Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Osztálytalálkozó a Balatonon

Beküldő:Ákos


Egy kis előszó rólam. Ákosnak hívnak 18 éves, 187cm magas és enyhén duci.
De itt most nem is én vagyok a lényeg hanem a nyár, ami a legtöbb magyarnak és nekem is a Balatont jelenti.

Én a Balaton szerelmese vagyok és természetesen a nőké akik addig a bizonyos nyaralásig elkerültek, ADDIG.
Egy átlagos általános sulis osztálytalálkozóról van szó, ami egy jó kis sátrazás a Balaton partjától párszáz méterre. 10 fővel töltöttem el 3 felejthetetlen napot. A felállás a következő: 2 haverom barátnőjükkel hívjuk őket Ádámnak és Benedeknek.

Ádám egy 17 éves alacsonyabb termetű szőkés hajú de jól kidolgozott testel megáldott srác, a barátnője egy nála picit alacsonyabb vékony 17 éves lányka hosszú fekete hajjal akit addig mégcsak nem is láttam, ezért nem is ismertem. Elég szép formás közepes mellekkel, szép arcal és nagyon jó fenékkel. Őt hívjuk Karinának. Karina az az igazi csaj aki után mindenki megfordul, mivel eléggé kirívó öltözékben szokása járni.

Benedek egy az nyáron 18 elmúlt magasabb, kidolgozott formás kockahasú csávó, szénfekete hajjal. Barátnője Adrienn akivel általánosban 6 évig voltunk évfolyamtársak, de egymáshoz sem szóltunk, egy 18 éves eléggé magas 180 cm körüli lány nagyon szép megintcsak közepes mellekkel amik szép formásak, vékony derékkal és enyhén lapos de nagyon szép fenékkel. Tudni kell hogy, nem annyira rég jöttek össze újra, ezért még bizonytalan volt a kapcsolat.

Rajtuk kívül volt egy volt osztálytársnőm barátjával akit szintén nem ismertem, ők mindketten alacsonyak a csávója egy teljesen átlagos testű srác, barátnője egy enyhén lapos nagyon alacsony lány, olyan 150cm körüli, kisebb mellekkel es kissebb fenékkel. Őket hívjuk Franciskának és Domonkosnak.

Valamint volt még 3 srác de őket nem részletezném, a storyhoz nemtesznek sokat hozzá. Ők legyenek Feri, Bence és Sanyi. Ő velük eléggé jóban vagyok, ezért közösen vonatoztunk le a Balatonra míg a többiek kocsival mentek. Csak Ferinek és Sanyinak volt sátra négyünk közül ezért 2-2 fiú aludt egy sátorban a párok természetesen különben.

Már a vonaton ment az alapozás jó kis házipálesszel. Amikor megérkezett a vonatunk Benedek jött ki elénk kocsival, mert már ők hamrabb leérkeztek, ezért felvettk, hogy ne kelljen annyit sétálnunk. Gyorsan beugrottunk dohányboltba(én ivás közben nagyon sokat elszívok, ezért vettem a 3 napra olyan 8 dobozzal), valamint szimpla boltba piáért és egy kis kajáért. De amikor megláttam az óvszereket arra gondoltam hogy miért ne, hátha felszedek valami csajt.

Megérkeztünk a kempingbe ott gyorsan összeraktuk a sátrakat, elmentünk fürödni, csak a szokásos amit mindenki csinál. Rendeltünk kaját aztán jött az este, az ivás estélye. Én még sosemet játszottunk ami inkább a szexről szólt, de jó volt. Adriennel egymás mellett ültünk a műanyag székben és ő szinte minden körben ivott. Ezért nagyon hamar gatya lett de csak fejben, járni még simán bírt és elégge megtaláltuk egymást folyamat beszéltünk, hogy ő nemteljesen bízik a barátjában még mert hogy izé stb stb.

