Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A húgom pasija - 2. rész

Beküldő:IlduciMegtörtént az elképzelhetetlen. Amit lelkiismereti okokból annyira nem akartam, de ugyanakkor testileg nagyon vágytam rá. Lefeküdtem a húgom pasijával. Pontosabban hagytam, hogy nyomuljon rám és végül magáévá tegyen. Képtelen voltam ellenállni neki. Az eset súlyos dilemma elé állított. Továbbra is szemétnek éreztem magam Ancsi miatt, de Tomi végre elhozta nekem az ágyban azokat az élvezeteket, amikben még egy fiúval sem volt részem előtte. Ő volt az első, aki gondosan ügyelt arra is, hogy nekem is legyen orgazmusom, ne csak ő ürítsen egyet és kész. Én cserébe teljesítettem minden kívánságát. Megtettem neki mindent, amit Ancsival nem tudott átélni, de nagyon szerette volna. Mivel nagyszerűen éreztük magunkat együtt, jól kielégítettük egymás szükségleteit, egyikünk sem akarta abbahagyni ezt a titkos szexkapcsolatot.

Tomi átvállalta a húgommal való problémát, ezzel nagy terhet vett le a vállamról és könnyített a lelkemen is. Majd ő tudatja vele a viszonyunkat, ha eljön az ideje. Szerinte nem fog megharagudni. És majd talán összehoz velünk egy édeshármast. Tipikus pasi vágyak. Ancsival szoktunk egymás előtt meztelenül mutatkozni, csinos lánynak tartom és különleges alkalmanként szoktunk adni egymás szájára puszit, egyébként az arcunkra, de aktív szexet nem tudtam vele elképzelni. Csak később derült ki, Tomi mitől annyira magabiztos vele kapcsolatban.

Tomival való kapcsolatom kezdeti szakaszát a meglepetések időszakának is nevezném. Sok váratlan dolog történt és olyanokat tudtam meg kettőjükről, amire végképp nem számítottam.

Tomi az első együttlétünk után persze be volt zsongva értem. Én sem kevésbé, de igyekeztem nem kimutatni. Nyomuljon csak rám, ha még meg akar kapni. Amit amúgy én is vártam, de nagyon. A kefélésünket követően 6 hétig nem mentem haza, így a köztünk lévő távolság miatt intenzív írogatásba kezdtünk. Az is a szexről szólt. Küldözgette a merev faszárol is a képeket.

Nem telt el sok nap, egyszer csak megjelent az iskolám előtt. Már nem bírta ki nélkülem, látni és érezni akart. Meglepett, de örültem neki. Heti kétszer utazott el hozzám annak ellenére, hogy sokalta a 92 km távolságot. Minden együttlétünk maga volt a tökély, egyszer sem maradtam kielégületlen. Minden alkalommal belém élvezett, kihasználva a lehetőséget. Sosem verte a testemre. A havim alatt csak leszoptam, és akkor mindig le kellett nyelnem a spermáját, mert Ancsi nem tette meg neki, mindig kiköpte. Nem volt kellemes íze, de szívesen megtettem neki.

A fenekem szűzességét is Tomi vette el. Eltökélt szándéka volt, hogy minden lyukamba spricceljen. A korábbi partnereimnek a gyenge teljesítményük miatt nem engedtem, de vele ebbe is belementem. Előtte alaposan kinyalt a szuper nyelvtechnikájával, amitől sikeresen elélveztem. Szerencsére megfelelően előkészítette a szűkebb lyukamat, ahová folyt a saját nedvemből is. Mellette még tett síkosítót a farkára. Még így is összeszorítottam a fogaimat, mikor belehatolt a fenekembe, annyira feszített. Vastagságra átlagos fasza volt, de hosszra 20 centi volt. Még jó, hogy nem nyomta belém oda tövig, fel is nyársalt volna vele. Csak apránként, lassan hatolt belém egyre mélyebbre. Percek alatt kitágultam és kezdtem hozzászokni a méretéhez. Már lassan kezdtem élvezni valamennyire. Aztán a szokásos hörgésével és remegésével elélvezett. Ahogy ígérte, a popsi lyukamba. Nagyon elégedett volt, hogy meglett ez a lyukam is. Imádtam neki örömöt okozni.

Már nagyon szerette volna, ha hazautazok egy újbóli hétvégére. Ancsival rábeszéltek, tartsunk egy túrázós szombatot hármasban. Kicsit tartottam tőle, mert Tomi még mindig nem tudatta vele kettőnket. Ott személyesen, mindkettőjük társaságában le tudom-e majd kezelni a feszültséget és a szégyent, amit ez a titkos háromszög okozott nekem. És amiről a fővárosban töltött hetek alatt kezdtem megfeledkezi. Most újra felszínre tört.

