Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Unokatesóm nője

Beküldő:Kis MátéUnokatesóm 2 évvel fiatalabb nálam. Személyesen évente 1-2-szer találkoztunk. Írásban annál inkább kommunikáltunk. 50 km-re laktunk egymástól, azért nem futottunk össze gyakrabban.

Ez a történet akkor kezdődött, mikor küldött a nála 3 évvel fiatalabb új nőjéről, Móniról és magáról egy közös képet. A helyes arcába es mosolygós tekintetébe már akkor beleszerettem. Persze nem érzelmileg, de tetszett nagyon. Megkértem, küldjön róla egészalakosat, hadd lássam mennyire csinos. Hát nagyon! Vékony, nőies alkat, keskeny derék. Ez igen! Ha nem az ő nője lenne, biztos nyomulnék rá. Megkurnám szívesen. Ha majd arra járok, beugorhatok és bemutatja. Hát naná, hogy hamar volt arra dolgom.

A rokonságban Móni nem aratott nagy sikert. A háta mögött Madame-nak nevezték a faluba nem illő kirívó, városias viselkedése és öltözködése miatt. És pletykák kerigtek forróvérűségéről. Mivel én is városlakó vagyok és imádom a belevaló, bevállalós nőket, a szimpátiám óriási volt iránta, pedig személyesen még nem is találkoztam vele.

Amikor odautaztam és megpillantottam, szinte elállt a lélegzetem. Ápolt, gondosan kifésült, hátközepig leérő fekete haj. A közepétől enyhén hullámosodott, ami még szemrevalóbbá tette. Feszülős felsőrész volt rajta, a melleit csak félig takarta. Rögtön észrevettem, hogy nincs rajta melltartó, mert a bimbói kicsit kidomborodtak a ruhán. Fekete kis miniszoknyát viselt, így láthatók voltak gyönyörűszép, sima combjai. Cipőt nem viselt, mezitláb volt egy szandálban. Még a lábfeje is szép formás volt, pirosra festett lábkörmökkel. Ahonnan én jöttem, ott ez nem szokatlan, de ott abban a kis faluban elhiszem, hogy kurvásnak tartják. Tényleg Madame, remélem a faszt is szereti, ahogyan mondják róla. Bemutatkozáskor kezet fogtunk. A tenyere is puha és selymes volt. Tényleg nem foghatott kapanyelet. Rögtön arra gondoltam, ügyesen ki tudná vele verni a faszomat. Puszit is adtunk egymásnak. Nagyon jó illata volt. A csábos mosolya egy pillanatra sem szűnt meg. Szájáról is az jutott eszembe, milyen remekül csókolhat vele és szophatja a faszt.

Unokatesó közölte, hirtelen be kell mennie túlórázni, 2 óránk maradt. Nem baj, az is elég. Megmutatta az udvart és a kertet. Amíg ezeken a helyeken forgolódtunk, Móni többször nekem jött, egyszer kéjes vigyorral a seggemre is rácsapott finoman. Kezdett felizgatni engem ez a lány. Miket művel most, milyen lehet ha egyedül van? Tényleg baszhat fűvel-fával.

Leültünk enni és közben beszélgettünk. Ők szemben ültek velem, egymás mellett. Móni végig szúrósan nézett engem. Egyszer csak éreztem, valami motoszkál a combjaim között. Lenéztem, és móni meztelen lábfeje volt az, ami egyre feljebb csúszkált. A faszomnál landolt és erősen nyomkodni, masszírozgatni kezdte. Már alig tudtam ülni nyugodtan, annyira izgatott. Érezhette, mennyire állt már a faszom. Már biztos volt, hogy Móni nyomul rám. Egyre nagyobb vágyat éreztem iránta, meg kell kurnom... valahogy, valamikor.

Unokatesóm félbeszakította ezt a titkos előjátékot. Idő van, menni kell. Elbúcsúztunk Mónitól. Én indultam el utoljára, így Móninak lehetősége volt gyorsan alámnyúlni, megmarkolni a zacsimat. Visszanézve láthattam azt a huncut mosolyát.

