Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
18 éves exem szopatása

Beküldő:sikamika


Volt egy kedves barátnöm akkoriban 18 éves volt kedves aranyos szép csaj volt.
Barna válig érö haj, barna szem,mosolygos szép arc igazi szexgép volt feszes szép formás cicik és nagyon szép kerek popsi az a csaj aki után minden pasi megfordul az utcán és minden pasi meg akar baszni.... a Történet rola fog szolni.
Egyik szombat este moziba mentünk kettesben.Persze én szeretem volna moziba menni neki más tervei lettek volna igy utközben csunyány összevesztünk.Hát nagyon mérgesek voltunk egymásra,gondoltam ma nem lesz szex.Haza fele nem is szoltunk nagyon egymáshoz habár már jobb volt a hangulat a film közben lehigatunk kicsit.Gondoltam magamban ha lesz szex akkor nagyon adok neki.Felmentünk a lakásra fáradt voltam gyors zuhany és be az ágyba ugy nézett ki még mindig nem lesz semmi szex.
Az én egyik polom volt rajta és egy fekete zsinor tanga bugyi ez az egyik kedvencem csak a látványátol fel állt a farkam na ekkor gondoltam a kis kurva tuti ezzel akar felhuzni...
Rajtam csak egy boxer volt és igen csak elkezdett a farkam keményedni.
Villany le olt kis kifli nagy kifli poz fal felé fordult én hátulrol bujtam hozzá.
Persze rögtön érezte a farkam keménységét meg is jegyezte na mivan már nem is haragszol rám anyira???hm?? Kezdett ficánkolni a popsijával hozzám dörgölte azonnal kö kemnyen fel állt pláne elötte nem szexeltünk pár napig mert nem találkoztunk.Én persze nem birtam magamal kezdtem simogatni a ciciket huu kurvára álltak a bimbok és nagyon kemények voltak ugy vettem észre ki volt éhezve ahogy simogattam nagyon be indult.
Megfogta a kezemet letolta egész a puncijáig és szinte bele tuszkolta az ujjam azt akarta,hogy ujjazam meg.A simára borotvált nedves szük kis punciját..
De nem nyultam bele azonnal izgattam a csikloját és párszor finoman bele nyultam az ujjammal egyel asztán 2 vel.
Nagyokat nyögött közben.Ezután elö vette a farkam és verni kezdte még mindig oldalt fal felé voltunk szoval hátra nyult és ugy verte.Ekkor a fülembe sugta tedd belém kérlek kéjes hangon.
De én meg huztam kicsit ujjazgattam izgattam mig el nem élvezett.Azután tettem be neki hátulrol meg mindig oldalra voltunk fordulva.
Hátulrol dugtam egyik kezemmel a csiklojat izgattam a másikal a ciciket probáltam markolni.Én hátamra feküdtem és magamra huztam szoval háttal volt rajtam igy tudtam izgatni a ciciket is a csikloját is és egyben dughattam.Pár perc után hangosan el élvezett leszált rolam pihegve. Én persze folytatni akartam de eszembe jutott,hogy menyire flegma volt és szemtelen volt velem igy gondoltam megérdemelne a kis szája egy rendes kis szopatást.Tudni kell nagyon tudott szopni a drága de a gecit akkoriban még nem igazán kedvelte.És azt sem szerette ha szopásnak hivom a szopást. Ö uri nönek tartotta magád 18 évesen ö kikérte magának ,,A KURVÁK SZOPNAK,, Ö nem szopik Ö kényeztet.
Azt mondta neki már jo volt igy is de nagyon sajnálja,hogy veszekedtünk igy kérhetek töle bármit amit szeretnék ki szeretne engesztelni.Hát régi vágyom volt,hogy ugy igazán leszopatom és vagy lefotozom vagy felveszem videora. Persze ezekröl a vágyaimrol ö is tudott de sosem engedte és mivel azt monta bármit kérhetek ezt kértem töle.
Azt mondta rendben de utánna ki kell törölnöm a felvételt mondtam oké csináljuk.
Felkapcsoltam a villanyt jol lásson mindent a kamera.

Én hanyatt feküdtem ö meg a farkam hegyé hajolt és bekapta a faszomat azonnal löttem is egy képet.Ö erre elkezdett mosolyogni és az mondta ,hogy tényleg ezt fogod fotozni ahogy szopom a faszodat? Ö erre én jaj mi a fene azt hittem te nem szoksz faszt szopni csak a kurvák nem? Mind a ketten nevetünk rajta jo játék volt. De ekkor még szét volt engedve a haja. Csináltam még pár képet aztán megkérdtem kösse lofarokba a haját ugy jobb.Azután be indult nagyon élvezte nagyon jo szexi képeket csináltam ahogy szopja a faszomat.
Pozolt a fasszal nyalogatta szopta a golyokat sem hagyta ki igazi kis pornos kurvává változott.Aztán gondoltam egyet és mondtam neki ideje be indulni drága, videora kapcsoltam a telefont.Meghalotta a hangot most mi? meguntad a fotozást? igen igen most felveszem videora ahogy leszopsz és a szádba élvezek.Nem nem ne élvezz a számba arcomra mehet de számba ha lehet ne..

OKé fordulj hátadra felé térdeltem egyenesen a faszom a szája felett volt ugy videoztam ahogyan szopja a faszomat igy szopott pár percig.Egyik kezemmel rá rá huztam a fejét a farkamra a másikkal videoztam.. Egyszer szopás közbe kivette a faszom a szájábol és ezt mondta ugye baszki kitörlöd? Én erre szopjál tovább kis kurvám szopjál.És szopott mint a kis angyal ujra eltelt pár perc kivettem a faszomat a szájábol és erösen verni kezdtem mondtam most bele verem a szádba a gecit drága erre ö csak a hajamba ne menyen kérleeek....
Hát hatalmasat élveztem a szájába arcára hajára ment mindenhova vicces volt az arckifejezése... nem erre számitott a video és a képek azota is megvannak söt nagyon sok video kép és kaland volt ezzel a lányal...
Ha tetszett lehet mesélek még. üdv


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (43)        Nem tetszik (29)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 9806 X olvasták el.