Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Éjszakai fuvar

Beküldő:Gabóca


Egy áruházban dolgozom, sok női munkatárssal. Van aki kedvel és van aki nem, sőt van olyan is aki egyáltalán nem kedvel. Nem vagyok az az igazi szívtipró alkat. Átlagos a magasságom és van is rajtam némi plusz súly, de nem is vagyok egy mai évjárat, bőven benne vagyok a 40-es éveimben, igaz letagathatnék 10-12 évet. A munkatársnőim közül több is szemrevaló, van köztük sok fiatal kis csaj a húszas éveik körül.
Neveket nem említenék, nehogy valaki felismerje valamelyikünket, éppen ezért nem is árulom el, hogy az ország melyik részén futhatnál össze velünk. Az én nevem legyen mondjuk Gábor. A lányok akiknek nagyobb szerep jutott ebben a történetben Lili 19 éves. Fekete haj és igéző barna szemek, aranyos arc, de kissé molettebb testalkat, apró mellekkel és alig 150 cm-es testmagassággal, valamint szép nagy fenékkel. Mondhatni jóban vagyunk, gyakran szoktunk beszélgetni. Vivien most töltötte be a 20. évét. Gyönyörű arca van, zöld szemekkel és szőkére festett világosbarna haja. Testalkata átlagos, de a mellei igencsak hatalmasok, két kezembe is alig fér el az egyik. Felületesen jóban vagyunk, szoktunk néha beszélgetni, néha úgy érzem örül is amikor meglát. Kata még csak 19 éves, Aranyos arcú, mosolygós teremtés. Haja és szeme is barna, tekintete huncut. Alig magasabb Lilinél, de mellei Vivienével vetekszik, két nagyra nőtt körte. Csak akkor beszélünk, ha nagyon fontos. Kata nővére, Sára az ellentéte a húgának. Csak 4 évvel idősebb nála. Magas és vékony, talán túlságosan is. Sokat edz ezért ennek ellenére csinosnak mondható. Apró, de formás, kerek mellei vannak. Sárával egyébként kifejezetten nem vagyunk jóban, hogy miért? Az nem igazán fontos a történet szempontjából, elég annyit mondanom, nem bírjuk egymás személyiségét. Mindenkit irányítani akar és mindenkit leszól.
Na de lássuk is miként alakult az a különleges este.

Csörgött a telefonom. Mindig lenémítom, ha aludni akarok és nem szeretném, ha megzavarnának. Most elfelejtettem, mondhatni szerencsémre. Hunyorogva néztem a kijelzőt. Massenger hívás. Kata. Első gondolatom, hogy kinyomom, de motoszkál bennem az érzés, mégis miért keres ilyenkor. Nézem a kijelzőt 2:37. Felvettem végül, de nem hagyott szóhoz jutni.
-Sziiijjjaaaa! Bajban vagyunk. Gyere értünk, itt vagyunk a klub előtt. ? és ezzel ki is nyomta.
Hát ez nem normális, futott át az agyamon. Miért engem hív ha bajban vannak? Nem is lakok közel. Meg alig beszélünk. Kíváncsiságom nem hagyott visszaaludni. Gyorsan magamra kaptam pár ruhát, majd elindultam a parklóba a kocsimért. Szidtam magam, mi mindent megtesz egy férfi a nőknek.
Az esti forgalom már nem volt olyan nagy. Alig 15 perc alatt odaértem. Elgurultam bejárat felé, hátha meglátom őket. Kis csapat izgatottan integetett felém. Lelassítottam és már indultak is a kocsi felé. Hát mit mondjak. Nem voltak szégyenlősek ahogy felöltöztek. Kicsit el is bambulhattam mikor beszálltak, mert egyszer csak arra riadtam, kaptam egy puszit az arcomra. Mellettem Sára ült és mosolygott, mintha ez lenne a legtermészetesebb a világon. Egy ezüstösen csillogó vékony és feszülős ruha volt rajta, oldalán felsliccelve a derekáig. Bal vállán a spagettipánt lecsúszott kicsit, ahogy fészkelődött. Szexisen mosolygott, miközben visszaigazította. Valószínűleg látta a leesett államat.
? Induljunk, feltartod a forgalmat. ? mondta közben.
-Na de hova megyünk? Azt mondtátok bajban vagytok. Nem tűnik vészesnek a helyzet.
-Csak indulj el, közben elmesélem ? indítottam is, de közben a szemem a visszapillantóra tévedt. Zsúfoltan ültek hátul. Ott ült Kata, Vivi és Lili meg még egy ismeretlen lány. Katán egy mély dekoltázsú top és egy nagyon rövid szoknya volt. Vivin egy rövid szoknya és harisnya kombináció volt kiegészítve egy ?I love my Daddy? feliratú zárt toppal. Mondanom se kell, hogy legalább egy számmal kisebb volt rá. Lili egy egyszerű fekete dekoltált ruhában volt. Ahogy fészkelődött az ismeretlen lány ölében, előre hajolt néha, feltárva nincs rajta melltartó. A negyedik lányt szinte időm se akaratom se volt szemrevételezni.
