Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A Barátom felesége

Beküldő:G


Sziasztok!
Előre is bocsánat a helyesírásért. Nem vagyok író csak egy sima átlag ember, de megpróbálom a lehető leg jobban leírni. Mielőtt belekezdenék, ez nem egy dúrva szex volt hanem egy érzéki szerelmeskedés, és megtörtént, nem kreálmány. Remélem ti is élvezni fogjátok :)
Nálam van egy alapszabály amihez nagyon ragaszkodom, mégpedig az, hogy barát/rokon csajára,nőjére,feleségére még csak álmomban sem hajtanék. Az egyik nagyon jó, ha nem a legjobb barátomnak van egy felesége legyen a neve Melinda. Már azelőtt ismertem mielőtt ők megismerték volna egymást. 26 éves, van már gyereke, kb 165 magas hosszú fekete haja van, és egy picit molett, de nem az az idomtalan forma, hanem szép mellek, amik nem túl nagyok és egy nagyon picit lógnak is de szerintem pont ettől szexi. Nagyon formássak a combját, és a segge 10/10. Én szerintem sosem voltunk közönbössek egymás számára. Mindig több volt közöttük mint barátság, de soha nem történt semmi, még egy csók sem, legalábbis pár héttel ezelőttig. Na de térjünk a lényegre.
Átmentem a haveromhoz kölcsön kérni pár szerszámot. Kopogok aztán bemegyek a házba.
-Sziasztok van itthon valaki?
-Kiaz? Válaszol egy ismerős női hang a fürdőből.
-Én vagyok. Egyedül vagy? A barátom nincs itthon?-kérdeztem.
-Nincs itthon senki, egyedül vagyok. Ülj le 2 perc és készvagyok.
-Rendben-feleltem aztán leültem a kanapéra és a telefonom nyomkodtam. Kb 5 perc múlva hallom hogy jön Melinda.
-Mi a helyzet? Kérdezte.
Felnéztem és csak annyit tudtam mondani hogy:
- Azt a mindenit .
A haja még vizes volt, és egy fekete, rózsaszínű selyem köntös volt rajta ami épp csak annyira volt megkötve hogy belássak a melléhez, de a bimbókat kitakarta, illetve láttam azt is hogy le van borotválva a szemérem dombja. Hírtelen zavarba jöttem.
Kinevetett.
- A barátod nincs otthon, be kellett menjen dolgozni.
- Mindegy akkor megyek is. Úgyis csak szerszám kellett volna. Válaszoltam pirultan, csak hogy minnél előbb szabaduljak onnan. Leg szívessebben letéptem volna róla azt a fránya selymet és már dugtam is volna a nyelvem a puncijába, de sajnos nem lehetett.
- Igyunk egy kv-t szívjunk egy cigit. Nagyon finom ám a kv-m.-mondta és közben elmosolyodott.
-Tudod mit? Legyen. Úgyis rég voltunk kettesben. Mi baj lehet?!
- Akár mi is de baj az biztossan nem lessz.-válaszolta, majd elment felrakni egy kv-t.
Kiültünk a teraszra, és beszélgetni kezdtünk, minden féléről.
Család, gyerekek, házas élet, hírtelen felnőttünk és repül az idő stb.
- Na és mesélj ti jól megvagytok a feleségeddel? -kérdezte.
- Igen nálunk minden rendben, bár amióta terhes, azóta elég önző lett, és nem kapok valami sokmindent. Ezt leszámítva viszont, minden a leg nagyobb rendben.
- Hát ez nem szép dolog tőle. Nálunk nem így volt. Nálunk ha nekem nem is volt kedvem de mindig kiégítettem a férjemet. Nem szabad önzőnek lenni.
- Bárcsak én lennék ilyen szerencsés. Már azon is gondolkodtam hogy idegenbe megyek csak legyen már valami mert ez az elhanyagolt apuka szerep nekem nem nagyon jön be. De nem úntatlak. Mesélj inkább, mi a helyzet veletek? Neked összejött minden amit fiatalon elterveztél?