Amikor hazaértem, csak Tomi volt otthon, Ancsi boltban volt. Tomi megragadta az alkalmat, hogy újra kettesben vagyunk. Töltsük el kellemesen az időt. Nagyon nem volt időm reagálni, mert már térdeltetett is le maga elé. Előkapta a még félig lankadt faszát és már tolta is a szám felé. Hátul megtartotta a fejemet, hogy még véletlenül se tudjak kitérni előle. Mikor a makkja a szám széléhez ért, engedelmesen bekaptam neki. Nagyon friss íze volt. A számban elég hamar keménnyé vált.
- Fordulj meg, hadd basszalak meg gyorsan. - utasított ellentmondást nem tűrően.
- Megőrültél? Ancsi bármikor betoppanhat.
- Majd akkor abbahagyjuk. Gyerünk!
Ismét szót fogadtam neki. Letoltam a nadrágomat és a bugyimat és rádőlve a konyhaasztalra felpucsítottam neki. Jóleső érzés volt újra a hüvelyemben érezni őt. Eleinte nem voltam elég nedves, de nem is nyomult belém túl erősen. Később fokozta a tempót. Látszott, hogy hamar be akarja fejezni. Ez a lebukásveszélyes szitu nagyon izgatott. Mielőtt belemélyültem volna én is, lehetett hallani, hogy nyílik a bejárati ajtó, de Tomi még tömött hátulról ezerrel.
- Le akarsz buktatni minket? Mindjárt itt van. - suttogtam kicsit aggódva már.
Ancsi már pakolászott valamit az előszobában, mikor Tomi hirtelen és nagyon gyorsan kirántotta belőlem és eltűnt a fürdő felé. Én meg ott maradtam kefélős pózban, letolt nadrággal. Gyorsan felrántottam magamra és mintha mennék be a szobámba. Rögtön összetalálkoztam Ancsival. A szokásos puszikkal köszöntöttük egymást. Huhhh... ennek nem sok híja volt.

