Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Családi hosszú hétvége

Beküldő:NGM


Az október 23-ai hosszú hétvége elég unalmasnak ígérkezett, de nagyobbat nem is tévedhettem volna. Ha én olvasnám itt ezt a történetet, tuti kitalációnak tartanám. De ez mind velem történt meg.
A nevem Anna. 25 éves vagyok, és boldog házasságban élek két évvel idősebb férjemmel, Tomival. Budapesten lakunk, de egy vidéki városból származunk. Október 19-én volt anyósom születésnapja, aki azt kérte ajándékba, hogy a fiai - Tomi, és Tomi 29 éves bátyja, Bence - töltsék otthon vele az ünnepet. Bencének is van egy 26 éves felesége, Vera. A két fiú nem hagyhatta otthon a feleségeket sem.
Mindannyian kivettünk még két nap szabadságot, így a három napos hétvégét öt naposra növeltük.
Bence és Vera is Budapesten él, így egy autóval utaztunk le négyen. Már az út alatt megtárgyaltuk, hogy eléggé kényelmetlen hétvége előtt állunk.
Anyósomék ugyanis egy nem túl nagy lakásban élnek, amiben két szoba plussz a nappali van. Ugye egyik szobában anyósom és apósom alszanak. A nappaliban van egy kihúzható kanapé, de senki nem akart ott aludni:
- Az egy átjáró. Oda nyílik mindkét szoba, a fürdőszoba, a konyha... Szóval aki ott alszik, az tud elaludni legutoljára, reggel az fog először kelni, éjjel pedig felkel mindenkire, aki átgyalogol ott. - mondta Tomi.
- Na igen, és ott házaséletet élni sem lenne könnyű. - nevetett Bence.
- Hát, ha a volt közös szobánkban leszünk mind a négyen, akkor sem lesz túl egyszerű. Ott két kihúzható kanapé van, amit ha kihúzunk, akkor csak egy húsz centis sáv van közöttünk. - válaszolt Tomi.
- Valakinek inkább foglalni kellett volna szállást. Nem férünk el ennyien egy ekkora lakásban. - mondtam kicsit elszomorodva. Akármennyire is kedveltem Bencét és Verát, ennyire közeli sógorságra nem vágytam négy éjszakán át.
- Hidd el, mondtam anyának. De ezt kérte szülinapjára, hogy a fiai, immár a feleségükkel, legyenek ott vele újra, mint régen. - mondta Bence. Tudtam, hogy anyósommal nem lehet vitatkozni.
Végül azt a variációt választottuk, hogy mind a négyen a fiúk volt szobájában leszünk.
Megérkezés után ünneplés, családi ebéd, beszélgetés, iszogatás, közös tévé nézés volt. És ez így ment pénteken, szombaton... Már vasárnap volt, de négy nap óta szinte ki sem mozdultunk a lakásból. Én már nagyon unatkoztam. Néha próbáltam kettesben lenni Tomival. Legalább kicsit csókolózni, összebújni. De mindig bejött valaki. Persze néha Bencét és Verát is láttam szétrebbenni.
Vasárnap este volt. Anyósom és apósom szokás szerint kilenckor elmentek aludni. Mi még maradtunk kicsit tévét nézni. Aztán Tomit becsábítottam a szobánkba. Már nagyon kívántam őt, és csókolózni kezdtünk. Éreztem, hogy már ő is kíván engem, mert elég gyorsan merevedése lett. És... És ekkor nyitott be Vera:
- Bocsi, csak fázom, kiviszem a takaróm. - mondta, és már iszkolt is kifelé. De ettől totál elszállt minden kedvem. Pedig a puncim annyira kívánta volna már, hogy történjen valami.
- Türelem, kicsim. Holnap ebéd után utazunk haza. - vigasztalt Tomi.
Kicsit sértődötten elmentem zuhanyozni.