Egyszer csak amikor mindenki ko lett én is az voltam de nekem olyankor csak mindenem zsibbad nempedig járni sem bírok. Felajánlotta hogy mennyünk le a parta ott mégiscsak hangulatosabb a beszélgetés. Lesétáltunk én sört ittam és cigiztem ő csak cigizett. Komoly párkapcsolati témákról beszéltünk, amiben én őt támogattam és csak mondta, mondta és mondta, persze én mindig válaszoltam.

Majd egyszercsak nagyon kiakadt és elkezdett sírni. Kérdzte hogy rám e dőlhet, meg hogy meg e ölelhet. Mondtam neki hogy persze. Rátette a combomra a kezét amit én félve de viszonoztam. A faszom jelzett hogy ez neki nagyon jól esik enyhe merevedésem lett. Próbáltam takargatni úgytünt, hogy sikerült. Már kezdett lecsillapodni amikor felém fordult és azt mondta, hogy én sokkal jobban megértem őt mint a barátja és megcsókolt. Elsőnek köpni, nyelni nemtudtam de a vágy túlfűtött es a tutatalattimat is legyőzte, éreztem ahogyan a melbimbója szúrja a melkasom és akkor jöttem rá hogy nincs rajta meltartó. De még azt pont megáltam hogy nem nyúltam alá. Így voltunk pár percig, amikor szétváltunk és mondtam neki, hogy ezt nemlenne szabad. Amit ő is helyeselt és mondta hogy ezt senkinek sem mondhatjuk el, persze én ezt egyértelműnek találtam.
Visszamentünk a szállásra és aludni akartam volna, de nemtudtam az imént történtek miadt. Vagy 1 óráig forgolódtam mire elaludtam, közben persze halhattam a 2 pár szeretkezését aimt nagyon írigyeltem.

Reggel olyan 8 óra magasságában keltem fel, mert már a nap felfűtötte a sátrat. Amint kiléptem a sátorból vele találkozott a szemem amint épp issza kávéját egy szál cigi társaságában. Én szinte egyből lesütöttem a szemem szégyeltem magam, de mégis éreztem a vágyat amit este. Dél fele mentünk le a strandra én Adrienn, Benedek, Ádám és Karina. 1 órára béreltünk vizibiciklit amin volt egy csúzda. A lépcsőnél Adri aki velem szembe beszélgetést indított, hogy hogyan aludtam. Én valami sablonos válasszal válaszoltam mert a bikinivonala alól kilátszó enyhe intim borozstát figyeltem, majd hátatfordított mert mindjárt ő jön a csúszásban. Hátranézett, a szemeink találkoztak visszafordult és a 30 centire a fejem elött lévő fenékvájatba igazította a bikinit. Én belepirultam a zoknimba pontosabban volna, ha lett volna rajtam. Egyből a balaton élővilágát kezdtem megfigyelni úgy megszeppentem. Figyelve hogy nem e vette észre senki. Megnyugodtam mert úgy tünt nem.

A további vizibiciklizés közben még próbálkozott de nem engedtem a kísértésnek.

Kijöttünk a vízből megszárítkoztunk es megszólalt Benedek hogy elfogyott a kajájuk elmennek a 2 várossal arréb lévő supermarketbe mert ott sokkal olcsóbb. De valakinek maradnia is kellene vigyázni a cuccokra. Én felajánlottam mert nekem volt még kajám, csak egy pár zsömlét hozattam amire odaadtam a pénzt. Majd egyszercsak Adri is mondta hogy maradna mert neki is van még kajája meg, hogy ne maradjak egyedül és addig is figyel a piákra nehogy megigyam itt magamba. Nevetett fel én pedig csak ilyen nevetésfélét próbáltam utánozni mert féltem attól ami következni fog.

Olyan 10 perce mentek el amikor odajött, hogy így józanon beszélni kéne az estéről én persze rávágtam hogy nincs miről beszélni, de ő erösködött hogy az nem teljesen egy részeg csók volt.
Kicsit ideges lettem mert legbelül én is tudtam és nem akartam elfogadni, mégi csaj a haverom barátnője.