Autóval elindulva zakatolt az agyam. Egyértelműen megbaszhatom unokatesóm nőjét, de nem volna fer dolog. Végül döntöttem, nem szalasztom el ezt a lehetőséget. Móni nagyon jó nő és biztos jó a szexben is. A falu széléről visszafordultam.

Már az előszobában összeölelkeztünk Mónival. Rögtön meg is csókoltam. Vadul viszonozta is. Nyelvének érintése is izgató volt.
- Gondoltam, jó nagy hülye vagy, ha nem jössz vissza. - nevetett Móni.
- Ne beszélj annyit! Inkább szopjál! - utasítottam felizgulva.
Szó nélkül engedelmeskedett. Letérdelt és lehúzta a rövidnadrágomat. Melegben nem hordok alsót, így egyből az arca előtt termett a keményen álló faszom. Csak párat húzott a fitymámon és rá is bukott. Hú, de jó meleg volt a szája. Úgy szopott, mint egy faszhiányos kurva. Erősen szívta és bő nyállal csinálta. Csak úgy szürcsögött szájmunka közben. Rövid ideig még a zacsimat is simogatta a selymes tenyerével. Nagyon jól csinálta, látszott van benne rutinja. Jó pár faszt leszophatott már. Szorgalmasan cumizott. Levette a felsőrészét és láhatóvá váltak szép, formás mellei. Alám kuporodott és nyalogatni kezdte a zacsimat. Be is kapta a golyómat és szívta. Ez igen! Jócskán szereti a faszt. Visszatért a szopásra. Ilyen gyorsan és izgatóan még nem szoptak.
- Hú, ha így folytatod, elélvezek!
- Gyere csak! - és folytatta kitartóan isteni szopását.
Mikor éretem, hogy közel az orgazmus, megfogtam a fejét, hogy még véletlenül se vegye ki a szájából. A szájába akartam élvezni mindenképp. Nem is akarta kivenni, mert nem állt ellen. Akkorát élveztem, mint női szájtól soha sem. Türelmesen végigvárta, amíg belespricceltem az összes gecimet a szájába. Mikor már érezte, hogy nem jön több és a fejét is elengedtem, lejött róla. Egy hatalmasat nyelt és még pár kisebbet. Hm, még le is nyeli a gecit. Ügyes lány!
- Ez jó volt! - jegyezte meg, miközben a száját törölgette.
- Mit szóljak én? Óriásit élveztem. Szuper csaj vagy. - dicsértem meg.
- Köszönöm a bókot.
- Figyu, meg is kell hogy basszalak. Nagyon felizgattál.
- Én benne vagyok. Bírsz még egy menetet?
- Megmosom a faszomat és kis szünet után folytathatjuk. De óvszer nincs nálam.
- Az nem is kell. Nem használok.
- Soha?
- Soha.

Mosdó után leültünk inni és beszélgetni. Ő kis ízesített sört ivott. Közben állandóan a szabadon hagyott melleit néztem.
- Hány partnered volt idáig? - érdeklődtem.
- Sok. Ne akard tudni. Biztos több, mint neked.
- Egyalkalmasok? Szereted?
- Igen, azok is. Szeretem a szex minden formáját. Valakivel nem lehet több alkalmat lenni, mert foglalt, vagy ha hirtelen felindultságból kefélek valakivel.
- Csaltad már meg máskor is az unokatesómat?
- Persze. Nem is egy sráccal.
Hú, ez aztán belevaló kurva lehet. Ki kell őt próbálnom.
- Na, elég volt az előjátékból. Meg akarlak baszni. Most!
- Menjünk be az ágyba. - javasolta és el is indult.

