Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Anyám sógornője

Beküldő:Tatami


Rózsika néni és a férje egy nagyon jópofa mindig kedves házaspár volt szerettem hozzájuk járni különféle dolgokban sokat segítettem nekik már tizen éves koromban mivel gyerekük nem volt gyakran megkértek erre-arra. Egy kimondottan jó alakú csinos nő volt mindig adott is magára sokszor ki kellett vernem miatta a faszom mert bármikor láttam mindig fölizgatott. Szegény korán megözvegyült még csak 43 volt mikor a férje elment és teljesen egyedül maradt. Ettől kezdve már valóban csak én voltam az egyetlen támasza. Egyszer szólt hogy festetné a lakást szeretné ha segítenék neki a bútorokat eltolni, összepakolni szóval előkészülni a festéshez meg utána mindent visszarakni, takarítani. Persze hogy 20 évesen szó nélkül vállaltam megbeszélte a szüleimmel is hogy ez kb. három nap és hogy ne kelljen annyit járkálnom ott maradhatok nála míg nem végzünk. Mentem is a megbeszélt időre alaposan belehúztunk hogy minél előbb kész legyünk mert reggel korán jön a festő és addig pihenni is kell. Mindent elintéztünk ő ment fürdeni mondta hogy szolgáljam ki magam nyugodtan minden ott van a hűtőben. Kinyitottam a hűtőt ittam egy kis jó házi pálinkát. Még nem hallottam a víz csobogást odamentem a fürdőszoba ajtóhoz és belestem a kulcslyukon. Pont a legjobbkor éppen akkor vette le a bugyiját. Végre láttam amiről eddig csak fantáziáltam a nagynéném ott állt meztelenül majd megnyitotta a vizet pár perc múlva szemben az ajtóval belépett a kádba. Már a gyönyörű seggétől elkezdett fölállni a faszom mikor megfordult meggyőződtem arról is hogy nem festi a haját mert az ölét ugyanolyan sötétbarna dús szőrzet borította. Néztem ahogy térdel és a szivaccsal gondosan mossa a testét a feszes nagy melleit mikor a combjai közé nyúlt egy kis gyönyört láttam az arcán aztán fölállt és megtörölközött már a konyhában voltam mikor megjelent fürdőköpenyben.
-Menj Gabikám fürödj le te is biztosan jól fog esni.
Így is tettem a pólómat levéve magam elé tartottam hogy ne lássa mit váltott ki belőlem. Gyorsan végeztem én is fölkaptam egy fürdőköpenyt és visszamentem hozzá. Még ittunk egy kicsit vacsi közben újból megköszönte a segítséget aztán közölte hogy ideje lefeküdni már 9 elmúlt és 4-kor ébresztő.
-Megágyaztam neked a kis szobában tettem ki pizsamát is.
Ezzel elindult a szobájába mikor lefeküdt mellé ültem az ágyra.
-Édesem te nem vagy álmos? Beszélgetni akarsz? Arra holnap is lesz időnk.
Lefeküdtem mellé és átöleltem.
-Nem nem erről szó sem lehet nem alszunk együtt Gábor. Kedvellek aranyos, jóravaló fiú vagy de menj szépen a helyedre. Ha föltámadt benned a férfi nyugtasd le magad a fürdőszobában és ne táplálj alantas gondolatokat mert fölösleges. Két éve egyedül vagyok senkit nem engedtem magamhoz és ez így is marad. Ráadásul rokonok vagyunk ne felejtsd el.
Még jobban megöleltem aztán lecsúsztattam a kezem a testén a szőrös vénuszán át a combjai közé és elkezdtem simogatni. A hajába markolva megpróbáltam megcsókolni kézzel-lábbal tiltakozott megpróbált ellökni magától. Dulakodás közben teljesen szétnyílt rajta a fürdőköpeny ami még jobban fölizgatott. Ráfordultam nem kis erőfeszítés árán sikerült szétnyitnom a combjait mikor odanyúltam éreztem hogy már nagyon nedves. A kezeit a feje fölött a párnára nyomtam egyfolytában a fejét rázta és csak azt hajtogatta hogy eressz, hagyd abba, nem akarom, menj le rólam. Ezzel persze nem sokra ment már nyomtam is tövig a faszom a forró pinájába zabáltam, szoptam a melleit. Hangosan felnyögött de ettől kezdve egy hang sem jött ki a torkán. Csendben, mozdulatlanul tűrte hogy mozogjak a combjai között basszam a lucskos pináját. Elengedtem a kezeit a melleit fogdostam csókoltam a száját bár nem csókolt vissza így is nagyon élveztem. Ameddig csak bírtam húztam az időt aztán elkezdtem belepumpálni a gecimet. Éreztem hogy meg-meg rándul a csípője aztán egy elfojtott sikkantás közben megvonaglott a teste. Átadtam az összes gecimet aztán lefordultam róla.
-Most azonnal menj az ágyadba már késő van ahhoz hogy hangos jelenetet rendezzek de erre holnap visszatérünk ne felejtsd el. Nagyon csúnya dolgot műveltél velem ezért még számolunk.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (80)        Nem tetszik (42)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2024-01-20 17:29:16
Dávid
Ugyan már! Apám nővérét 8 évig dugtam úgy, hogy volt férje mellette, ez meg kibírt 2 évet pfff


Ezt a szex történetet 12963 X olvasták el.