-Nem vagytok kicsit sokan hátul?
-Nem! - jött a válasz kórusban. -Pont elegen vagyunk.
Vezetés közben gyakran hátra pillantottam Lili felé, hátha újra belátást nyerek a ruhája alá. Nem igazán jött össze, de hát volt más is amit nézhettem. Közben Sára belekezdett a meséjébe.
-Tamás megígérte, hogy értünk jön mikor szólok neki, de mikor felvette kiderült, hogy iszogattak ők is kicsit Janival, Kata barátjával ha már mi leléptünk. Senki nem tudott eljönni, Lili pasija megsértődött és hazament ? ekkor nagy nevetés tört ki hátul, éreztem, erre rá kell majd kérdezni később ? Vivi pasija meg nincs a városban valami meló miatt. Ekkor próbáltuk meg Nóri férjét felhívni ? mutatott az új lányra magyarázás közben ? viszont nem csörgött ki a telefonja.
Szia Nóri! Gábor vagyok, a megmentőtök ? köszöntem hátra a lánynak.
Helló Gabi! Egy igazi angyal vagy. ? jött a válasz a hátsó ülés mélyéről. Lopva belepillantottam a tükörbe, próbálva valami arcot is párosítani a hanghoz. Egy igazán szép, fiatal lány mosolygott rám. Bal orrlyukában egy apró karika, szempillái égkékre festve. Haja szőke, a hosszát nem tudtam megállapítani a sötétben. Ekkor Lili játékosan odacsapott felé és rászólt:
-Na na! Te ma este az enyém vagy. ? nyomatékosítva nyomott egy puszit az arcára. Én pedig majdnem nekimentem egy szembejövő autónak meglepetésemben. Kitört a nevetés hátul és Sára is csatlakozott hozzájuk. Én meg csak pislogtam. ? A Jácint ezen sértődött meg, nem akarták bevenni harmadiknak táncolás közben.
Lassan lentebb engedtem az ablakot, több levegőre volt szükségem. Hiába voltak eddig is félig lent, a lányok parfümjei keveredtek és nekem se ártott ha kicsit lehűt a menetszél.
-Szóval akkor merre is megyünk?- kérdeztem. Hirtelen több hangos válasz is érkezett, a fülem majd beszakadt. Aztán kicsit összeszedve magukat halkabban, nem egyszerre mondták nevetve, hogy bulizni akarnak még. Lili viszont haza szeretett volna menni Jácintot kibékíteni. Nóri pajkosan nevetve mondta:
-Megyek veled és majd ketten jobb kedvre derítjük. -mondanom se kell, hogy beindult a fantáziám ettől. Irigykedtem is Jácintra. Két ilyen jó csaj akarja megvigasztalni és ahogy elnéztem, nem csak szavakkal. Neki legalább jó estéje lesz. Bemondták a címet és arrafelé vettem az irányt. Közben a csajok egymást húzták, mire is gondoltak. Konkrétan semmit se árultak el, de rájuk volt írva a válasz. Ment a nevetgélés meg a mutogatás. Igyekeztem a vezetésre összpontosítani.
Odaértünk a címre. Megálltam a lépcsőház előtt. Mindenki kiszállt, ölelgették egymást a lányok és rágyújtottak. Kiszálltam én is a kocsiból elköszönni. Szemügyre vettem Nórit, ha már alkalmam nyílt rá. Fél fejjel lehetett magasabb Lilinél, csinos volt. Apró top, nem éppen apró mellein feszült. Szép dekoltázs, formás mellei domborodtak. Egy fehér vászonnadrág volt rajta, az a fajta amin még a fehér tanga is átvilágít. Hát ezen nem látszott át semmi. Formás feneke volt, ahogy forgolódott a lányok között. Egyre jobban irigyeltem a srácot. Gondolataimból Lili rángatott ki egy nagy öleléssel és pár puszival az arcomon. Nem győzött hálálkodni a fuvarért. A nevemet hallottam és elfordultam, a következő puszit a számra kaptam. Szerintem nem csak én lepődtem meg. Nóri szólított meg és kihasználva az alkalmat, átölelt és puszit nyomott a számra, majd Lilit kézen fogva az épület felé indult. Én meg ott álltam ledermedve a meglepetéstől. Sára csapott a vállamra miközben a kocsi felé indult.
-Ne csak állj ott, még el kell vinned minket egy buliba!
-És hova akartok még menni, lassan hajnali fél 4 van? ? szerintem nem vették a lapot, mert csak annyit mondtak, hogy bulizni. Megkérdeztem újra, kicsit átfogalmazva, melyikükhöz vigyem őket?