Ledöntött az ágyra és levette a maradék ruháját, a kis szoknyát. Tükörsima punci. Imádom. Én is gyorsan ledobáltam magamról mindent. Ismét a lábaim közé kúszott és szopni kezdte a félig lankadt faszomat. Ugyanolyan szuper technikával, bő nyállal csinálta, mint az előbb. Hamar visszamerevedtem. Mikor már elég keménynek ítélte a faszomat, fölé térdelt és benyálazva az ajkait, szép lassan magába vezette. Óvatosan ült bele, de rögtön majdnem tövig. Nagyon kellemes és meleg volt a puncija. Eleinte lassan lovagolt, miközben én a melleit simogattam, de aztán gyorsított a tempón. Jó dereka lehetett, hogy bírta. Faszom teljes hosszában járt rajta fel és le. Amikor tövig volt benne, még tett is egy gyors csípőrántást hátrafelé. Biztos így tudta legjobban ingerelni a csiklóját. Hamar elélveztem volna így is, ha nem elégített volna ki az előbb. Közben lihegve nem győzött dicsérni, milyen jó a faszom. Egyre intenzívebben lovagolt és nyögdécselt. Egyszer csak összerándult a teste, tövig belém ült és aprókat körözve a faszomon, nagyogat nyögve elélvezett. Ez egy vadmacska. Istennő. Gondoltam. Miközben pihegett a faszomon, rákérdeztem.
- És ha közben én is elélveztem volna?
- Akkor belém élveztél volna. Ennyi.
- Nem zavarna?
- Nem.
- Megyek felülre.
És Móni le is szállt rólam. A faszomról szinte csöpögött a pinaleve. Jó sok nedvet engedett. Na, most majd megmutatom ennek a kis kurvának, alaposan szétbaszom a pináját. Lábait a vállaimra vettem és úgy hatoltam belé. Hogy minél mélyebben tudjam megdolgozni. Olyan gyorsan keféltem, amennyire csak bírtam. Már éreztem a méhszáját is. Nagyokat nyögött, de bírta a leányzó rendesen. A pinája tocsogott a nedvességtől, csak úgy cuppogott a faszom benne.
- Akkor beengedjem? Védekezel?
- Nem védekezek, de belém durranthatsz, ha szeretnéd.
- Védekezés nélkül? És ha teherbe esel?
- Ne aggódj, nem esek teherbe, ha nem akarok. Most amúgy sem vagyok termékeny és máskor is használtam már esemény utáni tabit, ha véletlenül nem szálltak ki belőlem, amikor kellett volna. Csináld, ahogy jólesik neked. Belém jöhetsz. Ez az... élvezz belém. Gyerünk!
Megfogta a seggemet és erősen húzogatott magába. Tényleg nem akarja, hogy kivegyem. Azt akarja, hogy telespricceljem gecivel. Ez a nő... rendben, megteszem neki. Még pár húzás volt és elélveztem. Mikor előtört a faszomból a spermaáradat, rögtön tövig magába rántott és ott is tartott. Látszott, nagyon élvezi, ahogy ürítem bele az összes gecimet a puncija mélyére. Régen élveztem ennyire jót pinába.
- Jólesett? Jót élveztél? Maradj még bennem. Ráérsz.
- Nagyon jót élveztem. Isteni puncid van.
- Köszönöm. Neked meg isteni farkad.
És szenvedélyesen megcsókolt. Még egy ideig benne maradtam, közben ő simogatta a hátamat. Kellemes levezetés volt. Ez a lány érti a dolgát. Ennyi fasszal a háta mögött, ami már megfordult benne, kitapasztalhatta mi jó egy férfinak. Mikor már rendesen összement benne a farkam, kihúztam belőle. Gecim lassan kezdett belőle kicsordogálni.

Elmentünk a fürdőbe. Én lemostam a gecis, puncinedves faszomat, ő a wc-n ülve folyatta ki magából a spermámat és törölgette magát.

Búcsúzáskor átölelve megcsókoltuk egymást.
- Megismételjük ezt még, vagy én is csak egy egyalkalmas voltam neked?
- Ez tőled függ. Ha teszel érte, én nem mondok rá nemet.
És ezzel elváltunk egymástól.

Még utána is sokat gondoltam rá és az unokatesómra is. Hogyan kezeljem a helyzetet, ha újra találkozunk. Megkurjam-e még egyszer. Reméltem, hogy nem lesz következménye, hogy mélyre beleélveztem. Elintézi magának, hogy ne legyen terhes.

Az idő megoldott minden problémát. Unokatesóm 3 hét múlva közölte, hogy szakítottak, mert megcsalta egy falubelivel és kiderült. Móni hozta a formáját. Tényleg kurva, a javából. De ugyanakkor örültem neki, hogy én is meglehettem neki.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (66)        Nem tetszik (29)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 8592 X olvasták el.