Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A barátnőm megkívánta a húgának a pasiját

Beküldő:Keksz Úr


Jelenleg 27 éves vagyok, a csajom 25. A szexuális életünk igen színes, sok mindent kipróbáltunk és még akarunk is. Nincsenek tabu dolgok kettőnk között. Szerencsére nem egy visszafogott csajszi. Volt már része többek között szórakozóhelyek mögötti gangbangben vagy én és ő plusz egy barátnője. De ezek nem is lényegesek most. Csak éreztetni akartam, hogy a barátnőm eléggé forróvérű.
Általában oda-vissza szoktuk teljesíteni egymás vágyait. Most én voltam soron, hogy az övét teljesítsem. Megfigyelte, hogy a húgának a pasijának bejön és ismeri annyira a férfiakat, hogyha szét tenné a lábait azonnal jobb belátásra bírná őket. Szex szempontjából visszafogott ötlet, ugyanis volt, hogy négyen is dugtuk egyszerre. Inkább maga a vágy és az izgalom ami motoszkált benne és valljuk be bennem is.
Hosszú heteket vett igénybe, hogy jóban legyünk a sráccal. Mivel állandóan a csajom húgával flangált mindenfele ezért nehéz volt szétválasztani őket.
Az egyik alkalommal kisebb összeröffenést tartott néhány barátunk ahova megvoltunk hívva és nyilván a barátnőm húga magával hozta a pasiját is.
Kriszti, fantasztikusan nézett ki. Olyan testhez álló ruhát vett fel ami ilyen hidegben is bőven mutat az alakjából. Sok barátunk megkívánta már és igen sokkal kefélt is. Laura, Kriszti húga is kitett magáért de ő tabu volt nekem. Szigorúan ellett nekem magyarázva, hogy akárkit megnézhetek és fantáziálhatok róla de a húgáról nem.
A buli jól telt. Fogyott is a pia rendesen és vele együtt tompultak az érzékek is. Mindenki azon volt, hogy leitassa a csajokat aztán remélhetőleg hátra vigye őket. Laurát mi is itattuk de csak azért, hogy kihányja magát és haza vigyük. Ügyeltünk rá, hogy senki se csináljon vele semmit. A terv bevállt szétválasztottuk őket a pasijával. Laurát hazavitték kocsival miután telefonáltunk az apjának. Mindketten éreztük, hogy itt a lehetőség. Mindenki szépen lassan hazaballagott. Bence is már alig állt a lábán és mivel másnap nem kellett melóznia és busza sem volt már amivel hazamehetett volna fejanláttuk, hogy aludjon nálunk reggelre meg majd kijózanodik.
Az utak üresek voltak, csak reménykedhettem benne, hogy nemhúz meg a rendőr. Viszont a figyelmem hamar a visszapillantó tükörre szegeződött. Kriszti már Bence ölében ült akit látszólag nem zavart az eset. Szóval ezért nem ült előre, mondogattam magamban kis mosollyal az arcomon. A srác már vetkőztetni akarta a csajomat de még nem voltunk otthon, szóval csak simultak csókolgatták egymást. Beljebb a városba érve Kriszta a hasára ereszkedve szopta a srácot aki az egyik kezét a hajára téve relaxált állapotban nézte.
Egy két öklendezést hallottam néha. Kiszálltunk a kocsiból és elindultunk befelé. Bence szigorúan mint amikor egy börtön őr kíséri a rabot caplatott Kriszta után miközben a jobb kezével markolgatta a fenekét. A liftben olyan szinten egymásnak estek, hogy kétszer is majdnem elborultak. A nyelvük csak úgy táncolt a másik szájában. Lekerült a csajom felsője is és az sem zavarta őt ha kiszállunk akkor valaki megláthat. Lükvercben továbbra is egymás szájában jártak. Amikor beértünk a lakásba, felkapcsolódtak a villanyok és elszabadult a pokol. A ruhák szempillantás alatt lekerültek rólunk. Kriszta térdre rogyott és azonnal mélytorokra vette kettőnk farkát amiből csak alkalmanként bukkant elő újra. Nem volt szégyenlős, tud szopni, mondtam is a srácnak, hogy nyugodtan húzza a hajánál fogva. Majdnem 10 másodpercig tudta a torka mélyén tartani a faszát. Mint egy vízben fulldokló aki levegőért kapkod lihegett a kiadós szopatás után. Megtörölte a száját és elindult a szobánk felé. Az a tekintet, a szemei, ahogyan beleharapott a körmébe volt az előjele annak, hogy mire számíthatunk a háló szobában. Bence volt a gyorsabb aki el is kapta Krisztit az ágyban és a szájával azonnal rá is simult a totál nedves puncijára aki sikított az élvezettől. Én odabújtam Kriszti fejéhez akinek az ajkát csókolgattam és a gesztenye barna haját simogattam. Boldog volt és nagyon bevolt indulva. Míg Bence alul kényeztette én elölről a szájába dugtam a farkamat éppen hogy tudott nyelni. Kriszta néha összekulcsolta a lábait, de a srác még mindig nem akart kijönni egészen addig amikor már lucskos volt a feje a pinalétől és az izzadságtól. A csajom az egyik kezével a tenyeremet fogta remegve és mint egy hibbant csak nevetett.
Bence a combjait a nyakába vette és ütemesen elkezdet dugni Krisztit akinek eddigre már a második orgazmusa is megjött. Szünetet és lassítást nélkülözvve járt a farka a lábai között. Helyet cseréltünk majd pedig én kezdtem el dugni. Bence a melleit nyalogatta felülről. Ezután átfordítottuk a hasára, egyszer én egyszer ő baszta hátulról Krisztit. Szép formás barack segge van amit senki se hagyna ki anélkül, hogy meg ne akarna hegeszteni. Aláfeküdtem Krisztinek és én az egyik lyukát míg Bence a másikat vette célba. Krisztának megjött a harmadik orgazmusa is Én is elmentem vele együtt és telenyomtam fehérjével .
Bence még egy darabig szopatta Krisztit aki eddig nem mutatott kifacsarós technika után őt is a csúcsra juttatta , gondosan lenyalta a spermát és ezzel megtakarítva a farkát.
Kriszta a haját igazgatta és az arcát törölgette.
Másnap hazavittem kocsival Bencét. Nem szóltunk egy szót sem egymáshoz de érezni lehetett a jóhangulatot.
A történtek után nem csináltuk többet hármasban. Kriszta ragaszkodik hozzá, hogy boldogan együtt legyenek a húgával. Ő neki ez csak ilyen izgalom faktor volt és afféle trófea, hogy a Laura pasija is megvolt neki.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (55)        Nem tetszik (39)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2024-02-21 16:48:40
AtomRepa
Arról is mesélhetnél, amikor 4-en dugtátok egyszerre a csajodat. Szívesen olvasnánk róla!


Ezt a szex történetet 11249 X olvasták el.