Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Egy nap alatt két pasi

Beküldő:Szofi


Sziasztok Szófia vagyok, 36 éves. Nagy izgatottsággal írom ezeket a sorokat, ugyanis nem minden napi eset történt velem.

Nem olyan régóta dolgozok a környékemen lévő földhivatalnál. Most pénteken rendeztek egy céges bulit. Mivel a mai napig szeretek elmenni koncertekre vagy hasonló eseményekre ezért erre is rábólintottam.
Ilyenkor mindig szeretem mutogatni magam, élvezem ahogy megbámulnak a férfiak. És, hogy ezt elérjem a ruházatomat is ehhez igazítom. A testalkatomhoz passzoló lilás ruciba jelentem meg ami kiemeli a cickóimat és a lábaimat.
A buli, már ha lehetett így nevezni, közel sem volt olyan nagy szám mint ahogy azt elsőre elképzeltem. Még gondolkodtam is , hogy hazamegyek mert pár pezsgőn és unalmas kollégán kívül más nem nagyon volt. Aztán egyszer csak megláttam Alexet. Ő az egyik kollégámnak a fia, 26 éves, magas, jóképű, sportos és a borostás szakálla valami eszméletlenül helyessé teszi. Amikor közelebb jött megöleltük egymást. Azonnal láttam rajta, hogy bejövök neki, szóval ez már félsiker. Ezután jöttek a szokásos bla bla bla szövegek míg ki nem hívott cigizni egyet. Itt már vettem a bátorságot, hogy rámásszak, dörgölőzzek. Nem akartam már szavakat, hanem cselekedeteket. A srác pedig vette a lapot, nem is tétovázott. Azonnal egymás szájába borultunk és úgy nyalogattam a nyakát és szívtam, hogy a rúzsom és a fogaim nyoma is vöröslött rajta. Remegő kezekkel húztam le a sliccét. Szép nagy vastag eres volt a farka. A meleg forró pénisze úgy csúszott a torkomban mint az olajoshal. Kiakarta bújtatni a melleimet is, de mivel hideg volt kint ezért a parkoló garázsa mögé mentünk ahol a bugyimat lehúztam neki. Amikor belém hatolt, úgy megmerevedtem mint egy jelzőlámpa. Könnyeztem az élvezettől. A kinti hidegben még kicsit meg is izzadtam, szóval mondtam neki, hogy menjünk be mert nem szeretnék megfázni. A női Wc-be mentünk be mivel kevés női dolgozó van nálunk és még kevesebben voltak jelen. Csak imádkozni tudtam, hogy senki se jöjjön be. Kissé undorító volt ilyen érzések után egy ilyen helyen befejezni ezt. Én már nem nagyon akartam de mivel Alex még nem tudott elélvezni ezért egy párszor még meglovagoltam és leszoptam. Egy Wc papír guriga segítségével letöröltem a számat és a srác farkát. Először én, majd pedig ő jött ki a mosdóból.