A túra mem volt nehéz, inkább csak séta volt a természetben. Tomi nem bírta ki, néha-néha simult és tapizott sutyiban. Az első pihenőt egy rét szélén tartottuk, a fák tövében. Egyszer csak Ancsi emelkedett hangnemben szinte ránk förmedt.
- Mióta keféltek a hátam mögött?
Hirtelen nem akartam hinni a fülemnek. Tomival ösztönösen egymásra néztünk.
- Hogy mi...? - reagáltunk szinte egyszerre.
- Naa, ne nézzetek hülyének. Jól ismerlek benneteket. Már a nézésetekkel megkúrjátok egymást. Elfelejtettétek, hogy akiknek már közük van egymáshoz, már egészen máshogy néznek egymásra? Ti pont úgy. Érdekes, hogy amikor Tomi eltűnik a haverjához - amit soha nem vettem be - te is elérhetetlen vagy Ilduci. És utána a drágámnak lanyhul az érdeklődése irántam, még meg sem akar dugni. Kezdeményezésemre a potenciája is csapnivaló. Az itteni tapizásokat is láttam. És még sorolhatnám...
- Nem tagadom, mindez igaz. El akartam mondani, csak még nem találtam rá megfelelő alkalmat. - szabadkozott Tomi.
- Nem kell megijedni, nem haragszom rátok. Most pedig szeressétek egymást, mintha itt sem lennék. Ahogyan szoktátok.
- Ezt hogy érted? - kértem tőle pontosítást.
- Úgy, Ilduci drága, hogy csókold meg a pasimat.
Tomira néztem, mire ő megvonta a vállát és közeledett felém. A húgom szeme láttára megcsókoltuk egymást. Olyan szenvedélyesre sikeredett, mintha kettesben lettünk volna. Utána rögtön kaptuk a következő utasítást.
- Most pedig izgassátok egymást. Drágám, nyúlj be a bugyijába.
Tomi benyúlt a melegítőm és a bugyim alá. Amikor ujjaival megérintette a csiklómat, ösztönösen felsóhajtottam.
- Gyerünk Ilduci, te is nyúlj be a gatyájába.
Megtettem, amire kért és kivettem a faszát. Húzogatni kezdtem a fitymáját. Szinte felfogni sem tudtam a helyzetet. Olyan gyorsan történt minden. Az én kis húgicám szexuális dolgokra utasít engem a pasijával. Még sosem láttam ezt az oldalát. A tapasztaltabb Tomi mellett nagyon megváltozhatott a magánélete. Meglepő és izgató volt a szitu, ugyanakkor a lelkem is megkönnyebbült. Ancsi már tudott a kapcsolatunkról és a jelek szerint egyáltalán nem bánta. Sőt, még bíztatott is minket egymásra. Egyre jobban élveztem a kölcsönös izgatást. Már benedvesedtem rendesen.
- Most pedig Ilduci, kapd be szépen a kedvesem farkát, ha már felállítottad neki.
Letérdeltem és rögtön bekaptam neki. Imádtam szopni a faszát, ez most sem volt másképp. A vágyam erősebb volt Tomi iránt, mint hogy visszatartson az, vagy egyáltalán törődjek vele, hogy ilyen intim pillanatokban néz minket Ancsi és ő adja az utasításokat. Úgy cumiztam a farkát, mintha ketten lennénk. Látszólag ő is legalább annyira élvezte. Ancsi odajött simogatni a hajamat, hogy milyen helyesek és izgatóak vagyunk együtt ebben a szituban.
- Kapd be neki mélyen, Ildu! Azt szereti igazán.
És nyomkodni kezdte a fejemet, rá Tomi faszára. Nem egyszer lecsúszott a torkomra, amitől köhintenem kellett. Kishúgom ezen megnyilvánulása is meglepett, de nem tiltakoztam. Tetszett ez a bánásmód. Gondoltam, nem sokára elélvez a számban és megint le kell nyelnem a spermáját, de nem jutottunk el addig. Jött a következő utasítás.
- Drága szívem, ha már ennyire felizgatott a nővérkém, keféld is meg... rendesen. Ahogy meg szoktad kefélni, amikor én nem vagyok jelen.
Eddigiek alapján ezen már meg sem lepődtem. Tomi meg fog dugni a húgom szeme láttára. Nagyon hezitálni sem volt időm, Tomi gyorsan reagált. Kihátrált a számból, felhúzott és megfordított. Hamar letolta a ruháimat is. Én csak előre hajoltam és már éreztem is, hogy kemény makkjával a bejáratot keresi. Odanyúltam és a hüvelyemhez igazítottam. Csodálatos érzés volt újra érezni magamban, ahogyan belém hatol és lassan húzogatni kezdi bennem ki-be. Aztán gyorsított. Fenekemen éreztem, ahogyan össze-összeér a testünk.
- Nagyon helyesek vagytok így együtt. Kár, hogy nem láttalak benneteket eddig. Baromira felizgattok! - jegyezte meg Ancsi.
Tényleg izgathatta a látvány, mert benyúlt a bugyijába és izgatta fel magát jobban. Erre már végképp nem számítottam korábban. Húgom pasijával kefélek és ő közben masztizik ránk. Nem mondom, jó érzés volt nekem is. Olyan meghittséggel és nyugalommal töltött el ez a felállás. Fenomenális érzés volt, hogy ilyen intim helyzetet mindhárman élvezzük. Közben támaszték híján kezdett kényelmetlenné válni nekem.
- Váltsunk pózt, már nem olyan jó így. - javasoltam.
- Akkor ülj belém, Szivi. - vágta rá Tomi.
- Már ő is Szivi neked? - és rácsapott a fenekére Ancsi.
- Hát... mindkettőtökhöz van már közöm. - magyarázta Tomi.
- Ebben igaza van. - mondtam Ancsi felé.
Közben elfeküdt a füvön és én fölé térdeltem és magamba vezettem a faszát. Most én diktálok. Gyorsan lovagolni kezdtem rajta, élvezni akartam minél hamarabb. Ancsi is lefeküdt mellénk és tovább masztizott ránk. Tomi fasza olyan szuperkemény volt, hogy ellent tudott állni a csípőmozgásaimnak, így remekül tudtam vele izgatni a csiklómat. Jól ellazítottam magam, hogy Tomi méretét minél jobban be tudjam fogadni. Ezt is megérezte a méhszájam. Annyira élveztem, hogy már nem érdekelt hol vagyunk. Csak a közeledő orgazmusomra és a kettőjük nyögéseire koncentráltam, ami még inkább felcsigázott. Nyögdécselések, nedves puncim cuppogása, testünk csattogása összeérésekkor... csodálatos hangok ezek. Tomi már kezdett remegni alattam. De jó lenne, ha egyszerre élveznénk el. Ancsinak is egyre jobban vonaglott a teste és egyre intenzívebben izgatta magát. Nekem elkezdődött az orgazmusom. Nem fogtam vissza magam, alaposan felsikoltottam. Hangos élvezésembe Ancsi is bekapcsolódott, ami adott még egy káprázatos lendületet. Életem addigi legcsodálatosabb érzese volt a húgommal egyszerre elélvezni, még ha nem is közvetlenül egymástól elégültünk ki. Éppen hogy befejeződött az orgazmusom, Tomi is beremegett alattam és elöntött a melegség a hüvelyem mélyén. Pompás, ő is eljutott a csúcsra. Rángatózva jó nagyot élvezett belém.

