Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A csalfa feleség és a megaorgazmus

Beküldő:róbert45


Nikolett egy fiatal anyuka volt, aki már két szép gyermeket hozott a világra. 30 évesen jól tartotta magát, és korát meghazudtolva simán letagadhatott volna 5 évet. A 20 évesekkel felvette a versenyt, már ami a testalkatot illeti, gyönyörű formás fenékkel és kicsike barack méretű mellekkel áldotta meg a sors. Fiatal korában sem falta a pasikat, ugyan a kinézete lehetővé tette volna, viszont ő igyekezett inkább a tartós kapcsolatok felé húzni. Így esett meg, hogy 30 éves korára csak két pasival feküdt le: az első barátjával illetve a mostani férjével. Az első barátját Balázsnak hívták. Balázs sportoló volt, ami meg is látszott a testén: formás izmok mindenütt? minden nőnek az álma. Átlag alatti szerszámmal volt megáldva, viszont ezt előnyére tudta fordítani, hiszen tovább bírta az ágyban, mivel nem volt annyira intenzív érzés az együttléteknél. Így sokszor megtörtént, hogy Nikit elkapta a konyhában az asztalon, vagy éppen az ágy mellett tette magáévá, de olyan is volt, hogy egyszerűen felkapta Nikit az ölébe, és miközben ő a lábaival átkarolta a derekát, úgy dugta meg. Viszont a kapcsolatnak végeszakadt, és ezután ismerkedett meg Róberttel, aki végül a férje lett. Robi viszont nem volt ennyire heves az ágyban, és nem is bírta annyi ideig, ám ezt a hátrányt több orális szexxel próbálta meg kompenzálni. Nikinek ugyan hiányzott az a fajta szex, amit Balázs adott neki, viszont a srác nem. Telt az idő, időközben jöttek a gyerekek is, és a szexuális életük kissé elfáradt. Idő hiányában kevesebb együttlétre jutott idő, azok viszont rendre rövidek és hevesek voltak. Így teltek a hétköznapok, amikor is Niki új kollegát kapott maga mellé a cégnél: megérkezett Dávid, a magas kékszemű, barnahajú fiatal srác, aki rögtön szemet vetett Nikire. A lánynak sem volt közömbös a fiú és jól esett neki a fiatalember kiemelt figyelme. Munka előtt, szünetekben, és munka után is folyamatosan csapta neki a szelet, a lány pedig ugyan tudta, hogy hol a határ, de akkor is élvezte, hogy felkeltette Dávid figyelmét viszont álmában sem gondolta volna, hogy ebből a munkahelyi kapcsolatból egyszer majd több lesz. De elérkezett az a bizonyos nap. Ugyanúgy indult, mint bármelyik másik, és egészen estig nem volt semmi váratlan. 9 órakor ért véget Nikiéknek a munka, és sétáltak kifelé a parkolóba, viszont Niki kocsija nem akart beindulni. Dávid ott maradt mellette, és próbált neki segíteni, hátha valahogy sikerül életet lehelni bele, de sajnos nem ment, ugyanis lemerült az akksija, valamelyik fogyasztó leszívta. Dávid mondta felajánlotta Nikinek, hogy hazaviszi, és hogy vegyék ki az akkumulátort is, hogy akkor otthon fel tudják majd tölteni, hogy akkor majd holnap el lehet jönni a kocsiért. Nikinek nem volt más választása, lévén, hogy férje dolgozik és csak késő éjjel ér haza, így belement. A házba beérve Niki betessékelte Dávidot.
- Itt tudsz kezet mosni. Kérsz valamit inni, hogy mégis valamivel megháláljam a segítségedet?
- Köszi, miből lehet választani?
- Hát, van víz, meg szörp?. válaszolta nevetve Niki.
- Akkor a szörpöt választom. ? mosolyogta Dávid, majd elment megmosni a kezét.
Mire kiért, Niki a nappaliban várta, az innivaló az asztalon, ő pedig a kanapén ült. Dávidnak rögtön egészen más gondololatok futottak át az agyán, ahogy ránézett Nikire: szexis válvillantós felső, olyan, aminél a melltartó pántja kint van, világos testrefeszülős farmer egy fehér bokazoknival. Dávid leült Niki mellé méghozzá egészen szorosan, hogy egymáshoz érjenek a lábaik és elkezdte simogatni Niki combját.
- Te mit csinálsz? kérdezte kissé ijedten Niki.
- Egy baromi szexi csajt simogatok?.
- Hé? állj le?