- Egy dolgot kivéve igen, minden. Normális életem van, csodálatos családom, és a szexben sincs hiány. -Válaszolta nekem, miközben a lábait feldobta az ölembe és úgy ült tovább.
- Ennek igazán örülök.-feleltem majd a köntösén keresztül a combjára tettem a kezem, és szépen lassan simogatni kezdtem. Tetszett neki, látszott a szemébe. Lassan de határozottan feljebb húztam a köntösét, még végül a csupasz bőréhez értem, amire pár finom sóhaj volt a reakció.
- Ezt nem lenne szabad gondoltam magamban, de aztán ránéztem, és tudtam hogy ez a hajó elsüllyedt. Innen már nincs megálj!
Odahajoltam hozzá megfogtam a tarkóját, és megcsókoltam. Úgy csókolt mintha az lenne az utolsó. Mind ketten nagyon akartuk. Beleült az ölembe, én szorosan magamhoz húztam, ő átölelte a nyakam és szenvedélyessen csókolóztunk kb 10-15 percig. Hanyatt fektettem és a nyakát csókoltam közben simogattam a combját. Ő egyre hangosabban sóhajtozott és közben a hajamat túrta. Kinyitottam a köntösét, és felfedező útra indultam. Elértem a melléhez. Mind kettőt megmarkoltam és úgy csókoltam őket. Amikor beszívtam a bimbóját, a hajamba túrt. Legszívessebben órákig szopkodtam volna őket, de nem bírtam már magammal. Lejjebb indultam szépen lassan. Minden egyes porcikáját érezni akartam, elértem a szemérem dombjához. Lágyan csókolgattam miközbe a melleit gyúrtam. Onnan áttertem a belső combjára, éreztem a melegséget amit árasztott, megcsapott az illata, és leszált a lila köd. -Ne kínozz nyögte ki majd odairányitotta a fejem a puncijához.
Beszoptam a nagyajkat, és ő felnyögött. Annyira kívántam őt és annyira extázisba estem hogy életemben először elélveztem, úgy hogy magamhoz sem értem. Hírtelen bele nyaltam az örömforrásba, a seggétől egésszen a szeméremdombig, olyan mélyen amilyen mélyen csak tudtam, és a csiklójára tapadtam.
-Úristen abba ne hagyd!! Még!! És hangosan nyögni kezdett. Elkezdtem szopdkoni a csiklóját, közben egy kézzel a mellét gyúrtam a másikkal pedig alá nyúltam megemeltem és a seggét markoltam. Nyaltam, szopkodtam, ő közben hangosan nyögött. Hol a seggét, hol a punciját nyaltam. Istenien finom volt. Pedugtam egy újjam a puncijába miközben nyaltam, egy másikkal pedig a seggét kezdtem izgatni. Ő egyre jobban nyögött, és kapkodta a levegőt. Amikor úgy éreztem, bedugtam az ujjam a seggébe is és nyalás közben újjazni kezdtem mind 2 lukat. Hamar meg lett az eredménye. Remegni kezdett, a 2 lábával összeszorította a fejem, és elélvezett. Kihúztam az ujjaim és nagyon apró csókokkal bombáztam a punciját, majd a belső combját, még végül felültem és símogttam a hasát és megcsókoltam.
-Ez isteni volt, már bánom hogy nem tettük meg előbb. Szóltam hozzá.
-Ugye tudod hogy ennek még nincs vége?! Nemis tudom hogy mikor élveztem ennyire utoljára.
-Pedig még csak nem is szexeltünk. Válaszoltam.
- Menjünk a szobába, ott még jobb lessz-Mondta, és felált majd kézenfogva mentem utána a szobába.
-Túl sok rajtad a ruha nem gondolod? Kérdezte.
-Gyere vedd le. Válaszoltam.
