Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Az első hármasunk

Beküldő:Sanya


Sziasztok

A történet, amit most elmesélek nektek pont 10 éve kezdődött, a feleségem 21 én 22 éves voltam. Ekkor költöztünk be saját házunkba
A feleségem akkor szülte meg első kislányunk, sok családi viszály véget kicsit laposodott minden.
Gondoltuk kicsit feldobnánk életünk, mert hát szerettük egymást. Szomszédasszony elég sűrűn sertepertélt nálunk, napi szinten többször is jött babalátogatóba. Mindig elég kirívóan öltözködött a bugyija állandóan látszott kacérkodott minden férfival.
Arra a döntésre jutottunk mi lenne, ha bevonnánk. Bár nem tudtuk, hogyan is kezdjünk bele, de akartuk. Úgy döntöttünk egy esti látogatása alkalmával egy csókot adok neki és ha viszonozza elmondjuk neki mi is a terv. Bár akkor a csók nem jött össze kihátrált belőle és nagy értetlenkedés lett belőle. A párom elmondta mit is szeretnénk tőle. Legyen a harmadik, akivel szexelünk, és nagy meglepődésünkre nem tiltakozott. Megbeszéltünk egy időpontot mikor a baba a mamánál alszik és majd akkor. Hát eljött az este italok behűtve feleségem előkészülve (frissen borotválva, minden készen állt a nagy eseményre. Alig vártam hát egy férfi csak erre vágyik semmi másra.
Megérkezett vendégünk üdvözöltük egymást mintha csak egy szimpla kis baráti iszogatásra jött volna welcome drink stb. Hozzá teszem ismét látszott a fekete tanga.
A lányok elég jól élvezték egymást társaságát húzták az agyam, de semmi nem történt. Erőltetni nem akartam, de kezdtem türelmetlenkedni. Majd egyszer csak még kimentem a toaletre meg tört a jég.
Kiérve láttam elég vadul csókolóznak és élvezik egymást. A látvány maga volt a csoda, oda léptem hozzájuk és bevontak hol az egyikkel hol a másikkal smároltam közben mind a két bugyiba be benyúltam ?. Mire lekapcsoltam a lámpákat a csajok meztelen csókolóztak a hitvesi ágyunkban.
a feleségem a hátán feküdt és a vendégünk volt rajta. Gyorsan megszabadultam ruháimtól és beugrottam közéjük, kicsit csókolóztunk még de végre eljött az én időm bizonyíthatok két fantasztikus nőnek.
A vendégünk végig csókolta a feleségem testét és nyalni kezdte pont úgy, hogy a helyes kis popsija felém meredezett nem haboztam odatérdeltem mögé majd végig simítottam makkommal az akkora már lucskos punciját és betoltam neki tövig. Azt hittem én vagyok az élet császárra. Keféltem és csak nyögtek nyögtek majd cseréltek. Most a feleségem nyalt és én őt keféltem, nem tudom meddig, de elfáradtam. A csajok lefektettek és vendégünk ült rá a dákómra hevesen lovagolt mikor a feleségem adott neki egy csókot és ráült a számra. Nem akartam hálátlan lenni mert hát ugye mit meg nem tesz értem ahogy csak tudtam nyaltam. vadul s finoman ahogy éreztem, hogy jó neki, közben rajtam a szomszédasszony is ténykedett meg is lett a hatása a két csaj egyszerre élvezett el. Még nem éreztem soha ezt a különösen felemelő érzést. Nem voltak határok akkor és ott én voltam a legboldogabb ember a világon. Az élvezetnek köszönhetően a feleségem lefeküdt és én mentem bele. Baszni kezdetem vendégünk jött hozzánk kényeztetni magát és minket is. Nem sok kellett már és egy csók meg is hozta a hatását. Tele lőttem a feleségem. Ráborultam kicsit pihentünk és a csajok letusoltak.
Még egy ital és elment a vendégünk.
Nem győztem köszönni a feleségemnek, hogy olyat adott, mint még soha senki és ezért még jobban szeretem. Azóta volt jó pár hármas szexünk csak sajnos lett új párja a vendégünknek és így már nem jön hozzánk. ( nem tud ellenállni a kísértésnek).Sokszor téma de jó lenne megint de nem találtunk azóta senkit.
Remélem tetszett a történetem.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (51)        Nem tetszik (20)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 8090 X olvasták el.