Még 1-2 pecig szótlanul pihentünk, mialatt Tomi bennem maradt. Ancsi törte meg a csendet.
- Nagyon ügyesek voltatok. - és mindkettönk szájára adott
egy puszit.
Leszálltam a faszáról és leguggolva kifolyattam magamból spermájának nagy részét. Közben ők ketten vihorásztak és tapizták egymást. Nem számítottam erdei kefélésre, így nem hoztam kellékeket. Az utáncsepegés a bugyimra ment, aminek később meglett a következménye.

Összeszedtük magunkat és folytattuk a túrát, ami jó hangulatban telt. Mindenen nevettünk. Nem is figyeltük, ki kit karolgat, fogdos, mindegy volt és ez nagyon jó volt.

Visszafelé az autóban már nem egyedül ültem hátul, már Ancsi is beült mellém. Hozzám dőlve el is aludt. Jólesett a közelsége. Kislány korunkat juttatta eszembe, mikor elalvás előtt ijesztő dolgokról beszélgettünk és már csak összebújva mertünk elaludni. Mindig megígértem neki, hogy én majd vigyázok rá. Nosztalgikusan a fejére hajtottam az arcomat és hajának illatát magamba szívva én is elbóbiskoltam egy kicsit. Mikor Ancsi felébredt, olyan kis ártatlan arckifejezése volt, mint 10 évvel korábban.
- Csak aludtál egyet, elfáradtál.
És megsimogattam az arcát, amivel ő egy széles mosollyal reagált. Olyan aranyos volt, hogy meg tudtam volna zabálni. A meglepett érett szexuális viselkedése mellett ugyanúgy benne volt még a régi kislányos énje is, amit Tomi meg sem érthet. Az elköltözésemmel eltávolodtunk, de akkor úgy éreztem, a közös szexpartnerünk révén a korábbinál is jobban összemelegedünk újra, belemerülve az intimitásba is.

Hazaérve alaposan letusoltam. A lábam köze már csupa ragacs volt. Ágyba bújva síri csend volt. Ezúttal nem hallottam Ancsi sikongatásait, ahogyan Tomi keményen keféli őt. Mindenki elfáradt.

