melleit szoptam. Fantasztikusan mozgott alattam egyre jobban ölelt magához dobálta a fejét a párnán már rángatózott, vergődött a teste szinte magán kívül volt aztán néhány nagyon hangos sikítást hallottam és sokáig feküdtem még a mozdulatlan testén.
-Drága Rózsika máskor is örömmel eljövök csak szólj és itt vagyok.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (78)        Nem tetszik (24)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2024-01-31 16:45:32
Örömlány
Nem az első történeted amitől magamhoz nyúltam. A mosógépes maszti nem kamu kipróbáltam nagyon bejött.

2024-02-15 08:56:13
Örömlány
Elég alacsony vagyok de fölvettem egy magas sarkút az egyik combomat föltettem a gépre

2024-02-13 02:29:20
Adam92
Örömlány kár masztira pazarolnod az időt. Szerintem sorban állnak nálad a pasik akik örömmel meg dugnanak a mosógépen de szerintem bárhol. Köztük én is.

2024-02-13 03:54:01
Adam92
Örömlány. Élvezettel dugnek veled a mosógépen és még nagyon sok extrém helyen.

2024-02-13 09:42:40
Adam92
Örömlány bárcsak végig nézhettem volna ahogy a mosógépen maszturbálsz. utána át venném töled és folytatnám a kényesztetésed a mosógépen és örömmeg dugnék is veled.

2024-02-15 09:37:17
Örömlány
Adam92 hetente két nap nem fogadok vendégeket sem pasit sem nőt de jó masztizni különféle berendezési tárgyakkal.

2024-02-19 15:17:56
Adam92
Örömmel lennék a vendéged biztosan fantasztikus nő vagy.


Ezt a szex történetet 8932 X olvasták el.