-Nálunk ott alszanak a srácok! ? gondolkodott el Sára ? Katáéknál a szomszédok még a rendőröket is kihívnák. ? Ez nálunk is így van. ? vágott közbe Vivien. Láthatóan nagyon elszomorodtak, kifogytak a lehetőségekből. Nem bírtam nézni, így leküzdve egy ásítást bevállaltam a házigazda szerepét.
-Akkor majd nálam buliztok még egy kicsit.
-Szuper! Buli van! ? jöttek a felkiáltások egyszerre. Sára bekapcsolta a rádiót és keresett valami poposabb zenét, persze elkezdtek énekelni. Így gurultunk be az egyik éjjelnappali elé. Kiszálltak cigizni, amíg berohantam venni pár dolgot. Egy kis nasi, meg némi pia az otthoni készletek kiegészítésére. Úgy saccoltam nem kell már nekik sok, de legyen egy kicsit több. Francnak lesz kedve később még egyszer boltba menni. Kint már türelmetlenül vártak a csajok. Tovább indultunk a kertváros felé, ahol a házam áll. Befelé menet mindent megbámulnak és megpiszkálnak, mint a gyerekek. Én pedig őket bámulom. Istenem, de csinosak. Beterelem őket a nappaliba és elindultam feltenni egy kávét. Feltalálták magukat. Kapcsoltak zenét, kibontották a piát és a nasit. Viszek pár poharat, de nem nagyon volt szükségük rá. Körbeadták az üveget és meghúzták rendesen. Kata felugrott az egyik zenénél és magával rántotta a két másik csajszit is. Én kimentem a kávémért, mikor visszajöttem megálltam az ajtóban. Jó volt nézni a lányokat ahogy táncoltak. Nem voltak visszafogottak. Simogatták magukat és néha egymást is. Ölelgették egymást és egymáshoz simultak. Elővettem a telefonomat és videózni kezdtem őket. Majd később elküldöm nekik és kicsit piszkálom majd őket, ha kijózanodtak. Persze észreveszik és produkálni kezdik magukat. Vicceskednek és nevetnek, dobnak pár puszit a levegőben a kamera felé. Néhány puszi köztük is elcsattan. Pár kisebb puszi után Vivi és Kata között elcsattan egy csók. Sára nevet rajtuk, de látom, amikor az ajkába harap közben.
Egyre jobb lesz ez a videó ? gondolom. Mondanom se kell, bennem is megmozgatott valamit. Mindhárman jó nők, de Vivi a személyes kedvencem. Sokszor álmodtam már vele. Igazából mindegyikükkel, de Vivivel a legtöbbet.
Közben Sára a húga vállát csapdossa, hogy ő se maradjon ki, kér ő is egy csókot. Miközben a lányok szétválnak Sára Vivien felé mozdul, de Kata megelőzi és a testvére arcára nyom egy puszit.
? Ne szomorkodj, tesó, téged is szeretünk. ? nevet rá a kishúga és közben még pár cuppanós puszit nyom nővére arcára. Valamit mondana erre Sára, de ahogy odafordul a szájára kap egy puszit. Nevetnek. Az idősebb lány viccesen emeli a kezét a húgára, de Vivien elé áll és megcsókolja. Hosszú és forró a csók, kezük közben akaratlanul is végig simít a másik testén. Sára kissé meglepődve áll a csók után, arca kipirult. Vivi Kata szájára is nyom egy puszit és visszarángatja táncolni. Sára tölt magának egy pohárral és csatlakozik hozzájuk.
Unatkoznék, ha nem lenne ilyen jó a látvány. A három istennő tánca meglehetősen fülledt és erotikus. A két testvér láthatóan próbálja túllicitálni egymást. A fellelkesült lányok engem is bevonnak a táncba, úgyhogy megállítom a felvételt. Sokszor hozzám simulnak felváltva, közösen. Mondanom se kell, éreztem a hatását és szerintem ők is. Látom ahogy Vivi a két testvért próbálja irányítani. Egymáshoz simulnak, simogatják egymást és Vivit. Felváltva ad nekik puszikat, meglepetésemre én is kapok néha-néha egyet. Bár semmi kedvem hozzá, de le kell ülnöm. Közel se ittam annyit mint ők és hát öregebb is vagyok. Elfáradtam. Leülök a kanapéra és nézem a lányokat. Jól érzik magukat és egymást.
Pár perccel később Kata kézen fogja Vivit és kimennek a szobából. Sára egyedül táncol. Mosolygok rá, kicsit produkálja magát. Egyedül mégse olyan buli, próbál felrángatni, de hiába olyan csábító kell egy kávé.