Levetkőztem meztelenre, majd beálltam a kádba zuhanyozni. Ahogy a forró víz erős sugárban a bőrömhöz ért, még inkább bizseregni kezdtem. A tenyérnyi melleimen az igencsak nagy, rózsaszínű bimbóim ágaskodni kezdtek. A víz a hasamon lefelé folyt, egészen a háromszög fazonúra nyírt puncimhoz. Hirtelen gondolattól vezérelve terpeszbe álltam, és az erősre állított vízsugarat oda irányítottam a lábam közé. Megborzongtam, annyira jó volt. A másik kezemmel szét is húztam a szeméremajkaim, hogy a megduzzadó csiklóm kikandikáljon.
És ebben a pillanatban valaki kopogott az ajtón:
- Bocsiiii.... Nagyon pisilnem kell! - hallatszott Vera hangja. A wc ugyanis a fürdőszobában van. És mivel anyósoméknál nem zárható a fürdőszoba ajtaja, már nyílt is ki az ajtó. Vera beviharzott, én meg csak reménykedtem, hogy elég gyorsan kaptam el a kezem és a zuhanyrózsát a lábam közül.
- Ne haragudj. Meg akartam várni, amíg kész vagy, de már tíz perce majdnem bepisilek! - hadarta Vera, és közben már tolta is le a nadrágját és bugyiját. Életemben először megláttam a punciját. Neki is háromszög fazonú volt, csak a meghagyott szőr sűrűbb és sötétebb volt az enyémnél. Mondjuk én szőke vagyok, Vera meg fekete hajú, így érthető is.
Vera már le is huppant a wc-re, és már abban a pillanatban hallottam is csobogni az erős sugárban előtörő pisit. Annyira meglepő volt a helyzet, hogy én mozdulatlanul állva csak bámultam őt. Ezt Vera észre is vette.
- Látom neked is háromszög fazonú. - törte meg Vera a kínos csendet.
- Mi... Micsoda? - kérdeztem zavartan. Erre Vera terpeszbe tette a lábát, és oda mutatott a puncijára, amiből még mindig erős sugárban jött a pisi.
- Hát pontosan, a micsoda. - nevetett Vera. A sugár ekkor gyengülni kezdett, majd el is állt. Vera tépett pár wc papírt, és nem zavartatva magát felállt, és megtörölte magát. Hát, most aztán mindent láttam. Szép feszes puncija volt, de a kisajkai jóval nagyobbak és sötétebbek voltak, mint az enyém. A több napos szexmegvonás megtette a hatását, és totál benedvesedtem a látványtól. Pedig a lányokra eddig csak ritkán gondoltam úgy... Tapasztalatom pedig sosem volt velük.
Mikor lehúzta a wc-t, Vera kicsit félénken megkérdezte:
- Zavarna, ha kicsit megmosnám magam ott?
- Mármint hol? Hogy érted? - bukott ki belőlem a hülye kérdés.
- Hát hol? Pisilés után szeretem megmosni a punim. De ha zavar, ezzel már igazán várhatok. - felelte Vera.
Erre elnevettem magam:
- Ugyan, azt hiszem ebben az öt percben igazán közeli sógornők lettünk. Te is láttál mindent, én meg még többet is.
Vera is elnevette magát, és kilépett a nadrágból, bugyiból, levette a zoknit, és belépett velem szembe a kádba. A pólóját kissé felhúzta az egyik kezével, és terpeszbe állt:
- Akkor ide kérek egy kis vizet.
A zuhanyrózsát oda irányítottam a puncijára. De még mindig a legerősebb vízsugárra volt állítva.
- Azta... - szaladt ki Vera száján, és megremegve kicsit hátrébb húzódott.
- Mi a baj? - kérdeztem, és elkaptam a zuhanyrózsát.
- Hogy mi a baj? Semmi. De most már értem, mit mosogattál ennyi ideig, mikor rád törtem az ajtót. - nevetett fel Vera.
- Ez... Ezt... Ezt hogy érted? - pirultam el.
- Jaj, én sem bírom már ezt a kényszerpihenőt, elhiheted. Mikor bejöttem, azt hittem, hogy csak alaposan megmosod a punid. De most jöttem rá, miért is ekkora vízsugárral. Te masztiztál?
