Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Kellemes nap csajként egy remek pasival

Beküldő:Harisnyás Giulia Csajszi


Nemrégiben úgy alakult, hogy elmentem egy hölgyhöz, akinél csinosan felöltöztem, ki lettem festve és parókát is kaptam. Elhatároztam, hogy ezúttal kipróbálom, milyen így hazamenni. A hölgy hívott nekem egy taxit és előre mondta is a sofőrnek, hogy ezúttal nem egy szokványos, mindennapi fuvarja lesz, mivel az utas egy nagyon szépen kicsinosított, nőies fiú, egy afféle gay crossdress lesz. (Ez volnék én.)
Egyébként eléggé nőnek nézhettem ki, mert amikor beültem a hátsó ülésre, csókolommal köszönt, ami elképesztően jó érzés volt nekem.
Először megkértem, vigyen fel a Rózsadombra, ott sétáltam egy kicsit magassarkú körömcipőben, miniszoknyában, fekete harisnyában, semmi probléma nem adódott, tök jól éreztem magam.
A kocsiba visszaülve, mondtam, hogy vigyen haza, közben beszélgettünk. Mondta, hogy nagyon csini vagyok és gratulált a külsőmhöz. Felajánlotta, hogy ha még a nap további részében is szeretnék csajként szerepelni, akkor elvinne egy barátjához, aki egy 30 éves nagyon aranyos kissé bisex srác és nála lesz egy kis összejövetel olyanok számára, akik nyitottak mindenre.
Nagyon izgatott a dolog és ezért beleegyeztem, de közben egyre vonzóbb volt számomra a taxis férfi is, ezért megkértem, hogy vigyen haza, összeszedem még pár dolgomat és ha nem akar egyedül várni rám a kocsiban, akkor fel is jöhet hozzám. Örömmel vette. Nagyon kedves volt, úgy kísért fel a lakásba, hogy közben végig belekaroltam, odafent megkínáltam őt egy kávéval, leültünk egy picit beszélgetni, közben már éreztem, hogy kezd izgalomba jönni, nem lehetett nem észrevenni, hogy dudorodik a nadrágja, ez pedig számomra elképesztően izgató, nagyon jó érzés volt.
Elhatároztam, hogy amennyiben ő is benne van ebben, akkor szexelek vele egyet, igazából teljesen úgy, mint nő a férfivel.
Kimentem egy pillanatra a konyhába és a toalettre és amikor visszatértem a szobába, mellé ültem a heverőmön. Rátette a kezét a harisnyás combomra, nem ellenkeztem és akkor sem, amikor megpuszilt.
Mondta, hogy ő még sosem volt ilyen típusú lánnyal , de én nagyon felizgattam, nagyon tetszem neki. Megcsókolta a számat, amit mohón viszonoztam, közben elkezdtem kigombolni a farmergatyáján a sliccet és elkezdtem szép finoman simogatni a gyönyörű farkát, majd az ölébe hajtottam a fejemet és elkezdtem szopogatni. Azt mondta, őrület jó vagyok és közben simogatott mindenhol, elkezdett ujjazni is. Azt hittem, felrobbanok, olyan jó volt.
Néhány perc múlva már négykézláb voltam, csak felhúztuk a szoknyámat és egy kicsit letoltuk a harisnyanadrágomat és belém rakta a pompás farkát.
10 percen keresztül dugott, szuper jó érzés volt. Mondtam, hogy azért ne élvezzen belém, időben húzza ki, így is történt, annak persze már nem volt akadálya, hogy a számba jöjjön. Közben én is elélveztem, csodálatos volt, teljesen nő voltam.
Utána mindketten lezuhanyoztunk, átöltöztem és elvitt abba a bizonyos összejövetelre.
Hogy ott mi történt, hogyan szerepeltem, mint csaj, az majd egy következő történet témája lesz.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (30)        Nem tetszik (19)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2023-10-28 21:53:25
Wereskandúr
Szia Édes Giulia! Sajnos a xhamsteren nem sikerült valamiért az email címem hitelesítése, így nem engedi hogy válaszoljak neked. Viszont be kell valljam, hogy még mindig észbontóan beindítod a fantáziám. A történetedet elolvasva rögtön kivertem, a taxis h

2023-11-16 12:35:09
Harisnyás Giulia Csajszi
Szia Wereskandúr! Minden hozzászólásod elolvasása után csak arra tudok gondolni, hogy megbaszol, leszopatsz! Kívánlak nagyon!

2023-11-28 17:16:51
Wereskandúr
Édes drága Giulia! Nagyon várom már azt a kéjes pillanatot, amikor a lüktetve meredő farkam a tüzes szádba siklik, egészen a torkodig, és amikor a tövére szorít a finom kis seglukad! Könyörtelenül meg akarlak baszni, szopatni... tedd a csodás harisnyás lá


Ezt a szex történetet 3803 X olvasták el.