-Igyál valamit, addig megyek iszok egy kávét és utána táncolunk. Jó? ? kérdem Sárát. -Jóóó, de siess, ez egy jó szám. -válaszolja kipirult arccal. Eddig is láttam, mennyire szép, de a viselkedése gyorsan elhessegette az ilyen gondolataimat korábban. Most viszont boldog és felszabadult. És egy boldog nőnél nincsen szebb. Elhessegettem a gondolatot és a konyha felé indultam. Láttam ég a villany kint, biztos Katáék ide jöttek. Mikor befordultam az ajtón legyökeredzett a lábam. A két kis csaj ott falta egymás száját és tapogatta egymást. Vivi topja felhúzva, alatta két hatalmas melle alig akart a melltartóban maradni. Kata topja lehúzva a melle alá, két óriási melle szabadon himbálódzott, mikor Vivi nem azt markolászta. Nem vettek észre, nagyon egymásba gabalyodtak. Gyorsan visszább léptem és elővettem a telefonom újra. Féltem lebukok, de ezt látnom kellett és hát valljuk be a felvétel is biztos hasznos lesz a jövőben. Farkam nagyon gyorsan megkeményedett a két csajszi előadásától. Rá is markoltam kicsit, hátha a fájdalom majd lankasztja kicsit, de inkább az ellenkezőjét váltotta ki.
-Te meg mit csinálsz itt kint? ? jött a felháborodott kérdés a folyosó sötétjéből. Gyorsan visszarántottam a telefont az ajtóból és az ujjamat a szám elé raktam cinkosan, úgy suttogtam Sára felé. ? Gyere nézd meg magad, de csendben!
Óvatosan megkerült és bekukkantott a konyhába. Azonnal elakadt a szava. Nézte a tesóját és Vivit. Hallottam ahogy szaporábban veszi a levegőt és keze akaratlanul is simogatta a combját és a mellét. A kamerát felé fordítom, szerencsére a fény még pont elég, ami kiszűrődik a konyhából és a szobából. Az előbb ijedtemben gyorsan elszállt a vér a farkamból, de most újra érezem, ahogy újra ágaskodni kezd. Sára kicsit hátrál az ajtótól, talán megijedt hogy meglátják. Véletlenül beleütközik a nadrágomban ágaskodó szerszámomba. Kissé meglepődik, majd nekem esik és lesmárol. Keze közben felfedező útra indul az ágyékom irányába és keresi a nadrágom bejáratát. Még hevesebb lesz mikor megtalálja és rámarkol. Közben a másik vállán segítek lehullani a spagettipántnak, feltárva előttem a bal mellét. Kisebb az öklömnél, de formás. Élvezi ahogy rámarkolok, Keze mozgása megtorpan kissé, majd gyorsabb iramban jár le föl a rudamon. Nem mondanám, hogy hatalmas szerszámmal rendelkezem, talán picit nagyobb az átlagnál, de mindenképpen vastagabb. Általában meglepődnek a partnereim. Sára szeme is elkerekedett kissé mikor rámarkolt.
Keze sebesen jár, szája az én számat keresi. A falhoz fordítom és a nyakát kezdem el csókolgatni, miközben a formás mellét markolom, simogatom. A bimbóit izgatom az ujjaimmal, majd pár csókot lehelek rá és néha finoman megharapom. Nagyon tetszik neki, dorombol mint egy macska. Hirtelen megfordít és már én támasztom a falat. Mosolyog és leguggol, magával rántva a nadrágom. Kapok pár izgató simogatást és puszit az ágyékom környékén, majd a farkamon és hirtelen rávetette magát. Az agyam itt kapcsolt ki egy pillanatra vagy egy percre, esetleg egy örökkévalóságig? Forró és nedves szája barlangként ölelte körbe szerszámom. Éreztem minél mélyebben igyekszik eltüntetni néha. Talán a kétharmada sikerült neki. A mennyekben érzem magam. Néha kiengedi a szájából és a makkomat izgatja. Annyira a szopásra figyel, azt sem veszi észre, hogy folytatni kezdtem a videókészítést. Vagy csak nem érdekeli. Szája le föl jár a farkamon. Szívja és izgatja a nyelvével. Jeleztem neki, hogy el fogok menni, erre jobban belehúz. Addig folytatja amíg bele nem robban a szájába a gecim. Utána már csak nyeli és nyalogatja. Rendesen kiszívja belőle az anyagot és le is tisztogatja. Egy cseppje sem veszett kárba. Lábam remeg, de nem hagy pihenni sokat. Ránéz a lányokra a konyhában, ahonnan apró sikolyok és zihálás hallatszódik ki. El is felejtkeztem róluk az utóbbi pár percben.
