Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Kisegítettem a kolléganőmet

Beküldő:Bogyó


Katit már több mint négy éve ismertem, amikor ez történt. Együtt dolgozunk egy cégnél.
A jó 30-as csaj nagyon értelmes, normális. Nem egy bombázó, de kellemes gömbölyű feneke van, és a mellei is pont jó méretűek - nem is kicsik, de nem is nagy lógós csöcsök. Ismertem a férjét is, Istvánt, párszor volt bent a cégnél, közös rendezvényeken is ott volt.

Talán egy fél éve történt, hogy észrevettem, hogy Kati rosszkedvűen jár be, igen hallgataggá vált, nem volt kedve velünk tartani, amikor kávéztunk, dumáltunk a többiekkel. Egy kedd délután, mielőtt hazaindultunk, elkaptam, megkérdeztem:
- Mi a baj, nagyon rosszkedvű vagy.
- Á, nem érdekes, majd elmúlik...
Amikor vagy már két hete láttam, hogy szenved, félrehívtam a dohányzóban:
- Na mondd, mi van?
Hallgatott, aztán kitört belőle a sírás:
- István megcsal. Félrekefél...
Ez megdöbbentett. Úgy láttam, jól megvannak, nem gondoltam volna a srácról.
- És tudod, kivel?
Megint hallgatott, de aztán csak kibökte:
- Magdival ... - és itt megmondta a szomszédos céget, ahol a kiscsaj dolgozott.
Mi is ismertük, szinte napi kapcsolatban voltunk velük.
- És honnan tudod?
Ekkor elkezdett panaszkodni.
- Találtam a telefonján üzeneteket. Aztán figyelni kezdtem, és vagy három hete utánamentem Istvánnak, amikor elment - állítólag - edzeni. Az edzés az volt, hogy egy nagyot kúrtak a csajjal a kocsiban. Kilestem...
Ezen igen meglepődtem. Azon is, hogy a srác és a csaj ennyire óvatlan ? de azon is, hogy Kati ilyen szavakkal mondta el, nem néztem ki belőle, hogy tud így is beszélni.
- Te szegény. Próbálj meg vele beszélni, nem ezt érdemled.
Ennyiben maradtunk, közben engem hívtak mobilon - mindketten visszamentünk dolgozni.
Két nap telt el, amikor Kati munka végeztével szólt, elkísérhet-e hazafelé. Gondoltam, ki akarja önteni a lelkét, persze, igent mondtam.
- Na, mi van? Beszéltél vele?
- Igen.
- És...?
- Megmondtam neki, hogy mindent tudok. És azt is, hogy akkor én is félrefogok kefélni, lefekszem valakivel.

Ez meglepett.
- Basszus, ez nem semmi. Vagány csaj vagy. És mit szólt hozzá István?
- Hogy oké, részéről rendben... de ő is ott akar lenni.
Ez volt a második meglepetés.
- Azta kurva... nem semmi. Van esze a srácnak.
Pár percig csendben sétáltunk tovább, mikor Kati megszólalt:
- Azt akarom, hogy te basszál meg.
Elakadt a lélegzetem.
- Mi van? Ne hülyülj már! Velem akarsz lefeküdni, úgy, hogy a férjed tud róla, és még ott is van...?
- Igen. Kérlek. Nagyon szeretném.
Nem mondom, hogy még nem fordult meg a fejemben, hogy jó lenne lefeküdni Katival (főleg, hogy hónapok óta nem voltam nővel, magamnak verem ki), de azért ez meglepő volt.
- Hááát... tudod mit? Oké.
Kati rám nézett, elmosolyodott és csak ennyit mondott:
- Köszönöm. Ígérem, nem fogod megbánni, hogy segítesz.
- Az úttörő ahol tud, segít - mondtam . Erre mindketten elröhögtük magunkat.

Nem kellett sokáig várni.
Szombaton reggel Kati felhívott, hogy ráérek-e aznap este. Először nem esett le, miről van szó, de aztán a következő mondata már eszembe juttatta a dolgot:
- Megígérted, hogy segítesz...
Persze, gondoltam, de azért még volt egy kis akadály:
- És tényleg ott lesz a párod is?
- Igen.
Hm - gondoltam magamban - egy hármasban még úgysem voltam benne.