- Visszaszóltam hogy hadjál már békén, faszom kivan veled itt húzol engem egész nap, várod a reakcióm mint egy rossz kurva és még beszélni akarsz bazdmeg?
Amint ezt kimontam már vissza is akartam szívni de már késő volt. Ekkor kaptam egy pofont visszakézből míg a székben ültem.

-ROSSZ KURVA MI? Este nem ezt mondtad álló fasszal te dagadt pöcs. Mondta sírást visszafolytva. És azonnak elvonult a sátorba. Én azonnal gyújtottam rá, hogy lenyugodjak. Picit segített, már tisztább fejjel voltam.

A sátor felé néztem ami szépen árnyékban volt és szipogást hallottam. Na mondom ezt szépen megcsináltad Ákos. Tényleg ez valami tökéletes volt.
Odagugoltam a behúzott sátor elé es beszóltam hogy:
-Adri neharagudj nemúgy gondoltam én csak ideges voltam.
-HADJÁL BÉKÉN. Hallottam a kiabálást a szipogások közül.
-Én most bemegyek Adri jó?
Választ nemkaptam, ezért bementem. A hálózsákon volt összegömbölyödve magzatpózban telefonját bűvölte.
-Adri tényleg neharagudj nem úgy gondoltam. Adri.....Adri..............
Válszt nemkaptam. Csak akkor figyeltem meg jobban a fenekét és megint elkapott a vágy. De nem, tűrtőztetem magam. Oda térdeltem felé, láttam a könnyes szemeit. Úgy érztem magam mint egy darab szar.
Elkezdtem simogatni a hátát hátha. Egyszer csak felém fordul es ugyan azt az arcot látom mint este. Ugyan az a könnyes szem, ugyan az a remegő száj.

Egyszer csak elkapott egy érzés és megcsókoltam. De ez valahogy más volt. Sokkal érzékibb. Elsőnek próbált eltaszítani, de nem valami erősen. Majd már az sem.

Úgy csókolóztunk. Melléfeküdtem és magamra húztam. Megint érztem a melbimbóit, megint melltartó nélkül van. Ekkor már nembírtam magammal és rámarkoltam a fenekére. Ekkor halkan bele nyögött a számba.
Éreztem a szája ízét érztem a testét. Ezt csináltuk egy darabig majd felhajolt és levettel a toppját.

Ekkor láttam meg legelsőnek a csupasz mellét. A kis hegyes bimbót, picit barnább udvart, egyszerűen leírhatatlan. Csak néztem és ámultam. Feljebb húztam és elkezdtem elsőnek csak a nyelvemmel játszni a bimbóin, majd az egész udvart bekaptam és szoptam, nyaltam, faltam. Úgyhallottam teszik neki, mert halkan sóhajtozni kezdett picit később már hangja is volt a sóhajoknak.

Majd pozíciót váltottam. Ő került alulra. Elkezdtem csupasz felsőtestén végighaladni csókokkal. Nyaltam csókoltam mintha a szája lenne. Nyakát, kulcsontját melleközét, hasát derekát. Egyszer csak elértem a nacijához.

Felnéztem és láttam a vágyat a szemében. Ekkor visszanéztem es kikapcsoltam a farmershort-ot. Enyhén felemelte csípőjét és lehúztam. Akkor láttam meg egy enyhén átlátszó csipkés tangában amin már látható volt egy kevés kéjnedv. Legszivesebben rávetettem volna magam de türtőztettem magam.
1-2 apró csókot leheltem rá bugyin keresztül amit ő díjazott egy halk nyögéssel.
A belsőcombja volt a célom azt kezdtem el csókolni, majd picit harabdálni Ő ezt még mindig halk sóhajokkal 1-2 nyögéssel jelezte hogy ez jó.
Mikor végigcsókoltam a hosszú lábait visszatértem a bugyira. Oldalról 2 kézzel elkezdtem lehúzni amihez ő teljesen megemlte a csípőhét. Lehúztam és férredobtam. Ekkor láttam meg a finom frissen borotvált punciját. Enyhén húsos, mégis kilátszottak kisajkak és az enyhén megduzzadt csikló. Teljesen elvolt ázva egy nagyon sűrű ragacsos lével.