Sára megfogja a kezemet és a szobák felé húz. -Ennyivel nem elégszem meg, most te jössz. -súgta hátra. Nyitogatja az ajtókat, amíg meg nem találja a hálószobámat. Behúz maga után a szobába és becsukja az ajtót. Már csúszik is le róla az ezüst ruha és a nedves francia bugyi. Szerencsére szeretem a kényelmet. Hanyatt dől az ágyon és szétteszi a lábát. Az ágy hatalmas, aprónak tűnik rajta csinos teste. Nem kell rám várnia, már fekszem is a combjai közé. Szeretném felizgatni még jobban. Csókolom a combjait, majd meg őrül. Nem húzom sokáig, finom puszikat lehelek az ajkaira és belenyalok. Megrezzen és zihál. A következőnél is. Nyelvem köröz és izgatja a csiklóját. Dobálja magát, annyira élvezi. Rásegítek a kezemmel, ne ficánkoljon annyit, finoman az ágyon tartom. Teste megremeg és megfeszül, majd elernyed. Nem hagyom pihenni, pár újabb nyelvcsapás és a másik kezem ujja becsusszan a hüvelyébe. Teste folyamatosan rázkódik az orgazmustól. Kérlel hagyjam abba, nem bírja. Teljesítem az óhaját, miután még kap pár puszit és nyelves csókot a szeméremajka. Szinte letépi a nadrágom és a pólómat. Hanyatt dönt és az arcomra ül, majd újra a szájába veszi a farkam. Ebben a pózban sikerül teljesen eltüntetnie a szerszámomat a szájában. Egymást kényeztetjük, egyre vadabbul, amikor lepattan rólam és felém fordulva beleül. Akadály nélkül csusszanok bele, szemei fennakadtak az élvezettől. Lassan kezd el mozogni, majd egyre hevesebben. Érzem nem bírnám sokáig, ha előtte nem kényeztette volna már a csúcsig. Kicsit elterelem a gondolataim, hogy bírjam még. A telefonomért nyúlok és bekapcsolom újra a videót. Nem ellenkezik, izgatja a dolog. Egy istennő ahogy lovagol rajtam és közben kacérkodik a kamerával. Egyre gyorsabban vesszük a levegőt, mikor kinyílik az ajtó. Két vidám, kipirult fej néz be:
-Hát ti meg mit csináltok itt? Óóóó. Azt a kurva!
? Nekünk is szabad jól érezni magunkat. ? válaszolja Sára, de közben nem hagyja abba a mozgást a farkamon. Mindketten távolabb vagyunk már az orgazmustól, de jó ez így, tovább lehet élvezni. -Ott fogtok állni végig? -kérdezte partnerem, célozva rá, hogy magunkra hagyhatnának. Az ellenkezőjét érte el vele. A két lány befurakodott a szobába és már Sára ajkára tapasztotta a sajátját Vivi, mielőtt megszólalhatott volna. Nem ellenkezik, visszacsókolja, miközben nem lassul a mozgása. Kata ledobja a topját és a rövid szoknyácskáját. Meg se lep, hogy nincs rajta bugyi. Az ágyhoz jön és ráül az arcomra. Nevetve utasít, hogy nyaljam ki. Nem ellenkezek. Teljesen elmerülök a nedveiben. Alig kapok levegőt, úgy nyalom. Érzem közben Sára leszállt rólam, és valaki a farkamat a szájába veszi. Érzem jobbra és balra húzzák néha. Felváltva kerül a szájukba. Bár láthatnám. A videó. Még mindig a kezemben van a telefon, igyekszem úgy irányítani, ahol lehetnek. Kiveszik a kezemből. Kata csengő hangját hallom a combjai között:
-Majd én, ne az ágyat videózd. -kicsivel később újra hallom: -Én is akarom, fogd meg ezt Vivi!
Érzem újra levegőn van a farkam, de nem sokáig. Halk glutyogást hallok, ahogy Kata benyeli az egészet. A kis pimasz a torkára engedte a faszomat. Igyekszem meghálálni neki és folytatom a nyalást. Ujjammal izgatom a hüvelyét és a segglyukát is. Tocsog a pinalében én pedig csak nyelem nehogy belefulladjak. Levegőhöz jutok mikor leszáll rólam, de már fordul is és beleül. Érzem ahogy a méhszájat nyomja a makkom. Nem bírom már sokáig, de ő sem. Mikor elmegyek a teste összerázkódik és megfeszül. Nem mozdul egy pillanatig, majd fölém hajol és egy hatalmas csókot kapok tőle. Lemászik rólam és kérdés nélkül a nyelvével kezdi el letakarítani a farkam. Pihegünk mindketten mikor végez. Eszembe jutnak a többiek. Az ágy másik végében Sára és Vivi egymás fölé feküdtek és egymást kényeztetik. Nyelvük és ujjaik szaporán jár egymás testében. Az ágyra dobott telefon után nyúlok és rájuk irányítom a kamerát. Érzem nem itt lesz vége az estének, úgyhogy Kata kezébe adom a telefont és az éjjeli szekrényhez megyek. Kis kék pirula elő. Még jó hogy maradt pár az exem jóvoltából. Akkoriban még sajnáltam, hogy nem használtuk el, de most kifejezetten örültem neki. Visszaveszem a telefont Kata kezéből, kap cserébe egy csókot. Nekidőlök a támlának és nézem a lányokat ahogy egymást kényeztetik.