De Dávid ekkor már Niki melleit simogatta az egyik kezével, a másikkal pedig továbbra is a lábát, bár egyre feljebb csúszott a keze. Niki próbált ellenállni, és eltolni a srác kezét magáról, de az erősebbnek bizonyolult, és lefogta a lány kezeit. A következő pillanatban már a nyakát csókolgatta, és ruhán keresztül simogatta a szeméremdombját.
- Hé, fejezd be?.! kérte Niki.
De a srác nem válaszolt semmit, csak csendre intette a lányt és benyúlt a nadrágjába. Niki továbbra is próbált ellenállni, de közben nem tudta titkolni, hogy mellei megkeményedtek, és felizgult. A srác tovább masszírozta őket, de közben már a csiklóját simogatta a bugyiján keresztül, amit próbált Niki még elhárítani, de a srác annyira magabiztosan, erőteljesen, és ügyesen csinálta, hogy Niki már az orgazmus határán állt. A pulzusa felszökött, és a levegőt is ütemesebben vette. Dávid kigombolta a lány farmerét, és lehúzta a térdéig, a bugyiját pedig egy hanyag mozdulattal félretolta, hogy könnyebben belenyalhasson a lányba. Niki még mindig megpróbált volna kihátrálni a szituációból, ám a srác erősebb volt és lefogta a lányt. Amint hozzáért a nyelvével a lány nagyajkaihoz, Niki egyre hangosabban kezdett el nyögdécselni és a kezdeni lihegést felváltották eleinte egészen halk, majd egyre hangosabb ?ahhh? ? ok. Ekkor már ott térdelt a lány előtt, lassan, precíz nyelvcsapásokkal dolgozott, Niki pedig már nem próbálta eltolni, hanem a srác hajába kapaszkodott a kezével. Közben a saját nadrágját is lehúzta. Nem telt bele sok idő, Niki pedig megremegett, hatalmas, tartalmas orgazmusa lett, amit Dávid fokozott azzal, hogy a nyelvével megtámasztotta a csiklóját, aminek köszönhetően a lány 15-20 másodpercig csak remegett. Ám a srác nem várta meg, míg az utolsó hullám is elcsitul, hanem a remegések közepette, feltérdelt, és bevágta az álló farkát Niki, lucskos puncijába és határozottan és ütemesen elkezdte baszni.
?huhh, de jó kis szűk vagy? nyugtázta.
A srác nem tudott róla, de Niki szerette a spontán szexet, azt, amikor szinte előjáték nélkül vágta be neki a férje, viszont ilyen csak ritkán esett meg vele. Ezért is élvezte baromira azt, hogy Dávid kérdés nélkül bevágta, mindenfajta finomkodás nélkül elkezdte baszni a pináját. Határozott volt és ez imponált neki. Szerette, ha egy férfi irányít az ágyban. Nem volt finomkodás, nem volt az, hogy az elején óvatosan, betoljuk, hátha esetleg fáj... Csak egyszerűen teljes gázzal. Niki csak kapkodta a levegőt, annyira felizgult a szituációtól, és attól, hogy a srác pénisze kitölti a vagináját. Hátradőlve a kanapé támlájának tehetetlenül vette tudomásul, hogy a srác belekapaszkodik a combjába, és úgy húzza magára, ahogy térdel a kanapé előtt. Kezeit Dávid kezén tartotta, és úgy élvezte azt, hogy hamarosan ismét orgazmusa lesz. Dávid ugyanis nem tartott szünetet, nem lassított, hanem ugyanazzal a tempóval dugta Nikit, aki a következő pillanatban ismét megremegett, ahogy az orgazmus kellemes érzése elöntötte a testét, aminek hangot is adott azzal, hogy hangos nyögés hagyta el a száját. Dávid sem bírta tovább a tempót és Niki szűk punciját, és mialatt a lány az orgazmustól elalélt, telerakta meleg ondójával a lány punciját. Megvárta, míg az utolsó csepp is kilövell, majd kihúzta, és elkezdte nyalni a szeméremdombot, majd a nagyajkakat, kisajkakat, majd pár perc után áttért a csiklóra is. Közben a lányból kicsorgó ondót lenyalta, majd azzal tartotta nedvesen a punciját. Niki a kezeivel simogatta a fiú haját, és élvezte a rögtönzött utójátékot. A srác nem sietett egyáltalán, sőt tudta, hogy mi kell egy nőnek, amit Niki élvezett is. Közben besegített az ujjaival is, és kereste a G pontot, miközben a nyelve a lány csiklójával játszadozott. Eközben ismét elindult a gyönyör irányába, mert nem tudta magát tartani, és elkezdett vonaglani, annyira jól esett neki az, amit a srác a puncijával művelt. Kényszeresen markolászta a srác haját, és úgy diktálta a tempót neki, aminek meg is lett az eredménye, természetesen az újabb orgazmus. Elélvezett tehát rövid időn belül háromszor is. Csak feküdt a kanapén, és várta, hogy lecsengjen a dolog, miközben a srác felállt a térdelésből, és feltérdelt az ágyra úgy, hogy a farka Niki szájához érjen.