Óvatos puszikat nyontam rá. És ez volt a pillanat amit sohasem felejtek el. Az íz amikor megnyaltam az ajkamat. Azóta se érztem azt az ízt. Enyhén sós mégis édes mennyei íz. Nembírtam türtőztetni magam és a enyhén belenyaltam. Ekkor hallottam meg a hangját igazán elsőnek. Egy sóhajtással vegződő kéjes nyögés. Az a hang mint valami mennybő jövő kiáltás volt felém, hogy igen is jó vagyok. Ingereltem egy ideig de jobban nem nyaltam bele csak csókolgattam mikor megszólalt

-Ne kínozz, csináld.
Csak ennyi kellet nekem. Méjen belenyaltam és ujjammal a megtagadt csiklóját ingereltem. A puncinedve erősen fojt és próbáltam felnyalni az összeset. Egy jó ideig csináltam és egyre hangosabban nyögdécselt.
Váltottam, most a számat a csiklójára tapasztottam és 2 ujjammal ujjaztam a g pontját. A kezével a fejemet egyre jobban tolta bele és nyögött, mostmár halhatóan hangosan. Majd a teste megfeszült, az ujjamat körbezárta a puncija, erősen szorította és egy elnyúló vékony hangal kezdődő és egy mély szinte hörgéssel végződő nyögésnek nemmondható, inkább sikítással elélvezet. De én nem hagytam ezek után sem abba csak csináltam folyamatosan. Majd megszólalt hogy várj, feküdj ide.

Melléfeküdtem és vártam mi lesz. Szerelmesen megcsókolt és elindult lefele. Pólómat levette majd következett a nadrágom. Lehúzta és azonnal előbukkant a merev farkam. (Nem nagy de nem is kicsi) Elsőnek csak bámulta, nézte kezével enyhén maszírozva majd a szájával feléhajolt. Amint megéreztem meleg lehelletét elszűkült körülöttem a világ.
Puszikat lehelt rá. Ő is úgy kínzott engem mint én őt. Csak sóhajtgattam, nagyon jól esett. Majd egy ösztönös mozdulattal megemeltem a csípőm aminek hatására a makkom belekerült a szájába. A nyelvével azonnal körbeölelte és szuszogva elkezdett szopni.
Amiért az este annyit ivott az most beigazolódott. Nagyon tapasztalt szopás terén. A szájával fel-le járt a farkamon míg a kezével kísérte a szája mozgását. Végig engem nézett. Én pedig őt hangos sóhajok közben. Ahogy szuszogva szopta a faszom éreztem az orgazmus előszelét. Mondtam is neki hogy elfogok menni. Ő ezt mitsem hallva ugyannúgy szopta a farkam. Majd jött az az ismerős érzés, ami a gerincemtől végigfolyva a farkamba vezetett. Hangosan felnyögtem és beleélveztem a szájába. Enyhén meglepődött mert nem kevés anyag jött ki, de tapasztalatánál fogva elnyelte az összeset. Tovább szopta, kisajtolva belőle az összeset. Én csak néztem. Az a homályos köd kezdett alábbhagyni. Már jobban kezdtem látni a világot.
Mellémkúszott. Csókot nem is próbált adni, helyette várta mikor kezd lelankadni a farkam. De nem hagyott leljebb.

-Ennyire tetszem neked? Kérdezte.
-Nagyon Adri. Régen volt ilyenben részem és most mégtöbbet akarok.
-Kaphatnál is de Benedek gumijából nem akarok elvenni mert feltűnne neki.

Ekkor nyilalt a tudat a fejembe és áldottam az eszem. Felvettem a bokszerem és átmentem a sátramba, majd egy doboz gumival tértem vissza.

Láttam a csillogást a szemében. Ő is azt érezte amit én. Azt az elfojthatatlan vágyat. Ekkorra a farkam már enyhén visszapuhult. Lefeküdtem mellé elkezdte verni és máris állt.