Kata hamar kipiheni magát és odalép a lányokhoz. Megcsókolja Vivit és megdöbbenésemre benyal a nővérének. Sára élvezi, de nem is tudja ki tette. Kata érezve, hogy jól csinálta megismétli párszor, majd teljesen elmerül a nyelve testvére hüvelyében. Húgica az ujjait is elkezdi használni, szerzett már biztos benne gyakorlatot a konyhában. Sára csak nyöszörög miközben Vivit nyalja és ujjazza. Vivi a kezeit használja Kata izgatására. Simogatja és néha feldugja neki az ujját. Érzem a farkam is újra keményedik, hatni kezd a pirula és a látvány. Kata nem csak a nővére csiklóját nyalja és ujjazza, hanem a segglyukát is. Úgy tűnik Sárának tetszik a dolog, mert nem ellenkezik. Vivi közben hangosan elélvez, ami Sárának is feltűnik Hátranéz és húga mosolyog rá, miközben az ujjai a hüvelyében vannak.
-Szia, tesó! ? mosolyog rá Kata ? Tetszett? Jó volt?
Válasz helyett odaugrik elé és hosszan megcsókolja. Nem hagyják ki Vivit sem, bár ő elfáradt kicsit. Egymást simogatják és csókolgatják, amíg nekem új ötletem támad. Van síkosító is a fiókban. Elő is készítem, nem úgy tűnik szüksége lenne rá a lányoknak. Videózok tovább. Tetszik a látvány. Vivi kibontakozik közülük és odafekszik mellém. Nézi a testvéreket és a telefon kijelzőjét. Pajkos mosolyt küld felém és elfekszik kicsit. Én figyelem tovább a tesókat. Látom próbálják túllicitálni egymást a másik izgatásában.
Belefeledkezem a látványba, amíg valami hozzá nem ér a farkamhoz. Vivi az. Simogatja és húzogatja a bőrt rajta. A pirula miatt talán most még nagyobb a korábbinál. Megnyalja a száját és elkezdi izgatni a nyelve hegyével és a leheletével. Felé irányítom a telefon kameráját. Lüktet a farkam, de szerencsére látja nem kell nagyon spannolnia. Beveszi a szájába és kiengedi, majd újra. Mindig egy picit mélyebbre engedi. Pár mozdulat után már felén is túl van. Őrjítően csinálja. Teljesen beengedi a torkába, közben rám néz. Ha nem lennék már kifacsarva, ettől biztosan telelőném a torkát. Tisztában van vele ő is. Végig a szemembe nézve kiengedi a szájából és felemelkedik. Lassan, óvatosan ereszkedik bele, de akadálytalanul ül bele. Pár lassabb mozdulat után egyre gyorsabban kezd el mozogni. Letámasztom a telefont és csak rá figyelek. Annyiszor álmodtam és fantáziáltam róla. Gyűrtem a hatalmas melleit a balommal. Csókoltam ahol értem és simogattam a derekát, fenekét a másik kezemmel. Szaporán vette a levegőt, így a jobb kezemet közénk helyeztem amikor hanyatt dőltem és elkezdtem a csiklóját izgatni. Sikongatva élvezett el egymás után többször is, végül egy hatalmas orgazmusba olvadt az egész. Korábban a konyhában is biztos többször jutott már a csúcsra. Kifáradt és oldalra dőlt zihálva. Végigsimítottam a testén párszor, amitől összerázkódott. Adtam pár puszit a testére és a szájára, de ő most valahol a felhők felett járt.