- És, akkor mi van. Te törtél rám. Te még sosem használtad erre a zuhanyt? - válaszoltam dacosan.
- Már mondtam, hogy sajnálom. Tényleg ne haragudj. És nincs benne semmi. Már nekem is nagyon kellene. De a zuhannyal még sosem csináltam. Minden esetre nem rossz érzés. - válaszolta Vera, majd pár pillanat csend múlva újra terpeszbe állt:
- Na, akkor megmosod? - kérdezte.
- Ilyen erős sugárral? - kérdeztem.
- Igen. És alaposan. - nevetett rám.
Én visszairányítottam a vízsugarat Vera lába közé. Körözni kezdtem vele a csiklója felett. Egyszerűen el sem hittem, hogy ez történik. Vera pedig most már nem ugrott el. Lehunyta a szemét, és láthatóan élvezte. Odanyúlt a kezével és széthúzta a szeméremajkait. A csiklója duzzadtan ágaskodott. Az erős sugárban csak úgy ugrált. A virágsziromszerű kisajkai viszont mindig útban voltak.
- Á, ezt az olyan kisajkú puncinak találták ki, mint a tied, amit egy kézzel is szét lehet húzni. Az én ronda salátapinámat két kézzel lehet csak rendesen tartani. - mondta Vera.
- Dehogyis ronda. Nagyon szép puncid van. Nekem tetszik. Ha meg két kéz kell hozzá, akkor csináld úgy. - válaszoltam neki.
- Köszi, Anna. Nagyon kedves vagy, de egyértelműen a te punid a tökéletes. És ha elengedem a pólóm, akkor az tiszta vizes lesz.
- Jaj, Vera... Egyébként meg egyszerű a megoldás: vedd le a pólód. Ez így lenne igazságos is, mert te már mindent láttál.
- Ó, hogy erre nem gondoltam! - csapott a homlokára Vera, majd levette a pólóját, melltartóját. Hát, eddig is sejtettem, hogy neki nagyobb mellei vannak, mint nekem, de most láthattam is. A cicije másfélszer akkora volt mint nekem, de sokkal kisebb és sötétebb bimbókkal.
- Na, hogy tetszenek? - kérdezte Vera, kissé megemelve a melleit.
- Huh, hát... Én meg a cicidet irigylem. Nagyon szépek. - válaszoltam.
- Lehet, hogy nagyobbak, de a tied feszesebb és keményebb szerintem.
- Nem hiszem. - válaszoltam.
- Hát ezt kideríthetjük, ha akarod. - kacsintott rám Vera. Én bólintottam, mire közelebb lépve megmarkolta a melleim, és finoman masszírozni kezdte őket.
- Na, mi az? Te nem ellenőrzöd? - kérdezte mosolyogva. Alig mertem elhinni, ami történik, így félve nyúltam Vera mellei felé. Vera megfogta a kezem, és rátette a melleire, majd visszatért az én cicimre.
Ott álltunk, és egymás melleit simogattuk. Vera mellei tényleg puhábbak voltak, mint az enyémek.
De már nem is a mellem markolászta, hanem az ágaskodó bimbóimat vette az ujjai közé.
- Atya ég. Ezek majdnem átdöfték a tenyerem! Tomi biztosan imádja őket. És érzékenyek is? - kérdezte Vera.
- Huh, eléggé... - nyögtem fel. Vera odahajolt, és nyomott rájuk egy egy puszit
- De akkor most már igazán mosd meg a punim. - mondta Vera, és leülve a kád szélére két kézzel húzta szét a pináját. A csiklója duzzadtan ágaskodott, a lyuka kitágult. Én az erős sugarat odairányítottam, ő meg lehunyt szemmel élvezte. Én is fel voltam izgulva, ezért a szabad kezemmel simogatni kezdtem a pinám. Először csak a punciszőrbe túrtam bele, aztán az ujjam a vágatomba csúszott. Megkerestem a csiklómat, és masszírozni kezdtem. Vera észrevette, mit csinálok, és immár ezt nézte.
- Basszus Anna, sosem gondoltam volna, hogy ennyire gyönyörű pinád van. Pornósztároknak sincs ennyire tökéletes. - szaladt ki Vera száján.
