Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Kollégám vette el a szüzességem

Beküldő:Kabu


Sziasztok! Ez egy igaz történet lesz
Kollégám Pisti akivel váltott müszkban dolgozunk, ezért ritkán találkozunk és mikor én nappalos vagy, de ő szabadnapon van akkor tud bejönni túlórázni.
Ez nap így volt én müszkban voltam, ő pedig túl órázot.
Pisti már jó ideje itt dolgozni én viszont csak másfél éve, de szinte azzonal kiszúrtam őt. 45 éves, 185 cm magas, szépen ki dolgozott felső test és kezek, hozzá apa pocak, sármosan őszhajú, szép kék szemek.
Én 178 magas vagyok, fekete haj, barna szem és 28 éves, kicsit erősebb testalkatú.
Elég jól össze barátkoztunk pisitvel, mivel elég sokat túlórázik. Mivel ilyenkor előbb haza szokott menni és tudtam, hogy fürdik az öltözőben, ezért vártam, hogy mikor megy már fel és be próbálkozok, hátha össze jön vele valami, mivel nem voltam még férfivel és nem is igazán vonzódtak, csak néha néha megakadt egy jó pasin a szemem ezért félénk is volt és nem tudtam, hogy meg e tudom tenni, de úgy voltam vele lesz ami lesz. Tehát Pisti elköszönt a brigádtól és elment az öltözőbe, vártam egy 10 percet, hogy biztos felérjen és fürödjön is már, szóltam a csoport vezetőnek, hogy fel ugrok az öltözöbe, mert fent hagytam valamit. Ahogy felértem hallottam, hogy fürdik valaki. Mivel aki 8 órában van hazamentek már, így csak ő lehet. Oda szóltam neki - na Pistikém még nem mentél haza?
-még nem majd mindjárt öltözök már
- na jól van
Benyitottam a fürdőbe és ott állt számomra adonisz testel és nem bírtam le venni róla a szemem
-és mi a terv, ha haza érsz?
-hát nem is tudom, talán iszok egy sört, tv-zek aztán alszok
-fuu ha jó koszos a hátad ne mossam meg?
Kérdeztem iróniából
-de gyere mossad
Én kaptam az alkalmon és oda mentem, ő kiállt a zuhanyzó széléhez és elkezdtem mosni a hátát, masszírozni és simogatni, nem vot ellene. Meg fordult én pedig meg csókoltam, vissza csókolt. Nagyon jól csókolt soha nem éreztem ennél jobb érzést, úgy éreztem szárnyalók, simogatni kezdtem izmos felső testét, karjait, majd hasát és csak mentem egyre lejjebb. Közben vadul csókolt, testemet átjárta a melegség. Rámarkoltam a farkára éreztem, hogy fél kemény de így is elég nagy volt már. Gondoltam ez belém hatol szétszakadok. Abba hagytuk a csókot és letérdeltem elé, még nem volt farok a számban ez lesz az első, puszilgatom a makkot, végig nyaltam a heréktől az elejéig, csak arra gondoltam mi jó nekem is, makktól a herékig nyaltam és vissza majd a számba vettem a makkját és szopiztam, mint egy cukorkát és próbáltam egyre mélyebbre a számba venni, gyült a számban a nyál és egyre bővebb lett, Pisit csak felfelé nézett a zuhany függönytartóben kapaszkodott és mélyeket sóhajtott, úgy éreztem, itt az ideje, hogy torokra vegyem, ahogy egyre mélyebbre ment a számban csak annyit éreztem, de lüktet a nagy fasza. Megállított és megkért vegyem le a nadrágom, én meg tettem, mindent levettem. Rakott egy kevés túsfördött az ujjára és az seggemet kezdte izgatni, először csipet, de utána nagyon jó érzés volt, majd 1 ujját dugtabe jött a második és majd magához húzott és verni kezdte a pöcsömet, ami kb 16cm.
A farkát a fenekemhez érintette és lassan belém tólta, úgy éreztem a számon fog kijonni a hatalmas farka, lassan ütemesen baszni kezdett én csak nyögni tudtam és sohajtózni, ahogy baszta a seggem úgy egyre gyorsabban én egyre hangosabb lettem, nem tudtam parancsolni magamnak, nagyon élveztem és csak egyre jobban kívántam
-nagyon szűk vagy
-érzem ahogy a pöcsöd lüktet bennem
-nem fogom így bírni túl jó vagy
-enged belém nyugodtan
Éreztem ahogy befeszülnek az izmai, magára húz tövig és lüktetve élvez belém, elönttött a forróság belüröl és ettől az érzéstől én is el élveztem, talán még soha nem élveztem ekkorrá, megtörölköztem és felöltöztem és mentem vissza dolgozni én.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (41)        Nem tetszik (38)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 9102 X olvasták el.