Érzem a pirula dolgozik a testemben, a tesók pedig egymáson, ahogy nézem. Átfordítom a kamerát feléjük és becsatlakozok. Finom csókok és simogatások tucatjaival jelzem, itt vagyok én is. Lassan rám eszmélnek és bevonnak a játékba. Örülnek ágaskodó szerszámomnak, hamar kezelésbe veszik. Ugyanazzal a gondossággal igyekeznek túltenni egymáson, mint korábban. Hol a szájában vagyok az egyiknek, hol valamelyiket nyársalom fel éppen. Egymást is kényeztetik. Éppen Kata fekszik alul és Sára felette pucsít, várja a farkam a pinájába, amit meg is kap. Miközben hátulról járok benne elérkezettnek látom az időt, hogy Kata korábbi csínyét megismételjem én is. Benyálazom az ujjam és Sára segglyukát kezdem el izgatni. Tetszik neki, egyre jobban tolja hátra a fenekét. El is éri a célját, az ujjam behatol a szűk lyukba. Beleremeg. Nem vagyok semmi rossz elrontója, így hát miközben dugom hátulról, tovább ujjazom a seggét. Kis síkosítóval rásegítek könnyebben menjen. Meglehetősen gyorsan tágul. Nagyon izgató a látvány. Mondjuk akinek ilyen jó segge van, azt biztos megküldik párszor análisan is. Kihúzom a faszom a pinájából és lassan a seggéhez irányítom. Pár finom mozdulat után egyre mélyebbre hatolok. A felénél már sikolt. Húga értetlenkedve néz rá, majd rám. Kicsit közelebb jön hozzám hátha megtudja mi a nővérének a baja. Meglátja a farkam Sára seggében és tátva marad a szája.
-Sára téged éppen seggbe kúrnak! ? kiált fel és nővére arcát nézi. ? Milyen érzés? Jó? Mondjad már! ? faggatja.
-Kurva jó! ? jön az elhaló válasz két lökés között. Mozognom se kell szinte, saját magát nyársalja fel, tövig eltüntetve a farkam.
-Én is ki akarom próbálni! ? csillogószemmel néz rám a húgica.
-Most nem. Majd. Ez kurva jó! Várj a sorodra! -pihegi az idősebb. Kata szájon csókolja és elkezd játszani a melleivel Sárának. Benyúl a lába közé és igyekszik izgatni, minél hamarabb sorra kerülhessen. Vivi eközben egyre izgatottabban figyeli az eseményeket az ágy másik végében.
Sára teste megfeszül mikor végigsöpör rajta az orgazmus, nekem se kell több, beleélvezek a seggébe. Sára nem hagyja abba a mozgást, de a húgát odébb tolja. Nem kell sokat várni az újabb orgazmusra. Sose láttam még élőben olyan lányt, akinek anális orgazmusa volt. Remegve hullik az ágyra. Kata kihasználja az alkalmat és a lüktető és sajgó farkamat kezdi el szopni. Vivi a pihegő Sárát simogatja és puszilgatja közben. Élvezi, de elég passzív.
Jelez a telefonom, merül az aksi. Gyorsan a töltőért nyúlok és felrakom hálózatra, majd újra beállítom Katára.
-Te eddig ezt felvetted? Miért nem szóltál? ? meglepetésemre szájába vette újra a farkam és huncut tekintettel a telefon felé elkezdett dolgozni rajta. Kicsit hagyom szerepelni, majd megfordítom és elkezdem nyalni a pináját hátulról, néha a seggéhez is eljutva. Tetszik neki, egyre jobban pucsít. Nem húzom sokáig, fáradt vagyok. Betolom neki és elkezdem a sikítós ujjammal izgatni a seggét. Mikor már két ujjam is befér kényelmesen váltok. Kiveszem a hüvelyéből és lassan a seggébe tolom a faszomat. Feszít, de pont ezért nem tágítottam ki jobban. Lassan hatolok bele, mikor a makkom átér a gyűrűkön megkönnyebbül és pár kisebb mozgás után minél többet próbál befogadni belőlem. Ráfekszem a hátára és a melleit izgatom, majd némi élvezkedés után lejjebb téved a kezem a vénuszdombja felé. Kezemmel akarok rásegíteni az orgazmusára, de hirtelen megáll és közli, bele akar ülni. Hanyatt dönt és háttal nekem beleül a farkamba. Az egész eltűnik lassan a seggében. Így lovagol és sikongat rajtam, miközben Vivi elé fekszik és a csiklóját kezdi simogatni és nyalni. Nem kell sok és az ujjait is betolja neki, érzem ahogy hozzám ér Katában. Sikoltva élvez el egymásután többször is, amíg van erő a lábaiban megtartani magát. Az ágyra borul mikor már nem bírja tovább. Vivi szinte azonnal kezelésbe veszi a farkam. Érzem, hogy elélvezek, de már szinte semmi sem jön belőlem. Tudom holnap nagyon fognak sajogni a heréim, de ez akkor is megéri.
