Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Családi bűnök ? 2. Péter és anyu

Beküldő:Tony66


Péter szerette, hogy otthon meztelenül lehetett lenni. A húgával már így nőttek fel. Így semmi gátlás nem alakult ki náluk az évek során. A zárt ajtó mögött élték a maguk megszokott életét. Anyu ahhoz képest, hogy elmúlott már ötven éves, igen csak formás és kívánatos nő volt. Mellei nem ereszkedtek meg a kétszülés után sem. Nagyok és formásak voltak. A mellbimbói nyugalmi állapotban is hegyesen ágaskodtak. Neki is majdnem egészen le volt borotválva a fanszőrzete. Csak egy keskenycsíkot hagyott meg, mert apu ezt kérte tőle. De sehol máshol nem volt szőr a testén. Péter rajongott anyuért, mert mindent meg tudtak beszélni tabuk nélkül. Míg Kati apás volt, ő anyuhoz húzott inkább. Mióta egyszer látta a szüleit a nappaliban szeretkezni nagyon kívánta anyut. Náluk a szex sem volt tabu. Sokszor előttük dugtak a szüleik. Az egyik délután csak ő és anyu voltak otthon. Anyu mosogatott Péter nézte őt, a formás fenekét a szép nagy melleit. Úgy gondolta itt az idő, hátha most teljesülhet az álma. Óvatosan mögéje állt és minél közelebb lépett hozzá. A már meredező farkát a fenekéhez tolta.
- Mi van kisfiam, szeretnél valamit? ? kérdezte anyumosogatás közben.
- Csak nézem, ahogy mosogatsz anya. ? válaszolta és közelebb lépett. A farka már anyu fenékjáratába símúlt.
- Petikém azt hiszem, rossz helyen van a farkincád. ? mosolygott rá kedvesen, de nem mozdult. A fiú átölelte anyát és a megmarkolta a melleit.
- Anyu tudod, hogy nagyon dögös csaj vagy? ? kérdezte kicsit remegő hangon Péter és még jobban megmarkolta a két nagy mellet.
- Apád is mindig ezt mondja. ? mondta anyu mosolyogva. Péter az egyik kezét lecsúsztatta anyu lába közé és megsimogatta a pináját.
- A puncid is fantasztikus anya! ? suttogta a fiú és két ujját bedugta a hüvelybe, ami már nedves volt.
- Kisfiam te dugni akarsz velem ugye? ? kérdezte anyu nagyon sóhajtva.
- Mióta apuval látlak nap, mint nap kefélni mindig arra vágyom, hogy basszál velem is. ? suttogta a fiú és a farka már kibuggyant anyu fenékjáratából és úgy állt, mint egy karó. Anyu letette a szivacsot és hátra nyúlva megmarkolta a merev faszt.
- Ohhh ez hatalmas! ? mondta és megfordult és leguggolt és lassan a szájába vette. ? Baszok veled kisfiam, mert én is kívánlak! ? mondta és tövig bekapta az előtte ágaskodó faszt.
- Ahhhh anya ez nagyon jó! ? tette a fejére a kezeit és jobban rányomta a farkára, ami tövig eltűnt anyu szájában. Anyu egy ideig szopott majd felállt és megfogta a faszt és a nappaliba mentek. Anyu a kanapéra feküdt és széttette a lábait.
- Nyald anyu pináját édesem! ? kérte vágyakozva. Péter behasalt a lábai közé és bedugta a nyelvét anyu vaginájába és nyalni kezdte. ? Ahhhh nyaljad édesem ahhh! ? Simogatta közbe a fiú fejét. Pár perc múlva a fiú feltérdelt és a merev farkát anyu pinájához igazította és lassan betolta a már lucskos hüvelybe.
- Ahhh anya, de forró vagy ahhhh! ? mondta a fiú és ütemesen mozogni kezdett, ahogy alatta anya is minél hevesebben mozgatta a csípőjét és a fenekét.
- Ahhhh basszál kisfiam basszál anyu imádja a faszod ahhhh! - lihegte, és ahogy csak tudta magához ölelte a fiát, aki hevesen ostromolta a milf vaginát és közben a hatalmasra duzzadt mellbimbóit szopogatta felváltva.
- Ahhhhh anyu ez nagyon jóóóóó! ? mondta a fiú.
- Feküdj le, kisfiam anyu most meglovagolja a hatalmas farkincád! ? tolta le magáról a fiút, aki készségesen feküdt le a kanapéra. Anyu pár pillanatig szopott aztán lassan ráült a lüktető szerszámra és tövig a pinájába engedte. ? Ahhh ez hatalmas, szét feszíti a pinám-édesem! Olyan hatalmas, mint apádé ahhh!
- Ahhha anya istenien lovagolsz ahhh! ? tapasztotta a tenyereit anyu formás seggére és felvette vele az ütemet.
- Mindjárt elélvezek kincsem ahhh! ? lihegte anyu és érezte, hogy a fiának sincs már sok hátra. ? Lődd tele a pinám-kisfiam engedd belém a forró gecid ahhhh! - Vonaglott anyu, Péter a seggére szórította a kezeit és felkiáltva élvezett el.
- Ahhhhh!
Anyu ráborult és megcsókolta a fiút. A vaginájába pillanatokig lövellt az ondó. ?Ebből is olyan sok van, mint apádnak. ?gondolta. Miután a fiú kihúzta a farkát ott feküdtek összeámulva egymás mellett hosszú percekig.
- Szeretlek kisfiam, isteni volt veled a szex! Ha megkívánod a puncim csak szólj, ne aggódj apu nem fog érte haragudni! ? mondta anyu mosolyogva és elkelt és visszament mosogatni a konyhába. A fiú elégedetten nézte a még mindig pinanedves farkát. Arra gondolt, milyen jó is lenne összehozni egy jó kis családi hancúrozást valamelyik este??
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (138)        Nem tetszik (54)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-12-01 11:42:18
Tatami
Várom a folytatást de ügyelj jobban az írásmódra. Mi az a sok kérdőjel kötőjel helyett? Ez sokat ront az egészen.

2023-12-03 19:00:41
Agastyán
Tony66 Te ennek a családnak a szóvivője vagy,vagy mi a fasz? Amúgy gagyi írás

2023-12-04 13:39:40
Tony66
Ez nem az én hibám. Meglepődtem amikor megláttam én is a sok kérdőjelet. Az eredeti írásomban ezek nem voltak.


Ezt a szex történetet 16935 X olvasták el.