Reggel arra ébredtem, hogy bejönnek a szobámba és a közelembe férkőznek. Még fel sem ébredtem rendesen, Ancsi illatát éreztem, amint közel hajolva suttogja:
- Jó reggelt Ilduci. Meglepetéés!
A következő pillanatban adott az arcomra néhány puszit és rögtön megcsókolt. Automatikusan engedtem, hogy átdugja a nyelvét a számba és viszonoztam is. Ez volt a legelső alkalom, hogy csókolóztam a saját húgommal. És még nagyon is szuperül, érzékien csókolt. Ilyen lágyan és finoman még soha sem csókoltak. Amíg Ancsival ajkaink össze voltak tapadva, meztelen testem ki lett takarva. Imádok meztelenül aludni. Tomi széttárta lábaimat és nekiállta nyalni a puncimat. Felül istenien csókolnak, alul vadítóan nyalnak, egy szavam nem lehetett. Örömömben ki tudtam volna ugrani a bőrömből. Ancsi már csókolózás közben lassan, érzéssel simogatni kezdett, különösen a melleimet. De ajkaival nem ragadt le a számnál, nyakamat is puszilgatta és áttért a melleimre is. Izgatta a bimbóimat. Fantasztikus érzés volt, amit műveltek velem. Ha ez így megy tovább, hamar elélvezek. És Ancsi adta megint az utasítást.
- Cseréljünk Szívem!
Húgi eltávolodott tőlem és Tomi közeledett. Akkor vettem észre, hogy mindketten máris meztelenek. Eleve úgy jöhettek be hozzám. Igaz, ha szexelni jönnek, minek is a ruha. Vajon most mire készülnek? Én csak feküdtem és ők csináltak velem, amit akartak. Szexuális játékszerük voltam, akit bevontak a játékaikba. Tomi beadta a számba félkemény faszát. Rögtön szopni kezdtem. Nagyon finom, egyedi íze volt. Ancsi a lábaim közé kuporodott és elkezdett nyalni. Nyelvének első érintését sosem feledem. Rendkívüli, kéjes érzés futott át rajtam. És a tudat, hogy a legintimebb tetrészemet éppen ő kényezteti orálisan, felettébb izgatóan hatott rám. Ráadásul elég ügyesen nyalta a puncim, izgatta a csiklóm. Annyira élveztem és nyögdécseltem, alig tudtam szopni Tomit. Jó formán csak a számban volt a farka, alig szoptam rajta valamit. És újra bekövetkezett, amire sosem számítottam. Elélveztem a húgom nyelvétől. Isteni érzes volt, nagyon jólesett. És ez volt az első orgazmusom, amit fasszal a számban értem el. Csodás dolgokat művelnek velem.
- Ildu kész, most én jövök. Feküdj a hátadra, Szívem. Már jól fel lettél szopva te is. - közölte a továbbiakat Ancsi.
Tomi lefeküdt mellém, én arrébb húzodtam, hogy könnyebben elférjen. Ancsi fölé térdelt és magába vezette a nyálamtól csillogó, kemény faszát. Ismét kellemes és izgató látványban volt részem. Húgocskám vadul lovagolt azon a faszon, ami tegnap még bennem volt és belém spriccelt. Megfogta a kezemet és a mellére rakta. Értem, simogassam. Rengetegszer láttam már őt meztelenül, de sosem gondoltam, hogy simogatni fogom a melleit, miközben ő a közös pasinkon lovagol. Egyre hangosabban nyögdécselt, már szinte sikongatott. Végre közvetlen közelről hallhattam élvezésének hangjait. Eddig csak a szomszéd szobából hallhattam. Végül a drága kishúgom is eljutott az orgazmusig. A jól ismert sikoltással és vonagló testtel elélvezett. Lihegve egy kicsit megpihent Tomin.
- Na drágám, már csak te vagy hátra. Huzzál bele!
És folytatta a lovaglást Tomin. Rá se kellett sokat várni. Ancsi fenekét megragadva, erősen húzogatta magára. Majd ő is a jól ismert remegésével, nagy hörgései közepette elélvezett. Jól láttam, ahogy a pulzáló fasza üríti a spermát Ancsi puncijába. Még ráhajolt és megcsókolta. Majd leszállt róla és befurakodott közénk.
- Összegecized az ágyneműmet! Ne ide folyasd ki. - szóltam Ancsinak.
- Igazad van, megyek a mosdóba.
Tomi is követte. Én még maradtam egy ideig. Meg kellett emésztenem a látottakat.

Reggeli közben vártam a magyarázatukat. Sok mindenről lemaradhattam velük kapcsolatban. Egyáltalán nem tűntek kezdőnek a többes szexben. Miközben én nem győztem ámulni, ők a legtermészetesebb módon kezelték a helyzetet, feszültség és zavar nélkül. Biztos nem először csinálták. Beszámoltak részletesen, hogyan fejlődött a szexuális életük a sima fapadostól a hármasig. Sok fontos információt megtudtam. Nyitott kapcsolatban élnek, mindketten kefélhetnek mással, csak a másik is tudjon róla. Ancsi biszexuális, már vettek be lányt a játékba.

Amikor visszaindultam Pesre, mindketten kikísértek az állomásra. Búcsúzáskor mindketten megcsókoltak. Vonaton alaposan átgondoltam az elmúlt hétvégén történteket. Az események egy újabb löketet adtak a hármunk kapcsolatának átrendeződésének. Már nem volt egyértelmű, ki kinek a párja. Hármason belül bármelyik kettes verzió is szabaddá vált. Semmi jel nem utalt arra, hogy ebből valami baj is származhat, inkább ellenkezőleg. Jól elvoltunk hármasban és én is kezdtem más szemmel mézni a húgomra. Amelyik oldalát ma megismertem, hogy milyen talpraesett és tapasztalt is tud lenni, határozottan irányítja az aktust nála idősebb pasival. Lényegében már vele is intim kapcsolatba kerültem. Ezeknek köszönhetően már láttam benne a felnőtt, csinos nőt, ami nagyon vonzóvá tette a szememben. Az volt a fura benne, hogy senki más nőre nem tudtam ilyen szemmel nézni, ahogyan akkor a saját húgomra kezdtem.

A páratlan páros kapcsolatunk mikor már nem okozhatott további meglepetéseket, változásokat annál inkább...Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (69)        Nem tetszik (17)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 7009 X olvasták el.