Niki nem szeretett igazán szopni, de mivel Dávid nem volt ennek tudatában, mit sem sejtve várta a dolgot. Viszont nem az történt, amire előzetesen számítani lehetett, hanem éppen az ellenkezője. Niki mit sem szólva, kinyújtotta a nyelvét, majd a jobb kezével megfogta az álló faszt, és elkezdte körbenyalni. Ki tudja, hogy miért tette ezt, félelemből, tudván, hogy úgy sem tud ellenállni? Vagy csak egyszerűen meg akart felelni Dávidnak? Esetleg viszonozni akarta az eddigieket? Ki tudja? Egy biztos, hogy nem fogjuk sohasem megtudni, valamint az, hogy miután körbenyalta a péniszt, lassan beengedte a szájába, és elkezdte szopni. A lankadt farkat egyre mélyebbre és mélyebbre vette be, mígnem teljesen megkeményedett. Ekkor már nem fért be a szájába, és a fiúnak meg kellett azzal elégednie, hogy csak a fele tűnik el a lány szájában.
- Aaaahhhh, de jó! Mondta a srác.
Niki csinálta, ahogy neki jól esett, de Dávid átvette az irányítást azzal, hogy elvette onnan a lány kezét, és elkezdte dugni a száját. Niki szó nélkül tűrte amit a srác csinál, majd egyszer csak felállt az ágyról és hanyatt feküdt rajta. Niki pedig feléje mászott, és úgy akarta folytatni azt, amit az előbb elkezdett.
- Vedd le a felsődet! Kérte Dávid, majd a lány engedelmeskedett. Le akarta venni a zokniját is erre viszont a fiú szolt:
- Ne, azt ne vedd le légyszí? a bokazokni az baromira szexis?
Niki ezért magán hagyta, majd miután Dávid hanyatt feküdt, a lába közé mászott, és folytatta a faszának a nyalását, majd bekapta, és szopta. Egyre tempósabban. Dávidnak tetszett ez a fajta kényeztetés, és halkan mondta is, hogy ?gyorsabban csináld, gyorsabban?, Niki pedig mindent beleadva szopta percekig Dávid farkát, mire egyszer levegőt kellett vennie és megállt. A srác a jobb kezét Niki fején tartotta, ezzel diktálva a tempót, de most csak fogta a haját.
- Be tudod venni egészen? kérdezte.
- Nem?.
- Pedig nem nehéz, csak engedd neki finoman a torkodnak, majd amikor már ott van, akkor szép lassan nyomjad beljebb, és beljebb.
És elkezdte betolni a farkát a lány szájába. Niki feljebb jött, és a homlokát ráhajtotta a fiú hasára. Közben érezte a makkját a torkán, de közben tovább tolta be, mígnem eltűnt a 17 cm-es fasz a szájában. Nem tudta kiengedni, mert a feje rá volt nyomva a farokra, és a srác hangosakat hörgött közben. ?baszki te kurva jó vagy? kiáltott fel Dávid, majd kirántotta a farkát a lány szájából és magára húzta. Csakúgy, mint az első menetnél, tétovázás nélkül kezdte el dugni Nikit, akinek esélye sem volt felfogni, hogy mi történik vele, csak egyszerűen ráborult a srácra. Feltolta a fenekét és hagyta, hogy a srác mozogjon. Tempósan dugta a pináját, amikor is Niki ismét elélvezett. Ekkor felült, és hagyta, hogy az ölében ülve mozogjon egy kicsit amíg kifújja magát. Így is történt, majd amikor ismét elég erőt érzett magában, akkor hanyatt döntötte a lányt az ágyon, a jobb lábát megragadta, és felrakta a vállára, ezután pedig elkezdte baszni. Niki kapkodta a levegőt, mellei fel és alá jártak, amiket néha néha a srác a kezébe vett és masszírozta. A srác nem lassított a tempón, gyorsan, ütemesen baszott. Nem tudta, de Niki szerette a vad szexet, pont azt, amikor valaki mindenfajta ellentmondást nem tűrően elveszi azt, amit akar és szó szerint megbassza a nőt.