Csókolózni kezdtünk, és húzta le a pólót rólam. Aztán letérdelt elém, és lehúzta a nadrágom, a boxeremmel együtt, majd rámarkolt a farkamra, és lassan húzgálni kezdte. Kb 2 másodperc alatt felált a tenyerében. Párat húzott rajta, majd hátrahúzta a bőrt, belenézett a szemembe, és tövig bekapta.
-Te egy istennő vagy. Szóltam neki. De mintha meg sem szólaltam volna. Ő csak szopott, és közben végig a szemembe nézett. Kb 5 perc után szóltam neki.
-Oké ebből elég lessz, mert mindjárt elmegyek, és még szeretkezni szeretnék veled előtte.
Még egyet körözött rajta a nyelvével, majd kiszedte szájából, felált, és megcsókolt. Sosem éreztem még a farkam ízét, izgató volt nagyon.
Befeküdtünk az ágyba és úgy folytattuk tovább. Őt a hasára fektettem. Széttártam a combjait, és újra belenyaltam a puncijába párszor majd összefogtam a lábait, ráültem, és szépen lassan bedugtam a farkam a puncijába. Mintha a menyországban jártam volna. Eszméletlen nedves volt, eszméletlen forró, és nagyon szűk. Szépen lassan tövig toltam neki, aztán megáltam, és közben a hátát kezdtem csókolgatni. Szépen lassan dugni kezdtem. Minden egyes millimétert éreztem, és csókolni kezdtem a nyakát. Egyik kezemmel összekulcsoltam a tenyerünket, és csak dugtam. Ez nem csak egy szex volt, vagy egy kő kemény baszás, hanem szerelem tele érzelemmel. Egy idő után, megfordult és misszionárius pózban folytattuk. Mialatt így dugtunk, folyamatossan szorossan egymáshoz húztuk egymást és végig csókolóztunk.
-Cseréljünk helyet mondta.
Én hányat feküdtem ő a seggéhez igazította a farkam, és szépen lassan beleült. Amikor mozogni kezdett izgatni kezdte a csiklóját. Én eközben a mellein kalandoztam. Kb 2 perc múlva hírtelen körbeszorította a farkam, és rángatózva elélvezett, majd rámborult. Én átraktam a puncijába a farkam és alluról dugni kezdtem, de már én sem bírtam sokáig.
-Hová kéred? Kérdeztem.
- A PINÁMBA üvöltött rám.
Kb még 3mat nyomtam és teleélveztem a punciját. Amikor megérezte, újra elélvezett. Leszált rólam, hozzám bújt és úgy pihentünk egy kicsit.
-Na és mi lessz ezután? Kérdeztem.
-Hát én nem mondom el senkinek.. válaszolta.
-De ugye azt tudod hogy nem csak egy szimpla szex volt?!
-Igen éreztem. És nekem nagyon bejött. Nemis tudom hogy mikor éreztem ilyen jól magam utolj?ra. Válaszolta nekem.
-Akkor ennek szerinted síncs vége?
-De hisz még csak most kezdtük. Majd adott egy csókot.
-Sajnos ideje indulnod. Nemsokára megjön a barátod.
-Igen tudom. Feláltam és felöltöztem. Kimentünk az udvarba, elszívtunk egy cigit majd hazamentem. Egyrészr lelkiismeret furdalásom van, mert a barátom felesége és tudom hogy ez hiba volt. Másrészről pedig nem bántam meg egyetlen egy percét sem, mert ez egy életre szóló élmény volt. Azóta páraszor voltunk már 4en egy társaságban, de mintha mi sem történt volna. Néha néha egy lopott pillantás a másikra de semmi több. Sajnos nem volt még alkalmunk újra együtt lenni, de hamarossan lehet lessz egy egész hétvégénk csak kettesben. Már alig várom.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (120)        Nem tetszik (35)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-11-24 22:18:00
Brittany
Érdekes,hogy a barátod miatt volt lelkiismeret furdalásod, de amiatt nem, hogy megcsaltad a terhes feleséged!!!!


Ezt a szex történetet 15707 X olvasták el.