Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A falu kurvája 6

Beküldő:Örömlány


Ez a múlt ősszel történt velem váratlanul de nagyon jó volt. A munkahelyemen mindig kapunk tanulókat az én dolgom foglalkoztatni őket és felügyelni rájuk. Rögtön kiszúrtam egy kedves arcú mindig jókedvű srácot el is döntöttem hogy ha akarja megkaphatja a testemet. De azon kívül hogy a raktárban a raklapok között elbújva néhányszor leszoptam más nem történt. Még korán reggel volt aznap nem melóztam hallottam hogy csöngetnek. Gyorsan magamra kaptam a rövid köntösömet és mentem ajtót nyitni. Ő volt az Tomi.
-Gyere be hogy kerülsz ide?-és már zártam is az ajtót.
-Ne haragudj hogy zavarlak. Nem volt kedvem suliba menni otthon nem maradhattam úgy gondoltam meglátogatlak.
-Ne butáskodj egyáltalán nem zavarsz sőt örülök hogy itt vagy. Egyedül vagyok és bizony unatkoztam.
Végig néztem rajta és észrevettem hogy kicsit zavarban van nem is értettem miért. Hogy oldjam a feszültségét hagytam a köntösömet kicsit szétnyílni elég sokat megmutatva magamból. Na ennyi elég is volt. Azonnal nekem esett, magához húzott, mohón a számra tapadt és a melleimet fogdosta. Majd a combjaim közé nyúlt széjjelebb raktam a lábaimat és hagytam hogy bedugja az ujjait. Abbahagytuk a csókolózást csak néztük egymást de már éreztem hogy nedves és forró a pinám.
-Nagyon akarod Tamás? Szeretnél megbaszni aranyom? Úgy érzem nem tévedek.
-Nem Mónika nem tévedsz. Igen nagyon szeretném.
Máris mentünk a szobába kapkodva vetkőzött én is ledobtam a köntöst és szinte rázuhantunk az ágyra. Megint megcsókolt megmarkolta a melleimet és már döfte is belém a fiatal nagyon kemény faszát. Nyalta, csókolta, szopta a kemény bimbókat és olyan tempót diktált amiből tudtam hogy hamarosan végez. Így is történt. Belecsókolt a nyakamba hallottam ahogy nyöszörög és már lövöldözte is belém a gecijét. Rajtam maradt puszilgatta az arcomat, számat, szemeimet a farka lüktetett és éreztem hogy csak megroggyant egy kicsit de nem lankadt le teljesen nem csúszott ki belőlem. Van bőven tapasztalatom de ez még engem is meglepett. Kicsit elkezdett mozogni 2 perc múlva újra kemény lett és már baszott is tovább. Átfordultunk lovagló pózba helyezkedtem és átvettem az irányítást. Minden sietség nélkül mozogtam a farkán időnként kiengedve magamból olyankor a zacsiját nyaltam, szoptam így húzva az időt hogy nekem is jó legyen. Simogatott, fogdosott néha a szájába adtam a mellem rettenetesen élveztem a dolgot. Itt kúrok egy fiatal fiúval közel az 50-hez szinte hihetetlen. Na ez a gondolat csak rátett egy lapáttal forgattam a csípőm már mind a ketten egyre hangosabban nyögtünk aztán kitört belőlem egy fergeteges orgazmus hatalmas sikítással. Utána sokáig csak lihegtünk egymás mellett ő szólalt meg először.
-Mónika ezt a napot soha nem felejtem el.
-De remélem a címemet sem édesem. Nem gondoltam volna hogy ennyire jó vagy szeretném ha máskor is eljönnél és most maradj még ha lehet.
Nem kellett sokáig várni némi előjáték után már merev is volt. Megfordultam és hátulról kínáltam oda magam. Megfogta a derekamat és így húzott a faszára.
-Jaj Móni szörnyen kívánlak, gyönyörű tested van csodálatos veled dugni régóta vágyom erre.
-Itt az alkalom Tomikám basszál meg...baszd meg jól a pinámat ...nagyon jó a faszod. Akarom, kell.
Ezúttal már ő sem kapkodott nagyon jó ritmusban mozgatta bennem a faszát tökéletesen kúrt aminek meg is lett az eredménye mindketten nagyot élveztünk.
-Mónika azért olyan jó hogy ennyire szeretsz baszni. Voltam már néhány csajjal de te fantasztikus vagy egyikükkel sem volt ilyen jó.
-Örülök ha így érzed nekem is valóban nagyon jó volt veled. Nem kell még menned? Nehogy otthon bajba kerülj miattam.
-Nem lesz semmi gond egyébként is még ráérek.
Amint ezt kimondta már vettem is a számba a farkát és és elkezdtem szopni. Egyikünknek sem volt új a dolog csak most más volt a cél. Ezúttal nem puhára hanem jó keményre akartam cumizni. Mozgattam a fejem a hegyétől a tövéig csúszkált rajta a szám éreztem hogy egyre jobban növekszik, vastagodik, keményedik. Ennyi idő nekem is bőven elég volt hogy újból begerjedjek kívánjam megint a faszát és alaposan meg baszassam magam. Rám fordult már igazítottam is a helyére a kemény dákót szinte magamba húztam.
-Na most édes...igen...basszál meg nagyon...keményen...ne kímélj...akarlak Tomi...kúrjál...kúrjál...így nagyon jó...szopd szét a melleimet...markolászd...igen nagyon jól csinálod!
Nem is volt szükség a biztatásra teljesen ösztönösen tette a dolgát jól megjáratta bennem a faszát a pinám tocsogott, cuppogott és végül a csordogáló kéjnedveim helyett kaptam a bundásomba még egy adag gecit.
Utána hazament én aludtam estig.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (50)        Nem tetszik (9)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2024-01-15 04:34:45
Örömlány
Vígjátékot biztosan nem fogok írni de az orvosom minden hónapban alaposan megvizsgál utána belém élvez.

2024-01-14 06:44:40
Bukker Ente
Nem gondolkodtál még rajta, hogy el kéne menned vígjáték sorozat írónak? Vagy orvoshoz?

2024-01-24 16:50:20
Humó
Hozzánk Pestről jött a faluba egy ilyen kurva, mondta hogy beindul ha füvezik. Öcskös már kapta is elő a Herbáriát, beszivattuk a kurvát aztán szopattuk hárman egyszerre

2024-02-13 03:15:01
Adam92
Örömlány irigylem a dokit és azt a fiatal srácot. Sajnos még sosem jött össze olyan nő akit tovább dughattam volna miután el élveztem benne de biztosan fantasztikus.


Ezt a szex történetet 5882 X olvasták el.