- Akarod megfogni? - kérdeztem, majd én is megdöbbentem, hogy ez kicsúszott a számon.
De Vera mintha csak erre várt volna. Elzártuk a vizet, és engem ültetett a kád szélére, immár kifelé. Ő a kád elé térdelt, és simogatni kezdte a pinám. Beletúrt a szőrzetbe, simogatta a nagyajkaim, az ujjával megkereste a csiklóm. Én közben az egyik kezemmel megmarkoltam az egyik mellét, és azt masszíroztam. Aztán egy hirtelen mozdulattal Vera feldugta az egyik ujját a pinámba... Olyan könnyen felcsusszant, hogy már rögtön dugta a másodikat is. Tudta, hol a legérzékenyebb, és ott masszírozott belülről. Én nyögni kezdtem. Elfelejtettem mindent: hogy hol vagyok, hogy egy lánnyal vagyok, aki a saját sógornőm, és hogy a férjeink kinn vannak. Egyszerűen a testem akarta a napok óta nélkülözött gyönyört. Az egyik lábam feltettem a kád szélére, így még nagyobb volt a terpeszem. Vera pedig nem fogta vissza magát: odahajolt és nyalni kezdte a pinám, és az ujjazást is folytatta. Majdnem elélveztem, de még nem akartam, így azt mondtam:
- Cseréljünk, most én akarom érezni a pinád!
Vera a kád szélére ült, én pedig elé térdeltem. Életemben nem kényeztettem még lányt, de rögtön tudtam, mit tegyek. Szinte csókolózni kezdtem a pinájával. A nyelvem mélyen feldugtam a lyukába. Közben a kezemmel a sűrű punciszőrébe túrtam. A kilógó kisajkait beszippantottam a számba, és körkörösen nyalogattam őket. A pinája íze hihetetlenül finom volt. Szinte patakzottak a számba a nedvei.
Vera nyögött, és körkörös mozdulatokat tett a csípőjével.
Ő is megállított:
- Nem akarok még elélvezni. Anna, nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem most fasz kell. Neked nem?
- Mire gondolsz? - kérdeztem félénken.
- Hát mire... Ott ül a szobában két első osztályú fasz. Szerintem menjünk be velük a szobába. Kizárt, hogy ellentmondjanak nekünk. - kuncogott Vera.
Megtörölköztünk, majd meztelenül léptünk ki a nappaliba. Bence a tévé előtt ült. Mikor észrevette, hogy mindketten pucérak vagyunk, úgy eltátotta a száját, hogy egy hang sem jött ki rajta. Odaléptünk hozzá, megfogtuk a két kezét, és magunkkal húztuk a szoba felé.
A szobába érve Tomi az egyik kihúzott kanapén feküdt, és a telefonját nyomkodta. Bencét mellé löktük az ágyra. Mikor meglátta, hogy mindketten meztelenek vagyunk, pontosan ugyanazt a fejet vágta, mint Bence kinn a nappaliban.
Összenéztünk Verával, és elnevettük magunkat:
- Hát ezek le sem tagadhatnák, hogy testvérek. Vajon máshol is ennyire hasonlítanak? - kérdezte Vera.
- Ti mit csináltok? - szaladt ki Tomi száján.
- Ebből elég, ami itt folyik. A feleségeiteknek jár valami, amit már napok óta nem kapnak meg. Annyira elhanyagoljátok őket, hogy maguknak kell gondoskodniuk a dolgokról. - vágta rá igen szigorú hangon Vera. Aztán szembe fordított magával engem, és a fiúk szeme előtt csókolózni kezdett velem. Én visszacsókoltam, és a kezeink egymás testét kényeztették: gyúrtuk egymás mellét, megmarkoltuk egymás fenekét, és az ujjaink egymás duzzadó csiklóját is simogatták.
Tomi és Bence tátott szájjal bámulták, ahogy feleségeik élő leszbi show-t mutatnak be nekik.