Szombat este átmentem hozzájuk, ahol meglepetés fogadott. Nem csak István volt ott, de a szeretője (vagy inkább baszótársa), Magdi is.
Kati is, ő is igen lengén volt öltözve. Megnéztem a kiscsajt, nem volt semmi. 25-26 éves lehetett, a két karja tetoválva, a mellei nem voltak valami nagyok. Az egész csaj kis vékony nő volt, viszont a segge... olyan fokhagymagerezd segge volt, hogy nem tudtam elképzelni, hogy képes magába fogadni a puncija egy igazi farkat.
Istvánnal kezet fogtunk, megkérdezte:
- Nem baj, ha mi is ketten leszünk?
- Nekem nem. Sőt...
Ekkor láttam, hogy Kati már igen könnyedén érzi magát - nem véletlen, a nappaliban az asztalon ott volt két üveg nyitott vörösbor, az egyikben már alig volt valamennyi ital.
- Gyere... akarlak - szólt nekem.
Azzal leült a kanapéra, széttárta a lábait. A kis kombiné alatt már nem volt rajta bugyi és megláttam a pináját. Gyönyörű, fekete sima szőrrel fedett punci volt. Arra gondoltam, milyen hülye ez a srác, miért nem kell neki egy ilyen muff.
De nem kellett félteni Istvánt és Magdit sem. Teljesen kibújt a ruhájából, ekkor láttam meg, hogy csupaszra van borotválva a puncija. Még sose láttam élőben csupasz pinát, nem tudtam levenni a szememet róla. Továbbra is az járt a fejembe, hogy ezt a kis vékony csajt hogy lehet megbaszni, hogy ne fájjon neki. Hamar megtudtam - de előtte még dolgom volt Katival.
Megfogta a kezemet, odahúzott magához és a nyakamat megfogva a pinájára húzta a fejemet.
- Nyaljál ki ? nyögte.
Nem kellett kétszer mondania. Ráborultam a pinájára és először a hüvelyén húztam végig a nyelvemet, amitől nyögött egy hatalmasat. Utána feljebb vettem kezelésbe, pillanatok alatt megtaláltam a csiklóját, amit azzal jelzett, hogy elkezdett remegni.
Közben Istvánék is nekikezdtek. Amikor oldalra néztem, azt láttam, István ül a kanapén, Magdi térdel előtte és tövig nyeli István faszát. Igazi mélytorkost játszott vele.
Én egyre erősebb nyelvcsapásokkal ingereltem Katit, de egyszer csak eltolta a fejemet.
- Menjünk be, azt akarom, hogy megbasszál.
- Biztos? - kérdeztem
- Igen, igen... Igen!!! kiabálta
Ránéztem Istvánékra. Magdi kiengedte a szájából a srác farkát, felkeltek és elindultak a háló felé. Utánuk mentünk. Ott egy hatalmas franciaágy volt, akár három pár is elfért volna rajta.
Kati azonnal hanyatt vágta magát és széttárta a lábait, és odafordult a párjához:
- Én most meg leszek baszva, érted?
István csak ennyit szólt:
- Alig várom...
Ezt nem gondoltam volna. Hogy van olyan férj, aki látni akarja, ahogy megbasszák a feleségét.
De nem volt időm gondolkozni, mert Kati már magára is húzott. Megfogta a farkamat, odaillesztette a pinája bejáratához, a combjaival átkarolta a derekamat, és olyan erővel húzott magába, amit ki se néztem volna belőle.
Nem tudtam, mit szólhat ehhez a párja ? de nem kellett őt sem félteni. Már kőkeményen, mint a cövek állt a farka, hanyatt feküdt, és a kis baszótársa egyetlen mozdulattal beleült és felnyársalta magát. Nem gondoltam volna, hogy a kis csupasz pinájával tövig ráereszkedik a kemény farokra.

Eközben elkezdtem keményen baszni Katit, de őket néztem. Magdi odanyúlt a puncijához, és miközben fel-le lovagolt a kőkemény dákón, a csiklóját dörzsölte, maszturbált.
Kati megszólalt:
- Gyere, forduljunk meg. Azt akarom, hogy hátulról kúrjál meg.
Nem kellett kétszer mondania. Kiszálltam belőle, ő négykézlábra állt, feltolta a seggét... és már be is vágtam neki tövig.
- Ez az... kúrjál, kúrjál meg...
Jó tíz percig basztam így, amikor éreztem, hogy elkezd remegni. Közben észrevettem, hogy István és Magdi is minket figyel, ezért még erősebben, vadabbul toltam neki.
Egyszer csak Kati csípője, majd az egész teste megfeszült, és egy pillanat múlva eszméletlenül elkezdett rángatózni. Alig bírtam benne tartani a faszomat.
- El... él... vezek... - kiáltotta, majd sikoltott egyet.

