Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Családi bűnök ? 1. Kati és Péter

Beküldő:Tony66


Kati már régóta figyelte öccsét, Pétert. A fiú 17 éves kora ellenére izmos, sportos testalkatú volt. Mert rengeteget sportolt. A családjukban otthon mindenki vagy meztelenül, vagy egy szál alsóneműben szokott lenni. De főleg meztelenül. Ehhez szoktak hozzá. Szégyellőség nem volt közöttük. Így Kati láthatta, ahogy az öccse hogyan érik férfivá. Volt, hogy nem is egyszer segített leborotválni a fanszőrzetét és ő is hagyta, hogy borotválja az övét. Nem is voltak szégyenlősek egymás előtt. Ahogy kezdtek felnőni a fiú nemi szerve igen csak megnőtt. Még nyugalmi állapotban is nagy volt neki. Kati fantáziáját be is indította. Szerette volna látni izgalmi állapotban. Egy este eldöntötte, hogy beoson a bátya szobájába és hancúrozik vele egyet, ha ő is benne van. Így is tett. Amikor a szüleik elmentek lefeküdni ő is úgy tett mintha lefeküdne. Várt egy, két órát és átment a bátya szobájába. A fiú az ágyon feküdt és nem volt betakarózva. Egy kislámpa égett az ágya mellett, ami rávilágított az ágyra. Amikor közelebb ment látta, hogy a fiú farka a lábai között van nyugalmi állapotban. Leült az ágy szélére és óvatosan megfogta a faszt. Ujjai rákulcsolódtak és lassan megmarkolva húzogatni kezdte rajta a bőrt. Erre lassan duzzadni kezdett a kezében a nemi szerv és rövidesen mereven állt. Kati csodálkozva nézegette a hatalmasra nőtt faszt. Lassan föléje hajolt és először csak a nagy makkot nyalogatta aztán bekapta a már lüktető hímvesszőt. Péter csukva tartotta a szemét, de már fenn volt. Élvezte a meleg és puha ajkakat és a ügyesen mozgó nyelvet, ami izgatta a makkját. Kati most már semmivel se törődve szopta a hatalmasra nőtt farkat. Péter a lány formás fenekére tapasztotta a kezét és benyúlt a lába közé. A lány pinája már tocsogott a nedvességtől.
- Mit csinálsz húgi? ? kérdezte és a lány fejére tette a kezét, hogy álljon le a szopással.
- Megkívántalak bátyus. ? mondta a fiúra nézve vágyakozva.
- De mi testvérek vagyunk. . mondta a fiú.
- Nem baj, már régóta figyellek tesó, szép a farkad és kíváncsi voltam mekkora, ha feláll. Szép darab. Baszni akarok veled Péter! ? mondta Kati vágyakozva és egy pillanatra se engedte el a merev faszt. A fiú nem sokat gondolkodott.
- De ígérd meg, hogy senkinek se mondod el, még anyáéknak sem!
- Megígérem.
- Gyere, feküdj rám, szeretném nyalni a pinád! ? adta ki az utasítást. A lány örömmel engedelmeskedett. Hatvankilenc pózban kényeztették egymást. A fiú mélyen a vaginába dugta a nyelvét. Nem lepődött meg, hogy a húga már nem szűz. Kati egészen a torkába engedte a lüktető hímvesszőt és közben a golyóit masszírozta.
- Ahhh igen, jól csinálod húgim szopd a faszom édes! Ahhh! ? lihegte pinanyalás közben. ? Gyere, ülj bele, érezni akarom a pinád! ? mondta. Kati megfordult és a fiú combjaira ült és kezébe vette a hatalmas faszt.
- Gyönyörű! ? Mondta és kicsit verni kezdte.
- Ahhhh de jól csinálod, de basszunk már kívánlak! ? ragadta meg a seggét a lánynak. Aki lassan magába helyezte a lüktető szerszámot és lassan tövig bele ült. A fiú a seggére tapasztotta a két kezét és ütemesen mozogni kezdett. Ahogy a nedves hüvelyben járt a fasz a golyói a lány formás seggén csattogtak.
- Ahhhh, ohhhh, áhhh! ? Lihegtek mind ketten egyre gyorsabban.
- Ahhh ez kurva jó húúúúgiiiii ahhhh! ? nyöszörögte Péter érezte, hogy közeleg az elélvezés.
- Ahhhhh bátyus imádom, a hatalmas faszod basszál keményen meg ahhhh! ? lihegte Kati. A fiú farka egészen kitöltötte a vagináját szinte a méhéig hatolt.
- Ahhh mindjárt elmegyek, szállj le, húgi nem akarok beléd élvezni! ? próbálta letolni magáról az extázisban lévő testvérét.
- Élvezz belém, bátyus lődd belém a gecid ahhh!
- Ahhhhh élvezek ahhhhh! ? rándult össze a fiú és a pinába lövellt a farka. Rengeteg geci ömlött a lányba olyan sok volt, hogy még ki is folyt a pinából. Kati a fiúra feküdt a fasz még mindig a pinájában lüktetett.
- Ez jó volt bátyus, ugye kefélünk máskor is? ? csókolta meg a fiút.
- Ha akarod, szívesen profin baszol édes.. ? dicsérte meg a fiú. Kati lassan leszállt róla és megsimogatta a már lankadt faszt.
- Imádlak fasz!
Jó éjszakát kívánt a bátyának és vissza ment a szobájába.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (112)        Nem tetszik (51)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-11-24 10:16:37
Agastyán
Toni66,te mi a fasz annak a családnak a szóvivője vagy. Kepzelgeseid ne írd le,nem kíváncsi rá senki.

2023-11-24 10:59:49
Gergő
Az öccsébből, hogyan lett bátyja :D, Hogyha kitalálsz ilyeneket legalább gondolkodj!

2023-11-26 20:32:58
Tatami
Nekem még soha nem csattogott a zacskóm a lovagló a lovagló csaj seggén, amúgy nem rossz történet.


Ezt a szex történetet 17903 X olvasták el.