Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Anyám sógornője 2

Beküldő:Tatami


Egész nap nem történt semmi végeztük a dolgunkat néhány szúrósabb pillantás utalt arra hogy eléggé neheztel rám. Vacsora közben azért megemlítette nincs-e valami mondanivalóm azzal kapcsolatban hogy nagyon csúnyán viselkedtem mikor akarata ellenére a magamévá tettem.
-Ne haragudj meglestelek a fürdőben és elveszítettem a fejem nem tehetek róla.
-Erre lett volna más megoldás is nem az hogy nekem esel és megerőszakolsz. Még egyszer elő ne forduljon!
Ezzel bement a szobába pár perc múlva követtem. Nyakig betakarózva feküdt láttam ahogy domborodnak a szép nagy mellei föl is állt a faszom.
-A másik szobában festék szag van ott nem alhatsz de mellém fekhetsz ha tényleg jó fiú leszel.
El is helyezkedtem kegyetlenül dudorodó gatyával és mondtam hogy hidd el jó leszek. Lejjebb toltam a gatyámat és becsúsztattam a kezem a takaró alá. Éreztem a sima, feszes bőrét hálóingnek nyoma sem volt.
-Kérlek ne kezd megint megegyeztünk valamiben.
-Igen abban hogy jó leszek és mindjárt meg is mutatom.
Megsimogattam a testét majd megfogtam a mellét és szájon csókoltam. Ezúttal nyoma sem volt ellenállásnak szinte azonnal vissza csókolt. Már a combjait simogattam amik kezdtek egyre széjjelebb nyílni szabad utat engedve a pinájához ami már forró és nedves volt. Föltérdeltem a takarót csak lelöktem a földre.
-Gabi ne ez őrültség nekünk ezt nem szabad ne csináljuk...
Már feküdtem is a combjai közé és nagyon lassan óvatosan fölnyársaltam szoptam, fogdostam a melleit és éreztem hogy teljesen együtt mozog velem csodálatos érzés volt behatolni a szoros, már lucskos pinájába. Sóhajtozott, nyögdécselt átölelt.
-Istenem...mi ez...mit csinálunk jaaaj...de jó...ó édes...igen...akarom...nagyon kell...
Már vonaglott a teste még erősebben ölelt aztán néhány sikoltással elélvezett én meg rendesen telepumpáltam gecivel. Még rajta maradtam egy ideig a vállát, nyakát csókolgattam aztán melléfeküdtem.
-Édesem...ez annyira csodálatos volt...el sem tudom hinni...hogy tényleg megtörtént...ó te...te édes rokon...
Lassan az oldalára fordult én hátulról szorosan hozzábújtam és megfogtam a mellét. Hagytam kicsit aludni én inkább csak pihentem de egy idő múlva a faszom újra keményedni kezdett. A mocorgásomra ő is fölébredt és hátra nyúlva megmarkolta a farkam.
-Jaj Gabikám megint akarod? Kell a nagynéni pinája?
Nem volt nehéz megint fölizgatni és ebben pózban már emelte is a lábát, combját megkönnyítve a behatolást amit nagy sóhajjal fogadott. Máris elkezdtem baszni tartottam a combját nem durván de elég keményen döfködtem a cuppogó pináját.
-Igen...így...basszál...nagyon jó...még...most én sem bírok magammal...a jó kemény faszodat akarom...dugjál meg jól...
Hihetetlenül jó érzés volt megint baszni ezt az izgató, kívánatos nőt így hogy ő is akarta és nagyon élvezte minden percét. A feltörő hangok a mozgása mind ezt bizonyították. Megint elélveztünk így is maradtunk azt sem tudom mikor csúszott ki belőle a lankadt faszom ezúttal én is elaludtam. Már világos volt mikor fölébredtem és a gyönyörű meztelen test látványa ismét fölkorbácsolta a vágyaimat. Lassan a hátára fordítottam és elkezdtem csókolgatni a melleit miközben az ujjaimmal cirógattam a szőrzetét és a combjait a csípőjéhez nyomva az ágaskodó faszomat. Persze ettől ő is ébredezni kezdett kinyitotta a szemét és mosolyogva nézett rám.
-Édesem nem volt még elég? Megint akarod?
Most már szoptam a kemény, ágaskodó bimbókat a combjai belső oldalát simogattam és hamarosan éreztem hogy remegni kezd a teste és föltárja az ölét.
-Gyere feküdj rám nyomd belém teljesen. Nagyon fölhúztál akarlak kellesz nekem. Ah igen így zacskóig Gabikám és dugjál, basszál a tiéd vagyok neked adom a testem azt csinálsz velem amit akarsz.
-Rettenetesen kívánlak Rózsika mindig is ez volt a vágyam hogy együtt lehessek veled az ágyban hiszen csodálatos nő vagy nem tudok betelni veled.
Szép lassan nyugodt tempóban keféltünk megpróbáltuk minél tovább húzni. Néha még ezen is lassítottunk egy kicsit sőt meg is álltunk annyira élveztük egymást. Ám eljött a vége ennek is mindketten hatalmasat élveztünk aztán sokáig feküdtünk egymás mellett.
-Édesem ma fölhívom a szüleidet hogy jó lenne ha még egy napot maradhatnál. Már semmi munka nincs de én nagyon szeretném.
Legnagyobb örömömre így is történt!

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (86)        Nem tetszik (9)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 8272 X olvasták el.