Ebben a pillanatban Magdi is elkezdett élvezni. A szemei fennakadtak, és remegni kezdett az egész teste. István hangosan hörgött, és ahogy odanézem Magdi pinájára, láttam, hogy ömlik ki belőle a geci, amit István belepumpál.
Nem bírtam tovább... én is elkezdtem tölteni Kati punciját. Tövig ráhoztam a faszomra legalább hat vagy hét adagot belelőttem, ettől egy újabb orgazmushullám érte el. A lepedőt markolta, ráhasalt az ágyra, elterült és csak kapkodta a levegőt.
Percek teltek el, amíg István megszólalt.
- Gyönyörű voltál drágám - szólt oda a feleségének.

Magdi ekkorra már leszállt róla, mellé feküdt. Ránéztem, és láttam, hogy csorog ki belőle még mindig a geci. Még soha nem csináltam ilyet, de nem bírtam megállni. Lecsúsztam Katiról, odanyúltam Magdi puncijához és becsúsztattam az ujjamat.
- Úúúú - reagált rá a kiscsaj. - Még...
Elkezdtem ujjazni, és közbe éreztem hogy újra kezd felállni a farkam.
De ami a meglepő volt: István odabújt Katihoz, széttárta a combjait, nézte, nézte a felesége pináját, ahogyan folyik ki belőle a gecim... és elkezdte nyalni.
Kati felemelte a fejét, nem akart hinni a szemének. Annál inkább a puncijának, ami elkezdett újra felforrósodni.

Ebből egy párcsere lesz - gondoltam, és elkezdtem még jobban ujjazni a kis vékony lánykát. Magdi csukott szemmel élvezte, amit csinálok.
Egyszer csak megszólalt:
- Gyere, hagyjuk őket...
És felállt, kihúzott a nappaliba.
Leült a kanapéra, maga elé állított és elkezdte szopni a farkamat. Nem sokat kellett várnia, újra kőkemény lett a faszom.
Ekkor feltérdelt, pucsított és csak ennyit mondott:
- Basszál seggbe!
Ránéztem a vékony kis seggére, csodálatos volt, de nem mertem megtenni.
- Biztos?
- Igen, igen... igen, basszál seggbe!
Életemben először volt rá alkalmam. Nem voltam biztos benne, jó lesz-e, de a kis vékony segg úgy fogadta be a farkamat, mint ahogy még punciban sem éreztem ilyet.
Megmarkoltam a derekát, ráhúztam tövig... és eszméletlenül megkúrtam a seggét. Magdi dobálta magát, tövig rácsúszott a farkamra és valami fergeteges baszás lett a vége. Nem hittem volna, hogy egy nő ettől is el tud élvezni - kétszer ment el, sikoltva, hörögve.
Még nem voltunk túl Magdi első orgazmusán, amikor bentről a hálóból Kati sikoltását hallottuk: István őt is megbaszta, hallani lehetett, hogy szinte önkívületi állapotban van a nő. Az ágy ütemes nyikorgása jelezte, hogy ők ketten megint egymásra találtak.

Amikor Magdi másodszor is elélvezett, beleeresztettem az összes anyagomat én is. A szűk kis segge szinte kiszivattyúzta a farkamból a gecimet.
Percek teltek el. Egymás mellett feküdtünk a kanapén a nappaliban, a hálóból egy hangot sem hallottunk.
- Gyere, menjünk - mondta.
Csendben felöltöztünk. Mikor bepillantottam a hálóba, azt láttam, hogy István átölelve Katit, alszanak.
Behúztuk magunk mögött az ajtót.

Mikor kiértünk az utcára, nem bírtam megállni, hogy ne szólaljak meg:
- Jó volt, mondd?
- Igen, nagyon jól megbasztál. Szeretem seggbe...
Pár perce csendben voltam.
- És nem zavar, hogy István megint összejött Katival...?
- Ugyan már. Nem voltam szerelmes bele, csak azért kellett, hogy legyen, akivel lefekszem. Aki megbasz néha.
- Ez komoly?
- Igen. Tudod, a férjem már elmúlt ötven, neki már fel sem áll. Nyalni meg nem szeret. Nekem meg napi szükséglet, hogy elélvezzek.
- Komolyan mondod?
Így történt, hogy ettől a naptól kezdve én lettem az, aki Magdit rendszeresen megkefélte, ha kellett seggbe is.

A rákövetkező hétfőn Kati bejött az irodámba, becsukta maga mögött az ajtót, és csak ennyit mondott:
- Nagyon jó volt... de Istvánnal megint minden rendben köztünk, nem fog többé megcsalni. Köszönöm, hogy segítettél.
- Gondoltam... de elleszek én is - válaszoltam nevetve, és rákacsintottam.
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (124)        Nem tetszik (25)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2024-01-19 20:39:53
Gábor
Helló ez nagyon izgi volt remélem lesz folytatás


Ezt a szex történetet 12784 X olvasták el.