- Na mi lesz? Csatlakoztok, vagy kimentek tévézni? - kérdeztem szemtelenül. Magam is meglepődtem, milyen bátorság és magabiztosság volt a hangomban. De a fürdőszobában már átléptem minden határomat, és a napok óta elfojtott vágy már átszakította a gátjaimat.
Tomi és Bence egy szót sem szólt, csak a szemükben sosem látott csillogással vetkőzni kezdtek. Pillanatok alatt ledobáltak magukról minden ruhát, és a férjem meg a bátyja ott álltak előttem teljesen meztelenül. A farkuk már teljesen harcra kész állapotban volt. Úgy látszik, őket is felizgatta a szituáció.
Külsőre szinte teljesen egyformák voltak. Bence kissé magasabb volt, de ugyanaz a testalkat, ugyanaz a két szempár. Aztán persze a szemem nekem is az ágaskodó farkukon akadt meg. Láttam, hogy Vera is ott nézi őket. Két teljesen egyforma fasz ágaskodott előttünk. Hosszra, vastagságra, formára azonosak. Mindkettő felfelé ívelő, 17 centis, jó vaskos szerszám volt. A fityma egyforma mértékben húzódott vissza az egyforma vörösen izzó makkokról. Bence farka csupaszra volt borotválva, bár már láthatóan több napos borosta nőtt rajta az ittlét alatt. Tominak fazonra volt igazítva a fanszőre, ennyi különbség volt köztük.
Verával egymásra néztünk, és elmosolyodtunk:
- Még két ilyen szép, egyforma példányt. Szerintem meg sem tudnánk különböztetni őket egymástól. - mondta Vera, és már térdelt is le eléjük.
Én is mellé térdeltem, és megmarkoltam Tomi farkát. Vera ugyanezt tette mellettem Bencével. Végignyaltuk a farkukat a makkig, majd bekaptuk és szopni kezdtük. Annyira közel voltunk egymáshoz, hogy a vállam Vera vállához simult. Szinte centikre tőlem szopta Bence faszát. Vera szabad keze a fenekemet simogatta, majd a puncimat. Közben láthatóan azt figyeltük és utánoztuk, ahogy a másik a férje farkát szopja.
Vera tovább verte Bence faszát, de odahajolt a nyakamhoz, és csókolgatni kezdte. Lassan haladt az arcomon át a számig. Csókolózni kezdtünk, miközben Tomi makkja is az ajkaink között volt. Tomi élvezettel nyögött fel, farka szinte lüktetett. Tudtam, mire vágyik Vera, és én meg akartam adni neki: Tomi faszát a szájába adtam, és finoman rányomtam a fejét. Vera azonnal szopni kezdte, de Bence farkát is verte tovább. Hálával és élvezettel nézett rám. Sosem tudtam volna elképzelni eddig, hogy én adom a férjem farkát egy másik nő szájába. Most viszont felizgatott a látvány.
Vera alá feküdtem, megmarkoltam a formás seggét, és nyalni kezdtem a finom pináját. Ahogy hanyatt feküdtem, éreztem, hogy valaki mozgolódik a terpeszben lévő combjaim között. Mivel Tomit épp Vera szopta, Verát meg én nyaltam, tudtam, hogy csak Bence lehet. Ismerős keménységet éreztem pinámnál: egy kemény fasz csusszant belém, és ütemesen mozogni kezdett. Érzésre pont olyan volt, mint a férjemé. De tudtam, hogy ez most Bence.
Vera észrevette mi történik, de csak mosolyogva szólt Bencéhez:
- Látom te sem tudtál ellenállni ennek a tökéletes pinának. Csak hozzá ne szokj.
Bence ütemesen pumpálta belém a kemény faszát. Én pedig csak nyaltam és nyaltam Vera lucskos pináját. A nedvei már szinte teljesen elárasztották az arcom, a nyakam, a melleim. Közben alulnézetből figyeltem, ahogy Vera szopja a férjem, aki közben Vera melleit markolássza. Máskor megőrültem volna tőle, ha a férjem az enyémnél nagyobb mellű csajok közelébe kerül, most mégis izgatott a látvány. Tomi félénken nézett rám, de én csak ennyit mondtam neki:
- Akarod megdugni? Finom lucskosra nyaltam neked a pináját.