Megfogott egy kotont kinyitotta bevette a szájába, lemászott a farkamhoz es mint a pornófilmekben ráhúzta a gumit.
Elált a szavam, nemtudtam mit mondjak. Inkább halgattam és néztem. Ekkor rámmászott és belenéztem a szemébe. Igen, azokba a szép barna szemeibe, amikbe ellehet veszni. Azt amit mindenki szeretne látni. Ahogy a haja az arcombahullott én csak ámultam. Ekkor lenyúlt és puncija bejáratához igazította, és lassan beleereszkedett. Felnyögött velem együtt. Elsőnek csak a szorítást éreztem, majd ahogy elkezdett fel le mozogni éreztem hogy nagyon szűk és meleg. Leírhatatlan érzés volt. A tudat és az érzés is.
Ahogyan lovagolt észrevettem a szép ciciket amik szépen ringtak. A kezem kívánták amit én meg is adtam. Rámarkoltam neki ami tetszhetett, mert egyik kezét rátéve rajta tartotta, másikkal a melkasomon támasszkodott. A szeretkezés közben mert ez már az volt, szépen engedte ki a hangját míg rajtam ugrált. Ekkor megkértem hogy váltsunk pózt, amit meg is tett lefeküdt alám misszionáriusba.
Mostmár én diktálom a tempót. A nyíláshoz tettem a farkam, megint éreztem a meleget amí csábít magába. Engedtem az érzésnek és határozottabban elkezdtem dugni. Amit ő nagyon élvezett mert a nyögéssel keveredett sóhajok átváltottak nyögésbe, a 2 lábát a derekam köré fonta és és szorított magába. Egy jó ideig ebben a pózban voltunk nagyon élveztük ahogy egymás szemébe tudunk nézni. Majd ismerős nyögések csengették meg fülemet. Az orgazmusának előhangjai. Tudtam hogy jó úton jár és én is. Egyszercsak erősen rászorított a derekamra én teljesen bennemaradtam és minden porcikája remegni kezdtett. A puncija megfeszült aminek ellenálhatatlan hatására én is elmentem nagyokat nyögve és beljebb lökve a farkam amennyire csak lehet.

Megkért hogy hagyjam benne míg le nem lankad.elsőnek furának találtam, de ígytettem, mostmár le is lankadt. A gumit levettem és megcsókoltam. Megint egy érzéki csók volt. Nagyon szerettem a szája ízét.

Megszólaltam hogy öltözzünk fel mert lassan ittvannak a többiek. Megnéztem az órát és 1 órán át szeretkeztünk. Teljesen időben voltunk mert ugye 2 lány is ottvolt meg hát 2 város az 2 város.
Felöltöztünk és mintha mi sem történt volna leültünk egymással szembe cigizni. Még mindig vágytam rá és láttam a rajta, hogy ő is, de tudtuk hogy egyenlőre elég volt.
Viccelődtünk egy keveset, majd megérkeztek olyan 20 perc után a többiek. Viccesen kérdeztem , hogy mivan eltévedtetek ?
-Nem! válaszolja Feri. Csak valakik mindenáron ruhaboltba akartsk menni és nézett a 2 lanyra akik felnevettek hogy jólvan már

Én nevettem egyet, de legbelül áldottam őket higy ilyen plázacicák. Elkértem a cuccokat és elkezdtünk újra társalogni meg persze inni. Nem volt ugyan az kettünk viszonya a továbbiakban. Amikor egymásra néztünk csak töprengtünk egymáson, és hogy mi lesz a jövőben.

Nagyjából így telt el az első 36 óra. Izgalmakban dúsan. Történt más is de az egy másik story

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (59)        Nem tetszik (17)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2024-01-29 18:23:05
Róbert45
?Méjen? ?Hadjál már? ? Most komolyan, miért nem lehet helyesen írni?


Ezt a szex történetet 8663 X olvasták el.