Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Kisegítettem a kolléganőmet - folytatás

Beküldő:Bogyó


Ott tartottam, hogy Kati, a kolléganőm megkért, segítsek bosszút állni a férjén, aki megcsalta őt, félrekefélt. Azaz hogy feküdjek le vele. Az lett a vége, hogy összejöttünk náluk, a hálószobában lezavartunk egy négyes szexet. Én megdugjam Katát, a párja, István végignézte, és közben ő a kis szeretőjével, Magdival dugott.

A négyes közös szex után Kati és István is keféltek egy nagyot a hálószobában, mi Magdival otthagytuk őket és kint a nappaliban folytattuk kettesben. Nem is akárhogyan. Azt kérte, basszam seggbe, mert azt szereti. Mit kérte... követelte. Csodás kis vékony segge volt, szívesen teljesítettem, amit kért. Életemben először csináltam így, ő kétszer is elélvezett, én pedig teletöltöttem az anyagommal.
Amikor eljöttünk, István és Kati a hálóban összeölelkezve aludt. Magdi már kint az utcán bevallotta, nem volt szerelmes a srácba, csak kellett neki valaki, aki rendszeresen megdugja, mert a férje már semmit nem csinál vele. Ettől kezdve én lettem az ő baszótársa - és vagyok most is. Kati másnap vagy harmadnap megköszönte, amit tettem, mert ezután szent a béke közte és a férje között.
De a dolognak lett folytatása is.
Jó pár hét telt el, amikor megint bejött az irodámba és becsukta az ajtót. Persze, tudta, hogy én összejöttem Magdival, áttételesen, de tudattam vele. Nem is tudtam volna kihagyni a kiscsajt, isteni kis vékony segge volt, és fergeteges volt az ágyban. Többször is újra seggbekúrtam, rájöttem, milyen jó dolog - és ő ilyenkor hatalmasakat élvezett.

De nem erről akartam beszélni.
- Megint a segítségedet szeretném kérni - mondta Kati.
- Na, mi a baj? Már megint félredug a párod?
- Á, dehogyis... Csak ahogy megint újra együtt vagyunk, rájöttünk, hogy eléggé egyhangú az életünk - mármint úgy, ha tudod, mire gondolok.
- Mármint a szexben?
- Igen... és ezért kefélt félre.
- Hogyhogy?
- Háát... dugunk, a szokásos két pózban, szemből vagy hátulról. Néha kinyal, van, amikor leszopom... de kellene már valami új.
- Hát nézzetek körül, nézzetek pornót, abban vannak aztán változatos ötletek.
- Igen, azt is csináltuk. De rájöttünk, hogy valami más kellene

Elkezdett járni az agyam. Mi van? Azt akarja, hogy megint megdugjam?
Kiderült, hogy igen - de nem is akárhogy.
- Benne lennél egy hármasban? Kíváncsi lennék rá, milyen, ha két hapsival kefélek... ha két fasz jár bennem.
- És ehhez István mit szól?
- Láttad a múltkor. Tetszik neki, ha azt látja, hogy valaki megkefél.
Elgondolkoztam.
- Oké, de egy feltétellel. Legyen ott a Magdi is
Kati szeme felcsillant.
- Ó basszus. Látod, ez nekem nem is jutott eszembe. Részemről oké.

Így történt, hogy a következő szombaton este kettesben felmentünk hozzájuk. Magdinak semmi kifogása nem volt az újabb négyes felállás ellen, sőt, láttam rajta, hogy igencsak tetszik neki a lehetőség. Akkor még nem tudtam, miért, de nem is nagyon gondolkoztam rajta.
István és Kati lazán, már beborozva fogadtak minket, mi pezsgőt vittünk, azt bontottuk fel.
Néztem, néztem a két lányt, és éreztem, feláll a farkam. Nem sokat teketóriáztam, elkezdtem vetkőztetni Magdit. Imádtam a kis vékony testét, a csupasz pináját. Amikor minden ruhát levettem róla, elé térdeltem, és elkezdtem csókolni a combjait, majd egyre feljebb.
- Menjünk be - szólt István, akin akkor már szintén csak egy alsógatya volt.
Mire beértünk a hálóba, a két lány meztelen volt. Nem is igazán tudtam, mihez kezdjek, melyikhez nyúljak - de ők hamar megoldották a problémát. Kati hanyatt lökte Istvánt, rábukott a farkára és elkezdte szopni. Nem mondom, elég méretes farka volt a srácnak, ez a múltkor fel sem tűnt.
Magdi felfeküdt az ágyra, széttárta a combjait és csak ennyit mondott:
- Nyaljál...
Elkezdtem nyalni azt az édes kis csupasz pináját, és éreztem, hogy feláll a farkam.
Magdi eközben Katiékat nézte, nem tudta levenni a szemét István farkáról. Kibújt alólam, odafordult hozzá, arrébb tolta Katit, aki ezen igencsak meglepődött. De Magdi nem várt egy pillanatot sem, azonnal ráült Istvánra, és ahogyan a múltkor, egyetlen mozdulattal tövig rácsúszott a farkára. A pinája már kellően be volt nedvesedve.
Kati csak nézte, nézte, erre nem számított. De rájött, hogy neki se lesz rosszabb: feltérdelt, ráült István arcára, és megparancsolta neki:
- Most nyaljál ki.
Nem kellett kétszer mondania a párjának, azonnal kezelésbe vette a csiklóját.