Ezután egy kis darabig egy fotelben ültem és emésztettem magamban a történteket nevetgélve. Fél kómában a szemem sarkából láttam meg Lacit. 48 éves, kis híján 50 de még mindig jóképű. Az ősz haj sok férfinél rosszat tesz, ő nála ez az ellenkezője. Fittyet hányva a fél órával ezelőtti kis kalandomra már is a következő küszöbén jártam. Lacinak 2 gyereke van de elvállt, szóval nem hinném, hogy zokon venné a közeledésemet. Szépen lassan különválasztottam mindenkintől, hogy csak velem legyen, rám fókuszáljon és ezáltal se ütközzek akadályokba.
-Tudod, elbűvölő nő vagy.-Szólalt meg hirtelen.
Jól esett tőle ez a bók és éreztem, hogy sínen vagyok. A kezei szépen lassan lekúsztak a fenekemig. Ennél a pontnál már tudtam mi a teendő, így lassan elindultam a lépcső fele ki a parkolóhoz. Közben hátranéztem, hogy Laci jön-e, de mihelyst hátrafordítottam a fejem már ott is volt mögöttem és éreztem a lihegését a nyakamon.
-Mehetünk akkor?-Kérdezte tőlem izgatóan miközben a borostás szakállát a hajamhoz dörzsölte. Beültetett a kocsijába és azonnal a cipzárjához nyúlt. Nagyobb volt ugyan mint Alexé, de vékonyabb. A hajamba kapaszkodva szoptatott és csak akkor tudtam levegőt venni, ha a kezemmel jeleztem a térdén a kopogást. Felvetette nekem azt az ötletet, hogy nála folytassuk. Mivel már úgyis menni akartam a buliból ezért persze, hogy igent mondtam. Egész úton hozzá menet nedves voltam alul. A lábaim az izgalomtól remegtek mint a kocsonya. A kocsijából kiszállva a kezemnél fogva húzott a lakásán belülre. A falnak nekivágva csókolóztunk és Laci a melleimet formázta.
-Nyaljál ki, nyaljál!- Mondtam remegő hangon.
A bugyimtól aznap másodjára megszabadulva először az ujjaival majd a nyelvével kezdett el kényeztetni. Majdnem összeestem az élvezettől.
-Fantasztikus a pinád Szofi. Melyik a kedvenc pózod, hogyan szeretnéd?
-Nem tudom, az összes, basszál meg, most, basszál meg!
Laci nem felelt, csak felkapott engem mintha valami tollpihe lennék. Fent a szobában belehelyezett az ágyába és mindketten megszabadultunk a ruháinktól. Lehetett látni az edzés eredményeit amit olyan sokszor magyarázott nekünk, hogy mindkét nemnek heti két alkalommal érdemes eljárni edzeni, vagy megmozgatni a testét egy kicsivel jobban. Remélem én is fogok legalább ehhez egyenlő szinten kinézni nőként.
-Uram Isten Szofi...
-Tetszik a látvány?
-Kurva jó nő vagy!
A lábamnál fogva az ágy széléhez húzott ahol szétraktam neki a lábaimat.
-Készülj fel mert most....
-Csináld!-Vágtam bele a szavába mert már nem bírtam tovább.
Magamban akartam érezni a farkát. Sikítottam, ordítottam az élvezettől. Végre egy olyan férfivel lehettem egy ágyban akivel már a munkám kezdete óta szívesen lefeküdtem volna. Simogattam és nyaldostam a mellkasát, az sem zavart ha egy kicsit szőrös. Ez a férfi maga volt a tökély. Az arca miközben engem nézett, a teste ahogy mozgott rajtam. A farka meg valami hihetetlen módon tudott dugni, kis híján ájulásig kúrt. Még a mellembe is beleharapott, hogy eszméletemnél maradjak.
-Addig nem mész el míg meg nem basztalak mindenhol!
A farka mintha még jobban megnövekedett volna és újra megszopatott. Ezúttal már a számba is alig ment bele. Miután kihúzta egy köhögési roham jött rám. De nem kegyelmezett, levegőhöz jutni is alig tudtam amikor az ágyra visszadobva a fenekemet vette célba. Teljesen rám hasalt. Egy erős hasító fájdalom nyilalt belém ami alulról egészen a derekamig éreztette hatását. A vállaimba kapaszkodva szüntelenül járatta a farkát a seggemben. Csak rövid megszakított sikongatások jöttek ki a számon. A hajam eltakarta a szemem és amit láttam is, azt is csak homályosan. Így a szememet becsukva, a sötétségben élvezkedtem míg Laci nagy lihegések közepette teletöltötte a fenekemet. Kellemesen meleg volt, amit életemben először most kóstoltam meg egy férfin.
-Ez kurva jó volt.-Mondta Laci miközben mellém heveredett az ágyon. Én csak összegömbölyödve nevetve feleltem.
-Fantasztikus volt valóban.
Mindekettőnkre rá fért egy pár perc szusszanás, majd a kezemnél fogva felhúzott az ágyról. Felöltöztünk majd visszavitt a partira. Innen már hazatudtam volna menni gyalog is de annyira megvoltam baszva na meg az alkohol is már sok volt a véremben, hogy inkább szóltam a férjemnek, hogy jöjjön el értem kocsival. Otthon pedig átkoztam magam, hogy nem mondtam Lacinak, hogy szeretnék még ilyet.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (54)        Nem tetszik (22)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-10-30 07:33:31
Zöldséges Fruzsi
Engem hárman basztak meg egy pincebulin egymás után. Régi szép idők

2023-11-06 22:47:37
Gábor
Szia Szofi remélem lesz még folytatás nagyon jó lenne


Ezt a szex történetet 7488 X olvasták el.