Tomi bólintott.
A két fiú egymás mellé feküdt az ágyon. Vera és én pedig beleültünk az ágaskodó faszokba. Természetesen én Bence farkába, Vera pedig Tomiéba. Egymás mellett lovagoltuk meg egymás férjeit. Közben Verával csókolóztunk és egymás mellét simogattuk. Közben figyeltük azt is, hogy a férjeinknek tetszik-e a látvány. Hát, szinte nem is pislogtak, hogy minden másodpercét kiélvezzék. Tomi ujja már Vera csiklóján volt, és masszírozta neki lovaglás közben. Láthatóan tetszett Verának az érzés:
- Basszus... Hogy ti micsoda trükköket tudtok. Először a zuhanyfej, most ez... Bence, ezt neked is meg kell tanulni.
Hát, elvállaltam a tanító néni szerepet, és odatettem Bence ujját a csiklómra, és megmutattam, hogy mozgassa. Hamar beletanult, mi pedig folytattuk a lovaglást és egymás kényeztetését. Pár perc után éreztem, hogy ennyi kényeztetést nem bírok tovább. A testem megfeszült, és az orgazmus villámként futott végig rajtam. A puncim összehúzódva szorította a benne mozgó faszt. Bencének ez a plusz szorítás pont elég volt ahhoz, hogy ő is elélvezzen. Éreztem, hogy telespriccolja a pinámat a forró gecijével. Mellettem Vera és Tomi is éppen élvezett.
Lihegve pihentünk pár percet, mikor Vera odamászott hozzám:
- Azt hiszem nálad maradt valami, ami az enyém, és csak kölcsönbe kaptad.
Először nem értettem, mire gondol, de a puncimhoz hajolva elkezdte kinyalni belőle Bence gecijét. Jó mélyen lefetyelte a lyukamból.
- Uhhh, csináld még... De akkor te is add vissza, ami az enyém. - nyögtem fel.
Vera 69-es pózba fordulva felkínálta nekem gecitől csöpögő pináját. Tudtam, hogy az Tomi gecije. Rávetettem magam Vera lyukára, és szinte szívtam belőle. Olyan édes volt, ahogy Vera puncinedvének és Tomi gecijének az íze keveredett a számban, miközben Vera nyalta a nunim. Nem kellett sok hozzá, hogy másodjára is elélvezzek én is és Vera is. A fiúk pedig élvezettel figyelték a levezető műsort.
Másnap úgy viselkedtünk a szülők előtt, mintha mi sem történt volna. A kocsiban is fesztelenül beszélgettünk egész hazafelé úton. Valahogy sokkal közvetlenebb és természetesebb lett a viszonyunk.
Amikor Bence és Vera kirakott minket a lakásunk előtt a kocsiból, még utánunk szóltak:
- Ez jó kis összehozós családi hétvége volt. Mit szólnátok hozzá, ha jövő szombaton nálunk ebédelnétek? Maradhatnátok akár vasárnap reggelig is. Hátha tanulunk tőletek még pár trükköt.
Tomival egymásra nézve elmosolyodtunk, és egyszerre bólintottunk. Szerintetek milyen lesz a szombat? Én már alig várom.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (185)        Nem tetszik (56)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-10-28 10:29:38
Satek X Tekes
Timi, te is f?rfi vagy áln?vvel, akkor a faszt ugatsz te csel?d

2023-10-27 09:24:06
Timi
Jobb lett volna a hétvégi kiruccanás,ha nem írsz egy ekkora szutykot.Nulla fantázia.

2023-10-27 09:28:34
Timi
Hát a szülők elpárologtak,hogy ti meztelenül mentettek ki a fürdőbol. Amúgy férfi írta női állnéven.

2023-10-29 07:00:21
Wereskandúr
Mondhattok amit akartok... Én kurva jót rejszoltam rá. Magömlesztően faszállító kis sztori.


Ezt a szex történetet 21765 X olvasták el.