Vivi kihasználja, hogy még ágaskodok és beleül. Nem kell neki sok az orgazmushoz. A kis huncut eddig biztos játszott magával. Erőt veszek magamon és helyet cserélünk. Az ágyra kerül és én fölé. Lábai az égben a nyakamban. Lassan kezdem el, majd egyre gyorsabban lököm befelé a farkam. Teste újra megremeg. A hasára fordítom kis pihenő után és felhúzom a hátsóját. Tudja mi következik. Nyelvemmel és ujjammal izgatom, de már nem olyan nedves. Kis síkosító megoldja problémát, ami neki is tetszik. Ujjaim néha elkalandoznak az ánusza felé, amit apró nyögésekkel díjaz. Elkezdem tágítani az egyik kezemmel, míg a másikkal a csiklóját izgatom és a hüvelyét. Gyorsan tágul, ami jó, mert türelmetlen. Én is egyre fáradtabb vagyok. Beillesztem a seggébe a faszomat és elkezdem pumpálni. Tocsog a síkosítótól, egyre vadabbul csinálom. Feje a párnában, de így is hallom a sikolyait. Legalább kétszer érzem az orgazmust, mire rajta is észreveszem a jeleit. Teste rázkódik, segglyuka összeszorul a farkamon. Így maradunk egy picit, pihegve lihegve.
Megmozdul így én is. Kénytelen vagyok elhagyni, de hálából egy hatalmas csókot kapok. Eldőlünk a lányok mellé, akik már mélyen alszanak. Nézem őket egy darabig és simogatom a testüket. Mosolyognak álmukban. A telefonért nyúlok és kikapcsolom. A farkam még áll, a heréim sajognak, de három bomba nővel alszom el.
Reggel mocorgásra ébredek. Heréim fájnak, olyan mintha egy ló rúgott volna tökön, de még mindig tart a merevedésem. Vivi a mellkasomon fekszik, Sára idegesen járkál a szobában és öltözik. A húgával vitatkozik és rángatja, készüljön, menni kell. Sára kerüli, hogy rám nézzen, nem akarom tovább szítani a parazsat. Kata még nyom az arcomra egy búcsúpuszit és távoznak.
Vivi is megébred. Haja kócos, egy igazi boszorkány. Kicsit zavart, de gyönyörű. Lassan magához tér és mosolyogni kezd.
? Csinálok egy kávét. ? mosolyogtam rá. ? Az jó lesz. -mosolygott vissza rám és a takaróba burkolózva oldalra gurult. Szeme kicsit elkerekedett mikor a farkamra tévedt. Szólni nem szólt semmit, de huncut szemmel nézett rám.
Elkészítettem a kávét, ahogy a munkában is szereti és ágyba vittem neki. Csendben iszogattuk a kávét, majd amikor végzett hanyatt dőlt és rákérdezett:
-Még mindig áll? Vagy én vagyok rád ilyen hatással?
-Is is. Tudod az esti Viagra akár 12 órát is kitart, de ha nem lenne bennem, akkor is meredten bámulna téged. ? kacsintottam rá. ? Nem aludtunk valami sokat. Még szerintem pár órát ilyen lesz.
-Nem lehet -válaszolja huncut mosoly kíséretében ? a pasim családja ebédre vár minket. Ránéz az órára, majd folytatja: ? De azért még lezuhanyozhatunk együtt.

Pár nappal később Sára megkeresett. Iszonyúan zavarban volt. Jól állt neki.
? Te, Gabi! Úgy e senkinek sem mondod el ami történt? Ha a Tamás megtudja mindkettőnket megöl. Tudod milyen féltékeny. Alig emlékszem mi volt, nagyon berúgtam, de pár dolog azért dereng. Lili azt mondja van valami felvételed is. Töröld le!
-Nem mondom el. Csak azok tudják akik ott voltak. A felvétel privát, erre megesküszöm. Viszont ha neked kell egy példány, kaphatsz belőle.
? Azt Tamás megtalálná. ? éreztem a hangjában a tétovázást és a kíváncsiságot.
? Esetleg átjöhetsz megnézni, mire nem emlékszel. ? kaptam rá egy dühös nézést Sárától - a húgod is átjött és megnézte. Vitt is belőle egy másolatot. Láttad volna, hogy pirult mikor oda ért, amikor veled foglalkozott. Közben meg úgy mosolygott mint akit tudod hova visznek. Vivi szinte gurult ahogy nevetett rajta.
Sára arcán bosszús árny suhan át, de látszik ez a rész nem maradt meg neki. Kicsit kegyetlenül megjegyeztem neki:
? Sajnos csak jövőhéten érek rá, hogy átgyere, de ha akarod Kata biztos megmutatja az ő felvételét.
Dühösen rácsap, szemei szikrákat szórnak.
-Még mit nem, rajtam röhögne végig. Majd megbeszéljük mikor érsz rá megmutatni. ? megláttam a szemében egy furcsa csillanást mikor kimondta ezeket. Talán még egy mosoly is átfutott az arcán. Ezzel faképnél hagyott kettesben a gondolataimmal. Lehet ő is akar egy ismétlést mint a húga és Vivi? Ez később derül majd ki.
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (83)        Nem tetszik (13)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2024-01-20 22:22:03
Örömlány
Van olyan hosszú mint a Háború és béke csak nem olyan izgalmas. Ja és ennyi nevet megjegyezni...


Ezt a szex történetet 10487 X olvasták el.