Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szex hármasban

Beküldő:Iluci


Néhány évvel ezelőtt, egy barátnőmmel elmentünk nyaralni az olasz tengerpartra. Mivel mindketten még csak a 18-at töltöttük, ezért mondhatni előre készültünk életünk első, nagyobb külföldi utazására, szexi bikinik, fehérneműk, minirucik stb. Gizivel sokat napoztunk a tengerparton, és a tengerparti bárokban is megjelentünk szexi ruháinkban a nyaralás első két estéjén.
Itt történt velem az alábbi. Gizi, a barátnőm éppen elment a mosdóba, igy tehát egyedül maradtam néhány percre. Azon kaptam magam, hogy leült velem szembe, egy magas, sportos, borostás fiú (Roberto) és fekete bőrű barátja (Tony), mivel tudok olaszul nem volt nehézségünk a kommunikációt illetően. Jót beszélgettünk és végül egyikük meghivott magához pár órával későbbre, igy mikor Gizi visszatért az illemhelyről elmeséltem neki a történteket. Úgy döntöttünk visszamegyünk a hotelszobánkba és Gizi fölkészit a randimra.
Volt nálam egy fekete műbér miniszoknya, bőrkabát, Gizi pedig tudott adni egy piros csipkés bodyt és egy combharisnyát , gyors öltözés után fölvettem kedvenc tűsarkúmat, megfésülködtem és hagytam, hogy barátnőm kisminkeljen, némi kis rúzs, pici szemceruza, szempillaspirál és készen is voltam.
Roberto már várt a megbeszélt helyen, megdicsérte a külsőmet és elindultunk az éjszakába. Betértünk egy part menti bárba, ahol meghivott egy italra, és meginvitált a táncparkettre. Szerencsére szeretek táncolni, igy nem volt problémám, nagyon élveztem, ahogy azt is hogy ahogyan közel hajolt, megcsókolta a nyakam, aztán magához húzott, közelebb és egyrek özelebb, végül éreztem ahogy kezd éledezni a szerszáma, felé fordultam, és vad csókolózásba fordult át az esténk, megfogta a karom és egy falhoz kisért, melynek neki döntött. Élveztem ahogy tapiz és ahogy smárol, egyre inkább beindultam amit Roberto nagyon jól megérzett, igy elindultunk a lakása felé, ahova már egymáson lógva nyitottunk be. Megkért hogy ne vegyem le a cipőmet, csak sétáljak be a nappaliba úgy ahogy vagyok, én igy tettem és leültem a kanapén. Ő levette saját cipőjét, majd mellém ült, hirtelen magához húzott és folytattuk a vad smárolást. Levettem a pólóját mert nagyon fölizgultam rá, mire ő kibontotta a copfba fogott hajamat, és fölhúzta a szoknyámat, miközben hanyatt döntött. Itt már torkomban dobogott a szivem, mikor éreztem hogy kigombolja a bodymat ott lent, és félrehúzza. bizonyára érezte, hogy nedves vagyok már, igy ügyesen, de hirtelen bedugta két ujját és elkezdett ujjazni, lassan, halkan elkezdtem nyögdécselni, közben folytattuk a smárolást. Istenien éreztem magam, ujjaztak és közben vadul csókolóztam életem első felnőtt külföldi nyaralásán, egy szinte idegen fiúval, miközben ezen töprengtem Robertó letolta a nadrágját és betolta a nemiszervét a puncikámba. Nagyon tetszett az érzés, ütemesen tolta mélyebbre és mélyebbre, nagyon beinditott az is, hogy nem vetkőztetett le, semmit nem vett le rólam, csak föntebb tolta a szoknyácskám és kigombolta a bodym.
Hirtelen föltűnt hogy a bejárati ajtó felőli részen ott áll Tony, és minket néz. Nagyon különös érzés volt, de nem igazán jöttem zavarba, valahogy a bárban történt beszélgetésnél éreztem már, hogy történhet ilyesmi. Tony közelebb lépett a kanapé mellé, lehúzta a sliccét és megkért hogy kapjam be, amit kérdés nélkül megtettem, a pillanat hevében. Igy mig Roberto a puncimat dugta, Tonyé a számban volt. Remek érzés volt egyszerre két fiút kényeztetni, sosem hittem volna, hogy ezt meg tudom csinálni és hogy egy időben két srácot is le tudok kötni, amellett, hogy én magam is élvezem minden pillanatát. Miközbne ezen gondolkodtam Roberto abbahagyta a dugást, és közölte, hogy álljak föl, gyorsan mögém lépett, ahogyan tánc közben, mig Tony elém. Megkértek hogy hajoljak le, igy ismét Tony farkát találtam a számban, mig Roberto ezúttal a popsimat kezdte dugni. Korábban sosem volt kalandom két pasival , sőt a popsimban sem járt még senki igy meglehetősen egytrém érzés volt, közben Tony fölülről elkezdte húzni a korábban lent már kigombolt bodymat, igy azt simán le tudta rólam venni, a cipőmtől és a harisnyámtól időközben Robertó szabaditott meg, igy már csak a szoknyám maradt rajtam, s közben cseréltünk, elkezdtem szopni Robertot, Tony pedig extrém méreteivel a puncim kényeztette. Imádtam ahogy a puncimat basszák, nagyon jól éreztem magam miközben szoptattak és basztak. Igy ment ez egy ideig, mikor szóltak hogy kitaláltak nekem egy meglepit. Egy pillanatra megálltak, és mondták hogy vegyem le a szoknyámat is. Kkisvártatva az összes ruhámat egy picit odébb tették, és lefektettek a kanapéra, egyikük a popsimat kezdte kúrni, másikuk a puncimat. Elkezdtem zihálni és hangosan nyögni, kirázott a hideg többször is, majd pedig éreztem hogy Roberto a popsimba élvezett, elöntött ott hátul a jó meleg, friss geci.Nem húzta ki a farkát, helyette megkérte egy kis szünetre Tonyt, és leült a kanapéra, úgy hogy magával húzott engem is, a popsimban a farkával. Ahogy ott ültem a lüktető farkú Robertón, elém lépett Tony, aki betette a farkát a számba, jó mélyen én pedig saját elélvezésem határán vadul szopni kezdtem. Pár pillanaton belül telelőtte a számat a saját spermájával. Nagyon finom volt, igy lenyeltem az egészet. Mindketten kivették belőlem, megcsókoltak, megfogdostak ahogy illik :) és fölöltöztettek, kicsit pihiztem ott a kanapén, és Tony hazakisért a hotelbe.
Visszaérve a szobánkba épp el szerettem volna mesélni Gizinek, hogy mi történt velem, de mikor benyitottam ott találtam egy -szintén a part menti bárban látott- sráccal, aki épp hatalmasat élvezett a pinájába.. azt hiszem mindkettőnknek életünk egyik legszebb, legkalandosabb estéje volt :))


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (70)        Nem tetszik (40)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 12240 X olvasták el.