Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Az asszony legjobb barátnője.

Beküldő:Tatami


Mikor össze kerültünk a nejemmel akkor ismertem meg ezt a nőt Marikát. Az asszony mutatott be minket egymásnak mondta hogy a legjobb barátnője évek óta elvált és egy nagyon rendes nő. Egyidősek voltunk Marival a feleségem Edit fiatalabb volt. Nem volt egy világszám a nő bár kimondottan formás segge volt ám ami nagyon megragadott a hatalmas mellei voltak. A feleségemnél sem volt panasz a köbcentikre de ezek a dudák... Egyre gyakrabban járt hozzánk mindig jól éreztük magunkat ment a hülyéskedés. Az asszony persze észrevette ahogy bámulom a melleket de csak mosolygott rajta.
-Tetszik? Örülnél ha látnád? Rábeszéljem hogy egyszer mutassa meg neked?
-Tényleg megtennéd? Örülnék neki.
Na ez nem jött össze sehogy sem tudta rábeszélni. Pár nap múlva újra megjelent Edit nem volt otthon de ezt tudta is. Behívtam kávéval, üdítővel kínáltam helyet foglalt egy kicsit beszélgettünk.
-Gabi tényleg szeretnéd látni a melleimet?
-Nagyon! Megteszed?
Válasz helyett már gombolta is ki a blúzát a székre dobta majd hátat fordítva mondta hogy kapcsoljam ki a melltartóját amit szintén a székre dobott majd megfordult. Elképesztő látvány volt az állam is leesett pedig jó néhány dudát láttam már de ilyeneket még nem. Már a méretei is megdöbbentőek voltak de volt még valami. A bimbóit gyerek tenyérnyi udvar vette körül azonnal fölállt a faszom.
-Megfoghatod de semmi másra ne gondolj főleg Edit miatt nem hiszen a barátnőm.
Bevallom teljesen elveszítettem a fejem ami nem csoda azonnal markolászni, szopni kezdtem a melleit. Próbált eltolni magától de nem ment tovább folytattam.
-Kérlek ne...nem erről volt szó...na Gabi jaj ne csináld már...
Mögé álltam finoman harapdáltam a nyakát, vállát a kezem becsúsztattam a szoknyájába és a bugyin keresztül simogattam a már érezhetően forró pináját.
-Jaj te...könyörgök tényleg eressz el...nem tehetjük meg-mondta már sóhajtozva kicsit elhaló hangon. Éreztem hogy már nem csak a bimbói nagyon kemények de az udvar is rendesen megduzzadt. A szoknyáját csak két gomb fogta össze hátul gyorsan sikerült megszabadítani tőle és a földre csúszott.
-Istenem...tényleg őrült vagy...már nagyon fölhúztál...tényleg azt akarod?
-Én is mutatok valamit-mondtam és szembe fordítottam magammal. Elővettem a már rettenetesen kemény faszomat és csókolózás közben rászorítottam a kezét. -Úristen mi ez Gabi nem hiszem el. Ezt akarod belém nyomni?
Hagytam hogy kicsit fogdossa, simogassa aztán ölbe kaptam és az asztalra fektettem. Már nem vonakodott hagyta hogy levegyem a már igen csak nedves bugyiját néhányszor belenyaltam a a szőrös pinájába.
-Azt hiszem már mindegy de kérlek csak óvatosan...nagy...hónapok óta nem voltam senkivel...vigyázz...
Nagyon lassan hatoltam be a forró, kiéhezett pinájába végül sikerült az egészet beadagolnom. Sóhajtozott, nyögött ahogy mozgattam benne hallottam az izgató cuppanásokat.
-Ó...jaj...ezt nem hiszem el...pedig gondoltam hogy ez lesz a vége ha kettesben maradok veled...jó...nagyon jó...csináld...belém élvezhetsz...igen...jó...
Bármennyire próbáltam visszafogni magam hamarabb lett vége de szerencsére pont akkor lettem kész mikor egy nagy sikítással ő is elélvezett.
-Jaj Gabi ezt nem lett volna szabad. De nagyon jól megbasztál irigylem Editet.
Lesegítettem az asztalról már nyúlt a bugyijáért de megfogtam a kezét.
-Ezzel még ráérsz Mari. Ennyivel nem úszod meg maradj bőven van időnk. Még meg akarlak dugni és biztos hogy te is akarod. Az ágyon újra fölizgattuk egymást és már feküdtem is a széttárt combjai közé. Ezúttal már sokkal könnyebben becsúszott a faszom és éreztem hogy teljesen nekem adja magát. Ölelt, csókolt, simogatott engem lefoglaltak teljesen a mellei fogdostam, szoptam megállás nélkül.
-Ó..igen...csináld...basszál...akarom...nagyon jó...kell a faszod...kúrd meg jól a pinám...így...megint el fogok élvezni...igen...igen...most...jaaaj...
Jó ideig feküdtem még rajta élvezve ahogy lüktet a pinája aztán lassan lefordultam róla.
-Most már elengedsz? Szerintem ennyi elég volt nem hiszem hogy még egyszer el tudnék élvezni.
-Azt csak bízd rám hidd el menni fog.
-Az már nekem sok lesz nem vagyok hozzászokva ekkora faszhoz.
-Majd hozzászoksz hiszen leszünk mi még együtt.
Most kutya pózba állítottam úgy akasztottam be neki. Lehajtotta a fejét a himbálózó mellei az arcát paskolták amiket a hátára simulva időnként megfogdostam. Már folyamatosan nyögdécselt néha megrázta a fejét a jelek alapján sejtettem hogy megint jó lesz neki is. Nem tévedtem fölemelte a fejét a gerince ívben behajlott a segge egyre gyorsabban mozgott és hamarosan már hallottam is az újabb beteljesülés hangjait. Erőtlenül lerogyott az ágyra kapkodta a levegőt sokáig feküdt így mozdulatlanul.
-Látod Marika igazam volt megint sikerült.
-Igen. De ugye mára tényleg vége valóban nem bírnék többet.
Lassan összeszedte magát az ajtóban még megcsókoltam. Havi egy-két alkalommal találkozgattunk még de kb. másfél év után összebútorozott egy pasival így ennek sajna vége lett.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (92)        Nem tetszik (16)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2024-01-10 08:53:17
Tamás
Elhiszem, hogy szar, nálam is hasonló volt. Mondjuk utána ott volt az asszony húga.


Ezt a szex történetet 12258 X olvasták el.