Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Horgászat Gáborral,de ki a csali?

Beküldő:Mr XXL


Épitőipari vállalkozó vagyok 48 éves és biszexuális,ez fontos a történet hitelessége miatt!
Egy nap felkeresett egy 29 éves férfi,hogy szeretné a házát felújítani amit nem régen vett ,így bár nem sok pénze maradt,de amire futja azt megcsináltattná,vannak elképzelései és arra kellene ajánlat neki!
Gábor,mert így hivták kissé bátortalan embernek tűnt ,viszont nekem azonnal megtetszett kb 170 magas 60 kg barna haj szemüveg és elég érdekes mosolya is volt!
Bár,már több éve nem én mérem fel a munkákat,most mégis én mentem ki hozzá,hogy lássam mit szeretne,hol éĺ és jól szemügyre vegyem magamnak esetleg,ha bármi jelét látom annak,hogy lefektessem megteszem!
Sajnos a felméres alatt nem sok esélyt éreztem arra,hogy valaha is az enyém lesz így csalódottan,de mégis azzal a tudattal távoztam,hogy mostantól napi szinten fogom látni,hiszen olyan alacsony áron vállalom a munkát,hogy engem válasszon így is lett!
Az egyeszség után 1 héttel az embereim megis kezdték a felújítást,amit napi szinten ellenőríztem,már teljesen a megszállotja lettem Gábornak,akin egyre több jelét láttam,annak hogy esetleg nem heteró a fiú!
Egyik délután úgy mentem ki,hogy a munkások ne legyenek ott és kicsit több időt lehessek vele,meghát kitudja hátha alakul köztünk valami!
Mikor odaértem Gábor pont a horgász cuccait rendezgette ez pont kapóra jött kész is volt a tervem Gábor lefektetésére!
- szia Gábor,na mi a helyzet,hogy állnak a srácok
- köszi,haladnak ügyesek
- ennek örülök és te,hogy tűröd a megprobáltatásokat?
- elég nehezen,már alig várom,hogy kész legyenek
- neaggódj már csak pár hét és készen vannak,viszont van egy remek ötletem érdekel?
- talán,mi lenne az
- látom horgászol,képzeld én is és van egy kis horgaszházam meg egy stég hozzá a dráván,ha lenne kedved holnap este lemennénk az ugyis csütörtök és vasárnapig maradnánk,peca pia semmi stressz nők a közelben sem!
- ez jól hangzik rendben,benne vagyok
- helyes jól fogjuk érezni magunk ,hidd el!
Eljött a másnap én egésznap izgatott voltam,alig vártam,hogy lássam Gábort és elinduljunk horgászni ,miután felvettem és beült mellém az autóba,már csak arra vártam,hogy odaérjünk a házhoz és még az este lefektessem!
Amikor végre a kisházhoz értünk ,mondtam neki,hogy a kipakolást halasszuk másnapra,inkább fedezük fel a házat,melegítek kaját amit Kata készített még otthon,aztán sörözzünk egyet!
- jól hangzik meg jó lenne egyet zuhanyozni is
- oké kaja előtt vagy után
- te mikor szeretnél
- előtte,de van egy kis gond kicsi a bojler és egyszerre csak egy zuhanyzásra elegendő vízet melegít fel
- akkor zuhanyozzunk együtt
- komolyan gondolod vagy szívatsz
- úgynézek ki mind,aki szivat ,a nadrágjára mutatott és minden leesett a fiú full meleg,úgy állt a fasza,mint a cövek!
Odaléptem elé azonnal szájon csókóltam és a faszát kezdtem kiszabadítania farmerjából annyira kivántam,hogy szinte felfaltam ő viszonozta a csókjaimat és szintén a farkamat kereste a kezeivel mikor megtapasztalta a keménységet ,elém térdelt kiszabadította a farkam és szopni kezdett,úristem,milyen technikája volt mindent beleadott szivta,nyalta,csókólta a farkam,közben vagy verte vagy mélytorkozott aztán,mikor már majdnem elélveztem,abba hagyta felállt megcsókólt és bementünk a nappaliba,addigra mindketten meztelenek voltunk és nagyon kanosak,ő beleült a kanapéba én elé térdeltem és a faszát vertem a másik kezemmel a seggét húztam szét,hogy jól kinyaljam mielött megbaszom amint benyaltam a seggébe azonnal át vette a fasz verését tőlem,így én az áhított nyílasra fókuszáltam szinte szét nyaltam a szűk popsiját annyira finom és forró volt,hogy alig vártam elétérdeljek és bedugjam a farkamat nem is bírtam sokáig ellenállni, amint a farkam a seggébe dugtam,azonnal pumpálni kezdtem a fiút,olyan erővel dugtam,hogy azt hittem szétszakad a segge,annyira szűk volt ,hogy a farkam satuban éreztem,de mégis jól mozogtam benne és ő is rajtam,kb 20 pecig keféltem,mikor eldurrantam és tele élveztem a seggét!
Ezután ő jött és még azon a hétvégén számtalan alkalommal megkeféltük egymást!Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (50)        Nem tetszik (29)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 7211 X olvasták el.