Néztem őket, gyönyörűek voltak így hármasban, de ekkor Magdi odafordult hozzám:
- Kúrjál seggbe!
- Hogyan? Így?
- Igen. Azt akarom, hogy két fasz legyen bennem.
Azzal még jobban rácsúszott István farkára, előrehajolt, megszorította a pinájával, pucsított, és felkínálta a gyönyörű kis seggét nekem.
Azonnal mögé térdeltem, és betoltam a faszomat a seggébe. Felsikoltott.
- Ez az! Baszattok meg mind a ketten.
A srác farka a pinájában volt, teljesen kitöltötte. Ahogy én elkezdtem kúrni a seggét, valami eszméletlen hangok jöttek ki a torkából. Ilyet még pornófilmen se láttam, hallottam.
Kati leszállt István arcáról, feltámaszkodott az ágy végéhez, és úgy nézett minket. Széttárta a combjait, a gyönyörű pinája kinyílt... és elkezdett maszturbálni, dörzsölni a csiklóját.
Hihetetlen volt. A kiscsajt ketten kúrtuk, ő pedig hangosan lihegve, sikongatva élvezte. El nem tudom mondani, milyen érzés volt hátulról úgy baszni a seggét, hogy a pinájában egy másik fasz volt.
Nem kellett sokáig tömnöm. Magdi teste megfeszült, majd úgy elkezdett rángatózni, alig bírtam benne tartani a faszomat. És egyszer csak felkiáltott:
- Kúrjad... kúrjad? a seggem!
És sikítva elélvezett.
Annyira összeszorította a seggét, alig bírtam kivenni a faszomat belőle...
Félrehúzódott, leborult Istvánról. Közben ő is elélvezett, és amikor Magdi a pinájával leszállt róla, még mindig ömlött ki belőle a geci.
- Hú, ez isteni volt. Ezt neked is ki kell próbálnod - szólt oda Katinak
- Akkor most én jövök. Engem is basszatok meg mind a ketten.
És ráborult István farkára. Letakarította róla a gecit, és tövig bekapta. Nem kellett félteni a srácot, szinte semmit nem lohadt le a fasza.

Eközben Magdi is magához tért. Nézte, nézte Katit, majd elkezdte simogatni. Először csak mellét, aztán egyre lejjebb csúszott a keze. Ezen Kati is, én is meglepődtünk. De nem volt véletlen a dolog. Ahogy Kati térdel az ágyon, Magdi alácsúszott, széttárta a combjait és elkezdte nyalni a pináját.
Hát ez volt az, amiért mosolygott Magdi - gondoltam magamban. Ő is szereti a nőket ezek szerint. Mi az, hogy szereti. Olyan tempóban lefetyelte Kati pináját, amilyent még pornófilmekben sem láttam.
Kati arcán láttam a meglepetést. Valószínűleg még sose volt ilyenben része, hogy kinyalja egy nő. De nem volt ereje tiltakozni, teljes erővel rászorította a pináját Magdi szájára. Előrehajolt és ő is elkezdte a nyelvével kényeztetni a másik lányt.

Mi ketten srácok csak néztünk. Nekem még mindig állt a faszom, hiszen még nem sült el, de Istváné sem lohadt le. Ez a 69-es póz igencsak tetszett. Nem tudtam megállni, hogy ne tegyek én is valamit. Odatérdeltem Kati mögé, széthúztam a seggét. Be akartam neki tenni a faszomat, de ahogy elkezdtem tolni, feljajdult:
- Ne, oda ne. Nem szeretném seggbe...
- Akkor megbaszom a pinádat.
- Oké, alig várom - volt a válasz.
Odaigazítottam a faszomat a hüvelyéhez, ami úgy nyelte el, ahogy nem is gondoltam volna. Persze, hiszen már olyan nedves volt, hogy csorgott belőle a pinalé, hiszen közben Magdi alulról tovább nyalta a csiklóját.
De István sem maradt tétlen. Odatérdelt a párja elé, és a szájához tette a faszát. Kati rögtön kapcsolt, felemelte a fejét Magdiról, bekapta, de nem csak úgy simán szopta: István szabályosan szájba baszta. Fogta a fejét és ki-be tolta a faszát. Látszott rajta, hogy tetszik neki, ha valaki hátulról bassza a párját, és ő is beszáll.
Kati nem sokáig bírta azt, hogy basszák is, nyalják is és a szája is kezelésbe van véve. Egyszer csak elkezdett hangosan nyögni. A segge rázkódni kezdett, én megmarkoltam, és tövig benyomtam neki a faszomat. Közben éreztem, hogy Magdi még erősebb tempóban nyalja.
Eközben azt láttam, hogy István tovább bassza a száját, és hörögve elkezd élvezni - hatalmas adag gecit töltött a párja szájába. Ebben a pillanatban éreztem, hogy Kati pinája összeszorul, és nem bírtam tovább én sem: elkezdtem tölteni a gecimmel. Ezt Kati is megérezte, elengedte István farkát, a geci két oldalt csorgott ki... és visítani kezdett. Még erősebben szorítottam a seggét, félelmetes orgazmus rázta meg.
A pinája úgy szorította a farkamat, hogy nem tudtam kivenni - kiszívta belőlem az összes anyagot.
Mikor végre lecsillapodott az orgazmusa, elájulva dőlt oldalra.
- Végre... végre... meg lettem baszva két fasszal és ki is lettem nyalva - nyögte.
- Ó kedvesem - szólt Magdi - majd ha a segged is meg lesz baszva... az az igazi...

Mi fiúk csak néztük őket.
A hétvégét együtt töltöttük. És nem titkolom, elvettük Kati seggének a szüzességét is. Megfelelően bekrémezve, előkészítve mind a ketten seggbe basztuk, Magdi pedig többször is kinyalta. De ez már egy másik történet.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (69)        Nem tetszik (9)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2024-01-28 04:49:46
Örömlány
De jó hogy nem hordok bugyit így csak a szőrzetem ázott át a levem lefolyt a másik lyukhoz!


Ezt a szex történetet 5586 X olvasták el.