Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Beleszerettem egy haveromba

Beküldő:Kati


Sziasztok! Kati vagyok viszonylag magas 180cm vagyok és 60kg sportos testalkat izmosabb combok és kicsi cicik. Van egy baráti társaságunk általános iskola óta. 5en vagyunk nagyon jó barátok 4fiú és én. 20 éves voltam mikor 2 éve egyetemre mentem Pécsre. Tamás az egyik barát már Pécsett tanult 2 éve és mivel egyikünk sem kapott kollégiumot ezért gondoltuk nézünk közösen albérletet. Röhögve találtunk albérletet úgy hogy szeptember elején költöztünk. Tök jól éreztük magunk Tomi sokat járkált póló nélkül és én is elég sűrűn mászkáltam tangában (pláne, hogy egyre többször gondoltam Tomira férfiként) kb másfél hónapja voltunk már lakótársak amikor Tomi rám nyitott miközben épp a puncim borotváltam. ( már nagyon szőrös volt kb 4 hónapja nem borotváltam az előző pasimmal akkor szakítottam) Tomi elpirulva nézett rám nagy szemeivel és csak állt és bámult. Én nagyon szégyelltem magam, hogy látja milyen szőrös vagyok de rászóltam, hogy helló ne bámulj már menj ki. Bocsánatot kért és kiment. Este rendeltünk kaját és dumáltunk meg iszogattunk. Tomi azt kérdezte tőlem, hogy csak nem randira készülök? Én persze egyből rávágtam, hogy dehogy is. Erre azt mondta, hogy nem érti a csajokat mindegyik csaj leborotválja a punciját pedig a természetes mennyivel szexibb. Ekkor költői kérdést szegeztem neki, hogy miért te nem borotválod a farkad? Erre tök természetesen rávágta, hogy csak hajnyíróval igazítja. Én már nagyon kívántam Tomit ezért kételkedően rá vágtam, hogy kamuzik. Ezen mondjuk kiakadt mivel ő talán a legőszintébb ember a világon. Mindig elmondja a véleményét és nem is próbálja szépíteni se a dolgokat. Én tudtam, hogy ezzel most megfogtam és mondtam neki, hogy hiszem ha látom. Ekkor rámnézett és vigyorogva kérdezte: te meg akarod nézni a farkam Kata?
Nekem persze igen ez volt a vágyam de nem csak megnézni akartam. Meg akartam csókolni, átölelni, kézbe venni és leszopni a farkát. De nyilván annyit mondtam: csak arra vagyok kíváncsi, hogy igazat mondtál-e.
Ekkor komoly tekintettel rám nézett és azt mondta:
Most elárulom a legnagyobb titkom neked.
Én ránéztem és csak annyit mondtam, hogy Tomika előttem nincsenek titkaid 6-éves korunk óta tudunk egymásról mindent.
Ő ekkor rámnézett és kicsit elpirultan azt mondta:
Ezt még nem mondtam el senkinek, hogy nekem eléggé kicsi a farkam.
Én annyit mondtam csak, hogy nekem meg kicsik a melleim ha nem tűnt volna fel. Töltöttem egy pálinkát és mondtam, hogy ezt igyuk meg. Úgy is tettünk. Miután megittuk a pálinkát. Ránéztem és mondtam neki, hogy kit érdekel mekkora a farka nem ez számít a szerelemben meg az életben. Ő azért nem volt olyan vidám gondoltam még egy pálinka belefér mivel kávés csészéből ittunk töltöttem neki kb 1 decit. Megittuk majd kértem, hogy mutassa meg mert nagyon kiváncsi vagyok. Ekkor fölállt és letolta a nadrágját. Tényleg szőrös volt a farka és lankadtan elég kicsi is. Kérdeztem tőle, hogy: megfoghatom? Ő erre felhúzta a nadrágját és csak annyit mondott, hogy reméli ez nem mondom el senkinek. Én csak annyit tudtam mondani, hogy én így is szeretem. Erre rám nézett és mondta, hogy persze szeretsz mint a legjobb haverodat de nem mint a szerelmedet. Ekkor töltöttem még 1 deci pálinkát megitattam vele meg én is megittam azért már 4deci pálinka bennünk volt fejente és elmondtam neki, hogy szerelmes vagyok belé. Ekkor mondta, hogy ezt józanul beszéljük meg holnap inkább aludjunk. Bement a szobájába és lefeküdt én ekkor úgy döntöttem lesz ami lesz bemegyek és hozzábújok. Levetkőztem a fürdőbe és egy szál tangában és egy trikóba hozzábújtam. Éjszaka nem történt semmi reggel mikor felébredtem éreztem, hogy áll a farka és egyálltalán nem kicsi. Ránéztem és megcsókoltam. Mondtam neki, hogy jó reggelt szerelmem. Ekkor rám nézett és annyit mondott, hogy te nem emlékszel a tegnap estére? Én ránéztem és annyit tudtam magamból kinyögni, hogy szeretlek Tomi mindenre emlékszem. Láttalak meztelen és te is engem. Ekkor lerántottam róla a takarót lehúztam a gatyáját és annyit mondtam, hogy csak lankadtan kicsi a farkad állva tök nagy. Rámnézett és annyit mondott, max az átlag alja a farka mereven ami hosszra igaz viszont vastagságra soha nem fogtam olyan vastag faszt mint az övé. Ok 12cm hosszú de azért a több mint 6cm szélesség az durva. Szóval ott meredezett a farka előttem és annyira kívántam már, hogy kérdés nélkül beleültem a farkába majd nő létemre én csókoltam meg. Isteni volt vele szeretkezni. Hamar elélveztünk mindketten de utána ránéztem és megkérdeztem, hogy ő is érez e irántam valamit. Megbeszéltük a dolgokat és azóta is ugyanott lakunk csak már egy szobában!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (72)        Nem tetszik (37)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 6596 X olvasták el.