Tehetetlenűl feküdt az ágyon, hagyta, hogy a srác bassza, kapkodta a levegőt, a lábát a srác magához szorította, abba kapaszkodva dugta erősebben és erősebben a lányt. Az ?ahhh? on kívűl semmi nem jött ki a száján. Régen volt már ennyire megdugva és érezte, hogy lassan lassan egyre közeledik a mega orgazmus, mivel Dávid farka kissé felvele ívelt, ezért a vaginájában a g pontját ingerelte folyamatosan. Szépen lassan egyre közelebb és közelebb került hozzá, csak tartani kellett a tempót. ?még, csináld, még ahh?? kérte a srácot, hogy ne hagyja abba. ?szereted, ha alaposan megbasznak mi?? jött a válasz. Közben pedig gyorsított is a tempón.
?ahhh igeeeenn, ahhhh? ?csináld mééég, gyorsabban? jött a könyörgés.
Ekkor a srác megállt, és leengedte a válláról Niki jobb lábát, majd úgy térdelt oda, hogy könnyebben tudja csinálni. Kissé terpeszbe tette a lábait, Nikiét pedig felfektette a saját combjaira, és lány combjait kétoldalt megragadta, majd így kezdett véghajrába.
?ahhh csináld még?.ahhhh? jött a reakció.
?ahhh ez kurvajóóó?.. ahhhh?
?ezt élvezed mi??
?ahhh igeeen ahhh?
?továbbb?. csináld, még erősebbenn kérlek ahhh? jöttek az intelmek a lánytól. A srác továbbra is teljes erőbedobással baszta Nikit. A lány orgazmusa már a küszöbön volt, de a srácnak sem volt már sok hátra köszönhetően szűk adottságainak.
?ahhhh mindjárrrt, ahhhh, még egy picit?.. ahhhh?
És a megaorgazmus megérkezett, és Niki olyant élt át, amit eddig még sohasem. Olyan intenzív orgazmusa lett, olyan erőteljes érzésekkel, hogy úgy vonaglott közben az ágyon, hogy Dávidnak kellett megtartani, hogy le ne essen róla. Miközben Niki a gyönyör újabb és újabb dimenzióit élte át, Dávid lassított a tempón és csak lassabb, de erőteljes mozdulatokat tett. Minden egyes alkalommal tövig bevágta Nikinek, aki csak vonaglott a kezei között, miközben az orgazmus hullámai végigvonultak a testén. Egy percig is eltartott, mire az utolsó hullám is elmúlt. ?ahhhh? ennyit tudott kinyögni Niki, mialatt Dávid kiszállt belőle, és az álló farkát odatolta Niki szájához.
?ahh, én most nem akarom, csupa lucsok? mondta Niki.
?pedig leszopsz? válaszolta a srác, és közben feljebb ültette a lányt, hogy neki tudjon dőlni a kanapé támlájának, közben pedig odatolta a farkát a szájának.
?najó, de szóljál majd!? kérte Niki.
Ám mielőtt bármit is tehetett volna, betolta a szájába a faszát, a lány kezeit pedig a saját fenekére szorította. Ott térdelt előtte, mindkét kezével megfogta a lány fejét és haját, és úgy diktálta a tempót, Niki pedig tehetetlenül tűrte, hogy szájdugják. Ugyanolyan tempóval csinálta, mint az előbb a puncinál.
?ahh, de kurva finom a szád? nyögte közben a srác.
?mmm ah mmmm? jött a válasz.
?mindjárt te ribanc? ahhh?. mindjárt? baszta tovább a száját.
?aaahhhhh.? ordította, majd tövig betolta úgy, hogy egyből a torkára ment az ondó.
?ahhh, te ribi, de kurva jól tudsz szopni?.. ahhh? tette még hozzá, miközben a farka az utolsókat lőtte.
Ezután megsimogatta a lány hosszú haját, majd leheveredett mellé az ágyra.

Nikinek még sohasem élveztek bele a szájába, nem engedte meg ugyanis senkinek. Ezen járt az agya, nameg azon, hogy nem is érzett az ondóból semmit, meg persze azon, hogy ennyire régen nem volt már megdugva. Évek óta nem élvezett akkorát, mint most ezzel a sráccal. Baszott jó volt, de megcsalta a férjét?. Miközben cikáztak a gondolatok a fejében, elkezdtek felöltözni, és az ajtóban mielőtt a srác kilépett volna a lakásból, egymásra néztek. Nem szoltak egy szót sem, de mindketten tudták. Pár percig csak álltak ott némán, a srác finoman megsimogatta a lány arcát, majd kinyitotta az ajtót, és elköszönt.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (142)        Nem tetszik (46)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 15147 X olvasták el.